Gastenboek

I
Isolde van de Laar
15 oktober 2019 16:09
Beantwoorden

Snelle service

Niks op aan te merken hoor, op de service van Shabby Treats. Altijd heel goed verpakt en een snelle levering. Het enige is, wanneer gaan jullie wat doen aan de site? Het bovenste gedeelte is trillerig en ook erg groot waardoor er in ieder geval op de iPad op de site weinig ruimte overblijft om de artikelen te zien. (Ik doe dus bijna alles op de iPad) Voor de rest, TOP, ik bestel altijd graag bij jullie. Vraagje, waarom is er geen proefproject van Annie Sloan Tilton? Die zou ik graag eens willen proberen.

G
Geert Kerpel
15 oktober 2019 17:22
Beantwoorden

Beste Isolde ik heb goed nieuws Annie Sloan Tiltin is vanaf komende week online te bestellen in 120 ml. Je kan het hier vinden en alvast reserveren. https://www.shabbytreats.com/annie-sloan-chalk-paint-120ml.html

Groet

Jayne

I
Ineke Boek
11 september 2019 15:48
Beantwoorden

Annie Sloan verf Country grey

Ook deze keer weer super tevreden met jullie service! Snel gereageerd op de bestelling en perfect verpakt.
De Annie Sloan verf kan ik iedereen aanbevelen! Onze stoelen zijn weer als nieuw.
Tot een volgende keer!
Cath

L
Linda Kersch
31 augustus 2019 13:28
Beantwoorden

Niet te stoppen!

Schilder al een tijdje meubels e.d. en dus met vele merken geschilderd. Maar sinds ik Annie Sloan verf heb ontdekt ben ik niet meer te stoppen! Model leuk maar kleur niet.. ach geen probleem ... ik 'sloan' m wel ff!
Deze keer niet alleen de verf en soft wax besteld maar eindelijk ook de gilding wax en de waxkwast.... ben zo benieuwd. Bestel regelmatig via Shabbytreats... top winkel.. geweldige service!! Vandaag besteld... volgende dag in huis! En word altijd goed op de hoogte gehouden via de tracker....
Zeer tevreden Annie Sloan gebruiker en zeer tevreden klant van Shabbytreats.. ga zo door!

Y
Yolanda
17 augustus 2019 18:07
Beantwoorden

Annie sloan verf

Ik bestel nu al een paar jaar annies verf bij shabby treats en de afhandeling van mijn bestellingen is not too shabby, maw altijd prima in orde. De bestelling klopt altijd en komt ook echt de volgende dag. Fijn dat shabby treats een betrouwbaar adres is. Annies verf is natuurlijk top en in hele mooie kleuren. Ga zo door!
Mvg, Yolanda

H
Hermien
15 augustus 2019 14:27
Beantwoorden

Coco en honfleur

Snelle levering en deskundige adviezen. Heel prettig dat je kunt bellen om advies.
Ik had de bruine kleur Honfleur besteld ( als ondergrond) maar dit is eigenlijk dezelfde kleur als de Coco.
Ik zie geen verschil. Wat is volgens jullir het verschil? Ze hebben beiden een paarsachtige gloed. Omdat ik er een lichte (cream-pure white) laag overheen doe, vind ik deze gloed geen probleem. Maar ik zoek nog wel een echt bruine tint voor andere doeleinden . Ik probeer nu de honfleur te mengen met graphite... Altijd verrassend wat er tevoorschijn komt.
Ik heb de verf gemengd met water waardoor ik meer dan voldoende verf heb. Super kwaliteit!
Ik denk dat andere ( goedkopere) merken veel meer water bevatten.
Heeeel leuk om te verven met onze “Annie” :)

T
Talitha
14 augustus 2019 22:36
Beantwoorden

Annie Sloan - French linnen

Ik heb de verf snel en netjes ontvangen.
Het is echt een mooie kleur en verft lekker. Ik heb nu 1 laag van mn boxspring ermee geverfd. En tot nu toe gaat dat goed.

A
Adrie Spakman
7 augustus 2019 22:08
Beantwoorden

Nieuwe kleuren!

Hallo Jayne, nu ons appartement op de slaapkamer na, geheel onderhanden is genomen gaan we beginnen aan een paar creatieve onderwerpen waarvoor we veel kleuren nodig hebben, ook de laatste kleuren van Annie Sloan. Dank, ook aan Geert voor de goede adviezen die wij mochten ontvangen om hiermee te gaan starten! Binnenkort laten wij de resultaten zien. Mvg Monique en Adrie

P
Pauline
5 augustus 2019 17:01
Beantwoorden

Teak kast geschilderd

Ik heb mijn teak kast geschilderd. Buitenkant met old white en afgewerkt met witte wax. Binnenkant met french linnen en ook afgewerkt met witte wax. Aangezien de buitenzijde 15 jaar lang in de bijenwas was gezet, geen bloedend hout en een schitterend resultaat. Mijn tafel ga ik nu doen en deze ga ik eerst behandelen met een laagje vernis, zodat er geen bloedend hout zichtbaar wordt. Ik ben écht fan van Annie Sloan producten en ook mijn keukenkastjes gaan gedaan worden met old white in het najaar. Mede dankzij jullie site durfde ik het aan om toch mijn onbehandelde teak kast aan te pakken. Dank jullie wel voor alle uitgebreide informatie en snelle levering van producten. Top!

M
Marianne
23 juli 2019 19:00
Beantwoorden

Kast verven

Eerst een proefpotje duck egg blue in de winkel afgehaald. Op zaterdag een grote pot besteld en op maandag geleverd. Geweldig resultaat. Super blij.

I
Ingrid
16 juli 2019 22:27
Beantwoorden

Sjablonen

Super snel geleverd. Ben er zeer content mee

N
Nathalie
12 juli 2019 12:37
Beantwoorden

Buikkast en grote vitrinekast

Nu net mijn 2e project met annie sloan chalk paint klaar. Ik had al een buikkastje geschilderd met old White en afgewerkt met wax en opgeschuurd voor een verweerd resultaat. Nu heb ik een vitrinekast geschilderd in pure white en de binnenkant met French linen. Afgewerkt met vernis satin zodat het beter beschermd is. Het resultaat ziet er super uit. Zo handig dat je niet moet schuren!
De verf werd steeds de volgende dag geleverd. Nooit lang wachten!

L
Linda Ouwehand
17 juni 2019 16:27
Beantwoorden

Verf mengen

Hallo,

Is het mogelijk oude en nieuwe verf te mengen? Ik wil namelijk een kast verven maar heb niet genoeg aan de halve pot verf die ik nog heb.
Wat is het beste? Oude en nieuwe verf mengen en dan verven of eerst de oude verf opmaken en daarna met de nieuwe beginnen (krijg je dan kleurverschil)?


Ik hoor graag van jullie.


Mvg,

Linda

J
Jayne
17 juni 2019 16:35
Beantwoorden

Hele goede vraag. Eerst de verf mengen en daarna pas verven om kleurverschil te voorkomen

H
Hermione van de Boer
13 juni 2019 11:49
Beantwoorden

Geweldige service

Meteen antwoord op mijn vragen en supersnel geleverd. Zelfs nog een belletje nagekregen!
Ben heel blij met deze service, mijn eerste project met Annie Sloan kan vandaag van start.

a
alexandra van marken
30 mei 2019 12:56
Beantwoorden

verf

Ik bestel al een poosje verf van Annie Sloan . Zo blij, dat ik nu eindelijk die grauwe tuinmuren op heb gepimpt! Allerlei soorten groenen heb ik gemengd, verdund. Nu staat er een heel rijtje potjes met mengsels in mijn kamer. Heerlijk. Als iets af is, kijk ik snel om me heen, wat ik nu weer kan gaan verven.
De levering gaat ook heel snel, meestal de volgende dag al. Voor iedereen een aanrader!
Groet Alexandra.

P
Petra
30 mei 2019 10:14
Beantwoorden

Therapeutische verf

Geweldige verf en winkel om bij te bestellen. Vragen worden direct beantwoord, en bestellingen online snel verstuurd. Inmiddels ben ik verhuisd naar een jaren vijftig woning, met veel oude elementen. Dankzij Annie Sloan verf durf ik het aan om zelf voor de enorme metamorfose te gaan. Geweldige ideeën online te vinden en de uitvoering is gemakkelijk. Op het moment van bezig zijn, ervaar ik het als therapeutisch. Heel gelukkig met Annie Sloan verf, en Shabbeytreats.com om te bestellen. Bedankt!