Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Bekijk de Annie Sloan Roze kleuren

Tja komt u op een pagina met Annie Sloan Roze kleuren en ziet u ook knalrood en paars. Dat komt omdat wij u op deze pagina niet alleen de roze kleuren willen laten zien. Maar ook hoe je van andere kleuren heel mooi roze kunt maken. Door kleuren onderling te combineren en te mengen.

Wat zijn er voor Roze tinten

Roze kan je onderscheiden in een groot aantal tinten zoals bijvoorbeeld:

  • Zalm Roze
  • Fuchsia Roze
  • Frambozen Roze
  • Kersenbloem Roze
  • Zacht Roze

De standaard Roze kleur van Annie Sloan is:

Annie Sloan Chalk Paint Antoinette

Antoinette is de standaard roze kleur van Annie Sloan.  Doordat er een vleugje bruin in de kleur zit is het een mooie zachte roze kleur die zeker niet te zoet is. Deze kleur is dus standaard te koop en daar hoeft u niets aan te mengen.

Roze kleuren maken met

Je kan zelf een groot aantal Roze kleuren maken met een diversiteit aan roze tinten. Hoe je dat doet kan je onderstaand lezen en ook met welke kleuren je dat moet doen.

Annie Sloan Chalk Paint Emperor's Silk

Als je aan rode tinten wit gaat toevoegen, dan krijg je roze tinten. Emperor is een zuiver helder rode kleuren als je wit gaat toevoegen dan krijg je een felle Fuchsia Roze kleur, maar hoe meer wit dan zal je zien dat de kleur uiteindelijk een hele mooie frambozen roze kleur zal worden.

Annie Sloan Chalk Paint Burgundy

Burgundy is uit zichzelf een robijn rode kleur. Om Roze te maken van deze diep kersen rode kleur ga je ook wit toevoegen. Je zal zien dat dit ook een frambozen rode kleur zal worden.

Annie Sloan Chalk Paint Primer Red

Primer Red is een diepe en warme kleur. Het is rood met een vleugje bruin. Bij toevoeging van wit krijg je prachtige donker Roze kleuren.

Annie Sloan Chalk Paint Henrietta

Henrietta is een verfijnde roze kleur met een vleugje paars. Met een mooie lila tint. Ook hier kan je door toevoeging van wit mooie roze tinten mee maken.

Annie Sloan Chalk Paint Scandinavian Pink

Scandinavian Pink is geïnspireerd door de aardse kleuren Roze die je vooral kan vinden in Zweden.  Speel met wat wit erbij.

Nu weet u hoe u op een aantal manieren verschillende roze tinten kan maken en welke kleuren u kunt gebruiken om Roze te maken. U kunt het natuurlijk ook simpel houden en zich beperken tot de standaard Roze kleur Antoinette. Maar veel van onze klanten vinden het leuk om te spelen met kleuren en zijn hopelijk geholpen met deze roze tinten.

Roze kleuren Annie Sloan en hoe je Roze tinten kan maken