Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan Chalk Paint winkel The Shabby Shed de Annie Sloan winkel in de regio Amersfoort

Wij zijn de Annie Sloan stockist voor de regio midden Nederland, maar het leuke is dat wij in onze winkel zien dat het grootste gedeelte van klanten niet komt uit onze regio. Zo hebben wij vaste klanten die 1 keer per maand speciaal uit Maastricht naar ons toe komen. Klanten die uit Nijmegen komen en hun kinderen op de sportclub in Nijkerk hebben gezet, zodat ze wekelijks even bij ons kunnen komen. Rob en Thea die wekelijks vanuit Amsterdam naar ons komen en dan lekker gaan eten in Nijkerk. Ja de afgelopen jaren hebben wij enorm veel klanten gehad uit België en Duitsland. Die komen één keer willen zo veel mogelijk advies. En de volgende keer bestellen ze bij ons online. Het is echt geweldig, wij hebben de afgelopen tien jaar met zoveel lieve klanten een hele speciale band mogen opbouwen.

Annie Sloan Chalk Paint winkel

Annie Sloan Chalk Paint winkel


In onze winkel ziet u heel veel kleuren en heel veel verf. Want wij hebben alle kleuren en maten ruim voor u op voorraad. Want naast onze winkel hebben wij nog een hele loods die helemaal vol staat met pallets vol met Annie Sloan Chalk Paint. Dat doen wij heel bewust. Wij willen altijd aan u kunnen leveren, hoe groot de bestelling ook is. Dat vinden vooral heel veel zakelijke klanten enorm belangrijk. Ze weten dat wij altijd kunnen leveren. Bent u winkelier en gebruikt u Annie Sloan Chalk Paint voor het verven van uw meubels. Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen zakelijk te groeien en goedkoper in te kopen. Verder ziet u heel veel meubels die uiteraard allemaal zijn geverfd in de kleuren van Annie Sloan. Zo kunt u goed zien wat een kleur doet op een meubel.

Annie Sloan Chalk Paint winkel

Annie Sloan Chalk Paint winkel


Natuurlijk kunt u alle kleuren ook op de muur bekijken. Hebben wij enorm veel keus in verfsjablonen en kastknopjes. En kunt u bij ons alles vinden wat u nodig heeft om te verven. In de winkel zijn meer dan 2000 artikelen verkrijgbaar.

Annie Sloan Chalk Paint winkel

Annie Sloan Chalk Paint winkel


Onze Annie Sloan Chalk Paint winkel kunt u vinden in Nijkerk. Wij zijn niet alleen een webshop maar hebben al 10 jaar een echte Annie Sloan winkel. U kunt ons bezoeken in Nijkerk in de Kloosterstraat10A. In onze winkel verkopen wij niet alleen producten van Annie Sloan. Wij zijn een officieel verkooppunt van Annie Sloan, maar u kunt ook alle andere artikelen kopen die u nodig heeft bij het verven. Wij hebben een speciale mengtafel waar wij u helpen om de juiste kleur voor u te mengen. Want bij Annie Sloan Chalk Paint is het zo dat u niet hoeft te schuren, niet hoeft te gronden en alle kleuren onderling kan mengen. Zo kunt u met de kleuren van Annie Sloan dus zelf uw woonkamer inrichten in de kleurstelling die u wilt. Uiteraard bent u altijd welkom voor een goed en gedegen advies en hoeft u daar geen afspraak voor te maken. Wij nemen voor alle onze klanten uitgebreid de tijd.

Openingstijden Annie Sloan Chalk Paint winkel Nijkerk 

Openingstijden en telefonisch bereikbaar op 033-2462244

10.00 uur tot 17.00 uur Maandag
10.00 uur tot 17.00 uur Dinsdag
10.00 uur tot 17.00 uur Woensdag
10.00 uur tot 17.00 uur Donderdag
10.00 uur tot 17.00 uur Vrijdag
10.00 uur tot 16.00 uur Zaterdag

Parkeren kunt u het beste in parkeergarage De Bontekoe. Als u door de Hema naar het Plein loopt, kunt u het Plein oversteken en bent u in de Kloosterstraat.

Op onze site kunt u veel voorbeelden bekijken, allemaal geverfd door onze klanten. U kunt ook heel veel informatie vinden en voorbeelden bekijken op

Er staan duizenden foto's van klanten op. U zult verbaasd zijn ! 

Annie Sloan Chalk Paint winkel The Shabby Shed zes dagen per week open