Gastenboek

L
Linda Ouwehand
17 juni 2019 16:27
Beantwoorden

Verf mengen

Hallo,

Is het mogelijk oude en nieuwe verf te mengen? Ik wil namelijk een kast verven maar heb niet genoeg aan de halve pot verf die ik nog heb.
Wat is het beste? Oude en nieuwe verf mengen en dan verven of eerst de oude verf opmaken en daarna met de nieuwe beginnen (krijg je dan kleurverschil)?


Ik hoor graag van jullie.


Mvg,

Linda

J
Jayne
17 juni 2019 16:35
Beantwoorden

Hele goede vraag. Eerst de verf mengen en daarna pas verven om kleurverschil te voorkomen

H
Hermione van de Boer
13 juni 2019 11:49
Beantwoorden

Geweldige service

Meteen antwoord op mijn vragen en supersnel geleverd. Zelfs nog een belletje nagekregen!
Ben heel blij met deze service, mijn eerste project met Annie Sloan kan vandaag van start.

a
alexandra van marken
30 mei 2019 12:56
Beantwoorden

verf

Ik bestel al een poosje verf van Annie Sloan . Zo blij, dat ik nu eindelijk die grauwe tuinmuren op heb gepimpt! Allerlei soorten groenen heb ik gemengd, verdund. Nu staat er een heel rijtje potjes met mengsels in mijn kamer. Heerlijk. Als iets af is, kijk ik snel om me heen, wat ik nu weer kan gaan verven.
De levering gaat ook heel snel, meestal de volgende dag al. Voor iedereen een aanrader!
Groet Alexandra.

P
Petra
30 mei 2019 10:14
Beantwoorden

Therapeutische verf

Geweldige verf en winkel om bij te bestellen. Vragen worden direct beantwoord, en bestellingen online snel verstuurd. Inmiddels ben ik verhuisd naar een jaren vijftig woning, met veel oude elementen. Dankzij Annie Sloan verf durf ik het aan om zelf voor de enorme metamorfose te gaan. Geweldige ideeën online te vinden en de uitvoering is gemakkelijk. Op het moment van bezig zijn, ervaar ik het als therapeutisch. Heel gelukkig met Annie Sloan verf, en Shabbeytreats.com om te bestellen. Bedankt!

K
Karin
29 mei 2019 23:18
Beantwoorden

Superverf en geweldige service

Sinds enkele maanden bestel ik regelmatig bij Shabby treats. Via een vriendin gehoord dat Annie Sloan verf perfect is om de caravan te verven. Ik heb inmiddels onze stacaravan geheel gepompt, daar ben ik klaar. Slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer met Annie Sloan verf geschilderd. Tussendoor ook nog wat meubels gepimpt. Nu ben ik thuis aan de slag gegaan. Mijn man zegt 'Ik woon inmiddels in een nieuw huis.'. Want ook thuis de zolderetage, trappen, toilet en woonkamer onder handen genomen. Zo blij dat je de verf bij Shabby Treats kunt bestellen en een dag later thuis hebt. Prima service! Echt zeer tevreden.... en als een lastpak als ik dat zeg, dan reken maar dat het zo is:-)

M
Merian
14 mei 2019 12:58
Beantwoorden

Super

Wat een fijne verf, niet schuren heel snel droog .
Ik heb 2 nachtkasjesgedaan en ga ook de kast onder handen nemen.
Je hebt gewoon een nieuw meubelstuk .
Snelle levering en alles goed verpakt.

T
T Tabak
9 mei 2019 14:02
Beantwoorden

Verf

Snelle levering en mijn keuken is prachtig geworden. Ik geef een dikke 10!

A
Aletta Redmeijer Jager
6 mei 2019 04:29
Beantwoorden

Verf

Goede en snelle service

E
Eimert Bouw
25 april 2019 21:31
Beantwoorden

Annie Sloan Wall Paint

Goedenavond,
Vanmorgen ben ik bij u in de winkel geweest en heb 2.5 ltr muurverf en
gouden glitters gekocht.
Bij thuiskomst gelijk aan de slag gegaan, op u advies met garde de
glitters erdoor gemengd en rollen maar..
Het resultaat is verbluffend wij zijn erg blij met de subtiele
glinstering en het old white is erg mooi..
Kinderen blij, mijn vrouw blij en ik ook !

Ik wil u bedanken voor u uitleg, en het advies.

I
Ingrid Loggen
22 april 2019 15:13
Beantwoorden

Vernis op wax

Druk bezig met mijn eettafel op te knappen.
Morgen de dark wash erover heen om zelfde kleur als mijn kast te krijgen.
Enthousiast een fles vernis aangeschaft maar deze kan helaas niet over de wax heen en zonder wax krijgt de tafel niet de juiste kleur.
Maar gebruiken als er een ander klusje voorbij komt.

T
Thea
16 april 2019 20:34
Beantwoorden

Bestelling online

Wat een goede service! Snelle levering en netjes ingepakt! Een dikke tien!

M
Milou Russo
2 april 2019 16:02
Beantwoorden

bestelling online Annie Sloan

Hartelijk dank voor de snelle en zeer verzorgde bestelling, die ik online heb gedaan.
Tot een volgende keer en misschien als t lukt ;een workshop..;)

met vr gr Milou

L
Luc Segers
1 april 2019 13:30
Beantwoorden

Uitstekende webshop

Ik kwam bij de mensen van Shabbytreats.nl terecht toen ik op zoek was naar een goed merk krijtverf. Hier heb ik de beste kwaliteitsproducten gevonden. De mensen van deze webshop hebben mij deskundig advies gegeven bij het bestellen van wat ik nodig had om de meubels eens een make-over te geven.
Ik kan deze webshop alleen maar aanraden. Hier kom ik zeker nog terug.

M
Marjolein
25 maart 2019 15:08
Beantwoorden

Geweldig!

Ik ben gek op de kleuren van Annie sloan chalkpaint. Ik ben altijd druk met meubels schilderen en bestel mijn verf altijd hier. Ideaal, want ik heb het meteen de dag erna in huis! Alles is goed verpakt en snel in huis, ik vind dit een top winkel!.

J
Jannie van de Liefvoort
16 maart 2019 16:19
Beantwoorden

Graphite paint

Geweldige service, gistermiddag besteld en vanochtend in huis.
Je hoeft geen dagen te wachten om te beginnen, of om door te kunnen gaan met je schildersklus.
Super bedankt.