€ 43,75

Beschikbaar

Annie Sloan wax kwast 26Schrijf een beoordeling

Annie Sloan wax kwast 26

Annie Sloan wax kwast 26 (brush). Door zijn grote handgreep en de haren in een punt is het uitermate makkelijk om de wax uit de pot te krijgen. Je voorkomt dat je teveel wax gebruikt en vetvlekken krijgt. Een investering voor de liefhebber die veel werkt met Annie Sloan Chalk Paint. Het zal je werk makkelijker en sneller maakt. Wij hebben er zelf een dag mee gewerkt in Oxford en zijn uitermate enthousiast over deze Annie Sloan Wax kwast. Ze zijn van flinterdun varkenshaar en hele goede kwaliteit. Wij merken uit ervaring dat vooral mensen die reumatische klachten hebben werken met deze kwast. Omdat je hand zich volledig kan sluiten om de handgreep. Hierdoor geven klanten aan dat ze minder of geen pijn hebben tijdens het waxen. 

Annie Sloan wax kwast 26- Annie Sloan kwasten - Annie Sloan Wax kwasten

Product code Annie Sloan wax kwast 26
Product Categories Annie Sloan kwasten | Annie Sloan Wax Kwasten
Prijs (excl. btw) € 36,16
Prijs (incl. btw) € 43,75
BTW € 7,59
Beschikbaarheid op voorraad
Aantal beoordelingen 1

Annie Sloan kwasten speciaal voor Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Wax

Annie Sloan Kwasten de ideale kwasten voor Annie Sloan Chalk Paint en de speciale Wax Kwasten voor Annie Sloan Wax. En nieuw de Annie Sloan Detail Brushes.

Soorten Annie Sloan kwasten

  • Annie Sloan verfkwast nummer 8
  • Annie Sloan verfkwast nummer 12
  • Annie Sloan verfkwast nummer 12
  • Kleine Wax kwast
  • Grote Wax kwast
  • Annie Sloan Wall Paint kwast
  • Annie Sloan grote Wall Paint kwast
  • Annie Sloan detail brushes

Waarom Annie Sloan kwasten

Annie Sloan kwasten zijn altijd rond. Dit zorgt ervoor wanneer je gaat verven dat de haren rond uitspreiden op het te verven oppervlak. In tegenstelling tot een platte kwast die zal gaan harken en krijg je strepen Hierdoor krijg je met een ronde kwast een veel mooier en beter resultaat, omdat je de strijkrichting van de kwast niet zult zien. Het is niet voor niets dat je nooit een professionele schilder zult zien met een platte kwast. Hij wil zijn uurloon graag betaald hebben en dat krijgt hij alleen als het verfwerk er netjes en goed uit ziet. Annie Sloan kwasten zijn er in drie formaten. De nummer 8, 12 en nummer 16 kwast. Je moet zelf bepalen welke voor jou handig is. De kracht in je pols en het te verven oppervlak zal in je keuze meespelen. Vaak horen wij Annie Sloan kwasten zijn niet goedkoop.  Dat lijkt misschien zo maar als je kijkt naar de levensduur van de kwasten en het resultaat is het één van de beste investeringen die je kunt doen vinden wij en veel klanten met ons. Annie Sloan kwasten zijn van flinterdun varkenshaar. Er zijn drie Annie Sloan verfkwasten nummer 8, 12 en 16. En de Wax kwasten die het waxen veel en veel makkelijker maken zijn in twee maten verkrijgbaar.

Hoe maak je Annie Sloan kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van


Annie Sloan kwasten schoonmaken doe je met lauw water uit de kraan. Spoel ze goed schoon zo dat er geen verf meer in de haren aanwezig is. Doe een elastiekje om de haren dan blijven ze mooi bij elkaar en voorkom je dat ze uit gaan staan. Hang de kwast op aan een spijker. Zet ze nooit in water dan gaat het metaal roesten. Kwasten met witte haren zijn voor natuurlijke (water) verf. Gebruik nooit kwasten met zwarte haren die hebben gestaan in terpetine, benzine of andere stoffen en die zullen zorgen dat je verfwerk gaat verkleuren..

Hoe maak je Annie Sloan Wax kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van


Annie Sloan Wax kwasten zijn ook gemaakt van echt varkenshaar en ook die mag je nooit schoonmaken met chemicaliën. Annie Sloan kwasten maak je schoon met water en groene zeep en je spoelt ze goed uit.. De kwast met de haren naar beneden aan een spijker hangen. Na een een paar uur is de kwast droog en kan je hem weer gebruiken. Als je de kwast verzorgt als een "baby"kan je er jaren plezier van hebben.

Annie Sloan Kwasten nu bestellen morgen uw Annie Sloan Kwasten in huis

Schrijf een beoordeling Bekijk alle beoordelingen

prima kwast

Prima kwast. Ik heb reuma en heb moeite met vasthouden. Maar door de handgreep is deze kwast ideaal

Kwaliteit
| Waarde
| Prijs
Bovenstaande klantbeoordeling van Annie Sloan wax kwast 26 is geschreven door Klara Koster | Permalink


Instructie videos

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen

Annie Sloan Soft Wax aanbrengen