Gastenboek

A
Anneke Spronk
21 januari 2020 10:00
Beantwoorden

Annie Sloan krijtverf

Hallo Shabbytreats,

Vandaag weer wat nieuwe blikken krijtverf van Annie Sloan besteld. Heerlijk om mee te werken en altijd super snel in huis.
Geweldige service altijd bij jullie hoor. Ga zo door.

Lieve groetjes, Anneke

i
inge trappenburg
17 januari 2020 21:40
Beantwoorden

chalkpaint

ik ben zeer tevreden paar jaar geleden al mijn gang deuren paris grey geverfd het blijft mooi.ik ben heel blij geen geschuur heerlijk nu kastjes verven en nog 1 deur

M
Marien Sanders
14 januari 2020 17:00
Beantwoorden

Prachtige look

Mooi sober en ideaal niet schuren!!

L
Linda Kersch
19 november 2019 11:53
Beantwoorden

Annie sloan 250ml

Echt zo jammer dat de 250 ml chalkpaint uit het assortiment gaat! Ideale maat om een kleur uit te proberen... mixen... en kleine projectjes. Dus nog even snel wat kleuren besteld... zondag besteld en dinsdag binnen. Precies zoals aangegeven.

P
Patricia Platjouw
14 november 2019 19:41
Beantwoorden

Verf

Wow . Na mijn bestelling kreeg ik al na 6 minuten bericht dat mijn pakket al gereed stond om verzonden te worden . Snelle service 😊!
Ik heb al verschillende zaken met deze verf geverf . Mijn schouw in old white en dark wax is prachtig en ziet er authentiek uit . Een oud zeteltje met bijzettafeltje in Paris grey ,french linen en afgewerkt met dark wax is een prachtig setje geworden . Ik ben nu bezig met een trolley/ keukeneilandje dat mijn man voor mij gemaakt heeft in old white en dark wax wat ook een pareltje gaat worden . En daarna is onze trap aan de beurt .
Heel aangename verf : het bespaart je een hoop werk omdat je weinig of geen voorbereiding moet doen . Je kunt het op veel gebruiken en er makkelijk mee werken .
Een topper wat mij betreft !

E
Elly
9 november 2019 10:48
Beantwoorden

Verf

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Heel fijn.
Ik heb mijn witte lampenkapjes zwart geverfd, met een geweldig resultaat.
Het is geweldige verf. Ze zien er uit als nieuw

S
Silvia Stegenga
6 november 2019 10:03
Beantwoorden

Bestelling en telefonisch advies

Ik heb al meerdere keren besteld bij shabby treats. Ze houden zich aan de afspraken, word nl de volgende dag geleverd. Het zit dan netjes in de doos met veel aandacht en zorg ingepakt.
Ik vind de site duidelijk en toegankelijk. Heb veel geleerd via de site hoe ik om moet gaan met de krijtverf van Annie Sloan.
Ik heb 1 keer telefonisch contact gehad met Jayne, ze gaf me goed advies en was vriendelijk.
Ik vind de shabby treats een echte aanrader!

D
Diny
24 oktober 2019 18:37
Beantwoorden

Anny Sloan Chalk Paint

Mijn bestelling is goed aangekomen, netjes en verzorgd ingepakt.
Kan nu mijn buffetkastje gaan schilderen. Zonder te schuren wat een geluk.
Heb er zin in....... genoeg informatie via de site gekregen.

S
Siemy van der Wijk
20 oktober 2019 12:50
Beantwoorden

Verf

Top, vandaag besteld morgen in huis, ben daar heel blij mee dan kan ik fijn doorverven

J
Jeannet
18 oktober 2019 14:13
Beantwoorden

Verf

Super, besteld volgende dag in huis en goed verpakt.
Toppie
Groet

I
Isolde van de Laar
15 oktober 2019 16:09
Beantwoorden

Snelle service

Niks op aan te merken hoor, op de service van Shabby Treats. Altijd heel goed verpakt en een snelle levering. Het enige is, wanneer gaan jullie wat doen aan de site? Het bovenste gedeelte is trillerig en ook erg groot waardoor er in ieder geval op de iPad op de site weinig ruimte overblijft om de artikelen te zien. (Ik doe dus bijna alles op de iPad) Voor de rest, TOP, ik bestel altijd graag bij jullie. Vraagje, waarom is er geen proefproject van Annie Sloan Tilton? Die zou ik graag eens willen proberen.

G
Geert Kerpel
15 oktober 2019 17:22
Beantwoorden

Beste Isolde ik heb goed nieuws Annie Sloan Tiltin is vanaf komende week online te bestellen in 120 ml. Je kan het hier vinden en alvast reserveren. https://www.shabbytreats.com/annie-sloan-chalk-paint-120ml.html

Groet

Jayne

I
Ineke Boek
11 september 2019 15:48
Beantwoorden

Annie Sloan verf Country grey

Ook deze keer weer super tevreden met jullie service! Snel gereageerd op de bestelling en perfect verpakt.
De Annie Sloan verf kan ik iedereen aanbevelen! Onze stoelen zijn weer als nieuw.
Tot een volgende keer!
Cath

L
Linda Kersch
31 augustus 2019 13:28
Beantwoorden

Niet te stoppen!

Schilder al een tijdje meubels e.d. en dus met vele merken geschilderd. Maar sinds ik Annie Sloan verf heb ontdekt ben ik niet meer te stoppen! Model leuk maar kleur niet.. ach geen probleem ... ik 'sloan' m wel ff!
Deze keer niet alleen de verf en soft wax besteld maar eindelijk ook de gilding wax en de waxkwast.... ben zo benieuwd. Bestel regelmatig via Shabbytreats... top winkel.. geweldige service!! Vandaag besteld... volgende dag in huis! En word altijd goed op de hoogte gehouden via de tracker....
Zeer tevreden Annie Sloan gebruiker en zeer tevreden klant van Shabbytreats.. ga zo door!

Y
Yolanda
17 augustus 2019 18:07
Beantwoorden

Annie sloan verf

Ik bestel nu al een paar jaar annies verf bij shabby treats en de afhandeling van mijn bestellingen is not too shabby, maw altijd prima in orde. De bestelling klopt altijd en komt ook echt de volgende dag. Fijn dat shabby treats een betrouwbaar adres is. Annies verf is natuurlijk top en in hele mooie kleuren. Ga zo door!
Mvg, Yolanda

H
Hermien
15 augustus 2019 14:27
Beantwoorden

Coco en honfleur

Snelle levering en deskundige adviezen. Heel prettig dat je kunt bellen om advies.
Ik had de bruine kleur Honfleur besteld ( als ondergrond) maar dit is eigenlijk dezelfde kleur als de Coco.
Ik zie geen verschil. Wat is volgens jullir het verschil? Ze hebben beiden een paarsachtige gloed. Omdat ik er een lichte (cream-pure white) laag overheen doe, vind ik deze gloed geen probleem. Maar ik zoek nog wel een echt bruine tint voor andere doeleinden . Ik probeer nu de honfleur te mengen met graphite... Altijd verrassend wat er tevoorschijn komt.
Ik heb de verf gemengd met water waardoor ik meer dan voldoende verf heb. Super kwaliteit!
Ik denk dat andere ( goedkopere) merken veel meer water bevatten.
Heeeel leuk om te verven met onze “Annie” :)