Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan de uitvinder van Chalk Paint

Annie Sloan de uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint en inmiddels zeer succesvol ondernemer. Schrijver van ruim 25 boeken met haar winkel op 33 Cowley Road in Oxford England heeft ook hele andere tijden gekent. Annie nu getrouwd met David en moeder en beretrots op haar kinderen, is haar leven heel anders begonnen in de jaren 70 was Annie zangeres in de succesvolle band The Moodies waarmee ze over de hele wereld trok, ze behoorde tot de absolute wereldtop en namen die nu nog steeds tot de verbeelding spreken zoals Pink Floyd waren bands waar ze de wereld mee rond trok. Ze haalde er zelfs ooit de voorpagina van de Sunday Times mee. Als een kunstenaar in hart en nieren wist ze al heel erg vroeg dat haar toekomst niet lag in de popwereld en is ze eruit gestapt, voor heel veel mensen een onbegrijpelijke beslissing zeker als je zo enorm succesvol bent als Annie Sloan was als popster. Maar Annie wist diep down dat haar hart en toekomst ergens anders lag. Nu ruim 40 jaar later heeft ze bewezen dat haar liefde voor kleuren en verf een heel succesvolle carrière kunnen maken.

Annie Sloan de uitvinder van Annie Sloan Chalk PaintAnnie Sloan de uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan haar carriere

Als verf ontwerper, leraar, ondernemer en schrijver heeft ze meer dan anderhalf miljoen boeken verkocht tot nu toe. Het Annie Sloan imperium bestrijkt een mail-order bedrijf, website en twee winkels – een in Spanje en 1 in Oxford. Op de markt kan je van alles over haar vinden, haar verven, cursussen en boeken. Annie Sloan haar laatste boek is Colour Recipes for Painted Furniture.Annie Sloan haar favoriete boek is Modern Paint Effects, iets wat ze had geschreven vanuit haar hart. Het succes van Annie Sloan haar boeken is niet verrassend, gezien het feit dat ze zoveel liefde heeft voor haar vak en je dat leest en kan voelen en ervaren en ze eigenlijk de enige is die zoveel kennis en ervaring heeft in deze markt. 

Annie Sloan boeken

Annie Sloan de uitvinder van Annie Sloan Chalk PaintAnnie Sloan de uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan haar boeken zijn boeiende werken die na gedegen onderzoek tot stand komen, met hele duidelijke instructies en foto’s van hele hoge kwaliteit en ze zijn op de markt voor relatief lage prijs. Een van mijn eigen favorieten is het Annie Sloan Work Book wat ik gebruik in mijn workshops een hele handige hulp met tips en adviezen van Annie Sloan zelf.Annie heeft ook moeilijke tijden meegemaakt als uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint. De eerste Chalk Paint ™ en een geregistreerd merk, waren anderen er als de kippen bij om met allemaal andere soorten verf op de markt te komen die ze verkochten als krijtverf. Ze heeft zelfs momenten gehad van twijfel, moet ik er wel mee doorgaan. Maar Annie Sloan is een echte vechter en heeft zich door deze tijd heengeslagen.Inmiddels trekt ze de hele wereld over ze is net terug van Australië en Amerika en kort daarvoor was ze in Cuba waar ze trouwens geweldige inspiratie heeft opgedaan door alle oude mooie gebouwen om een aantal nieuwe kleur te ontwikkelen voor Annie Sloan Chalk Paint ™ van Annie Sloan. Binnenkort stapt ze weer in het vlieguig om naar China te gaan en zo is ze eigenlijk continu op tour om haar krijtverf te promoten en onder de aandacht te brengen. En dat lukt enorm goed want de verkoop cijfers stijgen maand in maand uit. Tussen de trips door heb ik de gelegenheid gehad om drie dagen naar Annie Sloan toe te gaan om nog meer op te steken wat ik weer in mijn dagelijkse praktijk kan overbrengen aan alle Annie Sloan liefhebbers in Nederland. Gelukkig hebben we ook nog de gelegenheid gehad om samen wat tijd door te brengen want Annie Sloan is een geweldig mens niet alleen als ondernemer, maar het is iemand waar je echt mee kan lachen en gewoon lol mee kan hebben.

Annie Sloan de rockster

Annie Sloan de rockster die succesvol kunstenaar is geworden. Wie in de wereld zou de kans afslaan om een tour te maken door Amerika met de rock legende Pink Floyd?  Annie Sloan heeft dat gedaan. In 1970 was haar meisjesband The Moodies op weg naar de top en enorm succesvol. Annie Sloan de uitvinder van Annie Sloan Chalk PaintZe haalden de voorpagina van The Sunday Times. Mick Jagger en David Bowie waren hardcore fans. Maar Annie Sloan eigenzinnig als ze was besloot dat ze geen rockster wilde zijn. Als een kunstenaar in hart en nieren wist ze dat haar toekomst lag in de verf. Nu ruim 40 jaar later heeft ze bewezen dat haar liefde voor kleuren en verf een heel succesvolle carrière kunnen maken. Als verf ontwerper, leraar, ondernemer en schrijver heeft ze meer dan anderhalf miljoen boeken verkocht tot nu toe. Het Annie Sloan imperium bestrijkt een mail-order bedrijf, website en twee winkels - een in Spanje en 1 in Oxford. Op de markt kan je van alles over haar vinden, haar verven, cursussen en boeken. In de winkel is het een feest om alle kleuren en texturen te zien en het belichaamt haar specifieke stijl, die ze zelfs omschrijft als 'eclectisch modern'. Franse kroonluchters, opgehangen aan parelmoerglans geschilderde muren, worden afgewisseld met Marokkaanse glazen, stenen figuren en subtiele, verfijnde schalen, ontworpen door de plaatselijke pottenbakker, Sophie Smith. Wat maakt Annie Sloan zo bijzonder maakt, is haar vermogen om geld te verdienen door haar passie voor verf. Annie Sloan haar doel is altijd geweest om genoeg te verdienen om te doen wat ze wilde en zo haar artistieke droom te verwezenlijken. Annie Sloan begon in het midden van de jaren 70 met het schilderen van muurschilderingen in de huizen en gaf ze actief cursussen over verf, decoupage en hoe je dat op meubels kon doen.Haar huwelijk en het moederschap van drie geweldige zonen heeft ze feilloos weten te combineren met haar werk. Annie Sloan zei altijd verkopen kan ik ook vanuit huis en schrijven kan ik doen in mijn eigen tijd en dat heeft Annie Sloan bewezen.

Annie Sloan haar boeken

Over de onderwerpen waarover ze schreef was eigenlijk ook niets dus ze boorde daarmee een nieuwe markt aan. Annie Sloan begon onderzoek te doen naar de geschiedenis van het versieren en decoratie wat uiteindelijk haar boek bracht, The Complete Book of decoratieve verftechnieken in 1988. Het werd gezien als een 'bijbel' binnen het vakgebied en de verkoop was enorm met 300.000 exemplaren. Sindsdien heeft Annie Sloan 24 boeken gepubliceerd over decoratie. Annie Sloan haar laatste boek is Room Recipes for Style and Colour, wat ze samen heeft geschreven met haar zoon Felix. Het is een geweldige hardcover met honderden geweldige foto's. Annie Sloan kan op een simpele begrijpelijke manier dingen uitleggen en door de foto's laten zien wat ze beschrijft. Dat maakt de boeken van Annie Sloan zo geweldig. Annie Sloan haar favoriete boek is Modern Paint Effects, iets wat ze had geschreven vanuit haar hart. Het succes van Annie Sloan haar boeken is niet verrassend, gezien het feit dat ze zoveel liefde heeft voor haar vak en je dat leest en kan voelen en ervaren en ze eigenlijk de enige is die zoveel kennis en ervaring heeft in deze markt. Annie Sloan haar boeken zijn boeiende werken die na gedegen onderzoek tot stand komen, met hele duidelijke instructies en foto’s van hele hoge kwaliteit en ze zijn op de markt voor relatief lage prijs. De boeken zijn vertaald in enorm veel talen en verkopen bijzonder goed overal over de wereld.Annie Sloan is begonnen met de ontwikkeling van haar eigen lijn van verf, omdat ze niet tevreden was met de verf die op de markt was. Tot voor kort groeide het bedrijf van Annie Sloan organisch gestaag maar "Ik ben een opportunist," zei Annie Sloan. Dit heeft geleid tot fouten, maar het heeft Annie Sloan geleerd om haar eigen gevoel te volgen. "Je weet meer over jezelf, je bedrijf en je eigen producten dan wie dan ook, 'voegde Annie Sloan eraan toe. Zo is ze ook druk bezig over de hele wereld om het aantal verkooppunten uit te breiden zodat er meer mensen kennis kunnen maken met haar verf.

Annie Sloan stockist

Annie Sloan de uitvinder van Annie Sloan Chalk PaintAnnie Sloan de uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint

Maar de stockist die Annie Sloan wil verkopen via de winkel, moet wel passen in haar ethos. Juist daarom zijn wij zo trots dat wij Annie Sloan verkopen en dat ik regelmatig contact met haar heb en haar persoonlijk heb mogen ontmoeten. Dat heeft mijn liefde voor het vak en de passie voor Chalk Paint ™ van Annie Sloan enorm vergroot. Annie Sloan hoopt uiteindelijk dat ze een keten heeft van winkels die funky, interessante ontwerpen verkopen voor huizen en tuinen. " Annie Sloan wil een nieuw soort winkel, ergens tussen B & Q en een chique interieur winkel," zei ze. " We zullen zorgen voor een volledig ontwerp als dat is wat onze klanten willen. Zo is Annie Sloan ook begonnen met het verkopen van stoffen, verf en ongeverfde meubels en alles doet ze zelf. Zittend in haar winkel, omringd door haar levendige producten, vraagt ze zich soms wel eens af Annie Sloan als rockster was geweest in Amerika samen met Pink Floyd. Maar ze heeft er geen spijt van. "het leven als rockster was saai geweest, te veel soundchecks “ zei ze.Haar zonen denken soms nog wel eens dat ze gek was om die kans te laten gaan, maar Annie is het levende bewijs dat rocksterren niet de enige artiesten zijn die een goed leven kunnen hebben maar dat als je je hart volgt vol passie en liefde je de droom ook waar kunt maken.

Annie Sloan verkooppunten

Annie Sloan ontwikelde haar eigen merk decoratieve verf, Chalk Paint®, dat in 1990 op de markt verscheen. Annies achtergrond als beeldend kunstenares en haar aanstekelijke enthousiasme voor decoratief verven vormen al 30 jaar lang een bron van inspiratie voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Het is inmiddels te koop over de gehele wereld en in Europa werkt ze samen met Clip BV. Clip BV in Nijkerk is distributeur van de producten van Annie Sloan in Nederland en een groot deel van Europa. Momenteel distribueert Clip BV de producten van Annie Sloan naar meer dan 10 landen in Europa. Clip BV is een grote distributeur in Europa en bestaat al ruim 35 jaar. In 1984 werd Clip BV opgericht door Henk en Tet Bakker. Tegen de trend in besloten zij hun producten in Europa te produceren en niet in Azië. De zoektocht om constant creatief en innovatief te zijn resulteerde in de loop der jaren in vele mooie producten. In 2016 hebben hun zoon Björn en zijn vrouw Ruchama het bedrijf overgenomen. Kwaliteit zit in het DNA van Clip en bepaalt hoe we onze producten ontwerpen en produceren. Zo gebruiken ze voornamelijk natuurlijke producten en vindt de productie plaats in Europa. De serviezen van Clip BV zijn een begrip geworden in de Europeesche markt. Zo kennen ze het merk Bunzlau Castle. Dat is een synoniem voor thuis zijn, bij vrienden, familie, met je gezin. Alledaags en speciale momenten worden gevierd met uw eigen Bunzlau Castle collectie, die u in de loop der jaren geheel naar eigen smaak heeft verzameld. Daarnaast voert Clip BV ook Flora Castle. Met Flora Castle kan iedereen een leven lang genieten van mooi gedekte tafels. Servies dat met u meegroeit als een veldboeket, ontdek bijvoorbeeld de dinerborden. Alles in een samenstelling die uniek is en naadloos aansluit bij uw woonaccessoires. Duurzame kwaliteit koffiemokken en kommen, de vrijheid van persoonlijke keuze, geschikt voor elke gelegenheid, gemaakt met liefde, precisie en aandacht voor detail. Tijdloze items zoals de theepotten die blijven inspireren met elke innovatie dat voelt als thuiskomen. En enige tijd geleden kwamen ze in contact met Annie Sloan. Annie Sloan was diep onder de indruk van de werkwijze van Clip BV en het uitstekende distributie netwerk waarover Clip beschikte. Beide doelgroepen zijn erg complimentair en passen dus ook erg goed bij elkaar. Beiden gaan voor kwaliteit uitstekende service en ondersteuning. Het duurde dus ook niet lang en Clip en Annie Sloan gingen samenwerken.  Misschien wel op basis van het "credo van Clip BV "Wij geloven dat mensen op hun gelukkigst zijn op een plek waar ze zich thuis voelen. Als je weet dat een product op een eerlijke manier is geproduceerd, kun je het meer waarderen en ervan genieten. Daarom streven we altijd naar duurzame relaties en stellen we hoge eisen aan onze leveranciers. Zo brengen we mensen wereldwijd vreugde met de mooiste producten voor een mooi huis". Bij het credo van Clip sluiten wij ons volmondig aan. Ook wij willen de beste kwaliteit en het beste advies voor onze klanten. En zijn wij trots en blij te kunnen samen werken met Clip, niet in de laatste plaats omdat Clip BV minder dan 1 kilometer van ons pand is. Hierdoor kunnen wij u ook de zekerheid bieden dat mochten wij het niet hebben,  we het gewoon voor u gaan ophalen bij Clip. Zo komen we tot de beste service en hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Annie Sloan winkel en webshop

Wij verkopen alle producten van Annie Sloan en daar ben ik trots op, want er is gewoon geen betere verf. Bij welke krijtverf kan je zeggen dat je  ? Dat je het zowel binnen als buiten kan gebruiken ? Niet hoeft te schuren of te gronden ! Nee met recht  "Annie Sloan Chalk Paint The best paint in the world" Wij hopen dat we ook u enthousiast mogen maken om te kunnen werken met deze geweldige verf van Annie Sloan, daarom organiseer ik regelmatig workshops waar ik alle tips en trucs aan u zal overbrengen. 

Annie Sloan kleuren

Aan Annie Sloan kleuren geen gebrek u kunt ze allemaal vinden op de site, maar het mooie van Chalk Paint ™ van Annie Sloan is ook nog dat het een verf is op waterbasis, die je dus kan mengen en zo kunt u zelf u kleuren samenstellen.  Als wij u daar mee kunnen helpen doen we dat graag.  Op de site van onze winkel kunt u nog veel meer informatie vinden over Annie Sloan. 

Annie Sloan voorbeelden

U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest en Instagram  pagina's er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan !

Annie Sloan de uitvinder en grondlegger van de enige echte Annie Sloan Chalk Paint