Annie Sloan
Annie Sloan

Annie Sloan de uitvinder van Chalk Paint

Annie Sloan, de uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint en inmiddels een zeer succesvolle ondernemer. Schrijver van ruim 25 boeken en een winkel op 33 Cowley Road in Oxford England heeft ook andere tijden gekend. Annie, nu getrouwd met David en moeder en beretrots op haar kinderen, is haar leven heel anders begonnen in de jaren 70 was Annie zangeres in de succesvolle band The Moodies waarmee ze over de hele wereld trok. Als een kunstenaar in hart en nieren wist ze al heel erg vroeg dat haar toekomst niet lag in de muziek. Annie Sloan wist diep van binnen dat haar hart en toekomst ergens anders lag. Nu ruim 40 jaar later heeft ze bewezen dat haar liefde voor kleuren en verf een heel succesvolle carrière kunnen maken.

Annie Sloan haar carrière

Als verf ontwerper, leraar, ondernemer en schrijver heeft ze meer dan anderhalf miljoen boeken verkocht tot nu toe. Het Annie Sloan imperium bestrijkt een mailorder bedrijf, website en twee winkels – een in Spanje en 1 in Oxford. Annie Sloan haar laatste boek is Colour Recipes for Painted Furniture. Annie Sloan haar favoriete boek is Modern Paint Effects, iets wat ze heeft geschreven vanuit haar hart. Het succes van Annie Sloan haar boeken is niet verrassend, gezien het feit dat ze zoveel liefde heeft voor haar vak. En dat voel je als je haar boeken leest. Er is niemand zo ervaren en heeft zoveel kennis als Annie Sloan, in deze markt. 

De beste Annie Sloan boeken

Annie Sloan haar boeken zijn boeiende werken die na gedegen onderzoek tot stand komen, met hele duidelijke instructies en foto’s van hele hoge kwaliteit en ze zijn op de markt voor relatief lage prijs. Een van mijn eigen favorieten is het Annie Sloan Work Book wat ik ook gebruik in mijn workshops een hele handige hulp met tips en adviezen van Annie Sloan zelf.

Het merk Annie Sloan

Annie heeft ook moeilijke tijden meegemaakt als uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint. De eerste Chalk Paint ™ en een geregistreerd merk. Maar al snel waren anderen er als de kippen bij om met allemaal andere soorten verf op de markt te komen, die ze verkochten als krijtverf. Ze heeft zelfs momenten gehad van twijfel, moet ik er wel mee doorgaan. Maar Annie Sloan is een echte vechter en heeft zich door deze tijd heengeslagen.

Annie Sloan is overal te koop

Inmiddels trekt ze de hele wereld over. Ze is net terug uit Australië en Amerika en kort daarvoor was ze in Cuba, waar ze trouwens geweldige inspiratie heeft opgedaan door alle oude mooie gebouwen om een aantal nieuwe kleuren te ontwikkelen voor haar Chalk Paint. Binnenkort stapt ze weer in het vliegtuig om naar China te gaan en zo is ze eigenlijk continu op pad om haar Chalk Paint te promoten en onder de aandacht te brengen. En dat lukt goed, want de verkoop cijfers stijgen maand in maand uit. Tussen de trips door heb ik de gelegenheid gehad om drie dagen naar Annie Sloan te gaan om nog meer op te steken, wat ik weer in praktijk kan overbrengen aan alle Annie Sloan liefhebbers in Nederland. Gelukkig hebben we ook nog de gelegenheid gehad om samen wat tijd door te brengen, want Annie Sloan is een geweldig mens niet alleen als ondernemer, maar het is iemand waar je echt mee kan lachen en gewoon lol mee kan hebben.

Annie Sloan
Annie Sloan
Annie Sloan
Annie Sloan

Annie Sloan is heel bijzonder

Na ruim 40 jaar heeft ze bewezen, dat haar liefde voor kleuren en verf een heel succesvolle carrière kunnen maken. In haar winkel is het een feest om alle kleuren en texturen te zien en het belichaamt haar specifieke stijl, die ze zelf omschrijft als 'eclectisch modern'. Franse kroonluchters, opgehangen aan parelmoerglans geschilderde muren, worden afgewisseld met Marokkaanse glazen, stenen figuren en subtiele, verfijnde schalen, ontworpen door de plaatselijke pottenbakker, Sophie Smith. Wat Annie Sloan zo bijzonder maakt, is haar vermogen om geld te verdienen door haar passie voor verf. Annie Sloan haar doel is altijd geweest om genoeg te verdienen om te doen wat ze wilde en zo haar artistieke droom te verwezenlijken. Annie Sloan begon in het midden van de jaren 70 met het schilderen van muurschilderingen in de huizen en gaf ze actief cursussen over verf, decoupage en hoe je dat op meubels kon doen. Haar huwelijk en het moederschap van drie geweldige zonen heeft ze feilloos weten te combineren met haar werk. Annie Sloan zei altijd verkopen kan ik ook vanuit huis en schrijven kan ik doen in mijn eigen tijd en dat heeft Annie Sloan bewezen.

Annie Sloan stockist

Stockist die Annie Sloan willen verkopen via de winkel, moeten wel passen bij het merk. Juist daarom zijn wij zo trots dat wij Annie Sloan verkopen en dat ik regelmatig contact met haar heb en haar persoonlijk heb mogen ontmoeten. Dat heeft mijn liefde voor het vak en de passie voor Chalk Paint ™ van Annie Sloan enorm vergroot. 

Annie Sloan verkooppunten

Annie Sloan ontwikkelde haar eigen merk decoratieve verf, Chalk Paint®, dat in 1990 op de markt verscheen. De achtergrond van Annie Sloan als beeldend kunstenares en haar aanstekelijke enthousiasme voor decoratief verven vormen al 40 jaar lang een bron van inspiratie voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Het is inmiddels te koop over de gehele wereld en in Europa werkt ze samen met Clip BV. Clip BV in Nijkerk is distributeur van de producten van Annie Sloan in Nederland en een groot deel van Europa. Momenteel distribueert Clip BV de producten van Annie Sloan naar meer dan 10 landen in Europa. Clip BV is een grote distributeur in Europa en bestaat al ruim 35 jaar. In 1984 werd Clip BV opgericht door Henk en Tet Bakker.

Annie Sloan
Annie Sloan
Annie Sloan
Annie Sloan

Annie Sloan winkel en webshop

Wij verkopen alle producten van Annie Sloan. En daar ben ik trots op, want er is gewoon geen betere verf. Bij welke verf kan je zeggen dat je de beste verf verkoopt die er is ? Dat je het zowel binnen als buiten kan gebruiken ? Niet hoeft te schuren of te gronden ! Nee met recht  "Annie Sloan Chalk Paint is echt de beste verf die ik ken. Wij hopen dat we ook u enthousiast mogen maken om te kunnen werken met deze geweldige verf van Annie Sloan, daarom organiseer ik regelmatig workshops waar ik alle tips en trucs aan u zal overbrengen. 

Annie Sloan kleuren

Aan Annie Sloan kleuren geen gebrek. U kunt ze allemaal vinden op de site, maar het mooie van Chalk Paint ™ van Annie Sloan is ook nog dat het een verf is op waterbasis, die je dus kan mengen en zo je eigen kleuren kunt maken. Als wij u daar mee kunnen helpen doen we dat graag.

Annie Sloan voorbeelden

U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Er staan duizenden foto's van klanten. U zult verbaasd staan ! Annie Sloan de uitvinder en grondlegger van de enige echte Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan
Annie Sloan

Shop de producten en u heeft ze morgen in huis