Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Old White voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Old White voorbeeld van een teakhoutenkast kunt u hier vinden. Op onze site staan honderden Old White voorbeelden, van kasten keukens, trappen, vloeren, muren en nog veel meer. U kunt ook duizenden foto's bekijken op onze Facebookpagina of op onze Pinterest boards waar speciale borden zijn per kleur, dus ook Annie Sloan Old White voorbeelden. Zo kunt u voorbeelden vinden in Annie Sloan old White van keukens, trappen, vloeren, meubels, buiten meubels, tegel vloeren, riet, rotan, stoffen stoelen en nog veel meer. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan staan ook geweldige voorbeelden. Veel meer Old White voorbeelden kunt u vinden op :

Honderden Annie Sloan Old White voorbeelden

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeelden
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeeld met foto's kunt u hier vinden. Maar u kunt ook foto's en voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en op de product pagina's staan ook een groot aantal foto's. Verder kunt u heel veel meubels bekijken die geverfd zijn met Annie Sloan Olive op:

Annie Sloan Olive is verkrijgbaar in

Voorbeelden Annie Sloan verf Olive

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Sienna Yellow voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Sienna Yellow voorbeeld met foto's stond op onze site maar de kleur is inmiddels uit het assortiment van Annie Sloan. Dus er zijn ook geen voorbeelden meer van.

Annie Sloan Sienna Yellow is uit het assortiment van Annie Sloan

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint verwijderen kan dat?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint verwijderen raden wij u sterk af. Als u om de één of andere reden niet tevreden bent over Annie Sloan verf dan helpen wij u uiteraard graag om wel het gewenste resultaat te halen. Wilt u dat niet en wilt u de Annie Sloan verf verwijderen, dan zult u moeten schuren. Het kenmerk van Annie Sloan Chalk Paint is juist dat het na het waxen hard is en dus duurzaam. Verwijderen kan dus alleen maar, door te schuren. Wij zouden dat uitermate jammer vinden als u Annie Sloan Chalk Paint gaat verwijderen, want of u nu hoogglans wilt met Annie Sloan of mat. Het kan allemaal en wij helpen u daar graag bij.

Annie Sloan Chalk Paint verwijderen raden wij u sterk af

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint voordelen wat zijn die precies?
Antwoord:

Het is reukloos, zodat je er heerlijk mee kan werken.  Annie Sloan Chalk Paint is de beste verf voor het schilderen van meubels. Bij Annie Sloan Chalk Paint is schuren en gronden niet nodig. Het is milieuvriendelijk vanwege een zeer laag gehalte oplosmiddelen. Annie Sloan Chalk Paint kan gebruikt worden op elke ondergrond, binnen en buiten. Het kan verdund worden met water voor bijv. whitewash, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. De kleuren zijn zodanig samengesteld, dat ze goed onderling gemengd kunnen worden. It’s a girls’ paint, but boys can use it too. Annie Sloan Chalk Paint is een flexibel product, dus je kunt er heel creatief mee omgaan en gemakkelijk van gedachten veranderen. Het laat muren ademen en daarom uitermate geschikt voor oude huizen of cottages. Het kan gebruikt worden als ‘impasto’, laat hiervoor de deksel van de pot om de verf te laten drogen, waardoor het dikker wordt .Het wordt gemaakt sinds 1990, je zou kunnen zeggen: door de wol geverfd. Steeds nieuwe en moderne kleuren beschikbaar.

Voordelen van Annie Sloan Chalk Paint

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint waar moet ik dat mee afwerken?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint moet u altijd afwerken met Soft Wax,. Voor trappen en vloeren  adviseren wij u Annie Sloan Lacquer of Polyvine Vloervernis die zijn daar speciaal voor gemaakt. Keukens en tafels adviseren wij om af te werken met Decorateursvernis. Deze is speciaal gemaakt voor watergedragen verven en dus uitermate goed geschikt voor Annie Sloan Chalk Paint.

Lees hoe je Annie Sloan Chalk Paint moet afwerken

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan kwast nummer 8
Antwoord:

Annie Sloan kwast nummer 8 is de meest favoriete Annie Sloan kwast. Dit komt omdat het gemaakt is van flinterdun varkenshaar en qua gewicht makkelijk in de hand ligt. Een Annie Sloan kwast is ovaal, waardoor je er technisch heel netjes en mooi mee kunt verven omdat de haren zich goed verspreiden en je daardoor de strijkrichting van de kwast niet meer mee ziet. Platte kwasten zijn echte consumenten kwasten. Je kan er mee verven maar dan vooral voor een brocante look. Wel je strak verven gebruik dan een goede Annie Sloan kwast. Voor de grotere oppervlakten hebben wij ook nog de Annie Sloan kwast nummer 12 en de Annie Sloan kwast nummer 16.

Annie Sloan kwast nr 8 onze absolute aanrader

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Paloma voorbeelden op meubels
Antwoord:

Annie Sloan Paloma voorbeelden op meubels kunt u hier vinden. Wij hebben pagina's gemaakt van alle kleuren met voorbeelden het totale overzicht staat hier voor u. Maar ook op de product pagina's op de webshop staan bij de kleur Paloma enorm veel mooie foto's zodat u een goed beeld kunt vormen van deze geweldige kleur. Maar ook op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan staan veel mooie voorbeelden van Paloma op meubels. Meer voorbeelden van Paloma op meubels kunt u vinden op:

Annie Sloan Paloma voorbeelden de grijs paarse verf van Annie Sloan

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Pure White voorbeeld op meubels
Antwoord:

Annie Sloan Pure White voorbeeld op meubels met foto voorbeelden. We hebben voor u ook een overzichtspagina gemaakt waar u alle voorbeelden kunt vinden. Maar uiteraard ook op de product pagina Pure White staan enorm veel voorbeelden van meubels in Pure White.

Enorm veel voorbeelden op onze site van de kleur Pure White van Annie Sloan

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Soft Wax handleiding
Antwoord:

Annie Sloan Soft Wax handleiding kunt u hier vinden en bekijk zeker even onze video hoe u Soft Wax moet aanbrengen op Annie Sloan Chalk Paint ! Vooral de video is belangrijk om te bekijken. Veel mensen die voor het eerst met Annie Sloan verf werken brengen de wax veel te dik en te vaak aan. Dat is jammer want dan krijgt u geen goed resultaat. Wij helpen u met een paar simpele tips om het goed te doen.

Lees de Soft Wax handleiding voor u aan de slag gaat

Volledig antwoord