13 resultaten - huidige 1 to 9.
Sorteer op:
Toon:

Amsterdam Acrylverfvernis

Als kunstenaar wil je dat je werk in goede conditie blijft, het liefst ook nog voor de volgende generaties. Want je bent er natuurlijk enorm trots op.  Wij bieden de beste vernis aan van Royal Talens een ruime keuze aan vernissen in handige spuitbussen en flessen waarmee je je kunstwerken kunt beschermen, met afwerkingen variërend van hoogglans tot mat. Het is een duurzame bescherming waardoor de kleuren kleurvast blijven en ook uw nagesclacht nog van de door u gemaakte kunstwerken kan genieten. Voor een krasbestendige beschermlaag bieden wij een transparante lak die perfect is voor meubels en andere voorwerpen. De vernissen die wij verkopen voor een duurzame, flexibele, verwijderbare en niet vergelende afsluiting. Het is niet alleen voor Acrylverf, maar u kunt het ook gebruiken op olieverf schilderijen. 

Aanbrengen van Amsterdam Acrylvernis

  • Zorg ervoor dat de vernis en je schilderij tijdens het aanbrengen en drogen op kamertemperatuur zijn. Als dat niet het geval is, kan er een witte waas op je werk ontstaan, omdat temperatuurwisselingen condensatie onder de vernislaag kunnen veroorzaken.
  • Als je de matte of satijnen vernis uit een fles gebruikt, moet je deze voor gebruik zeer goed schudden. Breng de vernis in één richting aan met een kwast, zodat je een mooi egaal oppervlak krijgt.
  • Zorg ervoor dat je de vernis uit een fles in slechts één laag aanbrengt. Meerdere lagen kunnen leiden tot onregelmatigheden in glans.

De beste bescherming voor je kunstwerk of schilderij Amsterdam Acrylvernis