Vraag: 3D kaarten en een Scrapbook verkopen jullie die?
Antwoord:

3D kaarten kopen

Voor het maken van 3D kaarten hebben wij een geweldige Gilding Wax. Maar ook voor uw Scapbook of embossing. Lees deze pagina eens, daar leggen wij u uit hoe u het kunt gebruiken en te komen tot het mooiste resultaat.

De artikelen die u nodig heeft voor uw 3D kaarten of Scrapbook

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Sienna Yellow voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Sienna Yellow voorbeeld met foto's stond op onze site maar de kleur is inmiddels uit het assortiment van Annie Sloan. Dus er zijn ook geen voorbeelden meer van.

Annie Sloan Sienna Yellow is uit het assortiment van Annie Sloan

Volledig antwoord

Vraag: Bestaat er Annie Sloan in taupe?
Antwoord:

Annie Sloan Taupe is de kleur French Linen. French Linen is een mooie neutrale grijs bruine kaki kleur. Die je lichter kan maken door een klein beetje Old White toe te voegen. De taupe kleur gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Emile en Emperor's Silk. In de Woonmagazines zie je op dit moment veel meubels waarbij Taupe gebruikt is in Combinatie met Old White. Veel voorbeelden van taupe kan je vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Verder kan je veel voorbeelden van Annie Sloan taupe vinden op:

Annie Sloan Taupe is de kleur French Linen

Volledig antwoord

Vraag: Bestaat er speciale vernis voor keukens?
Antwoord:

Bestaat er speciale vernis voor keukens die zijn gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Vernis voor keukens hebben wij in extra matte vernis en in zijdeglans. Deze vernis is de decorateursvernis van Polyvine. Door de unieke eigen schappen, waterbestendig, geen verkleuring, bestand tegen warmte en vocht, bestand tegen UV straling is deze vernis uitermate geschikt voor keukens. Deze vernis is door zijn samenstelling erg geschikt voor krijtverf, Annie Sloan Chalk Paint, kalkverf en acrylverf. Bij een normale vernis zal de verf gaan verkleuren dat zal hier niet gebeuren. Als u een extra matte vernis wilt op de keuken, dan brengt u eerst 2 laagjes Decorateursvernis zijdeglans aan en dan 1 laag extra matte vernis. Dan heeft u een hele matte uitstraling. En het maakt het geheel extra sterk. De decorateursvernis is water en warmtebestendig.

Vernis voor keukens dan gebruik je Polyvine Decorateursvernis

Volledig antwoord

Vraag: Bestaat er vloervernis van Annie Sloan?
Antwoord:

Vloervernis van Annie Sloan heeft een andere naam maar het doet precies hetzelfde. Het is een transparante kleurloze vernis die op alle kleuren van Annie Sloan Chalk Paint te gebruiken is. De vloervernis heet Lacquer en kunt u hier vinden. Lees voor het gebruik van Annie Sloan Lacquer altijd eerst goed de handleiding.

Vloervernis van Annie Sloan heet Lacquer

Volledig antwoord

Vraag: De Annie Sloan kleur lijkt anders hoe komt dat?
Antwoord:

Wij krijgen vaak de vraag waarom bij voorbeelden van Annie Sloan kleuren de kleur op de ene foto donkerder of lichter is. Of dat de kleur bijna een andere kleur lijkt. Dat komt omdat er in de basis altijd de kleur van het voorbeeld is gebruikt, maar soms verdunt met wit. Of een lichte menging met een andere Annie Sloan kleur. Of omdat het is afgewerkt met een Dark, Black of White wax. Want je kan alle kleuren mengen. Maar door het af te werken met verschillende soorten waxen kan je er een heel andere effect mee bereiken. Daarom is het goed om van de kleuren altijd zoveel mogelijk voorbeelden te bekijken. Dan heeft u een goed beeld van de kleur.Heel veel voorbeelden kunt u bekijken op:

Annie Sloan kleuren zijn altijd gelijk maar je kan ze anders maken

Volledig antwoord

Vraag: Gilding Wax aanbrengen
Antwoord:

Op internet lees je veel over het aanbrengen van Gilding Wax, daarom willen wij u met onze jarenlange ervaring helpen hoe u Gilding Wax het beste kunt aanbrengen.

Gilding Wax kan je aanbrengen op:

  • Kaarten
  • 3D Kaarten
  • Meubels

Het werkt het beste als je het dun en in een cirkelende beweging aanbrengt. Bij volledig Gilden breng je drie dunne laagjes aan. Zo krijg je de Gilding Wax het mooiste verdeeld. Je kan het met een doek, kwastje of je vinger aanbrengen, maar ik ben daar geen voorstander van want met je vingers heb je het beter onder controle en kan je het subtieler aanbrengen.

Wil je een Metallic Look

Breng dan drie dunne laagjes aan met steeds een tussenpoze van 5 minuten. Je hebt dan een volledig dekkende laag aangebracht. Pak een laken, of kussensloop en wrijf het zachtes op, je zal zien dat je een schitterende glimmende metallic look krijgt, Niet van echt metaal te onderscheiden.

Embossing

Embossing is niets anders dan dat je reliëf maakt. Dat kan je doen door op het object wat je gaat behandelen een patroon of hulpmiddelen gebruikt. Je kan het erop plakken maar ook zelf maken. Bij meer reliëf zal het effect van de Gilding Wax veel beter uitkomen, zeker als u met meerder kleuren Gilding Wax over elkaar gaat werken.

Gilden van Meubels

De Gilding Wax is geschikt om direct op hout aan te brengen, denk aan lijsten en schilderijlijsten. Wij werken toch het liefst eerst met water gedragen verf, zeker op meubels, en brengen de Gilding Wax daarna aan. Je kan dat op twee manieren doen, direct op de verf of na het waxen. Onze ervaring is dat het makkelijk en beter te verwerken is nadat u eerst wax heeft aangebracht. Dan is de Gilding Wax beter verwerkbaar. Anders trekt een gedeelte van de Gilding Wax direct in de verf. En kunt u het niet goed meer uitsmeren. Let op nooit aanbrengen op Lak vernis of chemische verf.

Kleuren Gilding Wax

Speciale aanbieding Coosa Crafts Gilding Wax

Lees hoe je Gilding Wax moet aanbrengen

Volledig antwoord

Vraag: Heeft Annie Sloan verf een kleur code of kleur nummer?
Antwoord:

Alle kleuren van Annie Sloan hebben een kleur code of kleur nummer bij de korte omschrijving van de kleur staat het kleur nummer. Dit is zowel bij de Chalk Paint als bij Annie Sloan Wall Paint. Bij Chalk Paint bestaat de kleur code uit twee cijfers en bij Wall Paint staat er altijd het cijfer 2 voor.

Alle kleuren van Annie Sloan hebben een kleurnummer dat nummer is het zelfde bij alle verpakkingseenheden. De kleurnummer zijn verkrijgbaar in:

De Wall Paint kleuren hebben hetzelfde nummer maar daar staat voor het nummer extra het getal twee. Als voorbeeld het kleurnummer van Wall Paint Old White is dus 201

Alle kleurnummers van Annie Sloan verf en de muurverf

Iedere kleur heeft zijn eigen kleur code bij Annie Sloan

Volledig antwoord

Vraag: Heeft de Action Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Tot mijn grote verbazing kwam ik op internet tegen Chalk Paint ervaringen Action. Maar één ding weet ik zeker. De Action verkoopt geen Annie Sloan Chalk Paint. Annie Sloan Chalk Paint is een beschermd merk van Annie Sloan wat bij stockist verkrijgbaar is maar niet bij de Action. Het is een merk van Annie Sloan wat gedeponeerd is en niet voor niets. Je kan van alles kopen bij de Action. Maar geen Annie Sloan Chalk Paint. Dat is alleen bij ons en andere Annie Sloan stockist verkrijgbaar. 

Annie Sloan Chalk Paint is niet verkrijgbaar bij de Action

Volledig antwoord

Vraag: Heeft u tips voor het aanbrengen van Annie Sloan Wax?
Antwoord:

Annie Sloan wax tips stap voor stap hoe u komt tot het allerbeste resultaat met de wax van Annie Sloan. Annie Sloan wax brengt u pas aan als de verf volledig droog is. dat is erg belangrijk, want u mag de verf niet afsluiten als er nog vocht in zit. Voordat u wax aanbrent is het belangrijk om te bepalen wat voor uitstraling u wilt hebben. Er zijn namelijk verschillende soorten wax.

Annie Sloan kent 4 kleuren Wax

Je kan kiezen uit de standaard Soft Wax. De Black Wax en de White Wax. De White wax en de Black wax doen bieden hetzelfde als de Soft Wax ze beschermen de verf. Alleen bij White Wax zit er wit kleurpigment in dat geeft een mooi vervaagd effect. Net of het al jaren oud is en in de zon is verbleekt. ook kunt u het gebruiken als een soort White Wash. U kunt White Wax ook direct aanbrengen op hout. Black Wax is Soft Wax met zwart kleurpigment. Het geeft dus ook de bescherming maar u geeft het een mooie industriële look. Nu denkt u ik mis de Dark Wax. Dat klopt, Dark Wax moet u zien als een soort make-up. je kan er hele mooie effecten mee bereiken om dingen te verouderen. In tegenstelling tot de Black, White en Soft Wax, breng je dit niet direct aan op het hout of de verf, maar breng je eerst de Soft Wax aan eb gelijk daarna de Dark Wax. je werkt in kleine stukjes, bijvoorbeeld poot voor poot.

Een waxkwast is ideaal om mee te werken

Dit om te voorkomen dat de Soft Wax opdroogt en de Dark Wax niet goed verwerkbaar maar is. Op onze pagina gebruiksaanwijzing hebben wij een video staan hoe u met Dark Wax moet werken. Waxen kan je doen met een katoenen doek. Gebruik geen shirt dat zal pluizen. makkelijker is het om  het te doen met een wax kwast. dat gaat sneller en u voorkomt dat u overmatig wax aanbrengt. Ook voor het aanbrengen van de Wax hebben wij een speciale video gemaakt die u kunt vinden op onze pagina gebruiksaanwijzing. Laat de wax altijd goed uitharden. Het heeft enkele dagen nodig om in te trekken en nog een aantal dagen om volledig uit te harden. Geduld is dus belangrijk.

U kunt ons volgen op:

Annie Sloan wax tips om te komen tot het beste resultaat

Volledig antwoord