Gastenboek

I
Ine
2 april 2020 10:05
Beantwoorden

zó snél en behulpzaam

Iedere keer als ik bestel heb ik al heel snel de bevestiging van bestelling en spoedig daarna de mail dat het pakket klaar is voor verzending. Als je een vraag hebt wordt daar ook snel op gereageerd. En altijd krijg je advies en tips over hoe je het mooiste resultaat krijgt. Geweldige service !!

B
Barbera
19 maart 2020 02:30
Beantwoorden

Levering bestelling

Zelden zo voorspoedig iets besteld en ontvangen!! En voorbeeldig verpakt!! Dacht nog wel dat door de coronacrisis mijn bestelling tussen wal en schip zou raken maar het absolute tegendeel is het geval. Hulde!

V
Vera Jansen
12 maart 2020 19:10
Beantwoorden

service

Snelste service ooit. Je krijgt nagenoeg onmiddellijk bericht dat je bestelling ingepakt is en verstuurd wordt.

P
Patel
3 maart 2020 18:17
Beantwoorden

bestelling

Bestelling netjes de volgende dag afgeleverd.

A
Anneke Spronk
21 januari 2020 10:00
Beantwoorden

Annie Sloan krijtverf

Hallo Shabbytreats,

Vandaag weer wat nieuwe blikken krijtverf van Annie Sloan besteld. Heerlijk om mee te werken en altijd super snel in huis.
Geweldige service altijd bij jullie hoor. Ga zo door.

Lieve groetjes, Anneke

i
inge trappenburg
17 januari 2020 21:40
Beantwoorden

chalkpaint

ik ben zeer tevreden paar jaar geleden al mijn gang deuren paris grey geverfd het blijft mooi.ik ben heel blij geen geschuur heerlijk nu kastjes verven en nog 1 deur

M
Marien Sanders
14 januari 2020 17:00
Beantwoorden

Prachtige look

Mooi sober en ideaal niet schuren!!

L
Linda Kersch
19 november 2019 11:53
Beantwoorden

Annie sloan 250ml

Echt zo jammer dat de 250 ml chalkpaint uit het assortiment gaat! Ideale maat om een kleur uit te proberen... mixen... en kleine projectjes. Dus nog even snel wat kleuren besteld... zondag besteld en dinsdag binnen. Precies zoals aangegeven.

P
Patricia Platjouw
14 november 2019 19:41
Beantwoorden

Verf

Wow . Na mijn bestelling kreeg ik al na 6 minuten bericht dat mijn pakket al gereed stond om verzonden te worden . Snelle service 😊!
Ik heb al verschillende zaken met deze verf geverf . Mijn schouw in old white en dark wax is prachtig en ziet er authentiek uit . Een oud zeteltje met bijzettafeltje in Paris grey ,french linen en afgewerkt met dark wax is een prachtig setje geworden . Ik ben nu bezig met een trolley/ keukeneilandje dat mijn man voor mij gemaakt heeft in old white en dark wax wat ook een pareltje gaat worden . En daarna is onze trap aan de beurt .
Heel aangename verf : het bespaart je een hoop werk omdat je weinig of geen voorbereiding moet doen . Je kunt het op veel gebruiken en er makkelijk mee werken .
Een topper wat mij betreft !

E
Elly
9 november 2019 10:48
Beantwoorden

Verf

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Heel fijn.
Ik heb mijn witte lampenkapjes zwart geverfd, met een geweldig resultaat.
Het is geweldige verf. Ze zien er uit als nieuw

S
Silvia Stegenga
6 november 2019 10:03
Beantwoorden

Bestelling en telefonisch advies

Ik heb al meerdere keren besteld bij shabby treats. Ze houden zich aan de afspraken, word nl de volgende dag geleverd. Het zit dan netjes in de doos met veel aandacht en zorg ingepakt.
Ik vind de site duidelijk en toegankelijk. Heb veel geleerd via de site hoe ik om moet gaan met de krijtverf van Annie Sloan.
Ik heb 1 keer telefonisch contact gehad met Jayne, ze gaf me goed advies en was vriendelijk.
Ik vind de shabby treats een echte aanrader!

D
Diny
24 oktober 2019 18:37
Beantwoorden

Anny Sloan Chalk Paint

Mijn bestelling is goed aangekomen, netjes en verzorgd ingepakt.
Kan nu mijn buffetkastje gaan schilderen. Zonder te schuren wat een geluk.
Heb er zin in....... genoeg informatie via de site gekregen.

S
Siemy van der Wijk
20 oktober 2019 12:50
Beantwoorden

Verf

Top, vandaag besteld morgen in huis, ben daar heel blij mee dan kan ik fijn doorverven

J
Jeannet
18 oktober 2019 14:13
Beantwoorden

Verf

Super, besteld volgende dag in huis en goed verpakt.
Toppie
Groet

I
Isolde van de Laar
15 oktober 2019 16:09
Beantwoorden

Snelle service

Niks op aan te merken hoor, op de service van Shabby Treats. Altijd heel goed verpakt en een snelle levering. Het enige is, wanneer gaan jullie wat doen aan de site? Het bovenste gedeelte is trillerig en ook erg groot waardoor er in ieder geval op de iPad op de site weinig ruimte overblijft om de artikelen te zien. (Ik doe dus bijna alles op de iPad) Voor de rest, TOP, ik bestel altijd graag bij jullie. Vraagje, waarom is er geen proefproject van Annie Sloan Tilton? Die zou ik graag eens willen proberen.

G
Geert Kerpel
15 oktober 2019 17:22
Beantwoorden

Beste Isolde ik heb goed nieuws Annie Sloan Tiltin is vanaf komende week online te bestellen in 120 ml. Je kan het hier vinden en alvast reserveren. https://www.shabbytreats.com/annie-sloan-chalk-paint-120ml.html

Groet

Jayne