Annie Sloan zwarte kleuren

Annie Sloan zwarte kleuren Athenian Black

Annie Sloan Athenian Black is een diep zwarte kleur. Anders dan Annie Sloan Chalk Paint Graphite die lichter is van kleur. De kleur Athenian Black is geïnspireerd door de figuren die zijn geschilderd op het oude Griekse Keramiek, die echt diep zwart van kleur waren. De kleur Athenian Black is een hele goede toevoeging aan het assortiment van Annie Sloan Chalk Paint want er is veel vraag naar diep donker zwart. Athenian Black gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Original White, Country Grey, Provence, Aubusson Blue, Primer Red, Svenska Blue.

Annie Sloan zwarte kleuren Graphite

Alhoewel Graphite niet diep zwart is willen wij u de kleur toch graag laten zien bij de zwarte kleure. Voor veel van onze klante is Graphite een goed alternatief voor diep zwart. Annie Sloan Graphite is een zacht houtskoolzwart een zeer donkergrijze tint met de toevoeging van de primaire kleur blauw en de tertiaire kleur bruin. Annie Sloan Chalk Paint Graphite is geïnspireerd door het traditionele pigment "Lampzwart" . Het past zich overal op aan in zowel Neoklassieke als moderne interieurs. Annie Sloan Chalk Paint Graphite gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue, Emperor's Silk, Napoleonic Blue, Aubusson Blue, Paloma, Country Grey. .

Annie Sloan zwarte kleuren
Annie Sloan zwarte kleuren
Annie Sloan zwarte kleuren

Nog meer voorbeelden van de zwarte kleuren van Annie Sloan

Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan zwarte kleuren ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan of bezoek onze pagina op Facebook of Pinterest hier staan duizenden foto's allemaal van klanten. Er staan geweldig veel mooie voorbeelden bij van de groene kleuren van Annie Sloan. Ook de rode kleuren en Roze kleuren en gele kleuren en groene kleuren en oranje kleuren en paarse kleuren en bruine kleuren en zwarte kleuren en witte kleuren en neutrale kleuren hebben wij voor u beschreven. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan zwarte kleuren omschreven met voorbeelden en foto'