Gastenboek

Linda de Waal 18 februari 2018 at 21:05 Beantwoord

Vraagje

Kun je met deze verf ook deuren en kozijnen behandelen?
Jayne 18 februari 2018 at 23:33 Beantwoord
Geen enkel probleem hier lees je er alles over https://www.shabbytreats.com/blog/deuren-en-kozijnen-verven-met-annie-sloan-chalk-paint/
Henriëtte 4 februari 2018 at 18:57 Beantwoord

Voorbehandelen MDF noodzakelijk?

Hallo,
Is het strikt noodzakelijk om keukenkastjes van MDF voor te behandelen met voorstrijk?
Jayne 18 februari 2018 at 23:34 Beantwoord
MDF kan vlekken geven door de samengeperste constructie (lijm) dus ik raad het wel aan.
Simone Schopman 21 januari 2018 at 10:25 Beantwoord

Tegels vloer verven toilet

Goedemorgen, ik wil mijn vloertegels verven in het toilet, wit, en daarna met een sjabloon met zwarte verf een mozaïek erop maken . Wat heb ik daarvoor precies nodig?
Jayne 21 januari 2018 at 12:38 Beantwoord
Beste Simone

Wat je nodig hebt is de witte verf . Een kwast, een sjabloon en de Lacquer voor de afwerking.

Groet

Jayne
Dian Coolen 7 januari 2018 at 23:47 Beantwoord

Service

Zondagavond een e mail gestuurd en kreeg gelijk een reactie terug!! Nou als daf geen service is weet ik het ook niet meer. Héle fijne verf van jullie,wil niks anders meer. Net weer een bestelling gedaan en kan niet wachten tot ik weer aan de slag kan. Groetjes van een super tevreden klant
Arisne Weltevreede 5 januari 2018 at 21:20 Beantwoord

Kleurstalen

Gistermiddag de kleurstalen besteld en vandaag in huis. Prachtig verzorgd en met nuttige en duidelijke informatie. Geweldige service!
Arinda 3 januari 2018 at 22:01 Beantwoord

Stoel van stof verven

Hoi, graag wil ik mijn stoel van stof zwart verven. Hebben jullie hier verf voor?
Jayne 4 januari 2018 at 11:31 Beantwoord
Let op dat het wel echt stof is. zie onze pagina Chalk Paint op stoffen stoelen. Je gebruikt de kleur Graphite.
Rianne 3 januari 2018 at 17:29 Beantwoord

Trap aflakken

Goedendag, ik heb een vraag over de annie sloan lak. Ik denk erover om mijn trap te verven met annie sloan verf en daarna af te lakken. Nu wil ik de traptreden graag een beetje ruw houden tegen uitglijden. Is de lak dan wel geschikt?
Ik hoor het graag,
Groetjes Rianne
Jayne 3 januari 2018 at 19:40 Beantwoord
Een lak is altijd gladder. Maar je hebt het nodig voor een duurzame afwerking.
José 23 december 2017 at 20:07 Beantwoord

Tegels verven

Ik wil graag mijn tegels in de toilet verven. Graag zou ik ook de muur de kleur van de tegels geven. Kan ik daarvoor dezelfde verf gebruiken en waar moet ik nog extra op letten?
Groetjes José
Jayne 26 december 2017 at 17:17 Beantwoord
hier kan je alles vinden https://www.shabbytreats.com/blog/annie-sloan-verf-op-tegels-annie-sloan-chalk-paint/ groet Jayne
Desiree Stoffels 7 oktober 2017 at 10:24 Beantwoord

kunstleer

Goedendag,
Allereerst mijn complimenten voor de snelle service......Amsterdam green....de kast wordt super! Nu een ander vraagje, kan ik de verf okk gebruiken op kunstleer of moet het echt leer zijn?
Jacqueline 25 september 2017 at 19:16 Beantwoord

Kast

Ik heb een vraagje..
Vorige week mijn (witte) kast in de chalkpaint graphite gezet
Daarna de chalkpaint wax clear eroverheen gedaan ( nee, niet te dik) en nu is de kast een beetje glimmerig
Het "matte" effect is weg
Liever had ik de wax er niet meer overheen gedaan, als ik nu het resultaat zie...
Hoe kan ik deze matte uitstraling terugkrijgen?
Hoof graag van u
Jayne 28 september 2017 at 12:46 Beantwoord
Beste Jacqueline, Een kast kan alleen gaan glimmen om twee redenen. Of er is teveel wax aangebracht. Dan kan het er niet intrekken en bij gebruik wrijf je het uit en gaat het glimmen. Feitelijk polijst je de verf. Of je hebt de wax helemaal uitgewreven bij aanbrengen. Wax breng je dun aan en trekt er vanzelf in. Hoe krijg je het weer mooi. Wrijf de wax goed uit. Laat het 1 dag uitharden. Verf er een dunnen laag verf overheen. En dan dun afwaxen en je hebt weer een matte kast.
Marieke 21 augustus 2017 at 13:32 Beantwoord

Chalk paint muur

Verf besteld via de website. Kwam heel goed verpakt en snel binnen. Ik heb de kleuren Provence, Paris Grey en English Yellow besteld. Dit voor een muur in de bijkeuken. Echt super spul om kee te werken!
Muut is afgewerkt met soft wax.
Sandra Truijen 17 augustus 2017 at 17:11 Beantwoord

Annie Sloan pakket

Hey Jayne, na het aanvragen van de kleurenkaart van Annie Sloan, gisteren gelijk mijn eerste pakket verf besteld. Vanmiddag al goed verpakt binnengekregen! Wat was ik benieuwd....Ben gelijk aan de slag gegaan en heb nu al een bankje, stoel en fotolijstjes in de "lak" staan. Het werkt idd heel makkelijk. Ga zeker nog meer kleuren bij je bestellen.
Nog een vraagje. Na hoelang drogen van de wax aangebracht op een stoel, kun je er veilig op zitten?
Groetjes, Sandra
Annelies 16 augustus 2017 at 16:43 Beantwoord

annie sloan

Super snelle en goed verpakte levering. Top. Dankbaar.
Z.N. van Zeggeren 11 augustus 2017 at 20:57 Beantwoord

Wall Paint

Super snelle levering en goede service. Pakket was goed ingepakt.
Heb de wall paint Duck Egg Blue & de wall paint Country Grey gebruikt. Mooie combinatie. Dit was mijn eerste probeersel. Wil de rest van het huis ook gaan verven met Annie Sloan. Meer dan tevreden!
Marrie Janne 9 augustus 2017 at 18:48 Beantwoord

geweldig!

Net weer een nieuwe pot Old White besteld, nu gaan de dekenkist(tafel) en ronde tafel eraan, kan niet wachten!!
Joyce 5 augustus 2017 at 15:36 Beantwoord

Salontafel

Hoi,

Ik heb mijn witte tafeltjes die wat verouderd waren opgefrist met annie sloan old white.
Vervolgens met clear wax behandeld en goed lagen drogen.
Nu tijdens gebruik komen er veel vegen en kringen op van glazen en kopjes.
Had ik het misschien beter met een lak af kunnen werken? Of heb je nog andere tips?
Vriendelijke groetjes Joyce
Jayne 6 augustus 2017 at 19:37 Beantwoord
Normaal is wax voldoende. Mits je niet teveel ( dat zal het vettig worden) of te weing aanbrengt. Dan kan er vocht in trekken. Voor intensief gebruik is Lacquer aan te bevelen.
A 29 juli 2017 at 15:24 Beantwoord

Boxspring

Ik heb een boxspring van 160x200 op het oog die erg mooi bruin crème gestreept is. Echter vinden we dat wat bepalend voor de rest van de kamer die we gaan behangen. Zou dit te verven zijn of raad je dat af. Het is stof. Ik zie namelijk nergens een voorbeeld van zoiets als een boxspring die is geverfd. Hoeveel potten zou men daarvoor nodig hebben? Ik houd me natuurlijk aanbevolen indien jullie het als voorbeeld op de site zouden willen gebruiken voor een mindering in prijs ;-)
Jayne 29 juli 2017 at 17:11 Beantwoord
bel me in de winkel dan help ik je verder 033-2462244
Monique van 't Hoff 27 juli 2017 at 12:05 Beantwoord

bestelling ontvangen

Beste Jayne, ik heb gisteren mijn pot Old White goed ontvangen! Dank je wel voor de supersnelle verzending! Ik ben gelijk al lekker bezig geweest; een oude houten krantenbak, kroonluchter, vloerlamp en vaas. Weer tot een volgende keer en groeten, Monique
isabelle Janssen 27 juli 2017 at 08:32 Beantwoord

verf met een andere kleur mengen

hallo Jayne ik wil heel graag mijn tafel buiten donker bruin verven.maar ik zag dat jullie alleen Coco bruin hebben. met welke kleur kan ik dat mengen zo dat ik donker bruin krijgt zo tegen het zwarte aan?
Jayne 27 juli 2017 at 12:54 Beantwoord
Beste Isabelle

Coco is bruin met een paars pigment, Wij hebben ook Honfleur die is ook bruin Als je Honfleur mengt met een beetje Graphite krijg je donker bruin tegen het zwart aan. Altijd zelf eerste mengen voor de de juiste kleur is. Wij hebben proef potjes voor.

Met vriendelijke groeten

Jayne
Astrid 12 juli 2017 at 00:44 Beantwoord

Tuinbank?

Ik wil een tuinbank verven die op het balkon staat. Moet er dan nog wax overheen?