Annie Sloan Oranje kleuren

Bekijk alle Annie Sloan Oranje kleuren

Op deze pagina omschrijven wij voor u alle Oranje kleuren verf van Annie Sloan met mooie foto's. Zodat u makkelijk de voor u juiste kleur oranje kunt kiezen. Oranje is een secundaire kleur die je maakt door de primaire kleuren rood (Emperor Silk) en Geel ( English Yellow) met elkaar te mengen. Op onze pagina kleuren mengen leren wij u hoe u dat moet doen. Wilt u meer weten over primaire kleuren, secundaire kleuren en tertiaire kleuren die hoe je die moet maken dat kunt u hier lezen en u zal een echte pro worden in het mengen van kleuren.

Annie Sloan oranje kleuren Barcelona Orange

Annie Sloan Barcelona Orange is een levendig, donkeroranje kleur. Primaire kleuren rood en geel zijn gemengd  om oranje te maken. Als je een donkerder oranje wilt maken, gebruik dan meer rood. Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange is een kleur waarbij je moet denken aan een grote rijpe sinaasappel. Dat is echt de kleur van Barcelona Orange. Het stralende, moderne oranje werd gebruikt door impressionisten in oude advertenties en in de jaren zestig in decoratieve projecten. In veel interieurs waar men de jaren zestig vintage look wil crëren gebruikt men Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange. Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Old White, Paris Grey, Antoinette, Louis Blue, Greek Blue, Graphite.

Annie Sloan oranje kleuren Arles

Annie Sloan Arles is een diep geel met een beetje oranje erin. Geel is een primaire kleur en oranje is een secundaire kleur die bestaat uit een mix van rood en geel. Annie Sloan Chalk Paint Arles is een rustieke kleur verbonden met de stad van "Arles" in het zuiden van Frankrijk. De kleur is rijk van geel oker met een vleugje Oranje. Annie Sloan Chalk Paint Arles is een kleur die heel goed samen gaat met Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey, Country Grey, Original, Parie Grey, Emile , Olive.

Annie Sloan Oranje kleuren
Annie Sloan Oranje kleuren
Annie Sloan Oranje kleuren

Annie Sloan Oranje kleuren mengen

Als je de Oranje kleuren lichter wilt maken kan je dat doen op twee manieren. Je kan hiervoor Annie Sloan Pure White gebruiken je krijgt dan een moderne frisse tint. Als je Annie Sloan Old White gebruikt ( hier zit een klein beetje grijs in) dan krijg je een Vintage look.

Meer Oranje Annie Sloan voorbeelden

Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan oranje kleuren ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan of bezoek onze pagina op Facebook of Pinterest hier staan duizenden foto's allemaal van klanten. Er staan geweldig veel mooie voorbeelden bij van de geel tinten van Annie Sloan. Ook de rode kleuren en Roze kleuren en gele kleuren en groene kleuren en oranje kleuren en paarse kleuren en bruine kleuren en zwarte kleuren en witte kleuren en neutrale kleuren hebben wij voor u beschreven. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan Oranje kleuren omschreven met foto's van de kleur