Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Bekijk alle Annie Sloan rode kleuren

Annie Sloan rode kleuren zijn er vier in totaal. De kleur rood is één van de primaire kleuren van Annie Sloan zoals we u uitleggen op de pagina kleuren mengen. De andere primaire kleuren van Annie Sloan zijn English Yellow en Greek Blue. De rode primaire kleur van Annie Sloan is Emperor Silk.

annie sloan rode kleuren annie sloan chalk paint

annie sloan rode kleuren annie sloan chalk paint


Annie Sloan rode kleuren Emperor's Silk

Annie Sloan Emperor Silk  ( foto 1) is een kleur die op je afkomt. Zodat je met een beetje al een heel eind komt. Het scala van rode tinten is tamelijk groot. Het varieert van Oranje rood, Tomaten rood, tot diep rood, Pruimen, Kersen en Aubergine rood. Emperor Silk is een zuivere, heldere rode kleur. Het is een klassieke kleur die je goed kunt gebruiken onder verguldsel. De kleur lijkt op een zijden binnenvoering van een jas of een traditionele Chinese lak. Je kan de kleur verdiepen door het te bewerken met Annie Sloan Dark Wax. Je kan ook een oude retro look krijgen door Emperor Silk te gebruiken en alleen af te werken met Soft Wax. Emperor Silk gaat heel goed samen met Annie Sloan Graphite en Annie Sloan Olive.

Annie Sloan Rode kleuren

Annie Sloan Rode kleuren


Annie Sloan Rode kleuren Burgundy

Annie Sloan Burgundy ( foto 2) is een robijn rode, Cranberry achtige kleur die je heel mooi kunt gebruiken voor Neo klassieke meubels. Of je kunt het heel erg goed gebruiken als alternatief voor de Chinees rode lak. De inspiratie voor deze kleur komt uit het oude Pompei. Annie Sloan Burgundy is een kleur die heel erg goed samen gaat met Aubusson Blue.

annie sloan rode kleuren annie sloan chalk paint

annie sloan rode kleuren annie sloan chalk paint


Annie Sloan rode kleuren Primer Red

Annie Sloan Primer Red ( fot 1) kent zijn origine vanuit de oude Chinese lak en kan je heel erg mooi mengen met Annie Sloan Barcelona Orange, om er een mooie gebrande oranje kleur van te maken. Annie Sloan Primer Red kan je vinden in allerlei interieurs je ziet het ook veel in Vietnamese tempels. Je kan Annie Sloan Primer Red uitstekend gebruiken onder verguldsel of op rustieke meubels. Annie Sloan Primer Red gaat uitstekend samen met Paris Grey en Chateau Grey.

Annie Sloan Rode kleuren

Annie Sloan Rode kleuren


Annie Sloan rode kleuren Scandinavian Pink

Annie Sloan Scandinavian Pink ( foto 2)is een natuurlijke roze tint en is geïnspireerd door een mengsel van rode oker en witte tinten die van Scandinavië tot Mexico te vinden zijn. Je kan Annie Sloan Scandinavian Pink goed samen gebruiken met  Aubusson Blue en Chateau Grey.

Annie Sloan rode kleuren mengen

Als je rode kleuren lichter wilt maken kan je dat doen op twee manieren. Je kan hiervoor Annie Sloan Pure White gebruiken voor een mooie frisse tint. Als je Annie Sloan Old White gebruikt (hier zit een klein beetje grijs in) dan krijg je een vintage look.

Nog meer voorbeelden van de Annie Sloan rode kleuren

Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan rode kleuren ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan of bezoek onze pagina op Facebook of Pinterest hier staan duizenden foto's allemaal van klanten. Er staan geweldig veel mooie voorbeelden bij van de rode tinten van Annie Sloan. Ook de Annie Sloan gele kleuren en blauwe kleuren en groene kleuren en oranje kleuren en paarse kleuren en neutrale kleuren hebben wij voor u beschreven. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op

Er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan !  Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan rode kleuren omschreven met de voorbeelden