€ 24,95

Beschikbaar

Annie Sloan Mix Mat is speciaal gemaakt om kleuren op te mengen. De Annie Sloan Mix Mat is afwasbaar en dus makkelijk te gebruiken om zelf je kleuren mee samen te stellen. Wij zouden het enorm waarderen als u na aanschaf van de Mix Mat een  product beoordeling zou willen invullen om andere klanten te helpen een juiste keus te maken gebaseerd op uw ervaring met dit product.Schrijf een beoordeling

Annie Sloan Mix Mat

Annie Sloan Mix Mat is speciaal gemaakt om kleuren op te mengen. De Annie Sloan Mix Mat is afwasbaar en dus makkelijk te gebruiken om zelf je kleuren mee samen te stellen. Één van de unieke eigenschappen van Annie Sloan Chalk Paint is dat je alle kleuren onderling kan mengen. Daarover kan je alles lezen op onze pagina kleuren mengen. Met de Annie Sloan Mix Mat kan je aan de slag om je eigen kleuren te maken.

Annie Sloan Mix Mat - Annie Sloan kleuren mengen- Annie Sloan verf

Product code Annie Sloan Mix Mat
Product Categories Annie Sloan kwasten | Verfbenodigdheden | Annie Sloan webshop | Annie Sloan vandaag bestellen morgen in huis
Prijs (excl. btw) € 20,62
Prijs (incl. btw) € 24,95
BTW € 4,33
Beschikbaarheid op voorraad
Aantal beoordelingen 1

Kwasten speciaal voor Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Wax

Kwasten de ideale kwasten voor Annie Sloan Chalk Paint en de speciale Wax Kwasten voor Annie Sloan Wax. En nieuw de Annie Sloan Detail Brushes.

Soorten kwasten voor Annie Sloan verf en wax

Waarom speciale kwasten voor Annie Sloan Verf of Wax

Goede kwasten zijn altijd rond. Dit zorgt ervoor wanneer je gaat verven dat de haren rond uitspreiden op het te verven oppervlak. In tegenstelling tot een platte kwast die zal gaan harken en krijg je strepen Hierdoor krijg je met een ronde kwast een veel mooier en beter resultaat, omdat je de strijkrichting van de kwast niet zult zien. Het is niet voor niets dat je nooit een professionele schilder zult zien met een platte kwast. Hij wil zijn uurloon graag betaald hebben en dat krijgt hij alleen als het verfwerk er netjes en goed uit ziet. Kwasten voor Annie Sloan verf zijn er in verscillende formaten. Je moet zelf bepalen welke voor jou handig is. De kracht in je pols en het te verven oppervlak zal in je keuze meespelen. Vaak horen wij dat kwasten voor Annie Sloan verf niet goedkoop zijn  Dat lijkt misschien zo maar als je kijkt naar de levensduur van de kwasten en het esultaat is het één van de beste investeringen die je kunt doen vinden wij en veel klanten met ons. Kwasten voor Annie Sloan verf zijn van flinterdun varkenshaar. En de Wax kwasten die het waxen veel en veel makkelijker maken zijn in twee maten verkrijgbaar. 

Hoe maak je kwasten schoon die je gebruikt voor Annie Sloan verf en heb je er extra lang plezier van


Kwasten schoonmaken doe je met lauw water uit de kraan. Spoel ze goed schoon zo dat er geen verf meer in de haren aanwezig is. Doe een elastiekje om de haren dan blijven ze mooi bij elkaar en voorkom je dat ze uit gaan staan. Hang de kwast op aan een spijker. Zet ze nooit in water dan gaat het metaal roesten. Kwasten met witte haren zijn voor natuurlijke (water) verf. Gebruik nooit kwasten met zwarte haren die hebben gestaan in terpetine, benzine of andere stoffen en die zullen zorgen dat je verfwerk gaat verkleuren..

Hoe maak je Wax kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van


Wax kwasten zijn ook gemaakt van echt varkenshaar en ook die mag je nooit schoonmaken met chemicaliën. Kwasten maak je schoon met water en groene zeep en je spoelt ze goed uit.. De kwast met de haren naar beneden aan een spijker hangen. Na een een paar uur is de kwast droog en kan je hem weer gebruiken. Als je de kwast verzorgt als een "baby"kan je er jaren plezier van hebben.

Kwasten voor Annie Sloan verf nu bestellen morgen uw Annie Sloan Kwasten in huis

Schrijf een beoordeling Bekijk alle beoordelingen

handig

zo handig om kleuren te mengen

Kwaliteit
| Waarde
| Prijs