Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
€ 21,95
Beschikbaar

Annie Sloan Detail Brushes

Annie Sloan Detail Brushes zijn vier hele mooie penselen in cadeau verpakking. De Detail Brush Set van Annie Sloan is ontworpen voor het eenvoudig aanbrengen van patronen en decoratieve schildertechnieken. Ideaal voor het aanbrengen van fijne details en dynamische vormen met Chalk Paint en Gilding Wax. De vier penselen zijn zo ontworpen dat je tijdens het schilderen uitstekende controle hebt. Het zijn twee platte en twee punt penselen.


4 klantbeoordelingen  

Schrijf een beoordeling
 • Nu bestellen Vandaag verzonden
 • Achteraf betalen via Afterpay
 • Gratis verzending v.a. 50 Euro
 • Ruim 10 jaar Annie Sloan Stockist
 • Meer dan 50.000 tevreden klanten
 • Fysieke winkel in Nijkerk
 • 6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Annie Sloan Detail Brushes

Annie Sloan Detail Brushes. Annie Sloan Detail Brushes zijn vier hele mooie penselen in cadeau verpakking. De Detail Brush Set van Annie Sloan is ontworpen voor het eenvoudig aanbrengen van patronen en decoratieve schildertechnieken. Ideaal voor het aanbrengen van fijne details en dynamische vormen met Chalk Paint en Gilding Wax. De vier penselen zijn zo ontworpen dat je tijdens het schilderen uitstekende controle hebt. Het zijn twee platte en twee punt penselen. Je hoeft geen meester-schilder te zijn om hiermee hele mooie dingen te maken. Je kunt er verbazingwekkend precies mee werken. De zachte en duurzame haren zorgen voor een gelijkmatige kleurverdeling. Door de verpakking een ideaal cadeau om te geven aan Annie Sloan liefhebbers.

Annie Sloan Detail Brushes - Annie Sloan kwasten

Unieke productcode (UPC)Annie Sloan Detail Brushes
ProducttypeShabby Treats
Categorieën Kwasten voor Annie Sloan Verf | Verfbenodigdheden | Annie Sloan webshop | Annie Sloan vandaag bestellen morgen in huis | Annie Sloan |
Prijs (excl. btw)€ 18,14
Prijs (incl. btw)€ 21,95
BTW hoog (21%)€ 3,81
Beschikbaarheid Beschikbaar
Available Ja
Brand_Name Annie Sloan
Mpn 3010002
Youtube Nee
googleshopping Nee
Inhoud Annie Sloan Kwast
categorie Verf
Aantal beoordelingen 4

Kwasten die je kan gebruiken voor Annie Sloan Verf

Kwasten de ideale kwasten voor Annie Sloan Chalk Paint en de speciale Wax Kwasten voor Annie Sloan Wax. En nieuw de Annie Sloan Detail Brushes.

Soorten kwasten voor Annie Sloan verf en wax

Waarom speciale kwasten voor Annie Sloan Verf of Wax

Goede kwasten zijn altijd rond. Dit zorgt ervoor wanneer je gaat verven dat de haren rond uitspreiden op het te verven oppervlak. In tegenstelling tot een platte kwast die zal gaan harken en krijg je strepen Hierdoor krijg je met een ronde kwast een veel mooier en beter resultaat, omdat je de strijkrichting van de kwast niet zult zien. Het is niet voor niets dat je nooit een professionele schilder zult zien met een platte kwast. Hij wil zijn uurloon graag betaald hebben en dat krijgt hij alleen als het verfwerk er netjes en goed uit ziet. Kwasten voor Annie Sloan verf zijn er in verschillende formaten. Je moet zelf bepalen welke voor jou handig is. De kracht in je pols en het te verven oppervlak zal in je keuze meespelen. Vaak horen wij dat kwasten voor Annie Sloan verf niet goedkoop zijn  Dat lijkt misschien zo maar als je kijkt naar de levensduur van de kwasten en het esultaat is het één van de beste investeringen die je kunt doen vinden wij en veel klanten met ons. Kwasten voor Annie Sloan verf zijn van flinterdun varkenshaar. En de Wax kwasten die het waxen veel en veel makkelijker maken zijn in twee maten verkrijgbaar. 

Hoe maak je kwasten schoon die je gebruikt voor Annie Sloan verf en heb je er extra lang plezier van

Kwasten schoonmaken doe je met lauw water uit de kraan. Spoel ze goed schoon zo dat er geen verf meer in de haren aanwezig is. Doe een elastiekje om de haren dan blijven ze mooi bij elkaar en voorkom je dat ze uit gaan staan. Hang de kwast op aan een spijker. Zet ze nooit in water dan gaat het metaal roesten. Kwasten met witte haren zijn voor natuurlijke (water) verf. Gebruik nooit kwasten met zwarte haren die hebben gestaan in terpetine, benzine of andere stoffen en die zullen zorgen dat je verfwerk gaat verkleuren.

Hoe maak je Wax kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van

Wax kwasten zijn ook gemaakt van echt varkenshaar en ook die mag je nooit schoonmaken met chemicaliën. Kwasten maak je schoon met water en groene zeep en je spoelt ze goed uit.. De kwast met de haren naar beneden aan een spijker hangen. Na een een paar uur is de kwast droog en kan je hem weer gebruiken. Als je de kwast verzorgt als een "baby"kan je er jaren plezier van hebben.

Kwasten voor Annie Sloan verf nu bestellen morgen uw Annie Sloan Kwasten in huis

Bekijk alle reviews

Beoordelingen

 1. Heel leuk om mee te werken

  Als je een mooie decoratie wilt maken op Chalk Paint zijn dit ideale penselen om mee te werken. Handig formaat. Heb extra besteld. Door de hele mooie cadeau verpakking is het een heel leuk cadeau om weg te gevn.

  Beoordeeld door Joke Torsius op 18 mei 2018 11:46 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 2. Ben zo blij met dit mooie Kado

  Heb de set voor mijn verjaardag gehad. Als echte liefhebber van Annie Sloan maakt dit me zo blij. Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. De verpakking is trouwens super. Thnx Annie.

  Beoordeeld door Francijn op 5 juni 2018 17:34 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 3. Annie Sloan verfkwastjes

  Ik ben zonder meer erg enthousiast over de verfkwastjes. Erg handig in gebruik.

  Beoordeeld door Simone Scheer op 2 november 2020 10:46 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 4. Annie Sloan Detail Brushes

  Heel prettig om mee te werken en mooie kwaliteit!

  Beoordeeld door Monique Van der meer op 4 november 2020 09:54 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

Aanbevolen producten