• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
€79,95 € 69,95 Beschikbaar

Annie Sloan Wall Paint Antoinette 2500 ml

Dit product combineert goed met de onderstaande:

Annie Sloan Chalk Paint Honfleur Annie Sloan Chalk Paint Honfleur
Annie Sloan Chalk Paint Country Grey Annie Sloan Chalk Paint Country Grey
Annie Sloan Chalk Paint Old White - 1 liter Annie Sloan Chalk Paint Old White
Annie Sloan Chalk Paint Paloma Annie Sloan Chalk Paint Paloma
Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue
Annie Sloan Chalk Paint French Linen Annie Sloan Chalk Paint French Linen

3 beoordelingen  

Schrijf een beoordeling
 • Nu bestellen Vandaag verzonden
 • Achteraf betalen via Afterpay
 • Gratis verzending v.a. 50 Euro
 • Ruim 10 jaar Annie Sloan Stockist
 • Meer dan 50.000 tevreden klanten
 • Fysieke winkel in Nijkerk
 • 6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Voordelen Annie Sloan Wall Paint Antoinette

 • Zeer goedkoop in gebruik
 • Aan te brengen zonder spetters
 • Korte droogtijd
 • Afwasbaar
 • Zelfs schrobbaar
 • Kleuren onderling te mengen
 • Bijna geurloos
 • Te gebruiken in iedere ruimte
 • Erg makkelijk aan te brengen
 • Je kan het aanbrengen met een vachtroller of Wall Paint kwast
 • Mooie matte kleuren
 • Hele goede dekking

Annie Sloan Wall Paint is verkrijgbaar in de volgende kleuren

Voorbereiding voor het verven met Wall Paint Antoinette

Met Annie Sloan Wall Paint Antoinette kunt u ongeveer 32 vierkante meter verven. Dat is uiteraard afhankelijk van de ondergrond. Sterk zuigende ondergronden raden wij aan voor te behandelen met Alabastine voorstrijk, wat uiteraard bij ons verkrijgbaar is. Als u bij zuigende ondergronden eerst voorstrijk gebruikt zal het rendement van de Wall Paint in vierkante meters toenemen. Voor u gaat verven zorg dat het vet en stof vrij is. Neem het desnoods af met St Marc verdunt met water.

Tips voor en na het verven met Wall Paint Antoinette

De verf goed roeren voor gebruik om het kleurpigment goed te verdelen. Doe dat ook tussentijds. Maak u kwasten na gebruik gelijk schoon met wat warm water desnoods met een beetje St Marc. Na het verven maak de rand van het blik goed schoon met een natte doek. Als de verf gaat uitharden voorkomt u als u de volgende keer weer gaat verven dat er harde stukjes verf  in het blik vallen, of dat u moeite heeft om het te openen.

De kleur Annie Sloan Antoinette

Annie Sloan Wall Paint Antoinette. Het mooie van de kleur Antoinette is dat het geen diep roze kleur is. Door toevoeging van een klein beetje bruin kleurpigment is het zoetsappige van de kleur af. Dit maakt het tot een hele mooie kleur die past in veel interieurs. Ook wij hebben deze kleur in onze winkel gebruikt en we zien dat heel veel mannen dit een geweldige kleur vinden. Annie Sloan Wall Paint Antoinette is een mooie kleur die goed samen gaat met French Linen en Duck Egg Blue. Voor op de muur is het een geweldige kleur zoals u kunt bekijken in onze winkel in Nijkerk.

Annie Sloan Chalk Paint Antoinette is ook verkrijgbaar in

Annie Sloan Wall Paint Antoinette mengen

U kunt natuurlijk de standaard kleuren Wall Paint kiezen zoals die op de categorie pagina Wall Paint staan omschreven. Maar u kunt ook uw eigen kleur maken door de Wall Paint kleuren onderling te mengen. U denkt misschien dat is iets voor de echte pro maar dat valt reuze mee. Laten we u een makkelijk voorbeeld geven. U wilt een lichtere kleur dan Antoinette Wall Paint, want u vindt de kleur te donker. U kunt die kleur probleemloos zelf maken. Door Wall Paint Old White te kopen en een 100 of 2 keer 100 ml Wall Paint Antoinette erbij toe te voegen. Of Wall Paint Antoinette te kopen en er een beetje Old White Wall Paint 100 ml aan toe te voegen. En zo zijn de kleuren die u kunt maken eindeloos. En heeft u bij de Wall Paint van Annie Sloan eigenlijk de keus uit een onbeperkt aantal kleuren.

Annie Sloan Wall Paint Antoinette bestellen wij zorgen dat u het morgen in huis heeft

Unieke productcode (UPC)Annie Sloan Wall Paint Antoinette
Categorieën Annie Sloan Wall Paint |
Prijs (excl. btw)€ 57,81
Prijs (incl. btw)€ 69,95
BTW hoog (21%)€ 12,14
Beschikbaarheid Beschikbaar
Inhoud 2,5 Liter
Glansgraad Mat
Mpn 1250053WP
Kleur Roze
Type Annie Sloan Muurverf
Merknaam Annie Sloan
Oude prijs 79,95
Aantal beoordelingen 3

Annie Sloan Wall Paint bestellen

Annie Sloan Wall Paint is de nieuwe muurverf van Annie Sloan. Wall Paint is niet voor meubels of andere materialen. Het is enkel te gebruiken voor de muur en het plafond. Wij verzenden tegen Zeer lage verzenkosten en vanaf 50 Euro is de verzending gratis in Nederland en naar België vanaf 100 Euro gratis verzending.

Annie Sloan Muurverf is niet duur

De muurverf is ijzersterk en op waterbasis en u kunt het afnemen en zelfs schrobben. De muurverf is erg goedkoop in gebruik want met 2,5 liter kunt u 32 tot 36 vierkante meter verven, afhankelijk van de ondergrond. In vergelijking met Farrow&Ball estate emulsion doe je op een gladde wand 10 m2 met een liter muurverf en die kost u 39,00 voor 1 liter. 2,5 liter kost u dus bij Farrow&Ball 100 Euro. Dan ziet u maar Annie Sloan Wall Paint is 35% goedkoper

Vandaag Muurverf bestellen morgen in huis

Onze klanten vinden het enorm belangrijk dat ze de volgende dag aan de slag kunnen. Daarom hebben wij altijd alles op voorraad en gaat het dezezelfde dag van bestelling bij ons de deur uit. Onder voorbehoud van extreme drukte bij Post Nl heeft u het dan de volgende dag in huis. Wij verzenden ook op zaterdag en kennen maandag bezorging. Dus ook als u op zaterdag besteld zult u het in de meeste gevallen maandag al in huis hebben.

U kunt Annie Sloan Muurverf bestellen in:

Waarom Annie Sloan Muurverf Kopen:

 • Annie Sloan Wall Paint is afwasbaar
 • Annie Sloan Wall Paint heeft een hele mooie poederachtige uitstraling
 • De Wall Paint is schrobbaar
 • Is erg makkelijk aan te brengen
 • Aanbrengen zonder spetters
 • Heeft een zeer korte droogtijd
 • Uitermate geschikt voor alle ruimtes
 • Verbruik 2,5 liter ongeveer 32 vierkante meter

Verbruik Annie Sloan Muurverf

Met 2,5 liter Annie Sloan muurverf kunt u op een eerder geverfde muur ongeveer 32 vierkante meter verven. Uiteraard is dit wel afhanelijk van de ondergrond. Bij een granol muur bijvoorbeeld zal uw verbruik hoger liggen dan bij een gladde wand. Bij sterk zuigende ondergronden raden wij u aan eerst een rolbare voorstrijk op de muur te zetten. U zult dan veel minder muurverf gebruiken.

Afwasbare Muurverf

Bij Muurverf is het heel belangrijk dat het goed afwasbaar is. denk aan kinderen die met vieze handen op de muur komen, of huisdieren die het heerlijk vinden om even tegen de muur aan te schuren. Is uw muur niet afwasbaar dan kunt u om de paar jaar opnieuw verven.

Annie Sloan Muurverf kunt u gebruiken in iedere ruimte in huis

Maar wat denkt u van de muur in de keuken of badkamer, waar stoom en viezigheid aanwezig is door koken of stoom. Bij onze muurverf is dat geen enkel probleem, u kunt het goed schoonmaken en zelfs schrobben en is echt te gebruiken in iedere ruimte in het huis, dus ook de keuken en de badkamer.

Annie Sloan Muurverf is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren

Wij hebben de kleuren voor u in de juiste de kleur categorie gezet

Annie Sloan Muurverf blauwe kleuren

Annie Sloan Muurverf groene kleuren

Annie Sloan Muurverf grijze kleuren

Annie Sloan Muurverf roze kleuren

Annie Sloan Muurverf paarse kleuren

Annie Sloan Muurverf rode kleuren

Annie Sloan Muurverf witte kleuren

Annie Sloan Muurverf gele kleuren

Annie Sloan Muurverf zwarte kleuren

Annie Sloan stopt met een aantal Wall Paint kleuren hierbij is het op is op

Annie Sloan Wall Paint kleuren mengen

U kunt natuurlijk de standaard kleuren Wall Paint kiezen zoals die hier onder staan omschrven. Maar u kunt ook uw eigen kleur maken door de Wall paint kleuren onderling te mengen. U denkt misschien dat is iets voor de echte pro maar dat valt reuze mee. Laten we u een paar hele makkelijke voorbeelden geven. U wilt licht zuiver grijs. Dan is Graphite te donker en Paris Grey te blauw. U kunt die kleur probleemloos zelf maken. Door Wall Paint Old White te kopen en een 100 of 2 keer 100 ml Graphite erbij. De Graphite gaat u mengen met de Old White en u krijgt een hele mooie lichte zuiver grijze kleur. Maar zo kunt u ook lichtblauw maken door aan de Old White een klein beetje Napoleonic Blue of Aubusson Blue toe te voegen. En zo zijn de kleuren die u kunt maken eindeloos. En heeft u bij de Wall Paint van Annie Sloan eigenlijk de keus uit een onbeperkt aantal kleuren.

Annie Sloan Muurverf 120 ml

Annie Sloan muurverf is ook verkrijgbaar in 120 ml potjes. Veel mensen gebruiken het als testpotjes om de kleur te testen. Maar de kleine potjes zijn ook heel erg goed te gebruiken voor het maken van een schoolbord ( wat je kan schoonmaken) of om andere kleuren te veranderen zoals u kunt lezen onder de kop kleuren mengen.

Annie Sloan Muurverf kleuren

Alle muurverf kleuren voor u beschreven

Annie Sloan Muurverf Adelphi

Adelphi is een zachte kleur taupe. Het is gemengd met zowel rode als blauwe pigmenten, waardoor het een perfect uitgebalanceerde neutrale kleur is, met verrassend warme eigenschappen. De kleur is geïnspireerd op de enorm invloedrijke neoklassieke architect Robert Adam, die deze zachte neutrale kleur vaak liet zien in de vele privéwoningen, kerken en theaters die hij ontwierp. Een schitterende basis om te gebruiken als onderdeel van mooie pastelkleurenschema's. Deze tint is ontwikkeld om te gebruiken bij een kleurenmix van Annie Sloan Chalk Paint in Paloma en Pure White.

Annie Sloan Muurverf Athenian Black

Athenian Black is een puur, pikzwart. Het creëert een sterke en moderne achtergrond en ziet er bijzonder opvallend uit met wit en metallic. Deze kleur is geïnspireerd door de diepzwarte vormen op Oud-Grieks keramiek. Vandaar dat men het ook wel Oud Grieks zwart noemt.

Annie Sloan Muurverf Aubusson Blue

Aubusson Blue. Door het groene en blauwe kleurpigment is dit een bijzonder mooie kleur. Het is een elegante kleur die goed werkt in combinatie met veel kleuren. Het is een kleur die je veel kunt vinden in Zweedse interieurs, vooral op Skandinavische beschilderde muren. Aubusson Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Primer Red, Paris Grey, Antibes Green en Versailles.

Annie Sloan Muurverf Cambrian Blue

Cambrian Blue is een koele staalblauwe tint, zoals een donkere denim. Net als donkere denim past deze altijd koele en hardwerkende tint overal bij. De naam verwijst naar de kostbare klei gevonden in Noord-Russisch, gewaardeerd als de zeldzaamste en meest waardevolle klei ter wereld. Cambrium Clay bevat een hoge concentratie aan zilveren chemische elementen, die we hebben nagebootst met de licht reflecterende grijze pigmenten die in deze tint zichtbaar zijn.

Annie Sloan Muurverf Canvas

Annie Sloan Wall Paint Canvas is een warm neutraal beige-witte kleur. De naam weerspiegelt de veelzijdigheid van de kleur, die een fantastische achtergrond zal vormen voor andere kleuren en de toevoeging van kleurrijke meubels, contrasterende afwerkingen en andere artistieke interieurtoevoegingen. Het is van origine meer een stopverf taupe achtige kleur. Deze tint is ontwikkeld om te passen bij een kleurenmix van Country Grey en Pure White.

Annie Sloan Muurverf Capri Pink

Capri Pink is een levendig felroze kleur, geïnspireerd op het felroze wat je over de hele wereld kunt vinden, van Mexicaanse markten tot zijn naamgenoot, het luxe eilandresort Capri. De kleur is een schitterende achtergrond voor een fotowand van zwart-witfoto's in zwarte lijsten, en creëert een rijke en verfijnde sfeer in combinatie met meubels die zijn geschilderd in Burgundy of Athenian Black.

Annie Sloan Muurverf Carnaby Yellow

Carnaby Yellow is geïnspireerd op de mosterdgele pigmenten geïmporteerd uit India en veel gebruikt tijdens de Swinging 60s. De naam zelf verwijst naar Carnaby Street in Londen, het iconische epicentrum van mode, muziek en cultuur in die periode. Dit authentieke, diepe, saffraangeel is warm, gastvrij en gezellig. Gebruik met rijke bruintinten om een ​​intieme, geruststellende cocon van kleur te creëren.

Annie Sloan Muurverf Chicago Grey

Een koel en eigentijds grijs, met een subtiele blauwe ondertoon. Dit is een frisse, neutrale kleur, perfect om het gevoel van ruimte te creëren in een modern interieur. Combineer Wall Paint Chicago Grey met Oxford Navy of Athenian Black voor een industriële look.

Annie Sloan Muurverf Cotswold Green

Cotswold Green is een universeel populair, ontspannend, traditioneel rustiek groen dat schilders zullen herkennen van het buitenwerk op Franse kastelen en in de dorpen van de Cotswolds. Het is een grijsgroene kleur, de eenvoud van grijs en de rust van groen om een ​​schaduw te geven die gemakkelijk is te gebruiken. Ook perfect in grootse millennial-scènes naast andere pastelkleuren. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met Chateau Grey en Old White.

Annie Sloan Muurverf Doric

De architectonische eenvoud van dit doorschijnende, marmerachtige koel-neutrale grijs wordt weerspiegeld in de klassieke naam. Dorische zuilen zijn de eenvoudigste in de klassieke architectuur; no-nonsense en elegante structuren met lange, vloeiende lijnen. Deze neutrale kleur heeft dezelfde kleur als het gips wit dat traditioneel voor deze kolommen wordt gebruikt en zal het licht in een ruimte maximaliseren.

Annie Sloan Muurverf French Linen

French Linen is een koele neutrale kaki grijze kleur. Annie Sloan Wall Paint French Linen is een echte mooie taupe kleur. Gaat goed samen met  Annie Sloan Chalk Paint Emile, Emperor Silk en Burgundy.

Annie Sloan Muurverf Graphite

Graphite. Is een diep grijze bijna zwarte kleur. Omdat het geen zwart is maar zeer donkergrijs geeft het iets speciaals en is het uitermate goed te combineren met Old White en Paris Grey en de kleuren Duck Egg Blue  en French Linen.

Annie Sloan Muurverf Knightsbridge Green

Knightsbridge Green is een rijk, slim en statig groen. Gebruik het om sfeer te creëren en het kosmopolitische gevoel van Knightsbridge, Londen in huis te halen. Deze tint is een echt artiesten groen en zit boordevol pigment om kleurdiepte en uitstekende dekking te garanderen. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met de kleuren Amsterdam Green, Oxford Navy en Athenian Black.

Annie Sloan Muurverf Napoleonic Blue

Napoleonic Blue is een diep blauwe scherpe kleur die zeker opvalt. Wilt u een hoek van de kamer er echt laten uitspringen dan is Napoleonic Blue een goede keus. Het is een zeer aanwezige kleur.

Annie Sloan Muurverf Old Ochre

Old Ochre is een zachte warme neutrale kleur, met een lichte geeltint. Old Ochre is een licht verschoten, verdonkerde creme kleur die doet denken aan oude Franse geleefde meubelstukken of oude voordeuren in Parijs. Old Ochre kan je heel goed combineren met Annie Sloan Chalk Paint Scandinavian Pink en Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey.

Annie Sloan Muurverf Old White

Annie Sloan Wall Paint Old White is de meest favoriete kleur van Annie Sloan Wall Paint. Dat komt omdat er een klein beetje grijs is toegevoegd. Hierdoor past de kleur in ieder interieur of het nu modern is of klassiek. De kleur omschrijft met ook wel eens als Off White of Brocante wit. Annie Sloan Wall Paint Old White is een koele zachte witte kleur zonder roze of geel erin. De licht grijze ondertoon in de kleur maakt combinaties met Paris Grey, French Linen en Graphite heel erg mooi.Het is een kleur die echt werkt met alles. Dat is ook de reden dat het zo'n favoriete kleur is. Op de muur kan je met deze kleur niets fout doen in je kleuren combinaties.

Annie Sloan Muurverf Olive

Annie Sloan Wall Paint Olive is een traditonele kakigroene kleur. Het zal een rustige en serene omgeving creeëren. Het is een aardse groene kleur die er schitterend uitziet in combinatie met meubels die zijn geverfd in de roze en bruine kleuren, zoals Antoinette en Honfleur.

Annie Sloan Muurverf Original White

Original White is een roomachtig wit. Men noemt het ook wel warm wit. Dat komt door de toevoeging van een heel klein beetje geel kleurpigment. Annie Sloan Wall Paint Original White kan worden gecombineerd met Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue of Antoinette en gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey.

Annie Sloan Muurverf Oxford Navy

Oxford Navy is een sterk, traditioneel marineblauw dat een diepe, dramatische en warme sfeer in een ruimte creëert; groot of klein. Dit inktblauw is geïnspireerd op het rijke Indigo Blue-pigment uit India, dat in de zeventiende eeuw voor het eerst in Europa werd geïmporteerd.

Annie Sloan Muurverf Paled Mallow

Paled Mallow is een koele, zacht getinte paars-witte neutrale kleur, direct tussen grijs en blauw in. Een pastelkleur in de traditie van de lichtreflecterende grijstinten die gebruikt worden in grootse 19e-eeuwse interieurs. Deze tint is ontwikkeld om te passen bij een kleurenmix van Chalk Paint Old Violet en Pure White.

Annie Sloan Muurverf Paris Grey

Paris Grey is een zacht lichtbluwe grijze kleur. Het is de kleur die het meest is geassocieerd met beschilderde meubels in een elegant Frans kasteel en van oud Zweedse landhuizen. Paris Grey gaat mooi samen met Annie Sloan Chalk Paint Old White en vooral als je dan Paris Grey en Annie Sloan Chalk Paint Primer Red, Cream en Burgundy.

Annie Sloan Muurverf Pemberley Blue

Pemberley Blue is een elegante en verfijnde kleur. Het is een uitgesproken koel, licht groen getint blauw met veel wit erin. Deze tint is al heel erg lang erg populair, waarschijnlijk omdat hij zo veelzijdig is. Deze kleur muurverf dankt zijn naam aan het fictieve landgoed van Mr Darcy uit Pride and Prejudice - een knipoog naar de vroeg 19e-eeuwse populariteit van deze kleur in grote landgoederen. Deze tint is ontwikkeld omdat je hem heel goed kan gebruimen bij een mix van Duck Egg Blue en Old White.

Annie Sloan Muurverf Piranesi Pink

Piranesi Pink is een stoffig, perzikachtig roze dat gele pigmenten bevat voor een echte zachtheid. Het is genoemd naar de baanbrekende Italiaanse graficus en architect, Giovanni Piranesi, en weerspiegelt zowel zijn liefde voor de klassieke oudheid als zijn bewondering voor metselwerk (Piranesi was de zoon van een gevierde meester-steenhouwer die zijn werk enorm beïnvloedde). Bijna vleeskleurig en suggestief voor gips, Piranesi Pink is tijdloos en universeel complementair. Deze tint is ontwikkeld zodat je hem kan gebruiken bij de kleuren Primer Red en Old White.

Annie Sloan Muurverf Pointe Silk

Pointe Silk is een gedempt, kalmerend, warm-neutraal roze dat je muren subtiel zal verfraaien. Een rustgevende en gemakkelijke tint die je zult herkennen aan talloze kunstwerken, en natuurlijk als de lichtrode huidskleur van balletspitzen. Het verwijst naar de kwaliteit van fijne zijde. Dit taupe roze is vooral effectief bij natuurlijk licht of kaarslicht. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met Scandinavian Pink en Old White.

Annie Sloan Muurverf Pompadour

Annie Sloan Wall Paint Pompadour is een warm witte neutrale kleur die eerder neigt naar zacht duifgrijs dan naar crème. De naam is een eerbetoon aan de Franse hoveling Madame de Pompadour, die een toegewijd beschermheer was van de architectuur en de decoratieve kunsten (met name porselein). Deze gebruiksvriendelijke, subtiel gepigmenteerde tint weerspiegelt de warme complexiteit, het bijna doorschijnende karakter van fijn porselein.

Annie Sloan Muurverf Primer Red

Annie Sloan Wall Paint Primer Red is een rijke, warme, aardse bordeauxrode tint, geïnspireerd op alles, van Venetiaanse paleizen tot Marokkaanse souks. Deze kleur zorgt gegarandeerd voor een elegante en verfijnde achtergrond in een kamer, en past bijzonder goed bij aardse groene tinten zoals olijfgroen of goudgroen zoals Versailles.

Annie Sloan Muurverf Pure White

Annie Sloan Wall Paint Pure is een helder, schoon wit dat perfect is voor het creeëren van een frisse moderne look. Gebruik het als achtergrond kleur op de muur voor kleurrijke meubels. Men noemt het ook wel spierwit.

Annie Sloan Muurverf Riad Terracotta

Riad Terracotta is een pittige, gepolijste sinaasappel zoals de warme terracotta tinten die in Marrakech, Marokko worden gebruikt. Gebruik het om de warmte en informaliteit van een souk op te roepen en de chique elegantie te kanaliseren die synoniem is met de bohemien high society. Het doet ook denken aan de rijke oranje pigmenten die Henri Rousseau gebruikt in Tiger In A Tropical Storm en Raphael's The Cardinal.

Annie Sloan Muurverf Schinkel Green

Annie Sloan Schinkel Green. Deze kleur groen maakt een statement en zal gegarandeerd de aandacht trekken. U zult complimenten krijgen voor de mooie kleur op uw muur. Al sinds de klassieke oudheid, met name in het oude Griekenland, is het een vaste waarde in de geschiedenis van interieurs. Felgroen wordt al sinds de klassieke oudheid in huizen gebruikt. Deze kleur werd verdedigd tijdens de neoklassieke renaissance van het midden van de 20e eeuw door de Duitse architect Karl Schinkel, vandaar de naam.

Annie Sloan Muurverf Terre Verte

Terre Verte is een koele neutraal grijsgroene kleur met genoeg wit erin om als neutrale kleur binnen te gebruiken. Terre Verte benut de sereniteit – maar niet de onpersoonlijkheid – van blauwgroen en balanceert deze met de toevoeging van organische, lichtbruine pigmenten. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een zeer traditionele tint geïnspireerd op het pigment Green Earth. Dit is de kleur die middeleeuwse Italiaanse schilders gebruikten.

Annie Sloan Muurverf Tyrian Plum

Tyrian Plum is een rijke, met juwelen getinte pruim met zowel kastanjebruine als rode elementen. Het is Annie's eerbetoon aan het oude pigment, Tyrisch paars (een tint gereserveerd voor Romeinse keizers). Dit diep verzadigde kastanjebruin zal de meeste ruimtes flatteren en een heerlijke sfeer creëren. Een vorstelijke maar zachte tint, de warmte, rijpheid en diepte van het pigment in Tyrian Plum maken het een ideale keuze voor eetruimtes of slaapkamers.

Annie Sloan Muurverf Upstate Blue

Upstate Blue is een uiterst zacht, fris, licht reflecterend blauw. Het doet denken aan de luxueuze, ingetogen elegantie van moderne maar klassieke huizen in de Hamptons, in de staat New York. Roep de ontspannen verfijning op waar deze kustherenhuizen bekend om staan. Deze tint is ontwikkeld om als combinatie te passen bij een kleurenmix van Svenska Blue en Pure.

Annie Sloan muurverf uitverkoop op=op

Annie Sloan Wall Paint Amsterdam Green

Amsterdam Green is een kleur die alleen in Nederland verkrijgbaar is en speciaal voor onze markt gemaakt is. De kleur doet je denken aan de mooie groene luiken die je kan vinden op de boerderij. Het is een echte Nederlandse kleur. Het gaat goed samen met witte en creme kleuren. En ook met Botanische beelden en planten. Amsterdam Green gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Geel en Rode kleuren, zoals Primer Red, Arles en Old Ochre. Het gaat ook heel goed met blauwe tinten zoals Provence, Giverny en met de paarse tint Emile.

Annie Sloan Wall Paint Anoinette

Het mooie van de kleur Antoinette is dat het geen diep roze kleur is. Door toevoeging van een klein beetje bruin kleurpigment is het zoetsappige van de kleur af. Dit maakt het tot een hele mooie kleur die past in veel interieurs. Ook wij hebben deze kleur in onze winkel gebruikt en we zien dat heel veel mannen dit een geweldige kleur vinden.

Annie Sloan Wall Paint Country Grey

Country Grey is de meest veilige kleur van Annie Sloan Wall Paint het past echt bij alle kleuren en er is geen kleur die hierbij vloekt. Dat is de reden dat Country Grey de meest favoriete kleur is voor muren.

Annie Sloan Wall Paint Duck Egg Blue

Duck Egg Blue. De geweldige ijzersterke muurverf van Annie Sloan, die u kunt aanbrengen zonder spetters en welke afneembaar en schrobbaar is en daarom ideaal voor het drukke gezinsleven en te gebruiken is in iedere ruimte in huis. Duck Egg Blue is een hele mooie sjieke groen grijze kleur met een klein beetje blauw kleurpigment.

Annie Sloan Wall Paint Emperor’s Silk

Emperor’s Silk is een kleur die op je afkomt. Zodat je met een beetje al een heel eind komt. Het scala van rode tinten is tamelijk groot. Het varieerd van Oranje rood, Tomaten rood, tot diep rood, Pruimen, Kersen en Aubergine rood. Emperor’s Silk is een zuivere, heldere rode kleur.

Annie Sloan Wall Paint English Yellow

English Yellow is zeker een opvallende kleur en zal zeer aanwezig zijn. English Yellow is een kleur die vaak moeilijk is om te gebruiken omdat het niet een heel krachtige kleur is. Het kan een kleur zijn die op je afkomt en die moet je dus voorzichtig gebruiken. Om er niet in te verdrinken of omdat door Annie Sloan Wall Paint English Yellow andere kleuren er heel scherp gaan uitzien.

Annie Sloan Wall Paint Provence

Provence kan je heel goed in moderne interieurs gebruiken. Gebruik het samen met andere kleuren die ook dezelfde frisheid en kracht hebben. De kleuren die dat hebben en waarmee je goed kunt combineren zijn onder andere Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue en Old White op de meubels of muur.

Annie Sloan Wall Paint Versailles

Versailles is een kleur die andere kleuren goed oppikt en verandert het karakter daarvan. Als je Versailles combineert met Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue, verlicht Henrietta, Cream, Old, White of Original White is het net of je terug gaat in de tijd naar het hof van Versailles. Maar als je de combinatie neemt met Annie Sloan Chalk Paint Provence, Duck Egg Blue of Coco dan is het een brutale moderne kleur geworden. Annie Sloan Wall Paint Versailles gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Old Violet, Emile, Primer Red en Henrietta.

Annie Sloan

Bij het woord Annie Sloan denken de meeste mensen gelijk aan verf of muurverf en dat is begrijpelijk. Maar Annie Sloan staat voor veel meer. Annie Sloan is ooit zelf begonnen met schilderen en er was geen enkele verf die deed wat ze precies wilde. Annie Sloan wilde dat ze kon verven op alle materialen en ze wilde hele andere kleuren dan die gangbaar waren. Toen is ze zelf gaan experimenteren met verf. Dat is de oorsprong geweest van Annie Sloan Chalk Paint. Ze begon met haar verf een winkeltje in Oxford en schilderde met haar eigen verf de mooiste meubels en maakte bijzondere creaties. In The UK zagen andere winkeliers dat ook en die wilden haar verf gaan verkopen. En zo begon de verkoop van Annie Sloan Verf. Maar Annie wilde meer en ze begon geweldig mooie boeken te schrijven over verf, verftechnieken en wat je allemaal kon doen met haar verf. Dat ontging de wereld niet en ze kwam in iedere talk show in Amerika, tot Australië en Japan. En voor dat ze zelf eigenlijk doorhad wat er gebeurde ontstond er een wereld merk. Annie Sloan is nu eigenlijk te koop in alle landen van de wereld en zoals je hebt gelezen dat komt niet door reclame dollars, maar door het ontwikkelen van een kwalitatieve goede verf die dingen kan die andere verven niet kunnen. De bekroning was dat de verf patent kreeg op basis van zijn bijzondere eigenschappen. Ook haar boeken verkoop steeg enorm en inmiddels heeft ze een groot aantal boeken geschreven en is Annie Sloan een begrip geworden, waar je ook komt. Dit is voor mij ook zo bijzonder ik heb haar mogen leren kennen persoonlijk en ik kan zeggen ze is nooit bezig geweest met het maken van een groot bedrijf. Maar ze wilde gewoon haar droom achterna en de beste verf ontwikkelen die er verkrijgbaar was. Die droom heeft het tot een wereld merk gemaakt en inmiddels is het een enorm bedrijf geworden. Toch blijft Annie zich zelf en wil ze gewoon mooie en nieuwe dingen ontwikkelen.

Annie Sloan is meer dan Verf

Annie Sloan heeft een wax ontwikkeld die niet op de verf blijft liggen zoals bij andere krijtverf, maar in de verf trekt, onzichtbaar is maar een ongelooflijk goede bescherming bied. De muurverf is afwasbaar. Annie Sloan is meer een beleving dan een merk bij veel van onze klanten.

Annie Sloan Dealer

Al ruim 10 jaar zijn wij trots Annie Sloan dealer en wij hebben iets gemeen met Annie Sloan. Wij willen onze klanten helpen, om het allerbeste resultaat te behalen en gewoon mooie dingen te maken. Dat heb ik persoonlijk van Annie Sloan mogen leren. En ook wij hebben dezelfde ontwikkeling doorgemaakt als Annie Sloan, als je het allerbeste wilt, waarderen klanten dat. Dat heeft ons gebracht tot waar wij nu staan. Wij hebben zoveel klanten mogen helpen de afgelopen tien jaar en het is logisch dat ze meer dan tevreden zijn. Annie Sloan heeft gewoon de beste producten gemaakt die er zijn en wij leggen dat alleen maar uit en vertellen u de voordelen van Annie Sloan. Maar uiteindelijk hebben wij dat allemaal te danken aan Annie Sloan de uitvinder en ontwikkelaar van de beste verf in de wereld. Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan muurverf. Wij dragen Annie Sloan een warm hart toe en hopen ook u te mogen helpen en te laten ervaren dat er geen betere verf is dan Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Muurverf.

Annie Sloan winkel

Al meer dan 10 jaar zijn wij de echte Annie Sloan winkel in Nederland. Wij zijn trots dat klanten uit heel Nederland maar zelfs ui België en Duitsland ons bezoeken. Omdat ze weten dat wij een goed advies geven, alle tijd nemen voor iedereen en maar 1 ding willen het allerbeste resultaat voor het project wat onze klanten willen en daar helpen wij ze mee.

Annie Sloan Webshop

Wij zijn nu ruim 10 jaar actief op de markt en klanten waarderen ons met een cijfer 9.6 over onze dienstverlening. Onze service en verzendinding en onze bereikbaarheid. Onze klanten waarderen dat met 5 sterren. Dat is iets waar wij enorm trots op zijn. Want dat gaat over een periode van 10 jaar. Wij werken iedere dag omdat cijfer te verbeteren en nog veel meer klanten de liefde voor Annie Sloan te geven.

Annie Sloan Muurverf is veel meer dan Verf, Annie Sloan is een begrip wat staat voor kwaliteit

Beoordelingen

 1. warme kleur

  Warme kleur maar niet te roze. Zelfs mijn man vind het mooi. haha

  Beoordeeld door Malieka op 28 februari 2018 15:47 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 2. Fijne verf

  De wallpaint is echt een fijne verf, smeert lekker uit en je ruikt ‘m nauwelijks. Over de kleur Antoinette ben ik minder enthousiast. Ik wilde ‘m iets lichter en dus volgens beschrijving gemengd met old white maar het resultaat was veel te paars.

  Beoordeeld door Isolde op 2 maart 2021 20:47 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 3. Altijd erg tevreden!

  Mooi verpakt, mooie producten, goede kwaliteit, snel geleverd en goede service. Wat wil je nog meer.

  Beoordeeld door Viola op 13 juni 2021 08:22 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

Annie Sloan varkensroze Aanbieding Annie Sloan Afwasbare muurverf Annie Sloan Annie Sloan 53 Annie Sloan Antoinette Annie Sloan Antoinette 53 Annie Sloan Antoinette bestellen Annie Sloan Antoinette kopen Annie Sloan Chalk Paint Antoinette Annie Sloan Chalk Paint Paars Annie Sloan Chalk Paint paarse kleuren Annie Sloan Gelderland Annie Sloan Kalkverf Antoinette Annie Sloan Muurverf Annie Sloan Muurverf Antoinette Annie Sloan Muurverf Antoinette bestellen Annie Sloan Muurverf Antoinette kopen Annie Sloan Muurverf bestellen Annie Sloan Muurverf kopen Annie Sloan Nijkerk Annie Sloan Online Annie Sloan Online Shop Annie Sloan Paars Annie Sloan Pink Annie Sloan Roze Annie Sloan Roze kleuren Annie Sloan Shop Annie Sloan Stockist Annie Sloan Verf zonder verzendkosten Annie Sloan Wall Paint Annie Sloan Wall Paint 2,5 Liter Annie Sloan Wall Paint Antoinette Annie Sloan Wall Paint Antoinette kopen Annie Sloan Wall Paint Bestellen Annie Sloan Wall Paint kopen Annie Sloan Wall Pant Annie Sloan Webwinkel Annie Sloan Winkel Annie Sloan kopen Annie Sloan korting Annie Sloan kortingscode Annie Sloan krijtverf Antoinette Annie Sloan krijtverf bestellen Annie Sloan krijtverf online Annie Sloan krijtverf paars Annie Sloan krijtverf webshop Annie Sloan paarse verf Annie Sloan verf bestellen Annie Sloan verf kopen Annie Sloan verkooppunt Annie Sloan webshop Annie Sloan zonder verzendkosten Annie Sloan | kleurnummer 253 | Antoinette | Wall Paint Annie Sloan | kleurnummer 53 | Antoinette | Chalk Paint Annie sloan Specialist Annie-Sloan Wall Paint Antoinette bestellen Annie-Sloan-Dealer Annie-Sloan-Nijkerk Nieuwe Wall Paint kleuren Annie Sloan Annie Sloan Wall Paint collectie Nieuwe Wall Paint collectie Annie-Sloan-Paarse-kleuren Annie-Sloan-Verkooppunten Beste krijtverf online Beste verfwinkel online Beste webshop voor Annie Sloan producten Goedkoopste Verf Webshop Goedkoopste krijtverf Goedkoopste verf online Goedkoopste verfwinkel Goedkoopste verfwinkel online Grootste Annie Sloan webshop Grootste Annie Sloan winkel online Korting Korting-Annie-Sloan Krijtverf Online Krijtverf Webshop Muurverf Muurverf bestellen Muurverf kleuren Muurverf kopen Verf Kopen Verf bestellen Verf bestellen online Verf kopen online Verf webshop Verfwinkel online Wall Paint goedkope muurverf