Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Vraag: Annie Sloan boeken kopen
Antwoord:

Annie Sloan boeken kunt u met onze hulp kopen. Alle informatie over Annie Sloan haar boeken en Annie Sloan recensies over haar boeken kunt u hier vinden. Verder kunt u bij ons in de winkel en online de boeken kopen, Annie Sloan Work Book , Annie Sloan Kleur recepten met Chalk Paint voor meubels en meer 40 stap voor stap projecten voor in huis, Chalk Paint Workbook van Annie Sloan, Annie Sloan verft werkelijk alles en DIY met decoratieve verf voor elke stijl van Annie Sloan.

Annie Sloan boeken kopen online of in de winkel

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint beschermen hoe doe je dat?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint beschermen en hoe je dat moet doen kun je lezen op deze pagina. Het is belangrijk om hierin de juiste keuze te maken. Want bij trappen doe je dat anders dan bij keukens of bij meubels. Verdiep je goed op onze site in de verschillende mogelijkheden. Welke bescherming jouw verf werk nodig heeft. Wij hebben het allemaal voor je omschreven.

Maak de juiste keus voor de bescherming van Annie Sloan Chalk Paint


Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint demonstratie avonden
Antwoord:

De afgelopen week hebben wij de eerste Annie Sloan demonstratie avond geboekt. In samenwerking met pannenkoekenrestaurant de Waegh in Nijkerk. Er blijkt enorm veel behoefte te zijn aan zulke avonden. In twee dagen hebben we 80 aanmeldingen. Inmiddels hebben wij besloten dat wij structureel Annie Sloan demonstratie avonden gaan geven. Houd onze pagina Annie Sloan workshops in de gaten daar vermelden we ook de demonstratie avonden en via het aanmeldformulier onderaan kan je je aanmelden voor deze avonden. Programma demonstratie avonden. We laten je zien hoe, je moet werken met Chalk Paint van Annie Sloan. Stof moet verven. Stoffen stoelen moet verven. Werken met Dark Wax en Soft Wax. Craquelure en verf Crack. We organiseren de demonstratieavonden in samenwerking met Pannenkoekenrestaurant de Waegh. Je kunt tussen vijf uur en 18.30 de start van de demonstratie avond gebruik maken van bijgaande voucher die we je mailen alj je je hebt opgegeven. De eerste koffie is gratis tijdens de demonstratie avond. Wees snel en geef je onderaan op door middel van het formulier van het aantal plaatsen is beperkt.

Annie Sloan demonstratie avonden in Nijkerk - Gelderland

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint kan ik dat buiten gebruiken?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint kunt u uitstekend buiten gebruiken maar het is wel belangrijk om te weten dat Chalk Paint van Annie Sloan een decoratieve verf  is, zeker geschikt voor buiten, als u maar wel goed let op de volgende punten: Het is decoratieve verf en biedt dus geen bescherming voor het hout. Het te schilderen oppervlak moet schoon en zo droog mogelijk zijn, wacht bij voorkeur tot er een aantal warme dagen zijn geweest. Zorg er na het schilderen voor dat het meubelstuk of voorwerp 24 uur lang geen regen te verduren krijgt. Drogen in de zon maakt de verf extra sterk. Behandel het meubelstuk of voorwerp na het drogen nooit met wax De verf zal door de weersinvloeden uiteindelijk op een natuurlijke wijze gaan verweren. Op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint voor buiten kunt u alles lezen. Wilt u het duurzaam afwerken gebruik dan de decorateursvernis van Polyvine of de nieuwe Lacquer van Annie Sloan. Het grote voordeel van deze lak is dat het waterbestendig en kan tegen grote hitte.

Annie Sloan Chalk Paint buiten gebruiken

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem 250 ml
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is de nieuwe kleur van Annie Sloan. Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is een zacht groene kleur.Deze kleur is ontstaan door de inspiratie die Annie Sloan heeft opgedaan bij haar bezoek aan Ethiopië. Door de samenwerking met Annie Sloan en Oxfam Novib zal zowel Annie Sloan als Annie Sloan Europe een gedeelte van de verkoopprijs doneren aan Oxfam. Het is een zacht groene kleur die Annie op de velden van alliums heeft gevonden op het Ethiopian Seed Project van Oxfam. Dit project ondersteunt vrouwenboeren in deze regio. Op deze manier wil Annie Sloan met honderduizenden dollars dit project ondersteunen. Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is verkrijgbaar in liters en in 120 ml. en niet in 250 ml.

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem ondersteund Oxfam Novib

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Old White voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Old White voorbeeld van een teakhoutenkast kunt u hier vinden. Op onze site staan honderden Old White voorbeelden, van kasten keukens, trappen, vloeren, muren en nog veel meer. U kunt ook duizenden foto's bekijken op onze Facebookpagina of op onze Pinterest boards waar speciale borden zijn per kleur, dus ook Annie Sloan Old White voorbeelden. Zo kunt u voorbeelden vinden in Annie Sloan old White van keukens, trappen, vloeren, meubels, buiten meubels, tegel vloeren, riet, rotan, stoffen stoelen en nog veel meer. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan staan ook geweldige voorbeelden. Veel meer Old White voorbeelden kunt u vinden op :

Honderden Annie Sloan Old White voorbeelden

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeelden
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeeld met foto's kunt u hier vinden. Maar u kunt ook foto's en voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en op de product pagina's staan ook een groot aantal foto's. Verder kunt u heel veel meubels bekijken die geverfd zijn met Annie Sloan Olive op:

Annie Sloan Olive is verkrijgbaar in

Voorbeelden Annie Sloan verf Olive

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Sienna Yellow voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Sienna Yellow voorbeeld met foto's stond op onze site maar de kleur is inmiddels uit het assortiment van Annie Sloan. Dus er zijn ook geen voorbeelden meer van.

Annie Sloan Sienna Yellow is uit het assortiment van Annie Sloan

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint verwijderen kan dat?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint verwijderen raden wij u sterk af. Als u om de één of andere reden niet tevreden bent over Annie Sloan verf dan helpen wij u uiteraard graag om wel het gewenste resultaat te halen. Wilt u dat niet en wilt u de Annie Sloan verf verwijderen, dan zult u moeten schuren. Het kenmerk van Annie Sloan Chalk Paint is juist dat het na het waxen hard is en dus duurzaam. Verwijderen kan dus alleen maar, door te schuren. Wij zouden dat uitermate jammer vinden als u Annie Sloan Chalk Paint gaat verwijderen, want of u nu hoogglans wilt met Annie Sloan of mat. Het kan allemaal en wij helpen u daar graag bij.

Annie Sloan Chalk Paint verwijderen raden wij u sterk af

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint voordelen wat zijn die precies?
Antwoord:

Het is reukloos, zodat je er heerlijk mee kan werken.  Annie Sloan Chalk Paint is de beste verf voor het schilderen van meubels. Bij Annie Sloan Chalk Paint is schuren en gronden niet nodig. Het is milieuvriendelijk vanwege een zeer laag gehalte oplosmiddelen. Annie Sloan Chalk Paint kan gebruikt worden op elke ondergrond, binnen en buiten. Het kan verdund worden met water voor bijv. whitewash, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. De kleuren zijn zodanig samengesteld, dat ze goed onderling gemengd kunnen worden. It’s a girls’ paint, but boys can use it too. Annie Sloan Chalk Paint is een flexibel product, dus je kunt er heel creatief mee omgaan en gemakkelijk van gedachten veranderen. Het laat muren ademen en daarom uitermate geschikt voor oude huizen of cottages. Het kan gebruikt worden als ‘impasto’, laat hiervoor de deksel van de pot om de verf te laten drogen, waardoor het dikker wordt .Het wordt gemaakt sinds 1990, je zou kunnen zeggen: door de wol geverfd. Steeds nieuwe en moderne kleuren beschikbaar.

Voordelen van Annie Sloan Chalk Paint

Volledig antwoord