Amsterdam Acrylverf Parelmoer kleuren mengen

Deze video laat u zien hoe je Amsterdam Acrylverf Parelmoer kunt mengen met andere kleuren Acrylverf en wat voor mooie kleuren u dan kunt maken.

Amsterdam Acrylverf Zinkwit of Titaan wit gebruiken om te mengen?

Op deze video laten wij u zien wat het effect is als je mengt met Amsterdam Acrylverf Zinkwit of mat Amsterdam Acrylverf Titaan wit. Bekijk deze video en u weet precies welke effecten u kunt bereiken.

Hoe werk je met Schilder messen

Amsterdam schilder messen zijn ontworpen met topkwaliteit lemmeten uit één stuk van roestvrij staal, zodat ze flexibel en toch sterk zijn en hun vorm goed behouden. Omdat er geen laspunten zijn tussen het handvat en het mes zelf, zijn de messen gemakkelijk schoon te maken. Ervaar een uitstekende grip en comfort met onze ergonomisch ontworpen handgrepen. Wij verkopen drie soorten schilders messen uit de Amsterdam serie.

Hoe werk je met Amsterdam Acryl medium

Als je op zoek bent naar wat extra volume en dimensie, probeer je acrylverf dan eens te mengen met een van de Amsterdam gel mediums. Deze mediums bieden een scherpere, pasteuzere textuur en geven je werk, afhankelijk van de gekozen gel, een glanzende of matte afwerking. Door meer van dit medium toe te voegen krijgt je een hogere transparantie van de kleur. Door hun hechtende eigenschappen werken deze gels ook goed voor verschillende mixed media technieken.

Bekijk hoe je werkt met Amsterdam Acrylvernis

Bescherm je werk tegen stof, vuil en andere invloeden van buitenaf met Amsterdam acrylvernissen. Laat je werk lang mooi blijven en geef het de bescherming die het verdient. Deze vernissen zorgen voor een duurzame, flexibele, verwijderbare en niet vergelende afsluiting van niet alleen acryl-, maar ook olieverfschilderijen!

Bekijk hoe je werkt met Amsterdam Acrylverwijderaar

Goed gereedschap is het halve werk, dat weten we allemaal. Nu is er niets meer vervelend, dan dat je werkt met de uitstekende penselen van de Amsterdam serie en ze zitten vol met harde verf. Dat is niet nodig, maak ze na het verven gelijk schoon met Acrylverwijderaar en u heeft jarenlang plezier van uw penselen

Amsterdam Heavy Gel

Als je op zoek bent naar wat extra volume en dimensie, probeer je acrylverf dan eens te mengen met een van de Amsterdam gel mediums. Deze mediums bieden een scherpere, pasteuzere textuur en geven je werk, afhankelijk van de gekozen gel, een glanzende of matte afwerking. Door meer van dit medium toe te voegen krijgt je een hogere transparantie van de kleur. Door hun hechtende eigenschappen werken deze gels ook goed voor verschillende mixed media technieken..

Bekijk wat je kan doen met Amsterdam Acrylverf

Gewoon leuk om te kijken wat je wel niet kunt doen met Amsterdam Acrylverf

Bekijk hoe je werkt met Amsterdam Shapers

Unieke, stevige rubberen dopjes die je op een penseel zet om met schildermateriaal te werken. Gebruik deze shapers om dikkere verf en boetseerklei te bewegen, textuur aan te brengen en voor sgraffitotechnieken en je zult versteld staan van het resultaat. Ook uiterst geschikt voor het vermengen van pastels. Deze 3-delige set grijze dopjes bevat een puntvormige dop, een hoekvormige schuine dop en een beitelvormige dop.

Bekijk de Amsterdam Standard Series Specialty colours

Wij verkopen alle kleuren van de Standaard Series Amsterdam Acrylverf, waaronder de neon, parelmoer en metallic kleuren. Daarnaast hebben wij een groot aantal instap pakketten waardoor u goedkoop kunt beginnen met Amsterdam Acrylverf.

Bekijk alle voorbeelden van de kleuren Amsterdam Acrylverf

Shop nu Amsterdam Acrylverf en alles wat u nodig heeft om creatief bezig te zijn

Werken met Amsterdam Acrylverf is iets wat je moet ervaren. It's fun