Polyvine Woodstain beits Rosewood 

Polyvine Woodstain beits Rosewood De kleur Rosewood is een mooie en erg persoonlijke kleur. Zoals op foto’s te zien is op de webshop. Het is ook heel speciaal hout, met een wat roze/rode gloed. Een warme teint die mooi staat bij elke interieurstijl.

Polyvine woodstain beits Walnut

Polyvine woodstain beits Walnut Het is een echte grenen kleur maar sommige mensen vergelijken het ook met dennenhout.

Polyvine woodstain beits Redwood 

Polyvine woodstain beits Redwood heeft een mooie rode gloed en is een warme kleur die komt van de kleur van de hoogste bomen in de wereld die staan in de bossen in de Verenigde Staten. De Coast Redwood bossen. Ze groeien nooit meer dan 60 km van de kust. Een verklaring daarvoor is dat ze afhankelijk zijn van het relatief koele en vochtige kustklimaat met zijn frequente mist, die ze nodig hebben in de zomer droogte. De hoogste Redwoods bereiken een hoogte van meer dan 100 meter.

Polyvine woodstain beits licht Eiken 

Polyvine woodstain beits licht Eiken is een warme kleur. 

Polyvine woodstain beits Eiken 

Polyvine woodstain beits Eiken is een warme tint en een aantal tinten donkerder is dan de kleur licht Eiken die wij ook in ons assortiment hebben

Polyvine woodstain beits Teak

Polyvine woodstain beits Teak deze kleur is een abslote aanrader. Het is een geel bruine kleur die iets stoers over zich heeft. Teakhout is hout dat afkomstig is van de Tectona Grandis boom. De andere benaming is ook wel de Teakboom. Deze boom komt vooral voor in Zuid Oost Azië, hier komt bijna al het teakhout vandaan. Teak hout is ideaal hout voor binnen en buitenmeubels, omdat het uitermate sterk en duurzaam is. Dit is ook de reden dat je erg veel meubels in Nederland ziet die gemaakt zijn van Teakhout

Polyvine woodstain beits Mahonie 

Polyvine woodstain beits Mahonie heeft een mooie rood bruine kleur die je kan vergelijken met de kleuren van hard hout

Polyvine Woodstain beits Grenen 

Polyvine woodstein beits Grenen is een mooie gele kleur. Het is een echte grenen kleur maar sommige mensen vergelijken het ook met dennenhout.

Eigenschappen Polyvine woodstain beits

  • Droging : 1-2 uur bij 20°C
  • Uitharding: tot 5 dagen bij 20°C
  • Overschilderbaar : tot 4 uur bij 20°
  • Hardheid : duurzaam Niet vergelend
  • Ontvlambaarheid : geen brandgevaar
  • UV bestendig
  • Water bestendig
  • Krasvast
  • Gebruik zowel binnen als buiten

Alle kleuren beits van Polyvine omschreven