annie sloan grote wall paint kwast
€ 26,95

Beschikbaar

Annie Sloan Grote Wall Paint kwast 3 bij 10 cmSchrijf een beoordeling

Annie Sloan Grote Wall Paint kwast bestellen

Annie Sloan Grote Wall Paint kwast (10 x 3 cm) De Annie Sloan Wall Paint kwast is gemaakt van een combinatie van natuurlijke en synthetische haren en speciaal door Annie Sloan ontworpen om de Annie Sloan Wall Paint zo goed en makkelijk mogelijk op te brengen. Deze kwasten die speciaal zijn gemaakt voor muurverf bestaan uit extreem veel haren waardoor je grote oppervlaktes kunt verven omdat ze veel verf opnemen. Het is een handige maar ook mooie kwast Annie Sloan heeft zelfs gedacht een een speciaal haakje waardoor je de kwast zo aan de pot kan hangen terwijl je aan het werk bent.

Annie Sloan grote Wall Paint kwast voor Muurverf

Product code Annie Sloan Grote Wall Paint Kwast
Product Categories Annie Sloan Wall Paint | Annie Sloan Wall Paint 100 ml | Kwasten voor Annie Sloan verf | Annie Sloan Producten | Annie Sloan muurverf | Annie Sloan webshop | Annie Sloan vandaag bestellen morgen in huis
Prijs (excl. btw) € 22,27
Prijs (incl. btw) € 26,95
BTW € 4,68
Beschikbaarheid op voorraad
Aantal beoordelingen 1

Annie Sloan kwasten speciaal voor Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Wax

Annie Sloan Kwasten de ideale kwasten voor Annie Sloan Chalk Paint en de speciale Wax Kwasten voor Annie Sloan Wax. En nieuw de Annie Sloan Detail Brushes.

Soorten Annie Sloan kwasten

Waarom Annie Sloan kwasten

Annie Sloan kwasten zijn altijd rond. Dit zorgt ervoor wanneer je gaat verven dat de haren rond uitspreiden op het te verven oppervlak. In tegenstelling tot een platte kwast die zal gaan harken en krijg je strepen Hierdoor krijg je met een ronde kwast een veel mooier en beter resultaat, omdat je de strijkrichting van de kwast niet zult zien. Het is niet voor niets dat je nooit een professionele schilder zult zien met een platte kwast. Hij wil zijn uurloon graag betaald hebben en dat krijgt hij alleen als het verfwerk er netjes en goed uit ziet. Annie Sloan kwasten zijn er in drie formaten. De nummer 8, 12 en nummer 16 kwast. Je moet zelf bepalen welke voor jou handig is. De kracht in je pols en het te verven oppervlak zal in je keuze meespelen. Vaak horen wij Annie Sloan kwasten zijn niet goedkoop.  Dat lijkt misschien zo maar als je kijkt naar de levensduur van de kwasten en het resultaat is het één van de beste investeringen die je kunt doen vinden wij en veel klanten met ons. Annie Sloan kwasten zijn van flinterdun varkenshaar. Er zijn drie Annie Sloan verfkwasten nummer 8, 12 en 16. En de Wax kwasten die het waxen veel en veel makkelijker maken zijn in twee maten verkrijgbaar. Wij verzenden tegen Zeer lage verzenkosten en vanaf 75 Euro is de verzending gratis in Nederland en naar België vanaf 100 Euro gratis verzending.

Hoe maak je Annie Sloan kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van


Annie Sloan kwasten schoonmaken doe je met lauw water uit de kraan. Spoel ze goed schoon zo dat er geen verf meer in de haren aanwezig is. Doe een elastiekje om de haren dan blijven ze mooi bij elkaar en voorkom je dat ze uit gaan staan. Hang de kwast op aan een spijker. Zet ze nooit in water dan gaat het metaal roesten. Kwasten met witte haren zijn voor natuurlijke (water) verf. Gebruik nooit kwasten met zwarte haren die hebben gestaan in terpetine, benzine of andere stoffen en die zullen zorgen dat je verfwerk gaat verkleuren..

Hoe maak je Annie Sloan Wax kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van


Annie Sloan Wax kwasten zijn ook gemaakt van echt varkenshaar en ook die mag je nooit schoonmaken met chemicaliën. Annie Sloan kwasten maak je schoon met water en groene zeep en je spoelt ze goed uit.. De kwast met de haren naar beneden aan een spijker hangen. Na een een paar uur is de kwast droog en kan je hem weer gebruiken. Als je de kwast verzorgt als een "baby"kan je er jaren plezier van hebben.

Annie Sloan Kwasten nu bestellen morgen uw Annie Sloan Kwasten in huis

Schrijf een beoordeling Bekijk alle beoordelingen

super kwast om wall paint mee aan te brengen

Had de kleine Wall Paint kwast al maar heb toch ook de grote gekocht geen spijt van. Zijn goede kwasten en de grote kwast werkt ...

Waarde
| Prijs
| Kwaliteit
Bovenstaande klantbeoordeling van Annie Sloan Grote Wall Paint Kwast is geschreven door Mark Vergeer | Permalink