Annie Sloan heeft een groot assortiment aan producten

Daarom hebben wij alles voor u in één overzicht gezet zodat u precies weet welke producten van Annie Sloan u allemaal kunt kopen.

Annie Sloan verf en Annie Sloan verf 120 ml

Annie Sloan heeft een assortiment van ruim 40 kleuren. De ideale verf zonder schuren of gronden die je gebruikt voor je meubels, trappen, vloeren of keuken. Op dit moment hebben wij er nog 3 extra kleuren maar die gaan eruit Daarbij is dus ook op = op. Dat zijn de kleuren Henrietta, Lem Lem en Burgundy.

Annie Sloan Muurverf

De afwasbare en schrobbare muurverf die je in iedere ruimte in het huis kunt gebruiken. Het assortiment bestaat uit ruim dertig fluweel zachte kleuren die uitstekend passen bij het assortiment van Satin Paint en Annie Sloan Chalk Paint. Let op wij hebben nog een groot aantal kleuren Wall Paint met 20 Euro korting.

Annie Sloan Satin Paint

De Satin Paint van Annie Sloan past uitstekend bij alle muurverf kleuren van Annie Sloan en is speciaal ontwikkeld voor het verven van meubels, vensterbanken, radiatoren ( metaal), plinten en kozijnen.

Gratis Annie Sloan kleurenkaarten

Alle kleuren op 1 kaart in hoge resolutie zodat u een juiste keus kunt maken van de kleur en het product

Annie Sloan Wax

De wax van Annie Sloan is verkrijgbaar in 4 kleuren met een inhoud van 500 of 120 ml

  • Annie Sloan Soft Wax
  • Annie Sloan Dark Wax
  • Annie Sloan Black Wax
  • Annie Sloan White Wax

Annie Sloan Gilding Wax

Speciaal voor het decoreren van 3D kaarten of meubels verkrijgbaar in goud en zilver

Annie Sloan kwasten

Annie Sloan heeft zeer hoogwaardige kwasten in verschillende maten voor zowel de Chalk Paint als de Wall Paint. Maar ook om details te schilderen

Annie Sloan Sponge rollers

Speciaal voor het aanbrengen van sjablonen en Annie Sloan Satin Paint

Annie Sloan wax kwasten

Verkrijgbaar in diverse maten heel handig en onmisbaar voor het aanbrengen van de wax. U voorkomt overmatig aanbrengen en het werk makkelijk en snel. Ook verkrijgbaar in Pure Bristle.

Annie Sloan Lacquer

Voor een duurzame en sterkte afwerken van de verf. Vooral geschikt voor alles wat u intensief gebruikt. Denk aan vloeren, trappen, keukens en tafels.

Gratis handleidingen

Omdat wij willen dat u het allerbeste resultaat gaat behalen met Annie Sloan verf hebben wij voor u een groot aantal handleidingen gemaakt. Iedere klus is weer anders . Maar ook bij iedere soort verf moet u het aanbrengen of afwerken met andere materialen. Dat staat allemaal in een stappenplan per project voor u beschreven.

Annie Sloan verf aanbiedingen

De goedkoopste pakketen voor het verven met Annie Sloan verf. Keuze uit meer dan 1600 aanbiedingen. Goedkoper kunt u niet verven met Annie Sloan verf. Tot wel 35 Euro korting op een pakket.

Annie Sloan stencil collection

Annie Sloan heeft een mooie collectie van verfsjablonen, bekijk ze allemaal.

Annie Sloan decoupage papier

De Annie Sloan decoupage papers zijn het resultaat van een exclusieve samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS) die Annie toegang gaf tot hun bibliotheken. De RHS is typisch Brits en enorm geliefd, de visie van de RHS is om "ieders leven te verrijken door middel van planten en het VK een groenere en mooiere plek te maken" De RHS doet veel aan het opleiden van tuiniers, hun inspiratie; tuinen en shows, wetenschappelijk onderzoek en gemeenschapsprogramma's, en het bewaren van de geschiedenis van de tuinbouw zodat toekomstige generaties ervan kunnen genieten. De Annie Sloan decoupage papers bevatten twee verschillende collecties: de geometrische tuinplannen en de fauna, flora en botanische afbeeldingen.® The Royal Horticultural Society. The Royal Horticultural Society, and its logo, are trade marks of The Royal Horticultural Society (Registered Charity No 222879/SC038262) and used under licence from RHS Enterprises Limited.

Annie Sloan boeken

Annie Sloan Boeken. Annie Sloan heeft een aantal geweldige boeken gemaakt en geschreven,. Haar bekende workbook is een handleiding en hulpmiddel om hele mooie dingen te maken met Annie Sloan Chalk Paint. Ëén van haar laatste boeken Room recipes for style and colour is het boek van Annie Sloan wat ze geschreven heeft samen met haar zoon Felix. Dit is een Engelse uitgave. Haar boek kleurrecepten voor Chalk Paint en meer is een must to have voor de echte Annie Sloan liefhebber.

Annie Sloan Cracqueleur

Annie Sloan Craqueleur set voor een prachtig fijn crackle finish. De Annie Sloan Craqueleur set bestaat uit twee potjes die u in twee stappen moet aanbrengen. Zorg dat u de eerste stap steeds goed laat drogen, niet verwarmen het drogingsproces moet natuurlijk verlopen. De 2e stap mag u na aanbrengen verwarmen met een föhn. U krijgt een geweldig craquele effect. Heel erg mooi voor het blad van uw kast of panelen, veel gebruikt voor dienbladen of de budler tray. Annie Sloan Craqueleur set is speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Leaf

Annie Sloan Leaf een geweldige manier om uw mooie schilderwerk mee af te werken en als decoratie. Annie Sloan Leaf bestaat uit 20 velletjes. Is koperkleurig Aluminum of Brass. U gebruikt het altijd in combinatie met Gold Size. U verft eerst het ornament of de belijning waar u de Leaf op aan wilt brengen als dat is geverfd brengt u Gold Size aan en daarna direct de Leaf. Met een dunne penseel breekt u het.

Annie Sloan Pearlescent glaze

Annie Sloan Pearlescent Glaze is een licht reflecterende decoratieve afwerking op waterbasis die geschikt is voor gebruik op zowel geverfd als ongeverfd binnen meubilair, muren en vloeren. Pearlescent Glaze geeft een sublieme, hoogwaardige, glanzende afwerking. Breng aan over Chalk Paint voor een intenser mooi parelmoer effect. Dit werkt het beste bij lichtere kleuren zoals Old White. U kunt Pearlescent Glaze ook mengen met zeer kleine toevoegingen van Chalk Paint om zacht glanzende, doorschijnende tinten te creëren. Verkrijgbaar in blikken van 250 ml. Elk blikje is voldoende voor ongeveer 6 m², afhankelijk van het oppervlak en de toepassing. Breng voor gedetailleerde werkzaamheden Chalk Paint Lacquer over Chalk Paint aan voordat u Pearlescent Glaze aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat het hele meubelstuk wordt beschermd. Afhankelijk van de omstandigheden is de droogtijd ongeveer 2 uur. Pearlescent Glaze is niet geschikt voor gebruik buitenshuis. Je moet het na het aanbrengen altijd afwerken met Lacquer of Decorateursvernis.

Naast alle boven beschreven producten heeft Annie Sloan nog een groot aantal producten. Denk aan Image Medium, Gold Size, Mix Mat, blikopener, Annie Sloan stof, Sanding pads en nog veel meer deze kunt u allemaal hier vinden.

Shop al uw Annie Sloan producten online en u heeft ze morgen in huis