Vraag: Hoe lang duurt levering van Annie Sloan verf?
Antwoord:

De levering van uw bestelling van Annie Sloan verf, verzenden wij altijd dezelfde dag. Zo kunnen wij zorgen dat u het de volgende dag al in huis heeft. Dit is voor zowel Nederland als onze klanten in België. Verder is het zo dat als u vrijdag avond en zaterdag voor 14.45 Annie Sloan verf besteld, wij er voor zorgen dat u het maandag in huis heeft.

Annie Sloan Verf nu bestellen morgen in huis

Volledig antwoord

Vraag: Hoe lang moet Annie Sloan verf drogen voor je gaat waxen?
Antwoord:

Annie Sloan verf moet minimaal 12 uur drogen voor je het gaat waxen. Dan krijg je het maximale resultaat en de beste hardheidsgraad. Dat is nadat u het voor de 2e keer de verf heeft aangebracht. Na de eerste keer verven is de droogtijd maar heel beperkt. Veertig minuten moet voldoende zijn.

Annie Sloan verf moet minimaal 12 uur drogen voor je gaat waxen

Volledig antwoord

Vraag: Hoe lang moet Annie Sloan wax drogen?
Antwoord:

Nadat u Annie Sloan wax heeft aangebracht duurt het ongeveer 36 uur voor het volledig is ingetrokken in de verf. Wees de eerste 36 uur voorzichtig. Na 36 uur is het ingetrokken in de verf en zal het uiteindelijke uithardingsproces nog minimaal vijf dagen in beslag nemen voor de Annie Sloan Wax volledig is uitgehard. Na de volledige uitharding heeft u een meubelstuk wat u duurzaam en goed kunt gebruiken en kunt afnemen met water en zeepsop. Kijk even onze video hoe u wax moet aanbrengen.

Laat Annie Sloan Wax goed uitharden

Volledig antwoord

Vraag: Hoe maak Annie Sloan muurverf goedkoper in gebruik?
Antwoord:

Als je meer vierkante meters wilt doen met Annie Sloan muurverf is het verstandig om je muur eerst in de Alabastine voorstrijk te zetten. Dit heft de zuigende werking van de ondergrond op en zorgt er voor dat u veel meer vierkante meters kunt verven met Annie Sloan Muurverf. Nu is het verbruik van Annie Sloan Wall Paint al laag en kunt u extreem veel vierkante meters verven. Wat het maakt tot de goedkoopste muurverf die er is. Maar u kunt het nog goedkoper maken en u rendement verhogen door de muren voor te bewerken met Alabastine voorstrijk.

Annie Sloan muurverf is goedkoop maar u kunt het nog goedkoper maken

Volledig antwoord

Vraag: Hoe maak ik Annie Sloan Chalk Paint glimmend zoals hoogglans verf?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint kan je na het aanbrengen van de Soft Wax na vierentwintig uur uitwrijven en de verf zal gaan glimmen. Waardoor je het verschil met hoogglans verf niet kan zien. Hoe je het precies moet doen kan je hier lezen.

Hoogglans verf maken met Annie Sloan verf is heel simpel

Volledig antwoord

Vraag: Hoe maak je zelf goedkoop gekleurde latex
Antwoord:

Een groot nadeel van latex is dat het maar in een zeer beperkt aantal kleuren verkrijgbaar is. Maar dat wil niet zeggen dat je dus altijd maar met wit hoeft te verven. Wij verkopen zeer hoog geconcentreerde kleurpigmenten en die kosten maar een paar Euro. U kunt kiezen uit 20 verschillende kleuren. Voeg het kleurpigment toe aan de latex. Belangrijk is om het dan heel erg goed op te roeren en zo kunt u zelf een mooie kleur latex maken. Gekleurde latex, maak je dus vanaf nu heel makkelijk zelf. Alle kleurpigmenten om Latex te kleuren kan je hier vinden. Je kan natuurlijk meer kleuren dan alleen Latex, je kan het ook doen met acrylverf, water gedragen verf of met een water gedragen vernis.

Volledig antwoord

Vraag: Hoe moet je krijtverf afwerken?
Antwoord:

Krijtverf moet je altijd afwerken. Krijtverf is een poreuze verf die als het niet is afgewerkt zacht is en dus makkelijk zal beschadigen. Verder zal het makkelijk vocht en vetvlekken opnemen. Dan is je mooie meubelstuk gelijk niet meer wat je wilde. Werk krijtverf dus altijd af met een Wax die de verf afsluit. Bij Annie Sloan Chalk Paint gebruiken wij altijd Soft Wax. Deze is speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint. De wax trekt in de verf en maakt de verf hard en is hierdoor ook afgesloten en daardoor kan je het gewoon schoonmaken met water en groene zeep. Dat is ook één van de verschillen tussen krijtverf - kalkverf en Annie Sloan Chalk Paint. Bij krijtverf en kalkverf ligt de wax op de verf. Zodra je daar een kommetje opzet zal je zien dat de wax gaat smelten en je direct kringen krijgt. Natuurlijk kan je Chalk Paint of kalkverf of krijtverf ook afwerken met Vernis. Wij verkopen een speciale vernis die gemaakt is voor watergedragen verf. Bij krijtverf en kalkverf raden wij aan het altijd af te werken met vernis. Omdat zoals boven omschreven de wax erop ligt en dat geen goed en duurzaam resultaat geeft. Bij Chalk Paint zoals boven beschreven raden wij het alleen aan voor tafels en keukens. En voor trappen en vloeren werk je het af met Annie Sloan Lacquer of Polyvine Vloervernis..

Hoe moet je krijtverf afwerken met Wax of Vernis

Volledig antwoord

Vraag: Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb ik nodig?
Antwoord:

Hoeveel Annie Sloan Chalk Paint heb je nodig ? Dat is heel erg makkelijk te berekenen. Je kan met 1 liter Annie Sloan verf 12 tot 13 vierkante meter verven. Je moet voor een goed resultaat altijd, twee keer verven. Dat wil zeggen dat je met één liter Annie Sloan een grote kast kunt verven. Een buikkastje (grote) is ongeveer 3 vierkante meter. Je hebt dan genoeg aan een kwart liter Annie Sloan.

Met Annie Sloan Chalk Paint kan je enorm veel verven

Volledig antwoord

Vraag: Hoeveel kleuren zijn er van Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Alle Annie Sloan Chalk Paint kleuren kunt u hier vinden. Ze staan er omschreven het zijn ruim 40 kleuren. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen kleuren mengen. Wij helpen u er graag mee. In het boek kleurrecepten met Chalk Paint van Annie Sloan staan geweldige voorbeelden. De kleuren staan per groep. Maar wij hebben ze ook per kleur categorie voor u omschreven. Zo is een een aparte pagina Annie Sloan Gele kleuren, Annie Sloan blauwe kleuren, Annie Sloan neutrale kleuren, Annie Sloan Paarse kleuren, Annie Sloan Oranje kleuren, Annie Sloan Blauwe kleuren, Annie Sloan witte kleuren,  Annie Sloan Groene kleuren en Ann ie Sloan Bruine kleuren. Zo kunt u een goed beeld krijgen van alle kleuren met daarbij ook voorbeeld foto's van de kleur.

Annie Sloan Chalk Paint kent ruim 40 kleuren

Volledig antwoord

Vraag: Hoeveel Lacquer heb ik nodig?
Antwoord:

Hoeveel Lacquer heb ik nodig, dat kunt u berekenen door het aantal vierkante meters uit te rekenen wat u moet aflakken. Met 1 liter Laquer ( die je 2 keer heel dun aanbrengt) kan je ongeveer 10 vierkante meter afwerken, er is dan rekening gehouden met 2 maal aanbrengen.  Voor u als hulp een trap in een nieuwbouwhuis met dertien treden, daarvoor heeft u nodig 1,25 liter om het duurzaam en goed te kunnen afwerken. Wij raden aan als u een matte trap wilt hebben eerst twee lagen zijdeglans aan te brengen en dan 1 laag mat.

Met één liter Lacquer kunt u tien vierkante meter afwerken

Volledig antwoord