Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Vraag: 3D kaarten en een Scrapbook verkopen jullie die?
Antwoord:

3D kaarten kopen

Voor het maken van 3D kaarten hebben wij een geweldige Gilding Wax. Maar ook voor uw Scapbook of embossing. Lees deze pagina eens, daar leggen wij u uit hoe u het kunt gebruiken en te komen tot het mooiste resultaat.

De artikelen die u nodig heeft voor uw 3D kaarten of Scrapbook

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan bestellen in Luxemburg
Antwoord:

Bestel bij ShabbyTreats. Wij leveren uit voorraad, tegen de laagste verzendkosten. Hebben alles op voorraad en versturen uw bestelling de dag waarop wij hem binnen krijgen. Onze ervaring is dat u het in twee dagen in huis heeft.

De berouwbare partner van Annie Sloan ook voor Luxemburg

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan bestellen in Oostenrijk
Antwoord:

Bestel bij ShabbyTreats. Wij leveren uit voorraad, tegen de laagste verzendkosten. Hebben alles op voorraad en versturen uw bestelling de dag waarop wij hem binnen krijgen. Onze ervaring is dat u het in twee dagen in huis heeft.

De berouwbare partner van Annie Sloan ook voor Oostenrijk

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan bestellen in Portugal
Antwoord:

Bestel bij ShabbyTreats. Wij leveren uit voorraad, tegen de laagste verzendkosten. Hebben alles op voorraad en versturen uw bestelling de dag waarop wij hem binnen krijgen. Onze ervaring is dat u het in twee dagen in huis heeft.

De berouwbare partner van Annie Sloan ook voor Portugal

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan bestellen in Spanje
Antwoord:

Bestel bij ShabbyTreats. Wij leveren uit voorraad, tegen de laagste verzendkosten. Hebben alles op voorraad en versturen uw bestelling de dag waarop wij hem binnen krijgen. Onze ervaring is dat u het in twee dagen in huis heeft.

De berouwbare partner van Annie Sloan ook voor Spanje

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan boeken kopen
Antwoord:

Annie Sloan boeken kunt u met onze hulp kopen. Alle informatie over Annie Sloan haar boeken en Annie Sloan recensies over haar boeken kunt u hier vinden. Verder kunt u bij ons in de winkel en online de boeken kopen, Annie Sloan Work Book , Annie Sloan Kleur recepten met Chalk Paint voor meubels en meer 40 stap voor stap projecten voor in huis, Chalk Paint Workbook van Annie Sloan, Annie Sloan verft werkelijk alles en DIY met decoratieve verf voor elke stijl van Annie Sloan.

Annie Sloan boeken kopen online of in de winkel

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint beschermen hoe doe je dat?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint beschermen en hoe je dat moet doen kun je lezen op deze pagina. Het is belangrijk om hierin de juiste keuze te maken. Want bij trappen doe je dat anders dan bij keukens of bij meubels. Verdiep je goed op onze site in de verschillende mogelijkheden. Welke bescherming jouw verf werk nodig heeft. Wij hebben het allemaal voor je omschreven.

Maak de juiste keus voor de bescherming van Annie Sloan Chalk Paint


Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint demonstratie avonden
Antwoord:

De afgelopen week hebben wij de eerste Annie Sloan demonstratie avond geboekt. In samenwerking met pannenkoekenrestaurant de Waegh in Nijkerk. Er blijkt enorm veel behoefte te zijn aan zulke avonden. In twee dagen hebben we 80 aanmeldingen. Inmiddels hebben wij besloten dat wij structureel Annie Sloan demonstratie avonden gaan geven. Houd onze pagina Annie Sloan workshops in de gaten daar vermelden we ook de demonstratie avonden en via het aanmeldformulier onderaan kan je je aanmelden voor deze avonden. Programma demonstratie avonden. We laten je zien hoe, je moet werken met Chalk Paint van Annie Sloan. Stof moet verven. Stoffen stoelen moet verven. Werken met Dark Wax en Soft Wax. Craquelure en verf Crack. We organiseren de demonstratieavonden in samenwerking met Pannenkoekenrestaurant de Waegh. Je kunt tussen vijf uur en 18.30 de start van de demonstratie avond gebruik maken van bijgaande voucher die we je mailen alj je je hebt opgegeven. De eerste koffie is gratis tijdens de demonstratie avond. Wees snel en geef je onderaan op door middel van het formulier van het aantal plaatsen is beperkt.

Annie Sloan demonstratie avonden in Nijkerk - Gelderland

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint kan ik dat buiten gebruiken?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint kunt u uitstekend buiten gebruiken maar het is wel belangrijk om te weten dat Chalk Paint van Annie Sloan een decoratieve verf  is, zeker geschikt voor buiten, als u maar wel goed let op de volgende punten: Het is decoratieve verf en biedt dus geen bescherming voor het hout. Het te schilderen oppervlak moet schoon en zo droog mogelijk zijn, wacht bij voorkeur tot er een aantal warme dagen zijn geweest.

Annie Sloan verf voor buiten kan je op twee manieren gebruiken

Zorg er na het schilderen voor dat het meubelstuk of voorwerp 24 uur lang geen regen te verduren krijgt. Drogen in de zon maakt de verf extra sterk. Behandel het meubelstuk of voorwerp na het drogen nooit met wax De verf zal door de weersinvloeden uiteindelijk op een natuurlijke wijze gaan verweren. Op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint voor buiten kunt u alles lezen. Wilt u het duurzaam afwerken gebruik dan de decorateursvernis van Polyvine of de nieuwe Lacquer van Annie Sloan. Het grote voordeel van deze lak is dat het waterbestendig en kan tegen grote hitte.

Annie Sloan Chalk Paint buiten gebruiken

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem 250 ml
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is de nieuwe kleur van Annie Sloan. Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is een zacht groene kleur.Deze kleur is ontstaan door de inspiratie die Annie Sloan heeft opgedaan bij haar bezoek aan Ethiopië. Door de samenwerking met Annie Sloan en Oxfam Novib zal zowel Annie Sloan als Annie Sloan Europe een gedeelte van de verkoopprijs doneren aan Oxfam. Het is een zacht groene kleur die Annie op de velden van alliums heeft gevonden op het Ethiopian Seed Project van Oxfam. Dit project ondersteunt vrouwenboeren in deze regio. Op deze manier wil Annie Sloan met honderduizenden dollars dit project ondersteunen. Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is verkrijgbaar in liters en in 120 ml. en niet in 250 ml.

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem ondersteund Oxfam Novib

Volledig antwoord