Contactgegevens Shabby Treats Annie Sloan stockist
Contactgegevens Shabby Treats Annie Sloan stockist

Advies nodig over Annie Sloan Verf of onze producten ? bel ons, 6 dagen per week bereikbaar op 033-2462244

De webshop is 24/7 open en wij versturen zeven dagen per week

Openingstijden en telefonisch bereikbaar op

10.00 uur tot 17.00 uur Maandag
13.00 uur tot 17.00 uur Dinsdag
13.00 uur tot 17.00 uur Woensdag
13.00 uur tot 17.00 uur Donderdag
13.00 uur tot 17.00 uur Vrijdag
10.00 uur tot 16.00 uur Zaterdag

Annie Sloan Winkel The Shabby Shed

Shabby Treats en de winkel The Shabby Shed bestaat al bijna tien jaar.  Qua kennis en ervaring weten wij alles over Annie Sloan producten. En wij werken samen met The Feedback Company een door Google goedgekeurde onafhankelijke partij die klanten de mogelijkheid geeft ons te beoordelen, zonder dat wij daar ook maar enige invloed op hebben. Wij kunnen met trots zeggen dat wij de allerbeste en hoogste klantbeoordeling hebben in Nederland als het gaat om ons vakgebied. Klanten beoordelen ons met een cijfer 9,5 over onze gehele dienstverlening.  Waarbij de snelheid van levering zelfs een 9,6 heeft. En dat is niet 1 klant zoals je soms ziet op sites, maar gaat om duizenden klanten die ons zo beoordelen. Dat komt omdat wij van alle kleuren honderden liters op voorraad hebben en altijd alles dus ook dezelfde dag versturen. Maar ook omdat wij hele lage, of zelfs geen verzendkosten hebben voor zowel België als Nederland en u op alle mogelijke manieren kunt betalen, uiteraard ook via Afterpay. En wat klanten enorm waarderen is onze informatie voorziening en dat wij een aanbod hebben van 2000 artikelen, eigenlijk alles wat u nodig heeft om te verven en daar zitten extreem goedkope aanbiedingen bij. Wij doen dagelijks alles om u beter te kunnen helpen en wij streven maar naar één ding. Wij zouden zo graag van al onze klanten een tien verdienen. Dat is ons doel. De afgelopen tien jaar zijn een groot aantal van onze klanten een eigen winkel begonnen dankzij het advies van ons. Daar zijn wij best trots op.

Contactgegevens Shabby Treats Annie Sloan stockist
Contactgegevens Shabby Treats Annie Sloan stockist
Contactgegevens Shabby Treats Annie Sloan stockist
Contactgegevens Shabby Treats Annie Sloan stockist

Adres van onze Annie Sloan winkel:

Kloosterstraat 10A
3861 AC Nijkerk

Shabby Treats is de webshop van The Shabby Shed de Annie Sloan Chalk Paint winkel in Nijkerk. Wij zijn voor 100% gespecialiseerd in Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan producten, Amsterdam Acrylverf en Van Gogh Olieverf en alle Polyvine producten. En hebben alle producten ruimschoots in voorraad. U bent van harte welkom in onze winkel, de koffie staat klaar. Als u niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen helpen wij u graag via de webshop met de garantie, "vandaag bestellen morgen in huis ". 

e-mail info@shabbytreats.com
KvK-nummer: 70653534
Btw-identificatienummer: NL858408971B01
Bankrekeningnummer NL20RABO0175275882
Contactpersoon Jayne

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint die allemaal zijn gedaan zonder te schuren of te gronden. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op onze andere websites

Contactgegevens Shabby Treats Annie Sloan stockist
Contactgegevens Shabby Treats Annie Sloan stockist

Shop de producten en u heeft ze morgen in huis