Sorteer op: Toon:
Kwasten voor Annie Sloan verf

Annie Sloan kwasten speciaal voor Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Wax

Annie Sloan Kwasten de ideale kwasten voor Annie Sloan Chalk Paint en de speciale Wax Kwasten voor Annie Sloan Wax. En nieuw de Annie Sloan Detail Brushes.

Soorten Annie Sloan kwasten

Waarom Annie Sloan kwasten

Annie Sloan kwasten zijn altijd rond. Dit zorgt ervoor wanneer je gaat verven dat de haren rond uitspreiden op het te verven oppervlak. In tegenstelling tot een platte kwast die zal gaan harken en krijg je strepen Hierdoor krijg je met een ronde kwast een veel mooier en beter resultaat, omdat je de strijkrichting van de kwast niet zult zien. Het is niet voor niets dat je nooit een professionele schilder zult zien met een platte kwast. Hij wil zijn uurloon graag betaald hebben en dat krijgt hij alleen als het verfwerk er netjes en goed uit ziet. Annie Sloan kwasten zijn er in drie formaten. De nummer 8, 12 en nummer 16 kwast. Je moet zelf bepalen welke voor jou handig is. De kracht in je pols en het te verven oppervlak zal in je keuze meespelen. Vaak horen wij Annie Sloan kwasten zijn niet goedkoop.  Dat lijkt misschien zo maar als je kijkt naar de levensduur van de kwasten en het resultaat is het één van de beste investeringen die je kunt doen vinden wij en veel klanten met ons. Annie Sloan kwasten zijn van flinterdun varkenshaar. Er zijn drie Annie Sloan verfkwasten nummer 8, 12 en 16. En de Wax kwasten die het waxen veel en veel makkelijker maken zijn in twee maten verkrijgbaar. Wij verzenden tegen Zeer lage verzenkosten en vanaf 75 Euro is de verzending gratis in Nederland en naar België vanaf 100 Euro gratis verzending.

Hoe maak je Annie Sloan kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van


Annie Sloan kwasten schoonmaken doe je met lauw water uit de kraan. Spoel ze goed schoon zo dat er geen verf meer in de haren aanwezig is. Doe een elastiekje om de haren dan blijven ze mooi bij elkaar en voorkom je dat ze uit gaan staan. Hang de kwast op aan een spijker. Zet ze nooit in water dan gaat het metaal roesten. Kwasten met witte haren zijn voor natuurlijke (water) verf. Gebruik nooit kwasten met zwarte haren die hebben gestaan in terpetine, benzine of andere stoffen en die zullen zorgen dat je verfwerk gaat verkleuren..

Hoe maak je Annie Sloan Wax kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van


Annie Sloan Wax kwasten zijn ook gemaakt van echt varkenshaar en ook die mag je nooit schoonmaken met chemicaliën. Annie Sloan kwasten maak je schoon met water en groene zeep en je spoelt ze goed uit.. De kwast met de haren naar beneden aan een spijker hangen. Na een een paar uur is de kwast droog en kan je hem weer gebruiken. Als je de kwast verzorgt als een "baby"kan je er jaren plezier van hebben.

Annie Sloan Kwasten nu bestellen morgen uw Annie Sloan Kwasten in huis