Sorteer op: Toon:
Annie Sloan Wax Kwasten

Annie Sloan Wax Kwasten

Annie Sloan wax kwasten maken het waxen met Annie Sloan Wax vele malen makkelijker. Ze komen in alle hoekjes en gaatjes en maken het waxen leuk. We realiseren ons dat het best een aanscaf is. Maar als u één keer met een Annie Sloan Wax kwast heeft gewerkt wilt u nooit meer iets anders.

Annie Sloan Wax kwasten Schoonmaken

Maak gelijk na het waxen de Annie Sloan Wax kwasten schoon met water en groene zeep of met St Marc. Zodat de wax geen mogelijkheid krijgr uit te harden in de haren van de kwast. Hang de kwast geljk op en laat hem uit lekken. Zet het niet in water of leg de kwast niet neer dan gaat de kwast roesten.

Welke Wax Kwast kies je

Annie Sloan Wax kwasten zijn verkrijgbaar in twee formaten. Wj zelf geven de voorkeur aan de goedkoopste kwast. Commercieel misschien niet slim, maar wel eerlijk. Die is makkelijk te verwerlen en je komt er makkelijk mee bij de verf zonder teveel inspanning. In de praktijk merken wij dat mensen met reumatische klachten in hun handen kiezen voor de duurderde Wax Kwast. je hand sluit er voledig omheen en hierdoor heeft men geen pijn en kan men toch makkelijk werken met de Wax Kwast.

Annie Sloan Wax kwasten voor een prima resultaat