€ 19,95 Beschikbaar

Annie Sloan Dark Wax 500 ml kopen

Dit product combineert goed met de onderstaande:

Annie Sloan Clear Soft Wax Annie Sloan Soft Wax
Annie Sloan wax kwast maakt het waxen leuk Annie Sloan wax kwast maakt het waxen leuk en makkelijk
Annie Sloan Black Wax Annie Sloan Black Wax
Annie Sloan White Wax Annie Sloan White Wax
Annie Sloan wax kwast 26 Annie Sloan wax kwast 26
Annie Sloan Soft Wax Clear 2,5 liter Annie Sloan Soft Wax Clear 2,5 liter

9 beoordelingen  

Schrijf een beoordeling
 • Nu bestellen Vandaag verzonden
 • Achteraf betalen via Afterpay
 • Gratis verzending v.a. 75 Euro
 • Ruim 10 jaar Annie Sloan Stockist
 • Meer dan 50.000 tevreden klanten
 • Fysieke winkel in Nijkerk
 • 6 dagen per week telefonisch bereikbaar
 • Goedkoopste Amsterdam Acrylverf
 • Goedkoopste Van Gogh Olieverf
 • Alle Polyvine producten beschikbaar
 • Hoogste klantwaardering online
 • Verzending 6 dagen per week

Annie Sloan Dark Wax bestellen

Voordelen Annie Sloan Dark Wax 

 • Speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint
 • Aan te brengen met witte doek of Wax Kwast
 • Trekt in de verf
 • Afwasbaar en met water en licht sopje schoon te maken
 • Duurzame bescherming
 • Matte uitstraling blijft 

Product specificaties Annie Sloan Dark Wax 500 ml

 • Herkomst: UK
 • Merk: Annie Sloan
 • Artikel: Dark Wax
 • kleurfamilie: Bruin
 • Inhoud: 500 ml
 • Glansgraad: Mat
 • Verpakking: Blik
 • EAN-nummer: 5060621620983
 • Artikel nummer: WDRK012.5001.01
 • Categorie: Clear Wax

Beschrijving Annie Sloan Dark Wax

Annie Sloan Dark Wax is om je verfwerk ouder te maken en een mooie texture te geven, breng eerst de Clear Soft Wax aan en dan de Dark Wax. De wax is zacht en makkelijk aan te brengen. De wax is bruin en geurloos. Het is waterproof en kan gebruikt worden op meubels. Annie Sloan Chalk Paint is een ademende verf wij adviseren u altijd om het meubelstuk te behandelen met Annie Sloan Soft Wax of Annie Sloan Dark Wax en Bij intensief gebruik zoals vloeren en trappen de verf na te behandelen met Annie Sloan Lacquer of Polyvine Decorateursvernis of voor trappen en vloeren Vloervernis.

Annie Sloan Dark Wax 500 ml nu kopen morgen in huis

Unieke productcode (UPC)Annie Sloan Dark Wax
Categorieën Annie Sloan Wax |
Prijs (excl. btw)€ 16,49
Prijs (incl. btw)€ 19,95
BTW hoog (21%)€ 3,46
Beschikbaarheid Beschikbaar
Inhoud 500 ml
Gtin 5060621620983
Kleur Bruin
Type Dark Wax
Merknaam Annie Sloan
Aantal beoordelingen 9

Annie Sloan Wax bestellen

Annie Sloan Wax ter bescherming van uw meubels de ideale combinatie met Annie Sloan Chalk Paint. Annie Sloan Wax heeft een aantal manieren hoe je tot het allerbeste resultaat kan komen en omdat wij merken dat mensen daar heel erg veel vragen over hebben willen wij u helpen met een korte handleiding hoe u Annie Sloan Soft Wax het beste kunt gebruiken in combinatie met .Annie Sloan Chalk Paint. Met een pot van 500 ml kunt u een aantal kasten in de wax zetten. Een potje van 120 ml is voldoende voor een buikkastje. Maar u kunt hier geen volledig meubelstuk mee doen.

Annie Sloan Soft Wax is verkrijgbaar in

 • Annie Sloan Soft Wax 120 ml
 • Annie Sloan Soft Wax 500 ml
 • Annie Sloan Soft Wax 2,5 Liter

Annie Sloan Soft Wax 120 ml

Annie Sloan Soft Wax 120 ml is genoeg voor een buikkastje van een klein formaat of een klein meubelstuk

Annie Sloan Soft Wax 500 ml

Annie Sloan Soft Wax 500 ml is voldoende voor één hele grote kast of 2 middelmaat kasten.

Annie Sloan Soft Wax 2,5 Liter

Is speciaal voor onze winkeliers en groot verbruikers om tegen de laagste prijs te kunnen waxen met Annie Sloan Soft Wax.

Naast de Soft Wax zijn verder de volgende waxen verkrijgbaar

Annie Sloan White Wax

Annie Sloan White Wax. Is de nieuwe witte Wax in het assortiment van Annie Sloan. Annie Sloan White Wax geeft op geverfde meubelstukken een mooi vervaagd effect.

Annie Sloan Black Wax

Annie Sloan Black Wax. Is nieuw in het assortiment van Annie Sloan. Het is een zwarte soft wax die kleuren dieper en donkerder maakt en meer aanwezig. Voor u de Black Wax aanbrengt altijd eerst Soft Wax aanbrengen zodat de zwarte wax niet gelijk in de verf kan trekken en u het beter en gelijkmatiger kunt uitsmeren.

Annie Sloan Dark Wax

Annie Sloan Dark wax is een heel mooi middel om de verf dieper donkerder en authentiek te maken. Voor u de Dark Wax aanbrengt altijd eerst Soft Wax aanbrengen zodat de donkere wax niet gelijk in de verf kan trekken en u het beter en gelijkmatiger kunt uitsmeren.

Gratis verzending van Annie Sloan

Wij verzenden tegen Zeer lage verzenkosten en vanaf 50 Euro is de verzending gratis in Nederland en naar België vanaf 100 Euro gratis verzending.

De soorten Annie Sloan Wax

Annie Sloan Wax gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Wax brengt u pas aan als de verf echt goed droog is, soms lijkt Annie Sloan Chalk Paint droog maar dat is de bovenlaag, wacht altijd een uurtje en dan kunt u het uitstekend behandelen .

 • Breng de wax pas aan als de verf volledig droog is
 • U kunt Annie Sloan Soft Wax aanbrengen met een kwast of met een doek
 • Wij werken het liefst met een wax kwast
 • Breng nooit teveel wax aan dan krijgt u vlekken
 • U kunt dit voorkomen door een wax kwast
 • Laat de wax goed intrekken dat zal 2 dagen nodig hebben
 • De Wax is pas na 5 dagen volledig uitgehard

Voor u met Annie Sloan Soft Wax aan de slag gaat is het goed voor u om een keuze te maken of u een mat effect wilt behouden of het meubelstuk meer glans wilt geven. Wilt u het matte effect behouden, dan hoeft u Annie Sloan Soft Wax niet uit te wrijven. Wilt u wat meer glans wrijft u dan de Annie Sloan Soft Wax helemaal uit en ga er de dag erna met een zachte doek nog eens uitgebreid overheen. Met Annie Sloan Clear wax kan je ook een heel mooi antiek effect krijgen door na deze laag een laag Annie Sloan Dark Wax aan te brengen hier kunt u meer over lezen op onze pagina Annie Sloan Soft Wax.

Annie Sloan Wax droogtijd

Annie Sloan Soft Wax en Annie Sloan Chalk Paint hebben een proces nodig van enkele dagen om volledig uit te harden. Kijk uit want ze lijken snel droog en dat is ook zo maar dat is uiteraard oppervlakkig. Wees tot die tijd voorzichtig met u pas geschilderde oppervlak en gebruik bv. onderzetters of placemats. Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Soft Wax zijn al jaren een vertrouwd duo, zijn op elkaar afgestemd en geven het mooiste resultaat

Annie Sloan Wax nu beschikbaar in Annie Sloan Black Wax en Annie Sloan White Wax en Dark Wax

Annie Sloan Black Wax en Annie Sloan White Wax zijn de twee nieuwe waxen van Annie Sloan. Het zijn beiden Soft Wax die je gebruikt voor de afwerking van je geverfde meubels. Annie Sloan Black Wax is een zwarte soft wax die kleuren dieper en donkerder maakt en meer aanwezig. Annie Sloan White Wax geeft op geverfde meubelstukken een mooi vervaagd effect. Net of uw meubelstuk door de zon is verkleurd. Wilt u geen kleureffecten dan gebruikt u de oude vertrouwde Soft Wax. De twee nieuwe Waxen kunt u ook gebruiken direct op hout. Annie Sloan Dark Wax is om uw meubels een echt oude look te geven, breng het subtiel aan en u kunt er hele mooie resultaten mee bereiken.

Annie Sloan Decoupage lijm

Annie Sloan decoupage lijm en Annie Sloan Chalk Paint zijn voor elkaar gemaakt. Découpage lijm is een sneldrogende lijm erg goed geschikt voor decoupage.

Annie Sloan Craqueleur

Annie Sloan Craqueleur set voor een prachtig fijn crackle finish. U brengt met een kwast Annie Sloan Craqueluer stap 1 aan. U brengt het egaal aan over het gehele oppervlak wat u wilt behandelen in één laag. U moet dit laten drogen, mag dit niet verwarmen of het proces versnellen dit heeft echt droogtijd nodig. Minimaal 20 minuten, maar veiligheidshalve adviseren wij u een half uur. Daarna brengt u Annie Sloan Craqueluer stap 2 aan. Dit doet u met een schone kwast, mag niet dezelfde kwast zijn die u bij Annie Sloan Craqueluer stap 1 heeft gebruikt. De hoeveelheid die u aanbrengt gaat bepalen hoeveel cracks er zullen ontstaan en hoe klein of groot de scheuren zijn. Na het aanbrengen moet u dit direct föhnen tot het volledig droog is. Na het afkoelen brengt u een goede bescherming aan met Annie Sloan Clear Wax. Deze techniek gaat heel erg goed samen met decoupage en met sjabloon effecten. Annie Sloan craqueluer is speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Gold size

Annie Sloan Gold size is een speciaal ontwikkelde lijm om gilding of te wel het decoreren met Brass Leaf mogelijk te maken. Gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan decoupage lijm - Annie Sloan Image Medium

Annie Sloan decoupage lijm is een sneldrogende lijm die snel lagen kan opbouwen waardoor het erg goed geschikt is voor decoupage. Annie Sloan Decoupage lijm is speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Pearlescent Glaze

Annie Sloan Pearlescent Glaze is een licht reflecterende decoratieve afwerking op waterbasis die geschikt is voor gebruik op zowel geverfd als ongeverfd binnen meubilair, muren en vloeren. Pearlescent Glaze geeft een sublieme, hoogwaardige, glanzende afwerking. Breng aan over Chalk Paint voor een intenser mooi parelmoer effect. Dit werkt het beste bij lichtere kleuren zoals Old White.

Verzilveren en vergulden met Annie Sloan

Daarvoor hebben wij voor u zowel de Loose Leaf als de transfer Leaf. Bij ons verkrijgbaar de Brass Leaf, Copper Leaf en Aluminium Leaf.

Annie Sloan producten kopen

Wij zijn trots dat dagelijks klanten uit België, Duitsland, Frankrijk en Spanje bij ons bestellen. Maar ook binnen Nederland weten klanten ons te vinden, of ze nu komen uit Hilversum, Lansmeer of Zeeland. Wij helpen iedere dag honderden klanten met de mooiste producten van Annie Sloan.

Annie Sloan Wax nu bestellen morgen uw Annie Sloan Wax in huis

Bekijk alle reviews

Beoordelingen

 1. Echt TOP

  Heb op de workshop zoveel geleerd Thanks Jayne en heb je mijn resultaat gezien met Dark Wax ? Vond het echt geweldig op de workshop kan ik iedereen aanraden.

  Beoordeeld door Ilona op 22 oktober 2013 09:55 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 2. Superproduct!

  Dit is echt een waanzinnig product in combinatie met de Annie Sloan paints. Het werkt heel makkelijk en het resultaat is echt supergaaf. Je kunt je geverfde objecten zo makkelijk oud en versleten laten lijken. Het is ook gewoon superveel fun om dit gebruiken, je voelt je weer een kind dat heerlijk zit te kliederen met verf en kwasten en doeken. Heerlijk!

  Beoordeeld door Miranda Zweeris op 26 mei 2020 22:53 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 3. Dit product maakt het precies zoals ik het bedoelde: oude look ...verweerd...Prachtig!

  Voor het eerst de verf gebruikt en bevalt me prima. Daarna toch nog de dark wax besteld omdat ik het resultaat na 2x verven iets 'te veel kleur' vond. De wax blijkt enorm zuinig in gebruik. Je pakt gauw teveel maar het resultaat was echt supermooi. Precies zoals ik het wilde hebben...niet te netjes, oud en verweerd! Deze wax kan ik ook op al mijn andere verfkleuren gebruiken want ik doe er lekker lang mee.

  Beoordeeld door M Boeren op 17 juni 2020 12:30 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 4. Dark wax

  met de dark wax kun je je look maken zoals je wilt, heel erg leuk om hiermee je meubels of spulletjes een old look te geven

  Beoordeeld door Mc Meuldijk op 6 juli 2020 15:30 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 5. dark wax

  laat een mooie doorleefde laag achter op de grijze krijtverf

  Beoordeeld door annelies op 6 juli 2020 19:52 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 6. Mooie donkere wax

  Super goed spul om je meubels mee te behandelen, nadat je ze geverfd hebt. Samen met de clear wax kan je ook mooie effecten creeeren. Ik ben erg tevreden over dit product!

  Beoordeeld door Marja van Rossum op 2 november 2020 17:16 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 7. Goede wax

  Hele goede wax, net als alle producten van Annie Sloan. Hij is minder vet dan de transparante wax, dus de beste oplossing is de doorzichtige wax ook aanbrengen en dan smeert het beter.

  Beoordeeld door Jelena van Yperen op 22 april 2021 14:44 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.