• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Vraag: 3D kaarten en een Scrapbook verkopen jullie die?
Antwoord:

3D kaarten kopen

Voor het maken van 3D kaarten hebben wij een geweldige Gilding Wax. Maar ook voor uw Scapbook of embossing. Lees deze pagina eens, daar leggen wij u uit hoe u het kunt gebruiken en te komen tot het mooiste resultaat.

De artikelen die u nodig heeft voor uw 3D kaarten of Scrapbook

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint beschermen hoe doe je dat?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint beschermen en hoe je dat moet doen kun je lezen op deze pagina. Het is belangrijk om hierin de juiste keuze te maken. Want bij trappen doe je dat anders dan bij keukens of bij meubels. Verdiep je goed op onze site in de verschillende mogelijkheden. Welke bescherming jouw verf werk nodig heeft. Wij hebben het allemaal voor je omschreven.

Maak de juiste keus voor de bescherming van Annie Sloan Chalk Paint


Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeelden
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeeld met foto's kunt u hier vinden. Maar u kunt ook foto's en voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en op de product pagina's staan ook een groot aantal foto's. Verder kunt u heel veel meubels bekijken die geverfd zijn met Annie Sloan Olive op:

Annie Sloan Olive is verkrijgbaar in

Voorbeelden Annie Sloan verf Olive

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Sienna Yellow voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Sienna Yellow voorbeeld met foto's stond op onze site maar de kleur is inmiddels uit het assortiment van Annie Sloan. Dus er zijn ook geen voorbeelden meer van.

Annie Sloan Sienna Yellow is uit het assortiment van Annie Sloan

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint verwijderen kan dat?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint verwijderen raden wij u sterk af. Als u om de één of andere reden niet tevreden bent over Annie Sloan verf dan helpen wij u uiteraard graag om wel het gewenste resultaat te halen. Wilt u dat niet en wilt u de Annie Sloan verf verwijderen, dan zult u moeten schuren. Het kenmerk van Annie Sloan Chalk Paint is juist dat het na het waxen hard is en dus duurzaam. Verwijderen kan dus alleen maar, door te schuren. Wij zouden dat uitermate jammer vinden als u Annie Sloan Chalk Paint gaat verwijderen, want of u nu hoogglans wilt met Annie Sloan of mat. Het kan allemaal en wij helpen u daar graag bij.

Annie Sloan Chalk Paint verwijderen raden wij u sterk af

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint waar moet ik dat mee afwerken?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint moet u altijd afwerken met Soft Wax,. Voor trappen en vloeren  adviseren wij u Annie Sloan Lacquer of Polyvine Vloervernis die zijn daar speciaal voor gemaakt. Keukens en tafels adviseren wij om af te werken met Decorateursvernis. Deze is speciaal gemaakt voor water gedragen verven en dus uitermate goed geschikt voor Annie Sloan Chalk Paint.

Lees hoe je Annie Sloan Chalk Paint moet afwerken

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan verf kan ik dat buiten gebruiken?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint kunt u uitstekend buiten gebruiken maar het is wel belangrijk om te weten dat Chalk Paint van Annie Sloan een decoratieve verf  is, zeker geschikt voor buiten, als u maar wel goed let op de volgende punten: Het is decoratieve verf en biedt dus geen bescherming voor het hout. Het te schilderen oppervlak moet schoon en zo droog mogelijk zijn, wacht bij voorkeur tot er een aantal warme dagen zijn geweest.

Annie Sloan verf voor buiten kan je op twee manieren gebruiken

Zorg er na het schilderen voor dat het meubelstuk of voorwerp 24 uur lang geen regen te verduren krijgt. Drogen in de zon maakt de verf extra sterk. Behandel het meubelstuk of voorwerp na het drogen nooit met wax De verf zal door de weersinvloeden uiteindelijk op een natuurlijke wijze gaan verweren. Op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint voor buiten kunt u alles lezen. Wilt u het duurzaam afwerken gebruik dan de decorateursvernis van Polyvine of de nieuwe Lacquer van Annie Sloan. Het grote voordeel van deze lak is dat het waterbestendig en kan tegen grote hitte.

Annie Sloan Chalk Paint buiten gebruiken

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Wall Paint met 20 Euro korting
Antwoord:

Wij hebben voor u nog een groot aantal blikken Van Annie Sloan Wall Paint met 20 Euro korting. De kleuren met deze hoge korting zijn nog beperkt beschikbaar. Nergens in Nederland bij geen enkel verkooppunt van Annie Sloan kunt u de Wall paint kopen met 20 Euro korting. Let op ! Op = OP. Wij hadden honderden blikken, maar met deze hoge korting vliegen ze de deur uit.

De Annie Sloan Wall Paint die met korting verkrijgbaar is zijn de volgende kleuren

Volledig antwoord

Vraag: Bekijk de Annie Sloan Chalk Paint Coco voorbeelden
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Coco voorbeeld kunt u hier vinden met foto's. Maar wij hebben ook speciale pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan waar geweldige foto's op staan. Verder raden wij u aan om naar de product pagina's te gaan daar staan bij de kleur Coco ook een groot aantal voorbeelden zodat u zich een juist beeld kunt vormen van deze geweldige bruine kleur met paars kleurpigment. Heel veel informatie en foto's over Annie Sloan Chalk Paint Coco kunt u vinden op:

Annie Sloan Coco voorbeelden daarvan staan er enorm veel op onze site

Volledig antwoord

Vraag: Bekijk de voorbeelden van Annie Sloan Chalk Paint Olive
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeeld kunt u vinden op deze pagina. Verder kunt u een groot aantal voorbeelden van Olive vinden op onze speciaal aangemaakte pagina's met Olive voorbeelden. Per meubelstuk of onderwerp. Nergens kunt u meer Annie Sloan Chalk paint voorbeelden vinden dan bij Shabby Treats. Kijk ook vooral op onze product pagina's of u nu kijkt bij Olive 120 ml of bij Annie Sloan Chalk Paint Olive er staan een groot aantal foto's van de kleur Olive zodat u een goed beeld kunt vormen van de kleur voordat u Annie Sloan Chalk Paint Olive gaat bestellen. Hele mooie voorbeelden kunt u ook bekijken op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Veel meet voorbeelden van Annie Sloan Olive kunt u bekijken op:

Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeelden nergens kunt u er meer vinden


Volledig antwoord