Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Bekijk alle Annie Sloan Oranje kleuren

Oranje is een secundaire kleur die je maakt door de primaire kleuren rood (Emperor Silk) en Geel ( English Yellow) met elkaar te mengen. Op onze pagina kleuren mengen leren wij u hoe u dat moet doen.

Annie Sloan Oranje kleuren

Annie Sloan Oranje kleuren


Annie Sloan Oranje kleuren Barcelona Orange

Bij Barcelona Orange moet je denken aan een grote rijpe sinaasappel denken, dat is echt de kleur van Barcelona Orange.  Het stralende, moderne oranje werd gebruikt door impressionisten in oude advertenties en in de jaren zestig in decoratieve projecten. In veel interieurs waar men de jaren zestig vintage look wil creëren gebruikt men Barcelona Orange. Barcelona Orange en Dark Wax lijken voor elkaar gemaakt, het is een geweldige combinatie. Annie Sloan Barcelona Orange gaat goed samen met Chateau Grey, Paris Grey, Aubusson Blue en Olive.

Annie Sloan Oranje kleuren

Annie Sloan Oranje kleuren


Annie Sloan Oranje kleuren Arles

Annie Sloan Arles is een rustieke kleur verbonden met de stad van "Arles" in het zuiden van Frankrijk. De kleur is rijk van geel oker met een vleugje Oranje. Annie Sloan Arles is een kleur die heel goed samen gaat met Chateau Grey en Country Grey.

Annie Sloan Oranje kleuren mengen

Als je de Oranje kleuren lichter wilt maken kan je dat doen op twee manieren. Je kan hiervoor Annie Sloan Pure White gebruiken je krijgt dan een moderne frisse tint. Als je Annie Sloan Old White gebruikt ( hier zit een klein beetje grijs in) dan krijg je een Vintage look.

Meer Oranje Annie Sloan voorbeelden

Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan oranje kleuren ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan of bezoek onze pagina op Facebook of Pinterest hier staan duizenden foto's allemaal van klanten. Er staan geweldig veel mooie voorbeelden bij van de geel tinten van Annie Sloan. Ook de rode kleuren en blauwe kleuren en groene kleuren en gele kleuren en paarse kleuren en neutrale tinten hebben wij voor u beschreven. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met de oranje kleuren Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen

Annie Sloan Oranje kleuren omschreven met voorbeelden