Veelgestelde vragen

Artikelen 91 tot 100 van 265 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. ...
 3. 8
 4. 9
 5. 10
 6. 11
 7. 12
 8. ...
 9. 27
Q. Geven jullie nog interieur advies in combinatie met Annie Sloan verf
A.

Als interieurstyliste heb ik erg veel interieur advies gegeven. Door de workshops en de winkel ontbreekt mij de tijd omdat nog te doen. Wij nemen dus ook geen opdrachten meer aan, wel deel ik graag mijn kennis en ervaring met klanten in de winkel of op de workshop om een goed kleuren advies te geven met de geweldige kleuren van Annie Sloan voor de inrichting van hun huis. Wilt u dus kleur advies of hulp bij de inrichting doe ik dat graag voor u in de winkel.

Q. Waar kan ik mijn foto's heen mailen
A.

U kunt u foto's met uw creaties van Annie Sloan Verf mailen naar info@theshabbyshed.nl of naar info@shabbytreats.com wij plaatsen ze dan op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en op onze Facebookpagina.

 

Q. Kennen jullie een spaarprogramma bij Annie Sloan Chalk Paint
A.

Nee wij kennen geen spaarprogramma. Wij garanderen u dat wij altijd alles op voorraad hebben. Wij hebben keuze uit 700 producten. Leveren altijd de volgende werkdag, zelfs als u op zaterdag besteld. En doen dat tegen zeer lage verzendkosten Of gratis verzending. U kunt wel een aantal gratis producten bij ons bestellen.

Q. Geven jullie workshops op locatie met Annie Sloan verf
A.

Nee wij geven geen workshops op locatie, omdat wij alle materialen verzorgen en het bijna onmogelijk is deze te vervoeren. Mede omdat wij met een groot aantal kleuren werken en 8 technieken behandelen in de workshops.

Q. Kan ik een workshop boeken met Annie Sloan verf
A.

Op dit moment staan door de extreem grote belangstelling al onze workshops volgeboekt. Er is zelfs een wachtlijst voor de periode daarna en voor eventuele uitvallers. Mocht u eerder een workshop willen volgen kan dat als u zelf een groep samensteld van 7 personen en in overleg wil ik dan een avond of morgen met u prikken om op korte termijn deze workshop te geven, dat kan een verjaardag zijn of gewoon een vriendinnen groep, ik hoor het wel van u.

Q. Waar moet ik me opgeven voor de Annie Sloan workshops
A.

U kunt zich aanmelden voor nog openstaande workshops op bijgaande pagina

Q. Oude meubels gezocht om te verven met Annie Sloan verf
A.

Wij hebben voor u per provincie de kringloopwinkels op onze site van de winkels geplaatst daar kunt u vaak leuke oude meubels vinden tegen een betaalbare prijs.

Q. Kringloopwinkels bij u in de buurt
A.

Wij hebben voor u de kringloopwinkels per provincie neergezet zodat er altijd een kringloopwinkel bij u in de buurt is. Wij hopen dat u leuke meubels kunt vinden om te verven met Annie Sloan verf waarbij wij u graag helpen.

Q. kleurverschillen in Annie Sloan Chalk Paint
A.

Kleurverschillen in Annie Sloan Chalk paint kunnen ontstaan door dat er tussen de verschillende batches kleine kleurverschillen zitten, bij het verven van grote oppervlakten houd daar bij de aanschaf rekening mee. Wij leveren bij onze bestellingen heel bewust altijd blikken uit van dezelfde batch om voor u kleurverschillen te voorkomen. Zo kunt u heel vertrouwd aan de slag want juist deze kleine dingen daar helpen wij u mee, zo dat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Bestellen bij Shabby Treats gaat niet alleen snel en makkelijk maar wij denken met u mee, omdat wij willen dat u het maximale resultaat gaat halen uit Annie Sloan Chalk Paint iets waar we trots op kunnen zijn.

Q. Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue is niet blauw maar groen
A.

De namen van de diverse kleuren van Annie Sloan Chalk Paint hebben vaak een historie en een verhaal hoe ze zijn ontstaan, Laat u dus niet leiden door de naam maar bekijk ze op de kleuren kaart of op Annie Sloan krijtverf onze pagina Annie Sloan Chalk Paint kleuren. Het is verstandig om van te voren een kleurenkaart te bestellen om de kleuren goed te bekijken en of Duck Egg Blue de kleur is die u zocht. U moet rekening houden met het feit dat kleuren op het beeldscherm door de instellingen van uw resoluties anders kunnen overkomen. Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue is een Blauwe kleur met een groene tint die je vroeger zag in de Roccoco tijdperk in de Frankrijk en ook in de Zweedse interieurs. Gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Primer red en Aubusson Blue. Vergeet niet uw meubels altijd af te werken met Annie Sloan Soft Wax om de meubels vocht en vetvrij te maken. De handleiding hoe u dit moet aanbrengen kunt u vinden op onze site.

Artikelen 91 tot 100 van 265 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. ...
 3. 8
 4. 9
 5. 10
 6. 11
 7. 12
 8. ...
 9. 27