Veelgestelde vragen

Artikelen 1 tot 5 van 265 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 53
Q. Wat is Annie Sloan Chalk Paint
A.

Annie Sloan Chalk Paint is een natuurlijke verf op waterbasis. Annie Sloan Chalk Paint bestaat al 25 jaar en is een geregistreerd merk onder de naam Chalk Paint. Het is reukloos en de ideale verf om meubels mee op te knappen, Je kan het ook gebruiken voor trappen, vloeren, keukens, plavuizen, muren of schoolbordverf. Alles over Annie Sloan Chalk Paint kunt u lezen op onze site op de home page is een zoekbalk die u helpt navigeren naar de onderwerpen die u zoekt.

Q. Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing
A.

De uitgebreide gebruiksaanwijzing kunt u hier vinden. Het is verstandig om de instructie video's op de pagina te bekijken. Dan zult u een prima resultaat behalen met Annie Sloan verf.

Q. Op welke materialen kan ik Annie Sloan Chalk Paint gebruiken
A.

Annie Sloan Chalk Paint kunt u gebruiken op hout, beton, stuckwerk, glas en metaal, ook te gebruiken op terra cotta , en stof, stoffen stoelen, leer, steen, tegels, plavuizen, mdf, plastic, ikea meubels, trappen, keukens, vloeren. Deze lijst is zeker niet compleet want u kunt Annie Sloan verf eigenlijk overal op gebruiken. En dat allemaal zonder gronden en zonder schuren ! Er staan op onze pagina voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint ongelooflijk veel mooie voorbeelden.

Q. Annie Sloan Chalk Paint waar moet ik dat mee afwerken
A.

Annie Sloan Chalk Paint moet u altijd afwerken met Soft Wax, voor trappen en vloeren of zaken die u zeer intensief gebruikt worden adviseren wij u Annie Sloan Lacquer

Q. Annie Sloan Chalk Paint kan ik dat buiten gebruiken
A.

Annie Sloan Chalk Paint kunt u uitstekend buiten gebruiken maar het is wel belangrijk om te weten dat Chalk paint van Annie Sloan een decoratieve verf  is, zeker geschikt voor buiten, als u maar wel goed let op de volgende punten: Het is decoratieve verf en biedt dus geen bescherming voor het hout.Het te schilderen oppervlak moet schoon en zo droog mogelijk zijn, wacht bij voorkeur tot er een aantal warme dagen zijn geweest.Zorg er na het schilderen voor dat het meubelstuk of voorwerp 24 uur lang geen regen te verduren krijgt. Drogen in de zon maakt de verf extra sterk.Behandel het meubelstuk of voorwerp na het drogen nooit met wax of vernis, Chalk Paint van Annie Sloan is een ademende verf en dat betekend dat eventueel achtergebleven vocht door de verflaag heen kan verdampen.Het aanbrengen van wax of vernis blokkeert dat en dan kan de verf gaan bladderen. De verf zal door de weersinvloeden uiteindelijk op een natuurlijke wijze gaan verweren. Op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint voor buiten kunt u alles lezen.

Artikelen 1 tot 5 van 265 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 53