Annie Sloan kwasten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Annie Sloan Kwasten de ideale kwasten om mee te verven bij de specialist in Annie Sloan Chalk Paint.

Zeer lage verzenkosten en vanaf 100 Euro in NL gratis verzending


Annie Sloan kwasten maakt u schoon met water en groene zeep. Doe dit gelijk anders gaat de wax uitharden. En hang Annie Sloan kwasten op en laat ze dan drogen. Nooit Annie Sloan kwasten in water zetten dan gaan ze roesten. Na aanschaf maak een haakje aan de kwast om hem op te hangen zodat u er lang plezier van heeft. Annie Sloan kwasten zijn van flinterdun varkenshaar. Er zijn drie Annie Sloan kwasten nummer 8, 12 en 16. En de Wax kwasten die het waxen veel en veel makkelijker maken zijn in twee maten verkrijgbaar.

Hoe maak je Annie Sloan kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van


Annie Sloan kwasten schoonmaken doe je met lauw water uit de kraan. Spoel ze goed schoon zo dat er geen verf meer in de haren aanwezig is. Doe een elastiekje om de haren dan blijven ze mooi bij elkaar en voorkom je dat ze uit gaan staan. Hang de kwast op aan een spijker. Zet ze nooit in water dan gaat het metaal roesten. Kwasten met witte haren zijn voor natuurlijke (water) verf. Gebruik nooit kwasten met zwarte haren die hebben gestaan in terpetine, benzine of andere stoffen en die zullen zorgen dat je verfwerk gaat verkleuren..

Hoe maak je Annie Sloan Wax kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van


Annie Sloan Wax kwasten zijn ook gemaakt van echt varkenshaar en ook die mag je nooit schoonmaken met chemicaliën. Annie Sloan kwasten maak je schoon met water en groene zeep en je spoelt ze goed uit.. De kwast met de haren naar beneden aan een spijker hangen. Na een half uurtje is de kwast droog en kan je hem weer gebruiken. Als je de kwast verzorgt als een "baby"kan je er jaren plezier van hebben.


Annie Sloan Kwasten nu bestellen morgen uw Annie Sloan Kwasten in huis