Annie Sloan kwast nr 16
€ 42,50

Beschikbaar

Annie Sloan kwast nr 16 is de grootste en mooiste kwast van Annie Sloan. Annie Sloan kwast nr 16 is de grootste en mooiste kwast die er verkrijgbaar is. Het is een ideale kwast om mee te tamponeren en grotere oppervlakten meet te verven. Het is een kwast met varkenshaar en dat voel je gelijk als je gaat verven. Met deze kwast is het verven met Annie Sloan Chalk Paint een groot plezier. Kwasten nat ophangen aan een spijker en laten drogen niet in water zetten anders gaan ze roesten. Wij zouden het enorm waarderen als u na aanschaf van deze kwast een product beoordeling zou willen invullen om andere klanten te helpen een juiste keus te maken gebaseerd op uw klant ervaring met deze kwastSchrijf een beoordeling

Annie Sloan kwast nr 16

Voordelen Annie Sloan Kwasten 

  • Geven een streeploos resultaat
  • Makkelijk schoon te maken met water
  • Zeer hoogwaardige kwaliteit
  • Verkrijgbaar in diverse maten

Hoe maak je Annie Sloan kwasten schoon

  • Direct na het verven schoonmaken
  • Doe dat met lauw water en zachte zeep
  • Elastiekje om de haren
  • Ophangen aan een spijker
  • Nooit in water zetten gaat de kwast roesten

Annie Sloan kwast nr 16 is de grootste en mooiste kwast die er verkrijgbaar is. Het is een ideale kwast om mee te tamponeren en grotere oppervlakten meet te verven. Het is de kwast voor mensen die echt goed kunnen verven of voor de echte Annie Sloan pro. Het is een kwast met varkenshaar en dat voel je gelijk als je gaat verven. Met deze kwast is het verven met Annie Sloan Chalk Paint een groot plezier. Bij de keuze van de kwast kijk goed naar de grote. Het gewicht van de kwast met water bepaald het gehele gewicht en een te grote kwast kan dus lastig zijn om mee te verven. Daarom is het belangrijk om de juiste kwast te kiezen die het verven leuk maakt. Kwasten altijd schoonmaken met water en nooit in water laten staan, anders gaan ze roesten en daar zijn Annie Sloan kwasten veel en veel te mooi voor.

Annie Sloan kwast nr 16 bestellen wij zorgen dat u hem morgen in huis heeft

Product code Annie Sloan kwast nr 16
Product Categories Annie Sloan kwasten | Verfbenodigdheden | Ronde Kwasten | Annie Sloan Producten | Annie Sloan webshop | Annie Sloan vandaag bestellen morgen in huis
Prijs (excl. btw) € 35,12
Prijs (incl. btw) € 42,50
BTW € 7,38
Beschikbaarheid op voorraad
Aantal beoordelingen 2

Kwasten speciaal voor Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Wax

Kwasten de ideale kwasten voor Annie Sloan Chalk Paint en de speciale Wax Kwasten voor Annie Sloan Wax. En nieuw de Annie Sloan Detail Brushes.

Soorten kwasten voor Annie Sloan verf en wax

Waarom speciale kwasten voor Annie Sloan Verf of Wax

Goede kwasten zijn altijd rond. Dit zorgt ervoor wanneer je gaat verven dat de haren rond uitspreiden op het te verven oppervlak. In tegenstelling tot een platte kwast die zal gaan harken en krijg je strepen Hierdoor krijg je met een ronde kwast een veel mooier en beter resultaat, omdat je de strijkrichting van de kwast niet zult zien. Het is niet voor niets dat je nooit een professionele schilder zult zien met een platte kwast. Hij wil zijn uurloon graag betaald hebben en dat krijgt hij alleen als het verfwerk er netjes en goed uit ziet. Kwasten voor Annie Sloan verf zijn er in verscillende formaten. Je moet zelf bepalen welke voor jou handig is. De kracht in je pols en het te verven oppervlak zal in je keuze meespelen. Vaak horen wij dat kwasten voor Annie Sloan verf niet goedkoop zijn  Dat lijkt misschien zo maar als je kijkt naar de levensduur van de kwasten en het esultaat is het één van de beste investeringen die je kunt doen vinden wij en veel klanten met ons. Kwasten voor Annie Sloan verf zijn van flinterdun varkenshaar. En de Wax kwasten die het waxen veel en veel makkelijker maken zijn in twee maten verkrijgbaar. 

Hoe maak je kwasten schoon die je gebruikt voor Annie Sloan verf en heb je er extra lang plezier van


Kwasten schoonmaken doe je met lauw water uit de kraan. Spoel ze goed schoon zo dat er geen verf meer in de haren aanwezig is. Doe een elastiekje om de haren dan blijven ze mooi bij elkaar en voorkom je dat ze uit gaan staan. Hang de kwast op aan een spijker. Zet ze nooit in water dan gaat het metaal roesten. Kwasten met witte haren zijn voor natuurlijke (water) verf. Gebruik nooit kwasten met zwarte haren die hebben gestaan in terpetine, benzine of andere stoffen en die zullen zorgen dat je verfwerk gaat verkleuren..

Hoe maak je Wax kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van


Wax kwasten zijn ook gemaakt van echt varkenshaar en ook die mag je nooit schoonmaken met chemicaliën. Kwasten maak je schoon met water en groene zeep en je spoelt ze goed uit.. De kwast met de haren naar beneden aan een spijker hangen. Na een een paar uur is de kwast droog en kan je hem weer gebruiken. Als je de kwast verzorgt als een "baby"kan je er jaren plezier van hebben.

Kwasten voor Annie Sloan verf nu bestellen morgen uw Annie Sloan Kwasten in huis

Schrijf een beoordeling Bekijk alle beoordelingen

Kwasten

Wat een super kwast, goed uitspoelen en laten drogen na elke keer. Ik heb er een haakje aangemaakt ik vind dat makkelijker om te laten ...

Waarde
| Prijs
| Kwaliteit

heerlijke grote kwast

heerlijke grote kwast. Maakt het leuk want werkt heel snel

Kwaliteit
| Waarde
| Prijs