Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Bekijk alle kleuren Blauw van Annie Sloan

Annie Sloan Blauwe kleuren zijn er acht. De kleur blauw is één van de primaire kleuren van Annie Sloan, zoals we u uitleggen op de pagina kleuren mengen. De andere primaire kleuren van Annie Sloan Chalk Paint zijn English Yellow en Emperor Silk.

Annie Sloan blauwe kleuren Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan blauwe kleuren Annie Sloan Chalk Paint


Annie Sloan blauwe kleuren Greek Blue

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue ( foto 1) is een kleur die veel diepte heeft en zich terug trekt in de achtergrond. Vooarl als het om een donkere intense kleur blauw gaat. Het scala aan blauwe tinten strekt zich uit van het groenachtige blauw tot het turkoois en het koele aqua tot de groen blauwe tinten. Maar ook helder hemelsblauwe tinten en koninklijke blauw, tot het paarse blauw met indigo en violette blauwtinten. Greek Bue is een warm blauwe tint zonder groen erin. Het is een sterke positieve kleur, die de kleur is van rustieke deuren, luiken en meubelstukken, die je kan vinden in de landen rondom de Middellandse Zee. Annie Sloan Greek Blue voelt zich thuis in een een neo klassieke setting. Annie Sloan Greek Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Versailles, Coco en Antibes Green.

Annie Sloan blauwe kleuren

Annie Sloan blauwe kleuren


Annie Sloan blauwe kleuren Aubusson Blue

Annie Sloan Aubusson Blue ( foto 2) is vernoemd en ontwikkeld naar de mooie diepe grijs blauwe Franse tapijten uit de 18e en 19e eeuw uit de plaats Aubusson. Het is een elegante kleur die goed werkt in combinatie met veel kleuren. Het is een kleur die je veel kunt vinden in Zweedse interieurs, vooral op Scandinavische beschilderde meubels. Annie Sloan Aubusson Blue gaat goed samen met Annie Sloan Primer Red, Paris Grey, Antibes Green en Versailles.

Annie Sloan blauwe kleuren Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan blauwe kleuren Annie Sloan Chalk Paint


Annie Sloan blauwe kleuren Louis Blue

Annie Sloan Louis Blue ( foto 1) is een mooie pastel blauwe kleur en is vergelijkbaar met Pruisisch blauw. Het is perfect voor een Franse en Zweedse look die je wilt creëren.  Als je de kleur Louis Blue gaat combineren met Witte tinten, krijg je een echte Rococo style. Als je een Vintage of Retro look wilt creëren moet je Louis Blue gaan combineren met hele felle kleuren. De kleur Louis Blue en Dark Wax zijn een geweldige combinatie. Annie Sloan Louis Blue gaat goed samen met Annie Sloan French Linen, Paris Grey en Chateau Grey.

Annie Sloan blauwe kleuren

Annie Sloan blauwe kleuren


Annie Sloan blauwe kleuren Napoleonic Blue

Annie Sloan Napoleonic Blue is geïnspireerd door de pigmenten uit "ultra marine" en " cobalt blue ". Deze kleurpigmenten gebruikte men voor decoratieve taken in neo klassieke interieurs. Men gebruikte het tot in de moderne 20e eeuw als decoratieve kleur. Annie Sloan Napoleonic Blue gaat goed samen met Annie Sloan Barcelona Orange, Antibes Green en Primer Red.

Annie Sloan blauwe kleuren Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan blauwe kleuren Annie Sloan Chalk Paint


Annie Sloan Blauwe kleuren Old Violet

Annie Sloan Old Violet ( foto 1) is een blauwe lavendel kleur en hij lijkt op de kleur van blauwe viooltjes. Het is een prachtige kleur die is geïnspireerd door het oude Rome. Deze kleur gebruikt men voor het kleuren van de binnenkant van meubels, zoals de voering van een jas. Old Violet is een prachtige kleur die je ook simpel alleen kunt aanbrengen zonder combinatie kleuren. Annie Sloan Old Violet gaat goed samen met Annie Sloan Emperor Silk en Paris Grey.

Annie Sloan blauwe kleuren

Annie Sloan blauwe kleuren


Annie Sloan blauwe kleuren Provence

Annie Sloan Provence ( foto 2) is een blauw / groene kleur. De kleur zie je op de luiken in Zuid Frankrijk. Annie Sloan Provence geeft je een mediterrane zee gevoel. Deze kleur kan je ook heel goed in moderne interieurs gebruiken. Andere kleuren die werken met Provence moeten ook dezelfde frisheid en kracht hebben. De kleuren die dat hebben en waarmee je goed kunt combineren zijn onder andere Annie Sloan Aubusson Blue en Old White.

annie sloan chalk paint oxford navy

annie sloan chalk paint oxford navy


De nieuwste blauwe kleur van Annie Sloan ziet u hierboven en is Oxford Navy. Oxord Navy is een inkt zwarte, traditionele marine blauwe kleur. Het doet je denken aan de donkerblauwe inkt uit een vulpen. Verder zie je ook het Indigo blauw wat ze gebruiken in de traditionele Indiase blokdruk terug in deze kleur.

Annie Sloan blauwe kleuren Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan blauwe kleuren Annie Sloan Chalk Paint


Annie Sloan blauwe kleuren Duck Egg Blue

Annie Sloan Duck Egg Blue ( foto 1)  is een groenachtige blauw kleur. Deze kleur is afkomstig van een prachtig blauw pigment dat in de 18e eeuw werd ontdekt. Duck Egg Blue gebruikte men in Rococo, Franse en Zweedse interieurs. Annie Sloan Duck Egg Blue gaat goed samen met Annie Sloan Primer Red, Aubusson Blue, Scandinavian Pink en Antoinette. 

Annie Sloan blauwe kleuren

Annie Sloan blauwe kleuren


Annie Sloan blauwe kleuren Giverny 

Annie Sloan Chalk Paint Giverny ( foto 2) is een vrolijk, schoon koel blauw. Deze kleur ligt in de buurt van het groene scala van blauw, zonder rood erin. Het is een perfecte kleur voor een moderne, eigentijdse palet en het ziet er geweldig uit met heldere, warme kleuren zoals Barcelona Orange en Scandinavian Pink en koele neutrale kleuren zoals Paloma. Giverny is vernoemd naar het dorp in Noord Frankrijk waar Claud Monet woonde. Dit briljante blauw was vooral populair in het begin van de 20e eeuw.

Annie Sloan Blauwe kleuren Svenska Blue

Annie Sloan Chalk Paint Svenska Blue is een helder en koel blauw-grijze tint. Deze kleur zag je vaak in Zweedse landhuizen in de 17de en 18de eeuw. Svenska Blue is blauwer dan Duck Egg Blue en gaat heel goed samen met French Linen, Graphite en Annie Sloan fabric Piano in Olive.

Annie Sloan blauwe kleuren

Annie Sloan blauwe kleuren


Annie Sloan blauwe kleuren mengen

Als je de blauwe kleuren lichter wilt maken kan je dat doen op twee manieren. Je kan hiervoor Annie Sloan Pure White gebruiken je krijgt dan een moderne frisse tint. Als je Annie Sloan Old White gebruikt ( hier zit een klein beetje grijs in) dan krijg je een Vintage look.

Annie Sloan voorbeelden blauwe kleuren 

Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan Chalk Paint blauwe kleuren ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan of bezoek onze pagina op Facebook of Pinterest hier staan duizenden foto's allemaal van klanten. Er staan geweldig veel mooie voorbeelden bij van de blauw tinten van Annie Sloan. Ook de rode kleuren en gele kleuren en groene kleuren en oranje kleuren en paarse kleuren en neutrale kleuren hebben wij voor u beschreven. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van blauwe kleuren bekijken op

Er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan ! Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met de blauwe kleuren Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan blauwe kleuren bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist