Annie Sloan Satin Paint

Annie Sloan Satin Paint is perfect voor houten en metalen oppervlakken binnenshuis en is speciaal ontwikkeld voor oppervlakken die intensief gebruikt worden.

  • Plinten
  • Deuren
  • Kozijnen
  • Radiatoren
  • Vensterbanken

De Annie Sloan Satin Paint kan ook gemakkelijk worden aangebracht op meubels

Hiermee zult u een vlakke gladde afwerking te creëren. Let op dat is dan zijdeglans en niet Mat zoals bij Annie Sloan Chalk Paint. U hoeft het niet meer af te werken met Wax of Lacquer om het te beschermen, omdat er al een verharder zit in de verf. Het is sterk en duurzaam, en geeft een zachte en zijdeachtige midden glans afwerking.

Voor welke materialen kan de Satin Paint worden?

Satin Paint is een hout- en metaalcoating voor binnen gebruik. Denk hierbij vooral aan plinten, kozijnen en deuren. Maar het kan ook op meubels worden aangebracht. Verder kan je het aanbrengen op ongecoat hout. Bij het overschilderen van eerder aangebrachte coatings in Annie Sloan Satin Paint of andere satin paint raden we aan om eerdere coatings te schuren voordat deze worden aangebracht.

Annie Sloan Satin Paint voorbeelden
Annie Sloan Satin Paint voorbeelden

Wat zijn de voor en nadelen van Annie Sloan Satin Paint ten opzichte van Chalk Paint?

Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Satin Paint zijn twee heel verschillende coatings. Annie Sloan Chalk Paint is een decoratieve artistieke coating die in staat is om een ​​breed scala aan verschillende afwerkingen te creëren op de meeste ondergronden met minimaal of geen voorbereidend werk. Dit is meer gericht op creatieve klanten. Annie Sloan Satin Paint is een gemakkelijk aan te brengen duurzame coating die zichzelf egaliseert en opdroogt tot een zachte, zijdeachtige, halfglanzende finish. Er is geen topcoat zoals wax of lak nodig.

Beschermd Annie Sloan Satin Paint tegen vocht ?

Annie Sloan Satin Paint heeft na uitharding een afwasbare afwerking.

Beschermd Annie Sloan Satin Paint tegen UV starling en zal de kleur niet veranderen in zonlicht?

Annie Sloan Satin Paint is een gematigde Uv-bestendige verf en vervaagt niet snel in zonlicht.

Moet je Annie Sloan Satin Paint afwerken?

Annie Sloan Satin Paint hoef je niet af te werken. Dus geen Vernis, Lacquer of wax nodig. Je hoeft ook niet te primen. Dus verven en je bent klaar.

Op onze pagina Satin Paint voorbeelden wil wij u graag laten zien waarom Annie Sloan de Satin Paint ontwikkelde. Het was na de succesvolle ontwikkeling van haar Chalk Paint dertig jaar geleden en recentelijk van de muurverf collectie een droom van Annie Sloan. Hoe geweldig zou het zijn als klanten hun hele huis kunnen verven met Annie Sloan verf. Annie Sloan Chalk Paint op de trap, vloer, keuken en meubels. Annie Sloan muurverf op de muren. En Annie Sloan Satin Paint op de deuren, kozijnen, plinten, vensterbanken en radiator. En alle kleuren kloppen bij elkaar want ze zijn allemaal ontwikkeld door Annie Sloan. En die droom is nu uitgekomen. Met speciale foto's waar u een combinatie ziet van Annie Sloan Chalk Paint, Annie Sloan muurverf en Annie Sloan Satin Paint kunt u zien wat een geweldige combinaties je kunt maken.

Annie Sloan Satin Paint Graphite voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint breng je altijd aan met een synthetische kwast of met een sponge roller van Annie Sloan. Annie Sloan muurverf breng je aan met een Wall Paint kwast of een vachtroller met korte haren. Annie Sloan Chalk Paint met een ronde kwast of een verfroller met korte haren

Annie Sloan Satin Paint Chicago Grey voorbeelden

Op alle foto's kunt u zien op deze pagina dat een combinatie van Satin Paint ( zijdeglans) en de matte Annie Sloan muurverf en de matte Annie Sloan Chalk Paint geweldig mooi is.

Annie Sloan Satin Paint French Linen voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint is afwasbaar en heeft een half glanzende uitstraling u hoeft het niet af te werken met wax of vernis. Annie Sloan Chalk Paint is mat en moet u altijd afwerken met vernis of wax

Annie Sloan Satin Paint Athenian Black voorbeelden

Bij Annie Sloan Satin Paint moet u wel het hout eerst opschuren of oude verflagen eerst verwijderen. Op metaal altijd eerst een metaal primer gebruiken. Bij Annie Sloan Chalk Paint hoeft u eigenlijk nooit te schuren

Annie Sloan Satin Paint Pointe Silk voorbeelden voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint heeft een inhoud van 750 ml in een blik dat is bij Annie Sloan Chalk Paint 1 liter. Met 750 ml Satin Paint kunt u tussen de 3,5 en 5 vierkante meter verven. Dat komt doordat als u van bijvoorbeeld zwart naar wit gaat echt drie lagen nodig heeft. Bij Annie Sloan Chalk Paint zijn twee lagen eigenlijk altijd voldoende en kunt u met 1 liter 6 vierkante meter verven.

Annie Sloan Satin Paint Pemberley Blue voorbeelden

Bij Annie Sloan Satin Paint kunt u verven plinten, deuren, kozijnen, vensterbanken en radiatoren. Met Annie Sloan Chalk Paint kan je bijna alles verven, maar vaak met een andere techniek. Daarvoor hebben wij allemaal een aparte gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Satin Paint Oxford Navy voorbeelden voorbeelden

Het belangrijkste verschil tussen Annie Sloan Muurverf, Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Satin Paint is. Dat Annie Sloan Satin Paint een half glanzende verf is en Chalk Paint en Muurverf beiden mat. Maar dat maakt de combinatie ook zo mooi.

Annie Sloan Satin Paint Original White voorbeelden

De echte hardloper met kop en schouders van Annie Sloan Satin Paint is Annie Sloan Satin Paint Original White. En dat is ook logisch bijna iedereen heeft zijn kozijnen in het hele huis in deze kleur. Dus ja om hier je deuren kozijnen en vensterbanken mee te doen is voor veel mensen een voor de hand liggende keuze

Annie Sloan Satin Paint Pure White voorbeelden voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint Pure White is mijn persoonlijke favoriete kleur. Dat komt omdat het schoon en helder wit is. Mijn raam kozijnen zijn allemaal in deze kleur, zodat andere kleuren mooi uitkomen. Maar door het heldere wit springen de kozijnen er echt uit.

Annie Sloan Satin Paint Knightsbridge Green voorbeelden

Satin Paint Knightsbridge Green is echt een kleur voor mensen die duren. Het is een mooie groene kleur, maar je moet wel enige lef hebben om het te gebruiken.

Annie Sloan Satin Paint Old White voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint Old White is een kleur die overal inpasbaar is. Dat komt omdat in alle kleuren, behalve in de gele kleuren grijs kleur pigment zit. Annie Sloan Satin Paint Old White is wit met een klein beetje grijs. Het past dus bij alle kleuren combinaties en past zich heel makkelijk aan.

Annie Sloan Satin Paint Cotswold Green voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint Cotswold Green is een zachte kleur en daardoor heel makkelijk in te passen in veel kleuren combinaties in huis.

Annie Sloan Satin Paint Carnaby Yellow voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint Carnaby Yellow laat voor mij zien dat Annie Sloan echt een expert is in het ontwikkelen van kleuren. Mijn persoonlijke voorkeur ligt niet bij gele kleuren, maar Carnaby Yellow is echt een hele bijzondere mooie kleur, die ik persoonlijk graag zou inpassen in mijn interieur.

Annie Sloan Satin Paint Canvas voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint Canvas een een neutrale beige witte kleur. Het lijkt op Country Grey maar dan iets lichter van kleur. Het is een hele veilige kleur waar alle andere kleuren bij passen en geen enkele kleur zal vloeken bij deze mooie kleur. Het is één van mijn favorieten omdat het rust brengt in huis.

Annie Sloan Satin Paint Cambrian Blue voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint Cambrian Blue is een koele staalblauwe tint, zoals een donkere denim. Net als donkere denim past deze altijd koele en hardwerkende tint overal bij. De naam verwijst naar de kostbare klei gevonden in Noord-Russisch, gewaardeerd als de zeldzaamste en meest waardevolle klei ter wereld. Cambrium Clay bevat een hoge concentratie aan zilveren chemische elementen, die we hebben nagebootst met de licht reflecterende grijze pigmenten die in deze tint zichtbaar zijn. Cambrian Blue Wall Paint past goed bij de Wall Paint kleuren Pointe Silk, Canvas en Oxford Navy en de Chalk Paint kleuren Country Grey, Oxford Navy en Antoinette.

Annie Sloan Satin Paint Upstate Blue voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint Upstate Blue is een uiterst zacht, fris, licht reflecterend blauw. Het doet denken aan de luxueuze, ingetogen elegantie van moderne maar klassieke huizen in de Hamptons, in de staat New York. Roep de ontspannen verfijning op waar deze kustherenhuizen bekend om staan. Deze tint gaat uitstekend samen met Annie Sloan Svenska Blue en Annie Sloan Pure White.

Bestel nu de Annie Sloan verf die u nodig heeft

Met Annie Sloan kan je nu alles verven in je huis