24 resultaten - huidige 1 to 9.
Sorteer op:
Toon:

Vernis over latex

Vernis over latex is absoluut aan te raden. Latex is poreus en dus moeilijk schoon te maken. Bij het schoonmaken van latex veeg je zo als je dat met een natte doek doet de latex van de muur. Als je dus een duurzaam resultaat wilt hebben dan werk je latex af met vernis. Je moet wel heel voorzichtig zijn met je keuze van vernis.

Geen verkleuring van Vernis die je aanbrengt op Latex

De meeste vernis soorten geven een verkleuring en dat zal de latex geel / bruin maken. En veel soorten vernis op latex zijn niet bestand tegen UV Straling en zullen door de zon verkleuren. De decorateuresvernis die wij verkopen in zowel extra mat als zijdeglans kennen dat probleem niet. Ze zijn gemaakt speciaal voor watergedragen verven en dus uitermate geschikt om aan te brengen op latex.

Vernis over Annie Sloan Chalk Paint

Zoals boven al besproken is uiteraard het zelfde van toepassing op Vernis over Annie Sloan Chalk Paint. Nu kan je natuurlijk Annie Sloan Wall Paint kopen, die is afwasbaar. Maar Wall Paint is maar in een beperkt aantal kleuren verkrijgbaar. Dus als u een andere kleur wilt van Annie Sloan op de muur geen probleem. Werk het daarna af met Decorateursvernis Mat. Die is zo ultra mat dat je hiet niet ziet. Maar zo ongelooflijk sterk. Vliegen poep weghalen, schrobben, zelfs de hoge drukspuit kan erop. Als u het heeft afwerkt met Decorateursvernis heeft u er de komende tien jaar plezier van.

Vernis over Latex - Vernis over Annie Sloan Chalk Paint