Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Bekijk alle Annie Sloan Paarse kleuren

Paars is een secundaire kleur die je maakt van Rood ( Emperor Silk) en Blauw ( Greek Blue). Op onze pagina kleuren mengen leggen we u uit hoe u dat moet doen.

Annie Sloan Paarse Kleuren

Annie Sloan Paarse Kleuren


Annie Sloan Paarse kleuren Henriëtta

Annie Sloan Henrietta (foto 1) is een iets paarsachtig roze met een vleugje lila geïnspireerd door het Rococo roze uit de achttiende eeuw en de beschilderde Neoklassieke plafonds. Het is een verfijnde kleur die je gebruikt in zijn volle kracht. Maar als je het mengt met Old White blijft het een interessante kleur. Henrietta gaat goed samen met Annie Sloan Country Grey, Provence en French Linen.

annie sloan paarse kleuren

annie sloan paarse kleuren


Annie Sloan Paarse kleuren Antoinette

Annie Sloan Antoinette ( foto 2) is een zacht licht roze meet een licht vleugje bruin erin. Hierdoor is het roze niet te zoet. Deze lichte bleekroze tint is afkomstig van de schemerachtige wandkleuren en decoratieve meubelstukken die komen uit de 18e eeuw. Annie Sloan Antoinette is een mooie kleur die goed samen gaat met French Linen en Duck Egg Blue.

Annie Sloan Paarse Kleuren

Annie Sloan Paarse Kleuren


Annie Sloan Paarse kleuren Emile

Annie Sloan Emile  ( foto 1) is een warme warme zachte aubergine kleur. De rode roze ondertoon van deze kleur geeft een rijke complexiteit die mooie verfijnde tinten maakt, wanneer je Old White hieraan aan gaat toevoegen. De kleur heeft zijn oorsprong in Bohemien Parijs. Je kan Annie Sloan Emile goed combineren met French Linen en Chateau Grey.

annie sloan paarse kleuren

annie sloan paarse kleuren


Annie Sloan Paarse kleuren Paloma

Annie Sloan Paloma ( foto 2) is een mooie warm grijze kleur, met hierin taupe en veel diepte en een paarse ondertoon. Deze kleur werd gebruikt toen voor het eerst een nieuwe reeks paarse tinten verscheen. De kleur kan ook worden gebruikt als een eigentijdse neutrale kleur. De kleur Paloma gaat goed samen met Annie Sloan French Linen en Aubusson Blue.

Annie Sloan Paarse kleuren Coco

Annie Sloan Paarse Kleuren

Annie Sloan Paarse Kleuren


Annie Sloan Coco is een warme taupe kleur met een licht paarse ondertoon. Deze klassieke kleur doet denken aan het warme pigment, bergbruin, dat als sinds jaar en dag voor decoratieve projecten wordt gebruikt. Bij Annie Sloan Coco denk je aan het Franse houtwerk. Je kan het goed combineren met Provence, Duck Egg Blue en Versailles.

Annie Sloan Paarse kleuren Rodmell

Annie Sloan paarse kleuren

Annie Sloan paarse kleuren


Annie Sloan Chalk Paint Rodmell is een diep paarse kleur en een geweldige toevoeging op de reeds bestaande paarse tinten van Annie Sloan. Het is een exclusieve kleur die is geïnspireerd door de boerderij van Charleston in Sussex England. Rodmell is beinvloed door de wash tinten op de muren van het creatieve atelier, de werkplaats van de Bloomsburry Group. De Bloomburry Group mag je rekenen tot de meest invloedrijkste kunstenaars van de twintigste eeuw. Daar heeft Annie Sloan er ook een groot zwak voor. Annie Sloan Chalk Paint Rodmell gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue, Arles en Original White.

Annie Sloan paarse kleuren mengen

Als je paarse kleuren lichter wilt maken kan je dat doen op twee manieren. Je kan hiervoor Annie Sloan Pure White gebruiken voor een mooie frisse tint. Als je Annie Sloan Old White gebruikt (hier zit een klein beetje grijs in) dan krijg je een vintage look.

Meer voorbeelden paarse kleuren Annie Sloan

Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan paarse kleuren ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan of bezoek onze pagina op Facebook of Pinterest hier staan duizenden foto's allemaal van klanten. Er staan geweldig veel mooie voorbeelden bij van de paarse tinten van Annie Sloan. Ook de Annie Sloan gele kleuren en blauwe kleuren en groene kleuren en oranje kleuren en rode kleuren en neutrale kleuren hebben wij voor u beschreven. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op

Er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met de paarse kleuren Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan Paarse kleuren omschreven met voorbeelden