Annie Sloan workshops geven wij iedere week. Inmiddels zijn er honderden mensen die wij een Annie Sloan workshop hebben mogen geven. De planning van de Annie Sloan workshops kan je verder op de pagina vinden en ook het formulier, daar kun je direct je aanmelding voor de Annie Sloan workshops verzenden

Annie Sloan workshops bij de specialist in Annie Sloan en Chalk Paint

Het is geweldig om te merken dat zo veel mensen waarderen wat wij doen en dat er iedere week zoveel nieuwe Annie Sloan Chalk Paint liefhebbers bijkomen in onze klantenkring. Op de pagina meubels met Annie Sloan Chalk Paint kunt u enorm veel inspiratie op doen door de foto's te bekijken van onze klanten wat voor mooie creaties ze maken met de geweldige verf van Annie Sloan. Op onze Facebookpagina zullen wij u op de hoogte houden van de nieuwe Annie Sloan workshops,

Annie Sloan Workshops om te leren werken met Chalk Paint
Annie Sloan Workshops om te leren werken met Chalk Paint
Annie Sloan Workshops om te leren werken met Chalk Paint
Annie Sloan Workshops om te leren werken met Chalk Paint

Wil jij je opgeven voor de workshop of demonstratie avond kan je de aanmelding invullen op welke datum je zou willen. De Annie Sloan workshops en demonstratie avonden worden gegeven in onze winkel in het hartje van Nijkerk. Staat er geen datum meer open bij het inschrijf formulier dan is alles vol. Tijdens de Annie Sloan workshops krijgt u 10% korting op alle artikelen van Annie Sloan.

Programma Annie Sloan Workshops

Op de workshops behandelen we de volgende technieken die je uiteraard ook zelf zal oefenen en na de workshop volledig beheerst.

  • Door schuur technieken
  • Diverse kwast technieken
  • Crackle techniek
  • Het werken met Soft Wax en Dark Wax

Alle materialen verf en andere benodigdheden worden door mij verzorgtTussendoor serveren we een kopje kofie met wat lekkers en na afloop uiteraard een drankje om lekker bij te praten .De Annie Sloan workshops vinden plaats in een ontspannen sfeer en lol en gezelligheid zijn een belangrijk onderdeel van de workshop buiten het behalen van de leer doelstellingen. Uiteraard mag je mij alles vragen en deel ik graag de tips en trucs met jullie die ik heb geleerd van Annie zelf. 

Programma Annie Sloan workshop technieken II (vervolg workshop)

Deze workshop is voor mensen die al de basis workshop verftechnieken bij ons heeft gedaan. Wij helpen je de bestaande kennis te verbreden en verder uit te breiden door het experimenteren met echte details. In deze workshop nemen we je mee in de volgende technieken:

Vergulden met transfer leaf en loose leaf, werken met decoupage, werken met Craqueleur, werken met Transfer, werken met sjabloon technieken in combinatie met Craqueleur, hoe je de diverse technieken kunt verfraaien met Clear Wax en Dark Wax.

Kosten workshop 59,95

Programma workshop stof verven met Annie Sloan Chalk Paint

Op deze workshop leren we je hoe je stof moet verven met Annie Sloan Chalk Paint. Hoe je zelf stencils moet maken en deze kan gebruiken voor het stempelen van kussens wat we uiteraard ook gaan doen. Verder leren we je hoe je patronen (Shibori) kunt maken met Annie Sloan Chalk Paint in stof en nog veel meer. De kosten van deze workshop zijn 44,95

Privé workshop

Wilt u in alle rust een privé workshop. Dat kan. Bel of mail ons en wij spreken samen een datum en tijdstip af. Sigrid en ik (Jayne) gaan u dan samen helpen om binnen enkele uren de meeste verftechnieken te leren die mogelijk zijn. Na deze workshop kunt u echt als een pro aan de slag en zult u een groot aantal technieken beheersen. Wij behandelen alle verftechnieken, Waxen, Craquelé, Craquelure, transfer, stof verven een leerlook maken, hoe je kunt verzilveren en vergulden. Werken met Gilding Waxen. En uiteraard de wensen die u zelf heeft die u uiteraard bij ons kunt aangeven zullen wij behandelen. Kosten van een privé workshop zijn 149,95. Wij geven die aan u persoonlijk of aan u met een vriendin. Maar wij willen niet meer dan 2 mensen. De duur zal zijn tussen de 3 en 4 uur voor de volledige workshop. Tijdens de workshop zijn dus twee Annie Sloan Masters aanwezig die u helpen om alle tips en trucs die wij hebben mogen leren de afgelopen 10 jaar aan u over te brengen. Velen daarvan heb ik zelf mogen leren van Annie Sloan in de vele privé workshops die ik van haar heb gehad. Een ultieme kans voor een geweldig mooie dag.

Annie Sloan Workshops om te leren werken met Chalk Paint
Annie Sloan Workshops om te leren werken met Chalk Paint
Annie Sloan Workshops om te leren werken met Chalk Paint
Annie Sloan Workshops om te leren werken met Chalk Paint

Planning Annie Sloan workshops: en demonstratie avonden

Op dit moment kunnen wij geen workshops geven. Wij zijn zo enorm druk in de winkel en hebben iedere dag zoveel klanten die wij mogen helpen.in de winkel. Daar zijn wij enorm blij mee. Maar daarnaast moeten wij ook nog erg veel orders verwerken van onze online klanten. Die wij garanderen dat ze het binnen 1 dag in huis hebben. En dat regelen wij dus ook. Wij hebben helaas onvoldoende tijd om op dit moment ook nog workshops te geven. Daar baal ik van, want ik geniet van iedere workshop. En ik heb er inmiddels heel veel gedaan. Hopelijk kan ik snel weer tijd vinden om u te helpen op onze workshops. Wij bieden u wel de mogelijkheid om te komen naar onze winkel. Ons personeel kan u helpen met alle technieken en uitleg daarover. En dat doen ze met liefde en nemen daar alle tijd voor.

schrijf je in via het contact formulier onderaan

Tijdens de Annie Sloan workshop leg ik je de verschillende technieken uit, waarna je zelf aan de slag kunt. Kosten voor de basis workshop zijn 44,95 Euro pp. Op de workshop zijn aanwezig maximaal 6 personen. Na betaling van de workshop staat je deelname vast. Afmelden kan tot 3 dagen van te voren en dan bespreken we een nieuwe dag. Afmelden daarna heeft tot gevolg dat je de volledige kosten moet betalen omdat wij geen nieuwe deelnemers kunnen inplannen.

Wat vonden anderen van de Annie Sloan workshop ?

A van G  schreef : Lieve Jane Wij hebben ook erg genoten en het was een super gezellige en leerzame avond Ik kan iedereen aanraden om de workshop gaan te doen

CAE:  Lieve Jayne ..Ik heb een hele gezellige avond gehad en er zeker een hele hoop van op gestoken! Ik kon vannacht gewoon niet slapen van alle ideeën die ik nu wil uitvoeren met Annie Sloan Chalk Paint enz.

J van A:  Jane wij willen jou bedanken ,het was echt een super avond…..veel geleerd en ook nog eens reuze gezellig met de dames en heer! Volgende keer zijn we er zeker weer bij.

Gera B: Erg bedankt voor de leuke en gezellige avond van de Annie Sloan Chalk Paint workshop ! het was zo geweldig en ga er zeker veel mee doen.....Gera

Gerda van M: Jayne jij ook bedankt, voor je heldere uitleg, enthousiasme en gastvrijheid, wij vonden het heel leerzaam en hebben leuke ideeën opgedaan. Een aanrader!!! Ook voor jullie een fijn paasweekend, groetjes Gerda en Klaas

Nicolien. Jayne bedankt voor je workshop ik heb tien keer meer geleerd dan dan bij andere workshops tnx daarvoor.

Annie Sloan workshops wij leren je alle basis technieken van Annie Sloan verf

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's. 

Annie Sloan Workshops om te leren werken met Chalk Paint
Annie Sloan Workshops om te leren werken met Chalk Paint

Bekijk onze instructie video's

Wij hebben twee instructie video's voor u gemaakt die u zeker moet bekijken voor u gaat verven met Annie Sloan verf en de wax gaat aanbrengen. Er komen handige tips in voor die u veel tijd en werk zullen besparen en zorgen voor een beter resultaat.

  • Video Annie Sloan verf aanbrengen
  • Video Annie Sloan Soft Wax aanbrengen

Boek hier je Annie Sloan workshop


Shop de producten en u heeft ze morgen in huis