Annie Sloan neutrale kleuren

Bekijk alle Neutrale kleuren van Annie Sloan

Op deze pagina laten we u de neutrale kleuren zien van Annie Sloan. Eigenlijk is die omschrijving onvolledig want wit is geen kleur maar een tint. Zo kunt u alle kleuren en tinten bekijken die vallen onder de categorie neutraal zodat u een goede keus kunt maken welke het beste bij u past. De neutrale kleuren van Annie Sloan zijn Pure White, Original White, Old White, Paris Grey, French Linen, Graphite en Athenian Black, Grijs tinten en neutrale kleuren kunnen een beetje saai klinken, maar toch zijn ze waarschijnlijk de belangrijkste instrumenten in de wereld van kleuren. Neutrale kleuren werden van oudsher door de schilder en woninginrichters gemaakt door alle verf restjes te mengen. Vervolgens voegde men er wit aan toe om leuke tinten en nuances te krijgen. De makkelijkste manier om grijstinten te maken is door wit en zwarte te mengen. Meer hierover kunt u lezen op onze pagina kleuren mengen.  Als je wit en zwart mengt krijg je grijs, maar geen echte interessante kleuren met diepte. De beste resultaten krijg je door twee complementaire kleuren te mengen, dat wil zeggen, kleuren die tegenover elkaar op het kleurenwiel staan. Grijstinten in alle varianten donker en steenkool grijs of met een zeem blauwig bruin, zijn synoniem met Zweedse interieurs. Grijs wordt ook gebruikt in minimalistische en retro interieurs.

Annie Sloan neutrale kleuren Pure White

Annie Sloan Pure White  is een kleur die schoon zuiver wit is. Deze kleur vormt ook een sterk contrast met sterkere kleuren en is ideaal voor gebruik in moderene interieurs. Verder is het de kleur om andere kleuren in lichtere tinten te maken door ze met Pure White te mengen. Pure White gaat heel goed samen met eigenlijk alle kleuren als je een moderne uitstraling wilt hebben of mooi sereen schoon wit.

Annie Sloan neutrale kleuren Original White

Annie Sloan Original White is een warm licht romige, zacht wit. Deze witte tint van oude geverfde meubelstukken kan worden gecombineerd met Duck Egg Blue of Antoinette, voor een delicaat oud Frans resultaat. Het gaat heel goed samen met Paris Grey. De kleur Original gebruikt men heel erg vaak voor deuren en kozijnen omdat de kleur overeenkomt met de ral kleuren die men hier vaak voor gebruikt.

Annie Sloan neutrale kleuren
Annie Sloan neutrale kleuren

Annie Sloan neutrale kleuren Old White

Annie Sloan Old White is verreweg de meest populaire kleur van Annie Sloan omdat hij heel erg makkelijk met alle kleuren is te combineren. Old White is een koele zacht wit zonder roze of geel erin.  Er zit een heel licht grijze ondertoon in. Het is een kleur die echt werkt met alles. Maar voor een typische Franse look gebruik het over Paris Grey heen. Het is een kleur om toe te voegen aan andere kleuren om ze een vintage look te geven.

Annie Sloan neutrale kleuren Paris Grey

Annie Sloan Paris Grey is een zacht lichtblauwe grijze kleur. Het is de kleur die het meest is geassocieerd met beschilderde meubels in een elegant Frans kasteel en van oud Zweedse landhuizen. Paris Grey gaat mooi samen met Old White en vooral als je dan Paris Grey als onder kleur gebruikt bij het distressen (doorschuren). Verder kan je het goed combineren met Primer Red, Cream en Burgundy.

Annie Sloan neutrale kleuren
Annie Sloan neutrale kleuren

Annie Sloan neutrale kleuren French Linen

Annie Sloan French Linen is een koele neutrale kaki grijze kleur. Deze kleur is gebaseerd op vervaagd natuurlijk linnen. Het werkt prachtig in combinatie met goud en een scala aan rijke en heldere kleuren. Het is dus ook de ideale kleur om mee te werken in combinatie met Brass Leaf. Annie Sloan French Linen gaat goed samen met Emile, Emperor Silk en Burgundy.

Annie Sloan neutrale kleuren Graphite

Annie Sloan Graphite ( foto 2) is een donker grijze kleur niet helemaal zwart, gemaakt van paarsachtig blauw en bruin. Deze kleur is geïnspireerd door het traditionele pigment "Lampzwart" . Het past zich overal op aan in zowel Neoklassieke als moderne interieurs. Annie Sloan Graphite gaat goed samen met Duck Egg Blue en Emperor Silk.

Annie Sloan neutrale kleuren
Annie Sloan neutrale kleuren

Annie Sloan Neutrale kleuren Athenian Black

Athenian Black is een diep zwarte kleur. Anders dan Annie Sloan Chalk Paint Graphite die lichter is van kleur. De kleur Athenian Black is geïnspireerd door de figuren die zijn geschilderd op het oude Griekse Keramiek, die echt diep zwart van kleur waren. De kleur Athenian Black is een hele goede toevoeging aan het assortiment van Annie Sloan Chalk Paint want er is veel vraag naar diep donker zwart

Meer neutrale Annie Sloan voorbeelden

Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan neutrale kleuren ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan of bezoek onze pagina op Facebook of Pinterest hier staan duizenden foto's allemaal van klanten. Er staan geweldig veel mooie voorbeelden bij van de geel tinten van Annie Sloan. Ook de rode kleuren en Roze kleuren en gele kleuren en groene kleuren en oranje kleuren en paarse kleuren en bruine kleuren en zwarte kleuren en witte kleuren en neutrale kleuren hebben wij voor u beschreven. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Alle Annie Sloan neutrale kleuren verf kunt u hier bekijken