Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Graphite voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Graphite voorbeeld van een buikkastje kunt u hier vinden en een voorbeeld van een vitrinekast in Annie Sloan Chalk Paint Graphite hier. Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden Graphite kunt u ook vinden op onze pagina’s voorbeelden kasten met Annie Sloan en voorbeelden tafels met Annie Sloan. Verder staan er voorbeelden bij keukens en trappen. Op onze Facebook pagina en onze Pinterest pagina staan verder duizenden Annie Sloan voorbeelden. Ook voorbeelden van Annie Sloan Chalk Paint Graphite. Er zijn op Pinterest speciale boarden gemaakt per kleur. En verder ook per soort meubelstuk en techniek. Voldoende Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden Graphite om te bekijken.

Honderden Annie Sloan Graphite voorbeelden

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem 250 ml
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is de nieuwe kleur van Annie Sloan. Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is een zacht groene kleur.Deze kleur is ontstaan door de inspiratie die Annie Sloan heeft opgedaan bij haar bezoek aan Ethiopië. Door de samenwerking met Annie Sloan en Oxfam Novib zal zowel Annie Sloan als Annie Sloan Europe een gedeelte van de verkoopprijs doneren aan Oxfam. Het is een zacht groene kleur die Annie op de velden van alliums heeft gevonden op het Ethiopian Seed Project van Oxfam. Dit project ondersteunt vrouwenboeren in deze regio. Op deze manier wil Annie Sloan met honderduizenden dollars dit project ondersteunen. Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is verkrijgbaar in liters en in 120 ml. Omdat dit een tijdelijk product is is Annie Sloan Chalk Paint Lem Len niet verkrijgbaar in 250 ml.

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem ondersteund Oxfam Novib

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Old White voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Old White voorbeeld van een teakhoutenkast kunt u hier vinden. Op onze site staan honderden Old White voorbeelden, van kasten keukens, trappen, vloeren, muren en nog veel meer. U kunt ook duizenden foto's bekijken op onze Facebookpagina of op onze Pinterest boards waar speciale borden zijn per kleur, dus ook Annie Sloan Old White voorbeelden.

Honderden Annie Sloan Old White voorbeelden


Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Olive voorbeeld met foto's kunt u hier vinden. Maar u kunt ook foto's en voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en op de product pagina's staan ook een groot aantal foto's.

Voorbeelden Annie Sloan verf Olive

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Primer Red voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Primer Red voorbeeld met foto's kunt u hier vinden. Maar u kunt ook foto's en voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en op de product pagina's staan ook een groot aantal foto's.

Annie Sloan Primer Red voorbeeld

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Provence voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Provence voorbeeld met foto's kunt u hier vinden. Maar ook op de product pagina provence staan heel veel mooie voorbeelden van meubels gedaan in de kleur Provence.

Annie Sloan voorbeelden Provence

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint Sienna Yellow voorbeeld
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint Sienna Yellow voorbeeld met foto's stond op onze site maar de kleur is inmiddels uit het assortiment van Annie Sloan. Dus er zijn ook geen voorbeelden meer van.

Annie Sloan Sienna Yellow is uit het assortiment van Annie Sloan

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen met een kwast of een roller
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint altijd aanbrengen met een kwast, wij adviseren enkel bij strakke gladde muren te werken met een verfroller. En bij MDF op extreem gladde oppervlakken zoals glas en plastic is het werken met een verfroller makkelijker en zut u een beter resultaat krijgen.Om tot het allerbeste resultaat te komen kan je het beste werken met een Annie Sloan kwast nummer 8.

Verven met kwast of roller met Annie Sloan Verf

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint beschermen hoe doe je dat
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint beschermen en hoe je dat moet doen kun je lezen op deze pagina. Het is belangrijk om hierin de juiste keuze te maken. Want bij trappen doe je dat anders dan bij keukens of bij meubels. Verdiep je goed op onze site hoe je dat gene wat je wilt gaan verven op een goede manier wilt beschermen. Wij hebben het allemaal voor je omschreven.

Maak de juiste keus voor de bescherming van Annie Sloan Chalk Paint


Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint demonstratie avonden
Antwoord:

De afgelopen week hebben wij de eerste Annie Sloan demonstratie avond geboekt. In samenwerking met pannenkoekenrestaurant de Waegh in Nijkerk. Er blijkt enorm veel behoefte te zijn aan zulke avonden. In twee dagen hebben we 80 aanmeldingen. Inmiddels hebben wij besloten dat wij structureel Annie Sloan demonstratie avonden gaan geven. Houd onze pagina Annie Sloan workshops in de gaten daar vermelden we ook de demonstratie avonden en via het aanmeldformulier onderaan kan je je aanmelden voor deze avonden. Programma demonstratie avonden. We laten je zien hoe, je moet werken met Chalk Paint van Annie Sloan. Stof moet verven. Stoffen stoelen moet verven. Werken met Dark Wax en Soft Wax. Craquelure en verf Crack. We organiseren de demonstratieavonden in samenwerking met Pannenkoekenrestaurant de Waegh. Je kunt tussen vijf uur en 18.30 de start van de demonstratie avond gebruik maken van bijgaande voucher die we je mailen alj je je hebt opgegeven. De eerste koffie is gratis tijdens de demonstratie avond. Wees snel en geef je onderaan op door middel van het formulier van het aantal plaatsen is beperkt.

Annie Sloan demonstratieavonden in Nijkerk - Gelderland

Volledig antwoord