Annie Sloan Gele kleuren

Bekijk alle Gele kleuren van Annie Sloan

Op deze pagina hebben wij alle gele kleuren van Annie Sloan verf voor u omschreven. Uiteraard met mooie foto's daarbij. Zo kunt u snel en makkelijk de juiste kleur geel uitzoeken, waarmee u wilt verven. De Annie Sloan gele kleuren zijn er vier in totaal. De kleur geel is één van de primaire kleuren van Annie Sloan zoals wij u uitleggen op onze pagina kleuren mengen. De andere primaire kleuren van Annie Sloan zijn Greek Blue en Emperor Silk.

Annie Sloan gele kleuren English Yellow

Annie Sloan Chalk Paint English Yellow is één van de primaire kleuren van Annie Sloan zoals wij u uitleggen op onze pagina kleuren mengen. De andere primaire kleuren van Annie Sloan Chalk Paint zijn Greek Blue en Emperor Silk. De gele kleur van Annie Sloan Chalk Paint is English Yellow en die is geïnspireerd door het handgeschilderde Chinese behang. Het is een super jaren vijftig gele vintage kleur. Het kan een kleur zijn die op je afkomt en die moet je dus voorzichtig gebruiken. Om er niet in te verdrinken of omdat door Annie Sloan Chalk Paint English Yellow andere kleuren er heel scherp gaan uitzien. Annie Sloan Chalk Paint English Yellow kan je gebruiken voor om klassieke of moderne meubels te verven. Als je een elegante Neo klassieke look wilt creëren kan je als je Annie Sloan Chalk Paint English Yellow gebruikt voor op de muren de kleur combineren met meubels in Annie Sloan Chalk Paint Graphite. Maar als je een jaren vijftig Retro look wilt creëren, gebruik je Annie Sloan Chalk Paint English Yellow in zijn zuivere vorm, of je maakt het iets lichter met Annie Sloan Chalk Paint Old White om een mooie sleutelbloem gele kleur te maken. Bijpassende kleuren bij English Yellow zijn, Paris Grey, Chicago Grey, Graphite, Lem Lem, Provence, Aubusson Blue.

Annie Sloan gele kleuren Tilton

Annie Sloan Tilton is een diep, heldere mosterdgele kleur. Mosterdgeel is gemaakt van de primaire kleur geel als basiskleur, voeg geleidelijk rood toe om de secundaire kleur oranje te krijgen. Meer geel kan toegevoegd worden om de juiste kleur te realiseren. Annie Sloan Chalk Paint Tilton is één van de nieuwe kleuren geïnspireerd door de boerderij Charleston in Sussex. Tilton is geïnspireerd door het prachtig geschilderde cirkel motief op de decoratieve kledingkast van Vanessa Bell uit 1917 nog steeds te vinden op de Charleston boerderij. Je kan Tilton heel mooi combineren met de kleuren, Original White, Chicago Grey, Graphite, Duck Egg Blue, Burgundy, Old White.

Annie Sloan Gele kleuren
Annie Sloan Gele kleuren

Annie Sloan gele kleuren Cream

Annie Sloan Cream is romig gele kleur. Geel is is een primaire kleur. Cream is ook gemaakt van de toevoeging van de secundaire kleur groen. Groen is gemaakt van de primaire kleuren blauw en geel. Het is de kleur van de Engelse Clotted Cream. Deze kleur is gebaseerd op de traditionele geelachtige tint die je gebruikt voor oud houtwerk. Het werkt ook heel erg goed met de Vintage look uit de jaren vijftig. Annie Sloan Chalk Paint Cream kan je heel erg goed gebruiken in combinatie met de kleuren Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey, Scandinavian Pink, Greek Blue, French Linen, Old Violet, Emperor's Silk.

Annie Sloan gele kleuren Old Ochre

Annie Sloan Old Ochre is een de vervaagde donkere crème kleur. Het is gemaakt door de primaire kleur geel en de secundaire kleur groen met een toevoeging van de tint wit. Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre doet je denken aan oude Franse geleefde meubelstukken of oude voordeuren in Parijs. Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre kan je heel goed combineren met Annie Sloan Chalk Paint Scandinavian Pink, Château Grey, Amsterdam Green, Old Violet, Graphite, Duck Egg Blue.

Annie Sloan Gele kleuren
Annie Sloan Gele kleuren
Annie Sloan Gele kleuren

Annie Sloan gele kleuren mengen

Als je de gele kleuren lichter wilt maken kan je dat doen op twee manieren. Je kan hiervoor Annie Sloan Pure White gebruiken je krijgt dan een moderne frisse tint. Als je Annie Sloan Old White gebruikt ( hier zit een klein beetje grijs in) dan krijg je een Vintage look.

Nog meer voorbeelden van de gele kleuren van Annie Sloan

Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan gele kleuren ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan of bezoek onze pagina op Facebook of Pinterest hier staan duizenden foto's allemaal van klanten. Er staan geweldig veel mooie voorbeelden bij van de geel tinten van Annie Sloan. Ook de rode kleuren en Roze kleuren en gele kleuren en groene kleuren en oranje kleuren en paarse kleuren en bruine kleuren en zwarte kleuren en witte kleuren en neutrale kleuren hebben wij voor u beschreven. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan gele kleuren omschreven met voorbeelden en foto'