€ 44,95

Beschikbaar

Annie Sloan wax kwast 26Schrijf een beoordeling

Annie Sloan wax kwast 26 bestellen

Annie Sloan wax kwast 26 (brush). Door zijn grote handgreep en de haren in een punt is het uitermate makkelijk om de wax uit de pot te krijgen. Je voorkomt dat je teveel wax gebruikt en vetvlekken krijgt. Een investering voor de liefhebber die veel werkt met Annie Sloan Chalk Paint. Het zal je werk makkelijker en sneller maakt. Wij hebben er zelf een dag mee gewerkt in Oxford en zijn uitermate enthousiast over deze Annie Sloan Wax kwast. Ze zijn van flinterdun varkenshaar en hele goede kwaliteit. Wij merken uit ervaring dat vooral mensen die reumatische klachten hebben werken met deze kwast. Omdat je hand zich volledig kan sluiten om de handgreep. Hierdoor geven klanten aan dat ze minder of geen pijn hebben tijdens het waxen. 

Annie Sloan wax kwast 26 kopen

Product code Annie Sloan wax kwast 26
Product Categories Annie Sloan Wax | Kwasten voor Annie Sloan verf | Annie Sloan Waxen | Annie Sloan webshop | Annie Sloan Wax Kwasten | Annie Sloan vandaag bestellen morgen in huis
Prijs (excl. btw) € 37,15
Prijs (incl. btw) € 44,95
BTW € 7,80
Beschikbaarheid op voorraad
Aantal beoordelingen 2

Annie Sloan Wax Kwasten

Annie Sloan wax kwasten maken het waxen met Annie Sloan Wax vele malen makkelijker. Ze komen in alle hoekjes en gaatjes en maken het waxen leuk. We realiseren ons dat het best een aanscaf is. Maar als u één keer met een Annie Sloan Wax kwast heeft gewerkt wilt u nooit meer iets anders.

Annie Sloan Wax kwasten Schoonmaken

Maak gelijk na het waxen de Annie Sloan Wax kwasten schoon met water en groene zeep of met St Marc. Zodat de wax geen mogelijkheid krijgr uit te harden in de haren van de kwast. Hang de kwast geljk op en laat hem uit lekken. Zet het niet in water of leg de kwast niet neer dan gaat de kwast roesten.

Welke Wax Kwast kies je

Annie Sloan Wax kwasten zijn verkrijgbaar in twee formaten. Wj zelf geven de voorkeur aan de goedkoopste kwast. Commercieel misschien niet slim, maar wel eerlijk. Die is makkelijk te verwerlen en je komt er makkelijk mee bij de verf zonder teveel inspanning. In de praktijk merken wij dat mensen met reumatische klachten in hun handen kiezen voor de duurderde Wax Kwast. je hand sluit er voledig omheen en hierdoor heeft men geen pijn en kan men toch makkelijk werken met de Wax Kwast.

Annie Sloan Wax kwasten voor een prima resultaat

Schrijf een beoordeling Bekijk alle beoordelingen

heerlijke kwast

Deze kwast maakt me zo blij! geen geduw en gewrijf. Gewoon et liefde de wax er op smeren, zonder pijn aan mijn reuma handen. heerlijk. ...

Kwaliteit
| Waarde
| Prijs
Bovenstaande klantbeoordeling van Annie Sloan wax kwast 26 is geschreven door Ofira Kok | Permalink

prima kwast

Prima kwast. Ik heb reuma en heb moeite met vasthouden. Maar door de handgreep is deze kwast ideaal

Kwaliteit
| Waarde
| Prijs
Bovenstaande klantbeoordeling van Annie Sloan wax kwast 26 is geschreven door Klara Koster | Permalink


Instructie videos

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen

Annie Sloan Soft Wax aanbrengen