Vraag: Wat is het email adres van The Shabby Shed?
Antwoord:

Het email adres van The Shabby Shed is info@theshabbyshed.nl. Als u hier contact met ons opneemt krijgt u altijd dezelfde dag antwoord. 

Email adres van The Shabby Shed


Volledig antwoord

Vraag: Wat is het verschil tussen Dark Wax en Soft Wax van Annie Sloan?
Antwoord:

Wat is nu het verschil tussen Dark Wax en Soft Wax van Annie Sloan. Veel mensen denken dat het in de kleur van de afwerking van uw meubels zit. Dat is onjuist. Soft Wax gebruikt u altijd voor de afwerking van uw houten meubels, keuken, kasten, tafels, stoelen etc. Voor de handleiding verwijs ik u naar onze pagina Annie Sloan Soft Wax. Dark wax gebruikt u altijd in combinatie met Soft Wax van Annie Sloan en is voor een mooi vintage effect of ook wel het verouderen van meubels. Hoe u dat moet doen kunt u lezen op onze pagina technieken met Annie Sloan verf.

Verschil tussen Annie Sloan Dark Wax en Soft Wax

Volledig antwoord

Vraag: Wat is het verschil tussen matte Vernis en Lacquer?
Antwoord:

Wat is het verschil tussen matte vernis en Lacquer is een vraag die klanten ons vaak stellen als ze trappen op vloeren gedaan met Annie Sloan verf willen afwerken. Zowel matte vernis als Lacquer hebben beiden een zeer matte uitstraling en zijn voor de afwerking van trappen of vloeren. Alleen is een matte vernis vaak niet natuurlijk en zal een vergeling veroorzaken op de natuurlijke verf van Annie Sloan. Daarom raden wij altijd aan om trappen en vloeren af te werken met Annie Sloan Lacquer of Polyvine Vloervernis, deze zijn gemaakt voor natuurlijke verf.

Annie Sloan trappen en vloeren raden wij af te werken met de beste vernis

Volledig antwoord

Vraag: Wat is het verschil tussen soft wax en witte wax en donkere wax?
Antwoord:

Dark Wax gebruik je altijd na Soft Wax en is om accenten aan te brengen. Soft Wax is ter bescherming. Witte wax is ter bescherming en geeft op geverfde meubelstukken een mooi vervaagd effect. Zwarte Wax is ter bescherming en maakt de kleuren dieper en donkerder en meer aanwezig. Zwarte en Donkere wax gebruikt men vaak voor een industrieel effect op meubels. En het is heel mooi om het te gebruiken voor allerlei technieken. Voorbeelden kunt u zien op de pagina Oude meubels opknappen en Chalk Paint technieken.

Voorbeelden van de diverse Annie Sloan waxen kunt u hier vinden:

Nog veel meer voorbeelden van de diverse kleuren wax kunt u vinden op:

Witte Wax - Zwarte Wax- Donkere Wax - Soft Wax

Volledig antwoord

Vraag: Wat is ral 9010 bij Annie Sloan verf
Antwoord:

Ral 9010 welke kleur is dat in Annie Sloan Chalk Paint. Veel mensen vinden het moeilijk om een goede kleur wit te kiezen. Daarnaast weten veel mensen niet welke soorten wit er allemaal zijn. Naast de standaard wit zijn er verschillende soorten gemengd wit. Naast de kleur namen hebben deze soorten wit ook een kleur code. De meest gangbare kleurcodes zijn de RAL codes. De Ral code 9010 staat voor witter dan wit. Bij Annie Sloan is dat de kleur Pure White. Veruit de meest populaire wit soorten zijn crème wit (RAL 9001) bij Annie Sloan is dat Original White en Zuiver Wit (RAL 9010). De namen laten de verschillen tussen de twee verkleuren al zien. RAL 9001 is één crème kleurige wit  De meest verkochte witsoort voor muurverf is daarom ook RAL 9010 of ook wel Zuiver Wit. Ral 9002 is grijs wit bij Annie Sloan Chalk Paint is dat Old White één van de meest verkochte kleuren men noemt het ook wel off White en geeft een mooie Vintage look .

Bekijk alle Ral kleuren wit van Annie Sloan verf

Volledig antwoord

Vraag: Wat moet ik gebruiken als hout gaat bloeden?
Antwoord:

Wat moet ik gebruiken bij bloeden van hout of gele vlekken in de verf. Vlekken in verf kunnen ontstaan doordat het hout is gaan bloeden, maar het kunnen ook vlekken zijn van een chemische reiniger of roest. Lees hier hoe dat allemaal kan ontstaan. Het beste middel hiertegen is Alabastine voorstrijk vlekken. Dat is uiteraard verkrijgbaar in onze winkel maar u kunt het ook online bestellen. Wij hebben een aantal oplossingen voor als het hout gaat bloeden. Allereerst een middel om het te voorkomen, voordat u gaat verven. En we hebben een spray die kan zorgen dat het bloeden stopt en u probleemloos verder kunt verven. Het goedkoopste en meest effectieve middel daarvoor is Mondial Vlekken coating.

Dit gebruikt u als bij het verven uw meubels gaan bloeden

Volledig antwoord

Vraag: Wat zijn de openingstijden van de Annie Sloan winkel in Nijkerk
Antwoord:

Wij zijn open zes dagen per week en altijd bereikbaar

Openingstijden en telefonisch bereikbaar op 033-2462244

10.00 uur tot 17.00 uur Maandag
13.00 uur tot 17.00 uur Dinsdag
13.00 uur tot 17.00 uur Woensdag
13.00 uur tot 17.00 uur Donderdag
13.00 uur tot 17.00 uur Vrijdag
10.00 uur tot 16.00 uur Zaterdag

Adres Kloosterstraat 10A 3861 AC Nijkerk

Annie Sloan winkel Nijkerk open zes dagen per week

Volledig antwoord

Vraag: Welke Annie Sloan aanbiedingen zijn er?
Antwoord:

Annie Sloan aanbiedingen en acties zijn hele speciale aanbiedingen met vaak hele hoge kortingen. U kunt hier de Annie Sloan aanbiedingen vinden. Verder hebben wij ook nog speciale aanbiedingen van Annie Sloan pakketten. Dat is zijn speciaal door Annie Sloan samengestelde pakketten. Ook hebben wij een groot aantal aanbiedingen van verfsjablonen, cijfers en letters en alles wat u nodig heeft om mooie creaties te maken met Annie Sloan verf.

Annie Sloan Aanbiedingen bij ShabbyTreats

Volledig antwoord

Vraag: Welke houtsoorten bloeden en geven vlekken in Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Houtsoorten bloeden als ze onbehandeld zijn of tot de houtnerf zijn geschuurd. Daarom raden wij schuren ten strengste af. De twee bekendste en meest voorkomende houtsoorten die kunnen bloeden zijn donker eiken en teakhout. Over het algemeen kunt u stellen dat donker hardhout een risico vormt. Op onze pagina vlekken in krijtverf en Chalk Paint hebben wij voor u beschreven hoe u vlekken in Annie Sloan verf kunt behandelen.

Ook al gaat hout bloeden u kunt het uitstekend behandelen

Volledig antwoord

Vraag: Welke kleurpigmenten zijn er verkrijgbaar
Antwoord:

Wij verkopen alle kleurpigmenten voor watergedragen verf, zoals latex, krijtverf, kalkverf, acrylverf, Annie Sloan verf, maar ook voor hout, cement, voegwerk, vernis, beits. Alles wat is op basis van watergedragen elementen kan je met onze kleurpigmenten behandelen. Dus je meubels, hout, vloer, keuken, wat je ook maar wilt. Je hebt een keuze uit 25 verschillende kleuren. Maar dat is standaard. Want je kan alle kleuren onderling mengen. Zo kan je dus iedere kleur maken die je wilt met onze kleurpigmenten.

Maak je eigen kleuren met kleurpigment van ShabbyTreats

Volledig antwoord