€ 19,95 Beschikbaar

Annie Sloan Soft Wax 500 ml

Dit product combineert goed met de onderstaande:

Annie Sloan White Wax 120 ml Annie Sloan White Wax 120 ml
Annie Sloan mini Dark Wax Annie Sloan mini Dark Wax
Annie Sloan Black Wax Annie Sloan Black Wax
Annie Sloan Black Wax 120 ml Annie Sloan Black Wax 120 ml
Annie Sloan White Wax Annie Sloan White Wax
Annie Sloan Dark Wax Annie Sloan Dark Wax

47 beoordelingen  

Schrijf een beoordeling
 • Nu bestellen Vandaag verzonden
 • Achteraf betalen via Afterpay
 • Gratis verzending v.a. 75 Euro
 • Ruim 10 jaar Annie Sloan Stockist
 • Meer dan 50.000 tevreden klanten
 • Fysieke winkel in Nijkerk
 • 6 dagen per week telefonisch bereikbaar
 • Goedkoopste Amsterdam Acrylverf
 • Goedkoopste Van Gogh Olieverf
 • Alle Polyvine producten beschikbaar
 • Hoogste klantwaardering online
 • Verzending 6 dagen per week

Annie Sloan Soft Wax bestellen

Voordelen Annie Sloan Soft Wax

 • Speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint
 • Aan te brengen met witte doek of Wax Kwast
 • Trekt in de verf
 • Afwasbaar en met water en licht sopje schoon te maken
 • Duurzame bescherming
 • Matte uitstraling blijft

Kenmerken Annie Sloan Soft Wax 500 ml

 • Herkomst: UK
 • Merk: Annie Sloan
 • Artikel: Soft Wax
 • kleurfamilie: Transparant
 • Inhoud: 500 ml
 • Glansgraad: Mat
 • Verpakking: Blik
 • EAN-nummer 5060621620976
 • Artikel nummer: WCLR010.5001.01
 • Categorie: Clear Wax

Soorten Annie Sloan Soft Wax

Werken met Annie Sloan Soft Wax

Annie Sloan Soft Wax is zacht en makkelijk aan te brengen. De Annie Sloan Soft Wax is kleurloos en geurloos. Het is waterproof en kan gebruikt worden op meubels vanwege het waterafstotend effect. Wij adviseren altijd om Annie Sloan Chalk Paint af te werken met Annie Sloan Soft Wax. Annie Sloan Soft Wax heeft een aantal manieren hoe je tot het allerbeste resultaat kan komen en omdat wij merken dat mensen daar heel erg veel vragen over hebben willen wij u helpen met een korte handleiding hoe u Annie Sloan Soft Wax het beste kunt gebruiken. Annie Sloan Soft Wax brengt u pas aan als de verf echt goed droog is, soms lijkt Annie Sloan Chalk Paint droog maar dat is de bovenlaag, wacht altijd een uurtje en dan kunt u het uitstekend behandelen . U kunt Annie Sloan Soft Wax aanbrengen met een kwast of met een doek, ik zelf doe het altijd met een droge doek en voor mij is dat de Annie Sloan soft wax makkelijkste manier van werken. Ook omdat ik persoonlijk de voorkeur geef aan de textuur die ontstaat door het aanbrengen met een doek. Masseer de Annie Sloan Soft Wax in door het gebruik van een doek en het in masseren van de Wax is het risico ook minimaal dat u teveel Wax aanbrengt. Dat wilt u niet want als de Wax te lang vochtig blijft trekt het stof aan omdat het drogingsproces teveel tijd in beslag neemt en krijgt u niet het optimale resultaat wat u wel graag wilt met Chalk Paint™ van Annie Sloan natuurlijk. Voor u met Annie Sloan Soft Wax aan de slag gaat is het goed voor u om een keuze te maken of u een mat effect wilt behouden of het meubelstuk meer glans wilt geven. Wilt u het matte effect behouden, dan hoeft u Annie Sloan Soft Wax niet uit te wrijven. Wilt u wat meer glans wrijft u dan de Annie Sloan Soft Wax helemaal uit en ga er de dag erna met een zachte doek nog eens uitgebreid overheen. Met Annie Sloan Wax kan je ook een heel mooi antiek effect krijgen door na deze laag een laag Annie Sloan Dark Wax aan te brengen hier kunt u meer over lezen op onze pagina Annie Sloan Soft Wax.

Hoe lang moet Annie Sloan Soft Wax drogen

Annie Sloan Soft Wax en Chalk Paint™ van Annie Sloan hebben een proces nodig van drie tot vier weken om volledig uit te harden. Kijk uit want ze lijken snel droog en dat is ook zo maar dat is uiteraard oppervlakkig. Wees tot die tijd voorzichtig met u pas geschilderde oppervlak en gebruik bv. onderzetters of placemats. Chalk Paint™ van Annie Sloan en Annie Sloan Soft Wax zijn al jaren een vertrouwd duo, zijn op elkaar afgestemd en geven het mooiste resultaat. Chalk Paint™ van Annie Sloan is een ademende verf wij adviseren u altijd om het meubelstuk te behandelen met Clear wax of Dark wax en bij intensief gebruik zoals vloeren en trappen de verf na te behandelen met Annie Sloan Lacquer. Zelf werk ik het liefst met een wax kwast dat gaat makkelijker en sneller.

Annie Sloan Soft Wax kopen

Unieke productcode (UPC)Annie Sloan Soft Wax
Categorieën Annie Sloan Wax |
Prijs (excl. btw)€ 16,49
Prijs (incl. btw)€ 19,95
BTW hoog (21%)€ 3,46
Beschikbaarheid Beschikbaar
Inhoud 500 ml
Gtin 5060621620976
Kleur Transparant
Type Soft Wax
Merknaam Annie Sloan
Aantal beoordelingen 47

Annie Sloan Wax bestellen

Annie Sloan Wax ter bescherming van uw meubels de ideale combinatie met Annie Sloan Chalk Paint. Annie Sloan Wax heeft een aantal manieren hoe je tot het allerbeste resultaat kan komen en omdat wij merken dat mensen daar heel erg veel vragen over hebben willen wij u helpen met een korte handleiding hoe u Annie Sloan Soft Wax het beste kunt gebruiken in combinatie met .Annie Sloan Chalk Paint. Met een pot van 500 ml kunt u een aantal kasten in de wax zetten. Een potje van 120 ml is voldoende voor een buikkastje. Maar u kunt hier geen volledig meubelstuk mee doen.

Annie Sloan Soft Wax is verkrijgbaar in

 • Annie Sloan Soft Wax 120 ml
 • Annie Sloan Soft Wax 500 ml
 • Annie Sloan Soft Wax 2,5 Liter

Annie Sloan Soft Wax 120 ml

Annie Sloan Soft Wax 120 ml is genoeg voor een buikkastje van een klein formaat of een klein meubelstuk

Annie Sloan Soft Wax 500 ml

Annie Sloan Soft Wax 500 ml is voldoende voor één hele grote kast of 2 middelmaat kasten.

Annie Sloan Soft Wax 2,5 Liter

Is speciaal voor onze winkeliers en groot verbruikers om tegen de laagste prijs te kunnen waxen met Annie Sloan Soft Wax.

Naast de Soft Wax zijn verder de volgende waxen verkrijgbaar

Annie Sloan White Wax

Annie Sloan White Wax. Is de nieuwe witte Wax in het assortiment van Annie Sloan. Annie Sloan White Wax geeft op geverfde meubelstukken een mooi vervaagd effect.

Annie Sloan Black Wax

Annie Sloan Black Wax. Is nieuw in het assortiment van Annie Sloan. Het is een zwarte soft wax die kleuren dieper en donkerder maakt en meer aanwezig. Voor u de Black Wax aanbrengt altijd eerst Soft Wax aanbrengen zodat de zwarte wax niet gelijk in de verf kan trekken en u het beter en gelijkmatiger kunt uitsmeren.

Annie Sloan Dark Wax

Annie Sloan Dark wax is een heel mooi middel om de verf dieper donkerder en authentiek te maken. Voor u de Dark Wax aanbrengt altijd eerst Soft Wax aanbrengen zodat de donkere wax niet gelijk in de verf kan trekken en u het beter en gelijkmatiger kunt uitsmeren.

Gratis verzending van Annie Sloan

Wij verzenden tegen Zeer lage verzenkosten en vanaf 50 Euro is de verzending gratis in Nederland en naar België vanaf 100 Euro gratis verzending.

De soorten Annie Sloan Wax

Annie Sloan Wax gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Wax brengt u pas aan als de verf echt goed droog is, soms lijkt Annie Sloan Chalk Paint droog maar dat is de bovenlaag, wacht altijd een uurtje en dan kunt u het uitstekend behandelen .

 • Breng de wax pas aan als de verf volledig droog is
 • U kunt Annie Sloan Soft Wax aanbrengen met een kwast of met een doek
 • Wij werken het liefst met een wax kwast
 • Breng nooit teveel wax aan dan krijgt u vlekken
 • U kunt dit voorkomen door een wax kwast
 • Laat de wax goed intrekken dat zal 2 dagen nodig hebben
 • De Wax is pas na 5 dagen volledig uitgehard

Voor u met Annie Sloan Soft Wax aan de slag gaat is het goed voor u om een keuze te maken of u een mat effect wilt behouden of het meubelstuk meer glans wilt geven. Wilt u het matte effect behouden, dan hoeft u Annie Sloan Soft Wax niet uit te wrijven. Wilt u wat meer glans wrijft u dan de Annie Sloan Soft Wax helemaal uit en ga er de dag erna met een zachte doek nog eens uitgebreid overheen. Met Annie Sloan Clear wax kan je ook een heel mooi antiek effect krijgen door na deze laag een laag Annie Sloan Dark Wax aan te brengen hier kunt u meer over lezen op onze pagina Annie Sloan Soft Wax.

Annie Sloan Wax droogtijd

Annie Sloan Soft Wax en Annie Sloan Chalk Paint hebben een proces nodig van enkele dagen om volledig uit te harden. Kijk uit want ze lijken snel droog en dat is ook zo maar dat is uiteraard oppervlakkig. Wees tot die tijd voorzichtig met u pas geschilderde oppervlak en gebruik bv. onderzetters of placemats. Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Soft Wax zijn al jaren een vertrouwd duo, zijn op elkaar afgestemd en geven het mooiste resultaat

Annie Sloan Wax nu beschikbaar in Annie Sloan Black Wax en Annie Sloan White Wax en Dark Wax

Annie Sloan Black Wax en Annie Sloan White Wax zijn de twee nieuwe waxen van Annie Sloan. Het zijn beiden Soft Wax die je gebruikt voor de afwerking van je geverfde meubels. Annie Sloan Black Wax is een zwarte soft wax die kleuren dieper en donkerder maakt en meer aanwezig. Annie Sloan White Wax geeft op geverfde meubelstukken een mooi vervaagd effect. Net of uw meubelstuk door de zon is verkleurd. Wilt u geen kleureffecten dan gebruikt u de oude vertrouwde Soft Wax. De twee nieuwe Waxen kunt u ook gebruiken direct op hout. Annie Sloan Dark Wax is om uw meubels een echt oude look te geven, breng het subtiel aan en u kunt er hele mooie resultaten mee bereiken.

Annie Sloan Decoupage lijm

Annie Sloan decoupage lijm en Annie Sloan Chalk Paint zijn voor elkaar gemaakt. Découpage lijm is een sneldrogende lijm erg goed geschikt voor decoupage.

Annie Sloan Craqueleur

Annie Sloan Craqueleur set voor een prachtig fijn crackle finish. U brengt met een kwast Annie Sloan Craqueluer stap 1 aan. U brengt het egaal aan over het gehele oppervlak wat u wilt behandelen in één laag. U moet dit laten drogen, mag dit niet verwarmen of het proces versnellen dit heeft echt droogtijd nodig. Minimaal 20 minuten, maar veiligheidshalve adviseren wij u een half uur. Daarna brengt u Annie Sloan Craqueluer stap 2 aan. Dit doet u met een schone kwast, mag niet dezelfde kwast zijn die u bij Annie Sloan Craqueluer stap 1 heeft gebruikt. De hoeveelheid die u aanbrengt gaat bepalen hoeveel cracks er zullen ontstaan en hoe klein of groot de scheuren zijn. Na het aanbrengen moet u dit direct föhnen tot het volledig droog is. Na het afkoelen brengt u een goede bescherming aan met Annie Sloan Clear Wax. Deze techniek gaat heel erg goed samen met decoupage en met sjabloon effecten. Annie Sloan craqueluer is speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Gold size

Annie Sloan Gold size is een speciaal ontwikkelde lijm om gilding of te wel het decoreren met Brass Leaf mogelijk te maken. Gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan decoupage lijm - Annie Sloan Image Medium

Annie Sloan decoupage lijm is een sneldrogende lijm die snel lagen kan opbouwen waardoor het erg goed geschikt is voor decoupage. Annie Sloan Decoupage lijm is speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Pearlescent Glaze

Annie Sloan Pearlescent Glaze is een licht reflecterende decoratieve afwerking op waterbasis die geschikt is voor gebruik op zowel geverfd als ongeverfd binnen meubilair, muren en vloeren. Pearlescent Glaze geeft een sublieme, hoogwaardige, glanzende afwerking. Breng aan over Chalk Paint voor een intenser mooi parelmoer effect. Dit werkt het beste bij lichtere kleuren zoals Old White.

Verzilveren en vergulden met Annie Sloan

Daarvoor hebben wij voor u zowel de Loose Leaf als de transfer Leaf. Bij ons verkrijgbaar de Brass Leaf, Copper Leaf en Aluminium Leaf.

Annie Sloan producten kopen

Wij zijn trots dat dagelijks klanten uit België, Duitsland, Frankrijk en Spanje bij ons bestellen. Maar ook binnen Nederland weten klanten ons te vinden, of ze nu komen uit Hilversum, Lansmeer of Zeeland. Wij helpen iedere dag honderden klanten met de mooiste producten van Annie Sloan.

Annie Sloan Wax nu bestellen morgen uw Annie Sloan Wax in huis

Bekijk alle reviews

Beoordelingen

 1. Jullie zijn geweldig

  Heb nog nooit via de webshop gekocht van jullie want ik geniet altijd van iedere seconde bij jullie in de winkel. Altijd zo gastvrij en alle tijd om ons te helpen en alles uit te leggen. Wilde gewoon even zeggen dat ik jullie twee echt een super stel vind. Tot snel in Nijkerk Gerda

  Beoordeeld door Gerda en Rob op 9 januari 2014 22:17 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 2. Verven en wax

  Wat een prachtig product! Eerst gemakkelijk even schilderen, was er over en veel plezier van je nieuwe meubels!!,

  Beoordeeld door Jantine op 27 juli 2014 12:02 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 3. Afwerking is alles...

  Een mooi zacht resultaat, super sterk. Ik ben er super blij mee!

  Beoordeeld door Rianne op 23 mei 2020 19:08 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 4. Top product

  De wax droogt snel en geeft een optimale bescherming al na 1 laag. Met 1 pot heb ik met gemak een grote kledingkast, commode, ladekasten en 2 nachtkastjes behandeld!! En nog heb ik over. Met de speciale kwast gaat het snel.

  Beoordeeld door Laurence Gimbrere op 3 juni 2020 07:19 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 5. Maakt het af.

  Je moet even goed de instructies opvolgen maar dan is het een eitje. Less is more in dit geval. Ik maak al mijn meubels af met de wax. Dan zijn ze met een vochtig doekje zo af te nemen en zit er een beschermlaagje op zodat je verf lang mooi blijft.

  Beoordeeld door Tamara Barroso op 17 juni 2020 10:37 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 6. Fijn spul die soft wax!

  Ik had nog nooit iets geverfd en er vervolgens wax overheen gedaan, maar de soft wax van Annie Sloan is mij goed bevallen. Het is makkelijk op te brengen. Toen het nog zacht was heb ik de kast met een schuurpapier bewerkt om de kast te verouderen. Daarna nog een keer wax eroverheen gesmeerd, laten drogen en geboend. De kast glimt nu licht en de wax voelt als een beschermende laag voor de verf. Het resultaat is erg mooi geworden.

  Beoordeeld door Anja de Bakker op 17 juni 2020 11:57 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 7. Annie Sloan was clair

  Als je 2 keer was aanbrengt heb je een mooi verouderd resultaat.

  Beoordeeld door Martine op 17 juni 2020 12:19 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 8. Soft wax

  Zeer makkelijk aan te brengen. Na drie keer de kast in de wax te hebben gezet, is de kast goed beschermd tegen vocht. Alleen wel duur door verzend kosten, anders viel de prijs wel mee.

  Beoordeeld door Franca op 17 juni 2020 16:45 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 9. fijn product

  Mijn kasten mee afgewerkt nadat ik ze met Annie Sloan verf geverfd had. Werkt goed.

  Beoordeeld door Denny op 17 juni 2020 21:48 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 10. Waxen

  De waxen zijn een aanvulling op de verf het maakt de kleuren dieper warmer eigenlijk.

  Beoordeeld door Joke van den Bovenkamp op 6 juli 2020 15:26 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 11. Mooie finishing touch

  Marmeren vensterbanken na gebruik van chalk paint behandeld met soft wax. De wax geeft net dat beetje extra!

  Beoordeeld door Petra op 6 juli 2020 15:46 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 12. Even uitproberen

  Mooie wax, die prettig uitsmeert. Wel even uitproberen hoeveel ik werkelijk nodig heb om het goed af te werken. Ruikt prima en wrijft goed uit. Met een kwast of met een zachte doek aanbrengen, werken in dunne laagjes aanbevolen!

  Beoordeeld door Ellen Hazebroek op 6 juli 2020 17:18 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 13. Soft wax

  Fijn product om mee te werken, zuinig in gebruik. Heel mooi resultaat en goede beschermlaag!

  Beoordeeld door Silvia Stegenga op 6 juli 2020 19:37 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 14. Clear wax

  Toen we onze meubeltjes op de babykamer prachtig wit gemaakt hadden met krijtverf bleek al snel dat het erg vlekte, toch vonden we de structuur van de verf erg mooi, dmv de wax hebben we nu prachtige meubeltjes die we makkelijk kunnen afnemen!

  Beoordeeld door Reinette van Leeuwen op 6 juli 2020 21:29 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 15. Goede finish

  Deze wax is goed te gebruiken om je geverfde items te beschermen met deze wax, of om samen met gekleurde wax items een levendige kleur twist te geven.

  Beoordeeld door Jacqueline op 6 juli 2020 23:27 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 16. clear wax

  Ik vond het waxen meer werk dan het verven met de annie sloan krijt verf maar het resultaat is er naar. Waterafstotend en mooi afgewerkt!

  Beoordeeld door Moniek Hahné op 23 september 2020 13:17 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 17. Wax

  Super

  Beoordeeld door Karin Valk op 2 november 2020 09:42 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 18. geweldig

  gebruikt op ander merk krijtverf en werkt top. makkelijk aan te brengen en zeer zuinig in gebruik.

  Beoordeeld door iris op 2 november 2020 09:56 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 19. Soft wax clear

  Hele prettige was om mee af te werken en ook goed samen te gebruiken met de soft wax dark.

  Beoordeeld door A. van Leeuwen op 2 november 2020 17:47 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 20. Top wax

  Even wennen hoe je het aan moet brengen. Maar op kamertemperatuur gaat het super goed!

  Beoordeeld door Esther Theunissen op 2 november 2020 23:12 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 21. Waks

  Goede kwalitied

  Beoordeeld door Zsolti op 3 november 2020 06:40 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 22. Easy to work with

  As most of the Annie Sloan products, this wax is easy to work with. There are cheaper ones on the market, but I prefer to spend a buck or two extra to get quality and good protection.

  Beoordeeld door Lise-Lotte Dalin op 4 januari 2021 12:07 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 23. Clear wax geweldig product. Snelle levering.

  Onmisbaar product na t schilderen met de krijtverf. T is niet alleen de bescherming die hij geeft maar ook de warme uitstraling aan het meubel. Levering gaat super snel. Binnen 1 dag had ik de spullen in huis en goed verpakt. Dik tevreden :-))

  Beoordeeld door Liz op 13 januari 2021 13:07 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 24. Prima product!

  Je kan gewoon niet zonder.

  Beoordeeld door Alida van Limborgh op 26 januari 2021 13:05 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 25. Wax

  Wax in elke kleur

  Beoordeeld door Ina Koenders op 1 februari 2021 11:34 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 26. Soft wax

  Ik moest er even aan wennen had nog nooit Wax gebruikt maar t eind resultaat mag er zijn

  Beoordeeld door Asje op 4 februari 2021 12:02 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 27. Wax

  Fijne goed uitsmeerbare wax.Makkelijk in gebruik.

  Beoordeeld door Els Visscher op 7 maart 2021 15:41 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 28. clear wax

  mooie afwerking maar wel echt heel belangrijk om een pluisvrije doek te gebruiken. ik gebruik zelf de waxborstel in combinatie met een oude panty.

  Beoordeeld door Eline Kanters op 14 maart 2021 13:51 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 29. Snel bezorgd ondanks de drukte

  Fijn dat de wat snel bezorgd werd. Ik had al eerder de krijtberg besteld en aangebracht maar het was duidelijk dat de wat onmisbaar is om het geheel perfect af te werken. De wat opbrengen en uitwrijven gaat snel en soepel en het resultaat is perfect.

  Beoordeeld door Margreet op 21 maart 2021 12:57 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 30. Annie Sloan soft wax

  Annie Sloan soft wax is een fijne wax voor over de Annie Sloan krijtverf.. Is zeer gemakkelijk te verwerken, vooral de beschrijvingen van shabbytreats maken het zeer makkelijk..

  Beoordeeld door Annie Nagelhout op 4 april 2021 11:49 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 31. Geurloze en perfecte softwax.

  Deze softwax gebruik altijd om het meubilair dat ik schilder met de chalkpaint te waxen. Het geeft een prachtige, levendige uitstraling.

  Beoordeeld door Desirée op 20 mei 2021 17:49 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 32. Wax

  Superfijne wax die je makkelijk aambrengt en snel hard word

  Beoordeeld door Leonie Verweij op 27 mei 2021 14:26 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 33. wax en kwast

  Heel erg fijn deze wax, vooral met de speciale waxkwast die ik erbij had besteld. De wax geeft goede bescherming, ik ben er erg blij mee!

  Beoordeeld door Eugenie Beuman op 28 augustus 2021 21:33 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 34. Maakt met name donkere kleur dieper

  Maakt donkere kleur zichtbaar dieper. Het effect met duck egg blue is nihil. Verwerking had even gewenning nodig. Met de kwast beviel mij niet zodat ik alles met een doek behandel. Ik voel dan veel beter aan of ik de juiste hoeveelheid aanbreng. Uitgewreven is m.i. het resultaat van het werk een stuk fraaier en levendiger.

  Beoordeeld door H. van Hoorn op 10 oktober 2021 21:12 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 35. Wax

  Geweldig de wax, geeft mooie diepe kleur aan de krijtverf van Annie Sloan. Snel bezorgd en goed verpakt . Top ga zo door.

  Beoordeeld door Ingrid op 11 januari 2022 17:11 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 36. Mooi om af te werken

  Mooie wax en ideaal om iets af te werken

  Beoordeeld door Maddy op 5 maart 2022 16:12 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 37. Clear wax van Annie Sloan, heerlijk om mee te werken

  Via de webshop clear wax besteld en de volgende dag in huis. Eerst een dressoir geschilderd met chalk paint. Zelf een mengsel gemaakt van Arles en ietsiepietsie Napolionic bleu. Een prachtige olijfgroene kleur. De binnenkant van het dressoir met Emperor's Silk. Een lekkere knaller. De buitenkant is afgewekt met clear wax en dark wax. En dan tijdens het aanbrengen van de waxen zie je dat de clear wax onmisbaar is in dit proces. Dan is de uitleg van de video's wel een uitkomst:) als je dit voor de 1e x doet.Uiteindelijk heb ik met heel veel plezier een uniek item gecreëerd waar ik heel blij mee ben.

  Beoordeeld door Winifred op 11 april 2022 13:07 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 38. Wat een heerlijk product om mee te werken!

  De clear wax van Annie Sloan is werkelijk een heerlijk product om mee te werken! Met name wanneer je verschillende kleuren over elkaar wilt verwerken, door als onderlaag deze wax te gebruiken heb je volledige controle over de hoeveelheid kleur die je aan wilt brengen. Ik ben er heel blij mee!

  Beoordeeld door J.Bries op 25 juni 2022 20:58 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 39. Chalk paint Wax

  Erg prettig in het gebruik. Zeker als finishing tuch over de Krijtverf. Ben er blij mee.

  Beoordeeld door Mieke op 3 februari 2023 13:48 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 40. fluweel zacht

  Als je de wax opbrengt en gebruikt zoals voorgeschreven dan is het eindresultaat een fluweelzacht aanvoelend oppervlak. De kast die ik mee deed ging meer leven kreeg meer diepte. Omdat het allemaal natuurproducten zijn geeft het ook gewoon een fijn gevoel mijn kast te gebruiken. Klinkt vast wat zweverig doch ga maar eens in een natuurbed liggen of op een plastic matras. Is net zoiets. De wax voegt dus echt warmte toe aan je object.

  Beoordeeld door Lynda op 5 maart 2023 11:24 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 41. werkt goed!

  Makkelijk in gebruik en dekt goed

  Beoordeeld door Rebekka op 15 maart 2023 14:56 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 42. Soft wax

  Via via in aanraking gekomen met deze lijn. De verf heeft een prachtige matte uitstraling en is snel droog. De wax is zuinig in gebruik en gemakkelijk te verwerken . Ik ga zeker vaker met Annie Sloan producten werken.

  Beoordeeld door Anoniem op 23 juli 2023 06:55 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 43. Wax

  Super fijn product ,ga zeker weer bestellen

  Beoordeeld door Rasa Cepinske op 5 september 2023 13:43 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 44. Old white chalk paint

  Nadat ik onze keuken in ons huis op Victoria Island met chalk paint had geschilderd besloot ik het ook voor de donkerbruine leren bank te gebruiken en het is prachtig geworden 👌👌 Perfect Old white!!!

  Beoordeeld door Anoniem op 10 oktober 2023 14:37 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 45. Annie Sloan soft wax

  Prachtig product. Makkelijk aan te brengen en geeft een geweldig resultaat. De gebruiksaanwijzing is ook erg duidelijk.

  Beoordeeld door Hermina op 21 maart 2024 12:14 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.