Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 15 dec 2017

Hoe maak je wax kwasten goed schoon van Annie Sloan

Hoe maak je wax kwasten schoon is een vraag die we vaak krijgen. Wax kwasten zijn gemaakt van varkens haar en die mag je nooit schoonmaken met chemicaliën. Wax kwasten maak je schoon met water en groene zeep. Spoel ze goed uit en belangrijk is dat je ze niet rechtop weg zet want dan kunnen ze gaan roesten. Na aanschaf boor gelijk een gaatje in de bovenkant en zet er een haakje aan zodat je de kwast kan ophangen. Hiermee kan je voorkomen dat je hem neerzet en hij gaat roesten. Dat zou uitermate jammer zijn want met een wax kwast kan je jarenlang doen als je de wax kwast goed schoonmaakt en onderhoud.

Hoe maak je wax kwasten schoon van Annie Sloan

Hoe maak je wax kwasten schoon van Annie Sloan


Hoe maak je Annie Sloan kwasten schoon

Annie Sloan kwasten zijn ook gemaakt van echt varkenshaar en ook die mag je nooit schoonmaken met chemicaliën. Annie Sloan kwasten maak je schoon met water en je spoelt ze goed uit tot er geen verf meer in zit. Maak van zilverfolie een touwtje en draai die om de haren heen. Hierdoor sluit je de haren niet af maar kan je ze wel goed bij elkaar houden zodat de kwast goed droogt met de haren bij elkaar. De kwast met de haren naar beneden aan een spijker hangen. Na een half uurtje is de kwast droog en kan je hem weer gebruiken. Als je de kwast verzorgt als een "baby" kan je er jaren plezier van hebben.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Wax kwasten schoonmaken leer je bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist