Vraag: Afwasbare muurverf
Antwoord:

Afwasbare Muurverf bestaat. En die heet Annie Sloan Wall Paint. De muurverf is zeer makkelijk aan te brengen. Heeft een enorm korte droogtijd en is verkrijgbaar in zestien geweldig mooie kleuren. Het grootste voordeel is dat het afwasbare muurverf is die u zelfs kunt schrobben. Dus duurzaam. Met een blik van 2,5 liter kunt u ongeveer 36 vierkante meter verven. Het is uitermate geschikt zelfs voor natte ruimtes.

Awasbare muurverf in zestien mooie matte Annie Sloan Kleuren

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Action
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint is niet verkrijgbaar bij de Action. Bij de Action zijn vast allerlei soorten krijtverf verkrijgbaar. Maar Annie Sloan zal nooit haar verf verkopen via de Action. Annie Sloan heeft een netwerk van eigen stockist over de hele wereld die je kan herkennen aan het stockist logo. Dat zijn winkeliers die een volledige training hebben gehad van Annie Sloan zelf en zorgvuldig zijn gekozen. Annie Sloan wil dat alle klanten van haar verf een gedegen en goed advies krijgen en daarom werkt ze met haar eigen getrainde stockist die u alles kunnen vertel over Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan is niet verkrijgbaar bij de Action


Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Barneveld Voorthuizen Putten en Kootwijkerbroek
Antwoord:

Wilt u Annie Sloan kopen en komt u uit Barneveld, Putten, Voorthuizen of Kootwijkerbroek dan is de dichtsbijzijnde winkel in Nijkerk. The Shabby Shed op de Kloosterstraat 10A. De winkel is zes dagen per week geopend. U kunt het makkelijkste parkeren bij parkeergarage de Bonte Koe. U loopt door de Hema en u bent bij de winkel. Wij hebben altijd alles ruim op voorraad en adviseren en helpen u graag.

Wilt u Annie Sloan kopen en komt u uit Barneveld Voorthuizen, Putten of Kootwijkerbroek dan is de dichtsbijzijnde winkel in Nijkerk.

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Antibes Green voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Antibes Green voorbeeld met foto's kunt u hier vinden. Maar u kunt ook foto's en voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en op de product pagina's staan ook een groot aantal foto's.

Annie Sloan voorbeelden Antibes Green

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue voorbeeld met foto's kunt u hier vinden. Verder hebben wij een aantal speciale pagina's gemaakt per meubelstuk, maar ook per kleur. Daar staan een groot aantal Abusson Blue voorbeelden. Maar kijk ook op onze product pagina's of u nu kijkt bij Aubusson Blue 120 ml of bij Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue liters, er staan een groot aantal foto's van Aubusson Blue voorbeelden op meubels, muren en nog veel meer.

Aubusson Blue voorbeelden, nergens kunt u er meer vinden dan bij de specialist

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Coco voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Coco voorbeeld kunt u hier vinden met foto's. Maar wij hebben ook speliale pagina's voor u gemaakt met voorbeelden van de kleur Coco op onze site. Verder raden wij u aan om naar de product pagina's te gaan daar staan bij de kleur Coco ook een groot aantal voorbeelden zodat u zich een juist beeld kunt vormen van deze geweldige bruine kleur met paars kleurpigment.

Annie Sloan Coco Voorbeelden daarvan staan er enorm veel op onze site

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Country Grey voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Country Grey voorbeeld met foto's kunt u hier vinden. Maar u kunt ook foto's en voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en op de product pagina's staan ook een groot aantal foto's.

Voorbeelden Annie Sloan verf Country Grey

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue is niet blauw maar groen
Antwoord:

De namen van de diverse kleuren van Annie Sloan Chalk Paint hebben vaak een historie en een verhaal hoe ze zijn ontstaan, Laat u dus niet leiden door de naam maar bekijk ze op de kleuren kaart of op Annie Sloan krijtverf onze pagina Annie Sloan Chalk Paint kleuren. Het is verstandig om van te voren een kleurenkaart te bestellen om de kleuren goed te bekijken en of Duck Egg Blue de kleur is die u zocht. U moet rekening houden met het feit dat kleuren op het beeldscherm door de instellingen van uw resoluties anders kunnen overkomen. Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue is een Blauwe kleur met een groene tint die je vroeger zag in de Roccoco tijdperk in de Frankrijk en ook in de Zweedse interieurs. Gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Primer red en Aubusson Blue. Vergeet niet uw meubels altijd af te werken met Annie Sloan Soft Wax om de meubels vocht en vetvrij te maken. De handleiding hoe u dit moet aanbrengen kunt u vinden op onze site.

Annie Sloan Duck Egg Blue is echt groen

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Emile voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Emile voorbeeld met foto's kunt u hier vinden. Maar u kunt ook foto's en voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en op de product pagina's staan ook een groot aantal foto's.

Voorbeelden Annie Sloan verf Emile

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint French Linen voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint French Linen voorbeeld met foto's kunt u hier vinden. Maar u kunt ook foto's en voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en op de product pagina's staan ook een groot aantal foto's.

Annie Sloan voorbeelden French Linen

Volledig antwoord

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244