Amsterdam Acrylverf regio Amersfoort

Amsterdam Acrylverf in de winkel of via onze webshop

The Shabby Shed is de hobbywinkel in de regio Amersfoort. Wij zitten in Nijkerk en verfkopen alles wat u nodig heeft om te werken met Amsterdam Acrylverf. De Amsterdam Acrylverf series biedt een grote keuze aan schitterende, pure kleuren (90) met hoogwaardige pigmenten. En is hiermee één van de beste acrylverven op de markt met een goede prijs – kwaliteitsverhouding. Het bedrijf Royal Talens kent een lange historie die begon in 1899. Koningin Wilhelmina was een groot fan van Talens. Ze werkte er dagelijks mee. Ze was kunstschilder en voelde zich nauw verbonden met Talens. Ze maakte Talens Koninklijk. Het is al ruim 120 jaar de allerbeste Acrylverf. Daarom zijn wij trots om alle producten te verkopen, klanten uit de hele regio van Amersfoort, Ede tot Arnhem, Hilversum, Zwolle en Apeldoorn komen naar onze winkel om Amsterdam Acrylverf te kopen. Kunt u niet komen naar onze winkel dan kunt u Amsterdam Acrylverf ook online bestellen. Wij zorgen dat u het dan morgen in huis heeft.

Alle accessoires voor Amsterdam Acrylverf

Naast alle kleuren acrylverf en een groot aantal aanbiedingspakketten, verkopen wij alles wat u nodig heeft voor acrylverf. Van Acryl papier, Amsterdam schilders messen, Amsterdam penselen, Amsterdam Acrylmedium, Amsterdam Acrylverf doseertuiten, Amsterdam Acrylvernis in diverse eenheden, zowel glanzend, hoogglans, zijdeglans en Mat. Acrylvernis verkopen wij in flesjes, maar ook in spuitbussen. Amsterdam heldere lak, Amsterdam acryl vertrager, Amsterdam metalen schrapers, Amsterdam afscheurpalet, Amsterdam paddle penselen, Universal angle penselen, meng schalen voor acrylverf en nog veel meer. Alles wat u nodig heeft kunt u bij ons vinden.

Amsterdam Acrylverf regio Amersfoort
Amsterdam Acrylverf regio Amersfoort

Kleurpigment voor acrylverf

Superhoogwaardig pigment dat speciaal is samengesteld om een superieure kleurverzadiging te geven. Het is een zeer geconcentreerde kleurstof die kan worden gebruikt met alle producten op waterbasis. Het bevat een mengsel van organische pigmenten gedispergeerd in een mengsel van oppervlakte actieve stof, bevochtigingsmiddel, conserveermiddel en water. Het pigmentgehalte is ongeveer 50%. Alle kleurpigmenten zijn onderling mengbaar om elke kleur of tint te maken.

Bestel nu Amsterdam Acrylverf en u heeft het morgen in huis

Alles wat u nodig heeft voor Amsterdam Acrylverf is bij ons te koop