Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Bekijk alle Gele kleuren van Annie Sloan

De Annie Sloan gele kleuren zijn er drie in totaal. De kleur geel is één van de primaire kleuren van Annie Sloan zoals wij u uitleggen op onze pagina kleuren mengen. De andere primaire kleuren van Annie Sloan zijn Greek Blue en Emperor Silk.

annie sloan gele kleuren

annie sloan gele kleuren


Annie Sloan gele kleuren English Yellow

De gele kleur van Annie Sloan is English Yellow ( foto 1) en dat is een kleur die vaak moeilijk is om te gebruiken omdat het niet een heel krachtige kleur is. Het kan een kleur zijn die op je afkomt en die moet je dus voorzichtig gebruiken. Om er niet in te verdrinken of omdat door English Yellow andere kleuren er heel scherp gaan uitzien. Annie Sloan English Yellow kan je gebruiken voor om klassieke of moderne meubels te verven. Als je een elegante Neo klassieke look wilt creëren kan je als je English Yellow gebruikt voor op de muren de kleur combineren met meubels in Annie Sloan Graphite. Maar als je een jaren vijftig Retro look wilt creëren, gebruik je English Yellow in zijn zuivere vorm, of je maakt het iets lichter met Old White om een mooie sleutelbloem gele kleur te maken.

Annie Sloan gele kleuren Cream

Een hele mooie andere gele tint van Annie Sloan is de kleur Cream. ( fot 2) Het is een zachte bleke warme romige gele kleur. Het is de kleur van de Engelse Clotted Cream. Deze kleur is gebaseerd op de traditionele geelachtige tint die je gebruikt voor oud houtwerk. Het werkt ook heel erg goed met de Vintage look uit de jaren vijftig. Annie Sloan Cream kan je heel erg goed gebruiken in combinatie met de kleuren Paris Grey en Scandinavian Pink.

Annie Sloan gele kleuren Old Ochre

annie sloan gele kleuren

annie sloan gele kleuren


Annie Sloan Old Ochre is een zachte warme neutrale kleur, met een lichte geeltint. Annie Sloan Old Ochre is een licht verschoten, verdonkerde crème kleur die doet denken aan oude Franse geleefde meubelstukken of oude voordeuren in Parijs. Annie Sloan Old Ochre kan je heel goed combineren met Annie Sloan Scandinavian Pink en Annie Sloan Chateau Grey.

Annie Sloan nieuwe kleur Geel Tilton

Annie Sloan gele kleuren

Annie Sloan gele kleuren


Annie Sloan Chalk Paint Tilton is één van de nieuwe kleuren geïnspireerd door de boerderij Carleston in Sussex. Tilton is een diep aardachtige mosterd gele kleur. Het is geïnspireerd door het prachtig geschilderde cirkel motief op de decoratieve kledingkast van Vanessa Bell uit 1917 nog steeds te vinden op de Charleston boerderij. Vanessa Bell was één van de leden van de Bloomsburry Groep, de meest invloedrijke kunstenaars in Engeland in de twintigste eeuw. Tilton gaat heel goed samen met Burgundy en Origina White van Annie Sloan.

Annie Sloan gele kleuren mengen

Als je de gele kleuren lichter wilt maken kan je dat doen op twee manieren. Je kan hiervoor Annie Sloan Pure White gebruiken je krijgt dan een moderne frisse tint. Als je Annie Sloan Old White gebruikt ( hier zit een klein beetje grijs in) dan krijg je een Vintage look.

Nog meer voorbeelden van de gele kleuren van Annie Sloan

Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan gele kleuren ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan of bezoek onze pagina op Facebook of Pinterest hier staan duizenden foto's allemaal van klanten. Er staan geweldig veel mooie voorbeelden bij van de geel tinten van Annie Sloan. Ook de rode kleuren en blauwe kleuren en groene kleuren en oranje kleuren en paarse kleuren en neutrale kleuren hebben wij voor u beschreven. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op

Er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint gele kleuren. U zult verbaasd staan ! Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan gele kleuren omschreven met voorbeelden