Vraag: Annie Sloan Wall Paint met 20 Euro korting
Antwoord:

Wij hebben voor u nog een groot aantal blikken Van Annie Sloan Wall Paint met 20 Euro korting. De kleuren met deze hoge korting zijn nog beperkt beschikbaar. Nergens in Nederland bij geen enkel verkooppunt van Annie Sloan kunt u de Wall paint kopen met 20 Euro korting. Let op ! Op = OP. Wij hadden honderden blikken, maar met deze hoge korting vliegen ze de deur uit.

De Annie Sloan Wall Paint die met korting verkrijgbaar is zijn de volgende kleuren

Volledig antwoord

Vraag: Bekijk de Annie Sloan Chalk Paint Coco voorbeelden
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Coco voorbeeld kunt u hier vinden met foto's. Maar wij hebben ook speciale pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan waar geweldige foto's op staan. Verder raden wij u aan om naar de product pagina's te gaan daar staan bij de kleur Coco ook een groot aantal voorbeelden zodat u zich een juist beeld kunt vormen van deze geweldige bruine kleur met paars kleurpigment. Heel veel informatie en foto's over Annie Sloan Chalk Paint Coco kunt u vinden op:

Annie Sloan Coco voorbeelden daarvan staan er enorm veel op onze site

Volledig antwoord

Vraag: Bekijk de voorbeelden van Annie Sloan Chalk Paint Olive
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeeld kunt u vinden op deze pagina. Verder kunt u een groot aantal voorbeelden van Olive vinden op onze speciaal aangemaakte pagina's met Olive voorbeelden. Per meubelstuk of onderwerp. Nergens kunt u meer Annie Sloan Chalk paint voorbeelden vinden dan bij Shabby Treats. Kijk ook vooral op onze product pagina's of u nu kijkt bij Olive 120 ml of bij Annie Sloan Chalk Paint Olive er staan een groot aantal foto's van de kleur Olive zodat u een goed beeld kunt vormen van de kleur voordat u Annie Sloan Chalk Paint Olive gaat bestellen. Hele mooie voorbeelden kunt u ook bekijken op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Veel meet voorbeelden van Annie Sloan Olive kunt u bekijken op:

Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeelden nergens kunt u er meer vinden


Volledig antwoord

Vraag: Bekijk meubels geverfd in Original White
Antwoord:

Bekijk meubels die zijn geverfd in Original White van Annie Sloan met de beschrijving van de kleur en voorbeelden. Hier kunt u voorbeelden vinden. Maar wij hebben ook speciale pagina's gemaakt met voorbeelden in de kleur Original White. Als u naar de kleuren gaat staan er ook een groot aantal voorbeelden bij de kleur Original White. Verder staan er hele mooie voorbeelden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan, daar staan ook Original White voorbeelden bij. Informatie en voorbeelden over Annie Sloan Chalk Paint Original White kunt u ook vinden op:

Honderden voorbeelden van meubels geverfd in de kleur Original White

Volledig antwoord

Vraag: Bestaat er Annie Sloan in taupe?
Antwoord:

Annie Sloan Taupe is de kleur French Linen. French Linen is een mooie neutrale grijs bruine kaki kleur. Die je lichter kan maken door een klein beetje Old White toe te voegen. De taupe kleur gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Emile en Emperor's Silk. In de Woonmagazines zie je op dit moment veel meubels waarbij Taupe gebruikt is in Combinatie met Old White. Veel voorbeelden van taupe kan je vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Verder kan je veel voorbeelden van Annie Sloan taupe vinden op:

Annie Sloan Taupe is de kleur French Linen

Volledig antwoord

Vraag: Bestaat er Annie Sloan vloerverf?
Antwoord:

Annie Sloan heeft maar één soort verf en dat is Annie Sloan Chalk Paint. Toch denken heel veel mensen dat er voor de vloer een aparte verf is. Dat is niet juist. Het enige wat u anders moet doen bij het verven van de vloer is dat u het anders moet afwerken dan bijvoorbeeld bij meubels. De hardheid moet natuurlijk vele malen sterker zijn bij een vloer dan bijvoorbeeld bij een kast. De standaard procedure die u moet volgen is hetzelfde dat leest u in onze handleiding. Wat u anders doet bij het verven van de vloer is dat u het afwerkt met Vloervernis.  Om u vloer zo sterk mogelijk te maken en te zorgen dat u er de komende jaren optimaal gebruik van kunt maken werkt u het eerst twee keer af met Zijdeglans vloervernis en de laatste laag met Vloervernis Mat. Deze twee gaan een verbinding aan waardoor de hardheid hoger is dan wanneer u het alleen afwerkt met Matte Vernis. U kunt het ook afwerken met Annie Sloan Lacquer.

Annie Sloan vloeren verven en hoe werkt u het af

Volledig antwoord

Vraag: Bestaat er speciale vernis voor keukens?
Antwoord:

Bestaat er speciale vernis voor keukens die zijn gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Vernis voor keukens hebben wij in extra matte vernis en in zijdeglans. Deze vernis is de decorateursvernis van Polyvine. Door de unieke eigen schappen, waterbestendig, geen verkleuring, bestand tegen warmte en vocht, bestand tegen UV straling is deze vernis uitermate geschikt voor keukens. Deze vernis is door zijn samenstelling erg geschikt voor krijtverf, Annie Sloan Chalk Paint, kalkverf en acrylverf. Bij een normale vernis zal de verf gaan verkleuren dat zal hier niet gebeuren. Als u een extra matte vernis wilt op de keuken, dan brengt u eerst 2 laagjes Decorateursvernis zijdeglans aan en dan 1 laag extra matte vernis. Dan heeft u een hele matte uitstraling. En het maakt het geheel extra sterk. De decorateursvernis is water en warmtebestendig.

Vernis voor keukens dan gebruik je Polyvine Decorateursvernis

Volledig antwoord

Vraag: Bestaat er vloervernis van Annie Sloan?
Antwoord:

Vloervernis van Annie Sloan heeft een andere naam maar het doet precies hetzelfde. Het is een transparante kleurloze vernis die op alle kleuren van Annie Sloan Chalk Paint te gebruiken is. De vloervernis heet Lacquer en kunt u hier vinden. Lees voor het gebruik van Annie Sloan Lacquer altijd eerst goed de handleiding.

Vloervernis van Annie Sloan heet Lacquer

Volledig antwoord

Vraag: Bij ieder Annie Sloan Pakket kunt u kiezen uit 4 varianten
Antwoord:

Bij ieder aanbiedingspakket wat wij op onze site hebben kunt u kiezen uit 4 varianten. Wij beseffen ons heel erg goed dat u zelf uw eigen pakket wilt samenstellen, daarom kunt u bij ons kiezen uit:

  • Een pakket met Annie Sloan Soft Wax
  • Een pakket met Annie Sloan Dark Wax
  • Een pakket met Annie Sloan Black Wax
  • Een pakket met Annie Sloan White Wax

En dat uiteraard voor de allerlaagste prijs. Nergens zult u deze aanbiedingen goedkoper vinden. Op deze manier kunt u zelf uw eigen pakket samen stellen tegen de aller laagste prijs. Wij zijn trots dat we u meer dan 2000 aanbiedingen kunnen aanbieden en dat u nergens Annie Sloan Verf goedkoper kunt bestellen.

De meeste keus in Annie Sloan producten

Volledig antwoord

Vraag: Consegna di Annie Sloan Chalk Paint in Italia
Antwoord:

Spediamo Annie Sloan Chalk Paint ogni giorno a molti dei nostri clienti in Italia. Spediamo il giorno stesso dell'ordine con i costi di spedizione più bassi. Tutti i prodotti sono sempre disponibili in magazzino. Date un'occhiata alle nostre offerte speciali. Abbiamo pacchetti Annie Sloan con uno sconto di 35 euro.

Volledig antwoord