Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 03 jan 2018

Annie Sloan Kwasten

Annie Sloan kwasten zijn van varkenshaar en hebben een ovale vorm. De reden daarvan is omdat je met een ovale kwast technisch veel netter kunt verven dan met een platte kwast.

Annie Sloan kwasten voor een beter resultaat

Annie Sloan kwasten voor een beter resultaat


Bij een platte kwast blijf je altijd de strijkrichting van de kwast zien.  Annie Sloan heeft geen platte haren kwasten. Alle Annie Sloan kwasten van varkenshaar zijn ovaal en herken je aan het Annie Sloan logo. Bij een ovale of ronde kwast spreiden de haren zich uit hierdoor is het resultaat beter. Verder gebruik je ronde kwasten bij het tamponeren van stof, als je stof wilt verven. Annie Sloan kwasten maak je schoon met water. Hang ze op aan een spijker en doe een elastiekje om de haren zo blijven de haren mooi en houd je de kwast netjes. De Annie Sloan kwasten nooit in water zetten dan gaan ze roesten. Annie Sloan kwasten om mee te verven zijn verkrijgbaar in drie formaten:

Annie Sloan kwasten om mee te waxen 

Annie Sloan wax kwasten zijn speciaal gemaakt om er de Soft Wax mee aan te brengen. Door de punt kan je de wax heel erg makkelijk verspreiden en verdelen met een Annie Sloan Wax kwast

Nooit meer teveel wax aanbrengen

Je voorkomt dat je teveel wax aanbrengt en je komt er makkelijk mee in alle hoekjes en gaatjes. Annie Sloan wax kwasten maak je schoon met water en groene zeep. Doe dat zodra je klaar bent met het aanbrengen van de wax. Anders zal de wax hard worden in de haren van de kwast. Wij adviseren je om gelijk een vijf millimeter gaatje te boren in de kwast en er een haakje op te bevestigen. Hiermee kom je niet in de verleiding om de kwast neer te zetten, waardoor hij kan gaan roesten.  Hang hem altijd gelijk na het schoonmaken op. Annie Sloan kwasten helpen je bij een mooi en kwalitatief resultaat. De Annie Sloan wax kwast is verkrijgbaar in twee formaten:

Annie Sloan voorbeelden bijna allemaal gedaan met een Annie Sloan kwast

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Als u de voorbeelden goed bekijkt dan kunt u het verschil zien waarmee het is aangebracht, een platte of een ronde kwast. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Annie Sloan kwasten voor een beter en netter resultaat