Gastenboek

K
Kim
24 juli 2018 20:26
Beantwoorden

renovatie oude schminktafel van mijn oma

Hoi,
Mijn bestelling is veilig en wel aangekomen maar ik ben er nog niet mee gestart. Ik durf momenteel niet goed omwille van het warme weer en ik moet het in de garage doen dus daar is het even warm als buiten (31°C). Of kan dit geen kwaad?
Ik wil er een oude distressed look van maken met Aubusson Bleu en met Old White. Daarna wil ik er ook de dark wax overzetten dus ben erg benieuwd naar het resultaat en kan haast niet wachten.

J
J.D.E. Aarts
22 juli 2018 23:18
Beantwoorden

Super service

Ik heb nu een aantal keren besteld en ben zeer tevreden!
5 sterren😊

M
Marjolein Van der Knaap
3 juli 2018 16:47
Beantwoorden

Meubels geverfd

Snelle verzending! En prachtig resultaat, het zijn hele mooie kleuren, en wat een fijne kwasten! Ik ben erg enthousiast!!

K
Klara
24 mei 2018 07:34
Beantwoorden

fijne Annie Sloan webshop vandaag besteld ook echt morgen in huis.

Vaak bestelling gedaan en altijd keurig verpakt volgende dag in huis

H
Hanneke
15 april 2018 17:47
Beantwoorden

Blanke wax ook voor buiten?

Ik wil een krukje dat ik geverfd heb ook buiten kunn en zetten. Kan dat nadat het behandeld is met de blanke wax van Annie Sloan?

J
Jayne
16 april 2018 16:44
Beantwoorden

Nee dan moet je de verf afwerken met Polyvine buitenlak.

P
Patricia Van cooten
29 maart 2018 09:32
Beantwoorden

Foto pmaatsen

Wil graag foto plaatsen. Hoe moet dit

j
jayne
29 maart 2018 19:39
Beantwoorden

die kan je ons mailen op info@shabbytreats.com

A
Anita
27 maart 2018 20:17
Beantwoorden

bestelling

Mijn bestelling is weer supersnel, keurig verpakt geleverd. Ik kan weer aan het restylen met mijn favoriete producten van Jullie die zo superfijn werken en een fantastisch resultaat geven. Gr. Lieve Brocante Eenvoud

M
Marielle
21 maart 2018 12:57
Beantwoorden

Kerkbank

Hoi, ik wil een oude kerkbank gaan schilderen. Er zit wel een laag over. Zou de verf gelijk pakken zonder te schuren en wat raden jullie aan om mee af te werken zodat de bank iedere dag afgedaan kan worden met een vochtige doek

J
Jayne
21 maart 2018 18:33
Beantwoorden

Ja hoor geen probleem gewoon onze handleiding volgen. En afwerken met decorateursvernis

S
Sas
15 maart 2018 12:36
Beantwoorden

Levering

Ik word altijd zo blij als mn bestelling weer super snel geleverd wordt :-D

j
jayne
21 maart 2018 18:34
Beantwoorden

leuk om te lezen.

A
Anne
7 maart 2018 13:41
Beantwoorden

duck egg blue

Wederom dank voor de snelle en altijd even zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling. Ik ben erg blij met de verf ! Als ik 1 puntje van opbouwende kritiek mag geven, zou het zijn dat er wat mij betreft veel minder verpakkingsmateriaal gebruikt zou mogen worden (bubbeljesplastic en foamvulling). Dit i.v.m. ons toch al kwetsbare milieu. Hoe minder hoe beter en een pot verf kan wel wat hebben, denk ik. Verder altijd even tevreden hoor !! Hartelijke groet, Anne

J
Jayne
10 maart 2018 08:45
Beantwoorden

Beste Anne, Dank voor je compliment. Wij hebben zo vaak al gekeken naar alternatieven. Maar helaas nog niets kunnen vinden. Veiligheid bij verzending is namelijk echt belangrijk en wij hebben eigenlijk nooit schade. Maar wij blijven zoeken.Groet Jayne

H
HJ Weener v Dam
26 februari 2018 12:33
Beantwoorden

Decorateurslak

Hoeveel vierkante meter kan je bestrijken met 200 ml van deze lak?

J
Jayne
27 februari 2018 10:35
Beantwoorden

Je verbruikt ongeveer 1 liter op 15 vierkante meter dus 200 ml is voor om en nabij 3 vierkante meter. Let op je moet meerdere lagen aanbrengen.

l
leny Van Dam
26 februari 2018 12:26
Beantwoorden

Decorateursvernis op wax

Kan je decorateursvernis op de laatste waxlaag aanbrengen op badkamermeubels? Bij voorbaat dank voor je antwoord.

J
Jayne
27 februari 2018 10:32
Beantwoorden

Je kan de decorateursvernis alleen aanbrengen op watergedragen verf of blank hout. Verder ook op muren stucwerk steen, gips etc. Maar niet aanbrengen op wax.

S
Silvia
25 februari 2018 11:59
Beantwoorden

Deuren en kozijnen

Ik wil de deuren en kozijnen van de keuken en gang gaan behandelen met de chalk paint. Ik wil deze graag mat houden. Is dit mogelijk? En hoe zou ik dit moeten doen? Deze vraag stel ik omdat ik de deuren wel geregeld wil kunnen soppen ivm vette vingers en honden die zich kunmen uitschudden.

j
jayne
25 februari 2018 14:07
Beantwoorden

Dat kan heb ik zelf ook gedaan. Maae dan moet je ze afwerken met https://www.shabbytreats.com/decorateursvernis-polyvine-heel-mat-1-liter.html

m
maureen
24 februari 2018 20:51
Beantwoorden

Oppervlakte wax

Ik ben bezig mijn keukenkastjes wit te maken met Annie sloan krijtverf. Heel mooi resultaat. Ik moet een blik verf bijbestellen, maar vraag me af hoeveel vierkante meter ik met de wax kan behandelen. Ik zou (gezien de verzendkosten) graag weten of ik ook een pot extra wax moet meebestellen.

J
Jayne
25 februari 2018 08:04
Beantwoorden

Je kan behoorlijk veel doen met de wax. Maar vergeet niet je moet de keuken zeker 2 keer waxen ( wel een tussentijd van een week)

M
Maureen
25 februari 2018 08:06
Beantwoorden

Dank voor de tip. Dan bestel ik vandaag eerst alleen de verf bij. Ben heel tevreden met het resultaat. Ik zal een foto sturen als het af is!

l
leny Van Dam
19 februari 2018 10:21
Beantwoorden

Binnenkant kast

Hoi Jayne,

Ik heb d binnenkant van de kasten ook geverfd. Doe moet ik ook waxen, denk ik.
De buiten van 2 badkamerkasten. Hoe vaak moet ik die waxen met hoeveel tijd ertussen? Badkamer is altijd spetteren ???? Bij voorbaat dank voor je antwoord. Mvrgr

J
Jayne
19 februari 2018 16:29
Beantwoorden

Na 1 week nogmaals dun waxen. Ik zou kasten in de badkamer afwerken met decorateursvernis extra mat. Is sterker.