Gastenboek

G
Gert
3 november 2018 18:30
Beantwoorden

Trap verven met Annie Sloan gewoon doen ik heb er spijt van dat ik het niet eerder heb gedaan

Soms maak je jezelf druk om niets dat heb ik ook lang gedaan. Maar nadat ik vandaag mijn trap heb gedaan met Annie Sloan French Linen heb ik daar sprijt van want ik had het al jaren geleden moeten doen. Schoongemaakt. En afgeplakt ( 5 minuten) 1 keer verven 30 minuten half uurtje laten drogen en nog een keer geverfd met French Linen en binnen 1 uur heb ik een andere trap. Kosten aan verf 29,50. Morgen de trap vernis erop in 2 laagjes en ik heb binnen een paar uur voor minder dan 100 Euro een nieuwe trap. Geweldig had het al veel eerder moeten doen. Gert

S
Silke
2 november 2018 17:01
Beantwoorden

Verfsjablonen

Super mooie en stevige sjablonen.
Snelle levering en alles was verzorgd ingepakt.
Ik ben er zeer tevreden mee!

A
Amber
2 november 2018 10:15
Beantwoorden

Chalk paint Pure White

Verf besteld en netjes de volgende dag in huis.
Ik ben ontzettend blij met de verf, heb er de trap mee geverfd, de kozijnen en nu de houten balken aan het plafond.
Service van Shabby treats is ook uitstekend.

B
Barbara
24 oktober 2018 20:35
Beantwoorden

Stoelen verven met chalk paint

Geweldige service snel in huis,het enigste minpuntje is dat de chalk paint voor stof niet echt goed dekt.dus dat betekend dat je 2 potjes per stoel nodig hebt, dus in mijn geval 6x2 dus best een dure grap.maar in vergelijking om je stoelen opnieuw te bekleden is het natuurlijk een geweldig optie.de webshop krijgt een dikke 10

I
Inge Rijkers
17 september 2018 08:59
Beantwoorden

Klamboe

Super snelle service!
Alhoewel ik de verf had besteld op de gok, aangezien ik een 100% polyester klamboe wilde gaan verven, had ik niet veel verwachtingen.
Maar het resultaat is helemaal top!

D
Dees
30 augustus 2018 17:01
Beantwoorden

Vintage knoppen keukenlade

Snelle levering van de mooie knoppen. Ben er erg blij mee.🤗🤗

K
Kim
24 juli 2018 20:26
Beantwoorden

renovatie oude schminktafel van mijn oma

Hoi,
Mijn bestelling is veilig en wel aangekomen maar ik ben er nog niet mee gestart. Ik durf momenteel niet goed omwille van het warme weer en ik moet het in de garage doen dus daar is het even warm als buiten (31°C). Of kan dit geen kwaad?
Ik wil er een oude distressed look van maken met Aubusson Bleu en met Old White. Daarna wil ik er ook de dark wax overzetten dus ben erg benieuwd naar het resultaat en kan haast niet wachten.

J
J.D.E. Aarts
22 juli 2018 23:18
Beantwoorden

Super service

Ik heb nu een aantal keren besteld en ben zeer tevreden!
5 sterren😊

M
Marjolein Van der Knaap
3 juli 2018 16:47
Beantwoorden

Meubels geverfd

Snelle verzending! En prachtig resultaat, het zijn hele mooie kleuren, en wat een fijne kwasten! Ik ben erg enthousiast!!

K
Klara
24 mei 2018 07:34
Beantwoorden

fijne Annie Sloan webshop vandaag besteld ook echt morgen in huis.

Vaak bestelling gedaan en altijd keurig verpakt volgende dag in huis

H
Hanneke
15 april 2018 17:47
Beantwoorden

Blanke wax ook voor buiten?

Ik wil een krukje dat ik geverfd heb ook buiten kunn en zetten. Kan dat nadat het behandeld is met de blanke wax van Annie Sloan?

J
Jayne
16 april 2018 16:44
Beantwoorden

Nee dan moet je de verf afwerken met Polyvine buitenlak.

P
Patricia Van cooten
29 maart 2018 09:32
Beantwoorden

Foto pmaatsen

Wil graag foto plaatsen. Hoe moet dit

j
jayne
29 maart 2018 19:39
Beantwoorden

die kan je ons mailen op info@shabbytreats.com

A
Anita
27 maart 2018 20:17
Beantwoorden

bestelling

Mijn bestelling is weer supersnel, keurig verpakt geleverd. Ik kan weer aan het restylen met mijn favoriete producten van Jullie die zo superfijn werken en een fantastisch resultaat geven. Gr. Lieve Brocante Eenvoud

M
Marielle
21 maart 2018 12:57
Beantwoorden

Kerkbank

Hoi, ik wil een oude kerkbank gaan schilderen. Er zit wel een laag over. Zou de verf gelijk pakken zonder te schuren en wat raden jullie aan om mee af te werken zodat de bank iedere dag afgedaan kan worden met een vochtige doek

J
Jayne
21 maart 2018 18:33
Beantwoorden

Ja hoor geen probleem gewoon onze handleiding volgen. En afwerken met decorateursvernis

S
Sas
15 maart 2018 12:36
Beantwoorden

Levering

Ik word altijd zo blij als mn bestelling weer super snel geleverd wordt :-D

j
jayne
21 maart 2018 18:34
Beantwoorden

leuk om te lezen.