Voordelen Annie Sloan Muurverf

Het unieke van de Annie Sloan muurverf is dat de Wall Paint een hele mooie poederachtige uitstraling heeft en binnen veertig minuten droog is. U kunt de muurverf afnemen met water en u kunt het zelfs schrobben. Het aanbrengen kan heel erg makkelijk met een blokkwast of met een verfroller en u zult zien dat u geen spetters achter laat omdat het heel erg makkelijk is om aan te brengen. Annie Sloan muurverf is extreem zuinig in gebruik en maakt het daardoor tot een zeer betaalbare verf. Met 2,5 liter kunt u ongeveer 36 vierkante meter verven. De verf kunt u gebruiken op muren in de woonkamer, de hal, slaapkamers, maar ook keuken en toilet doordat het volledig afwasbaar is.

Bij Annie Sloan Nijkerk is veel Muurverf 25% goedkoper

Wij hebben van alle muurverf kleuren enorm veel ingekocht. Daarom kunt u bij ons muurverf kopen voor 69,95 in plaats van 89,95 Al ruim 10 jaar de grootste en beste aanbieder van Annie Sloan tegen de laagste prijs. Ruim 100.000 klanten hebben bij ons besteld en waarderen ons met 5 sterren en een cijfer 9.6.

Annie Sloan muurverf
Annie Sloan muurverf
Annie Sloan muurverf
Annie Sloan muurverf

Annie Sloan Muurverf is afwasbaar

Annie Sloan zegt zelf over haar verf  “Mijn nieuwe Wall Paint is ongelooflijk sterk: het is duurzaam, afwasbaar en schrobbaar. Ik ontwierp het voor de zogenaamde ‘high traffic gebieden’ in huis. Het is ideaal voor keukenmuren, badkamers, gangen en trappen. Mijn decoratieve verf, Chalk Paint™, is niet altijd opgewassen tegen slijtage door het drukke gezinsleven, plakvingers en natte honden. Wall Paint is dat wel en is hiermee een perfecte aanvulling op Chalk Paint™. Net zoals Chalk Paint™ is Wall Paint een verf op waterbasis die goed dekt. Ik heb er voor gezorgd dat de muurverf rijk is aan kwalitatieve pigmenten, zodat je een goede dekking krijgt en een weelderige diepe kleur met elke kwaststreek die je maakt. Net als Chalk Paint™ is Wall Paint sneldrogend en heeft een zachte matte afwerking met een vleugje glans. Geen spetters en geen gedoe. Mijn nieuwe verf kun je net zo gemakkelijk met een roller als met een kwast aanbrengen; beiden geven een hoogwaardige afwerking”.

Voorbeelden van Annie Sloan muurverf kunt u vinden op:

Shop nu de nieuwe Annie Sloan Muurverf