Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Hey beste verf voor in je huis

Niet schuren, alleen schoonmaken. Al je meubels in huis kunnen met Annie Sloan paint geverfd worden. Je geeft je meubels weer een totaal nieuwe hippe look.

Beoordeeld door Missy L op 30 januari 2021 15:48 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Onmisbare kleur

Prachtig!!

Beoordeeld door Alida van Limborgh op 26 januari 2021 13:09 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

De mooiste witte kleur

Heb al zoveel meubels gedaan voor klanten en Old White blijft de favoriete kleur

Beoordeeld door Henriette op 4 juli 2018 15:49 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

De allermooiste kleur van Annie Sloan

Jayne ben zo blij dat ik jou heb leren kennen. Dankzij jou is mijn hele huis totaal anders geworden. Ik heb enorm veel gehad aan je adviezen en tips die je mij hebt gegeven. Zonder jouw workshop was ik nooit aan het verven geslagen. De kleur Old White is nog steeds mijn favoriet. En ik heb er al zoveel mee gedaan. Zal je binnenkort een aantal foto's sturen. Liefs van Jolanda.

Beoordeeld door Jolanda op 29 juni 2018 18:37 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

makkelijk

Had t besteld en kreeg t vrij snel thuisgestuurd, Ontzettend goed en netjes verpakt allemaal. Goed dekkend, ben uiterst tevreden erover. Als je het te dik vindt kan je het makkelijk verdunnen met water. Makkelijk te verwijderen indien je hebt gemorst. Ik heb het op geloogd grenen gebruikt en heb voor het ontvetten St. Marc express gebruikt die ook te koop is via deze site. geen gedoe idd met schuren ect. Top product!!

Beoordeeld door Angélique op 3 september 2014 14:06 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Fantastische kleur

Mooie kleur, die ik gebruikt heb om een geloogde eiken kast te verven.Ik heb het eerst verwerkt en daarna geverft.Fantastish.Wat een mooie kast. Ik krijg alleen maar complimenten over mijn mooie kast.Dat was ongeveer 2maanden geleden.Vandaag 7-8-2014 heb ik weer mijn favoriete verf besteld om mijn tafel te verven.Ook anderen geadviseerd deze verf te gebruiken.Bedankt Annie.(geplaatst op 7-8-2014.

Beoordeeld door Sarila op 7 augustus 2014 15:31 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Mooie off whte die uitstekend dekt

Het genot van Annie Sloan Chalk Paint is oa de eor goede dekkracht. Old white is een mooie wit die genoeg gedempt is om niet verblindend te zijn. Da maakt dat een meubel in die kleur rustig is voor je ogen. Het is een perfecte basis om te combineren met élke andere kleur uit het Annie Sloan kleurenpalet..

Beoordeeld door Kitty op 17 juni 2014 09:29 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

top

toen ik er over las dacht ik het zal wel . maar ik ben helemaal om echt geweldig spul

Beoordeeld door lies op 9 mei 2014 07:51 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Wereldverf

Makkelijke verf. Niet schuren is heel goud zo smeren. Zelfs op de kast met een soort folie dat had ik niet verwacht. Mijn zwarte kast is nu wit.

Beoordeeld door Anita op 23 april 2014 14:03 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Gave kleur

Ongelooflijk hoeveel je kan verven met 1 liter voor mij geen andere verf meer.

Beoordeeld door Josephien op 23 maart 2014 17:18 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Geweldige kleur

Geweldige kleur die ik ontdekt heb via jullie site. Ongelooflijk hoeveel je kan verven met 1 liter. Top Verf.

Beoordeeld door Janneke op 18 maart 2014 21:00 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Prachtige kleur

Mooie kleur, die ik gebruikt heb om een grenen kast te verven. In combinatie met French Linen. Al veel complimenten gekregen en ook anderen al aan de gang gekregen met de verf.

Beoordeeld door Gerda op 9 februari 2014 10:15 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

echt heel mooi

prachtige basis kleur, heel blij mee!!!!!!

Beoordeeld door marjon op 30 november 2014 22:31 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

mijn favoriete kleur

Mijn favoriete kleur echt geweldig mooi.

Beoordeeld door Sylvia op 23 oktober 2013 10:49 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Prachtig wit

Mooie kleur die ik zo gebruik of een andere kleur lichter mee maak. Aantal items in huis mee gedaan, ik vind het een mooie niet te witte kleur.

Beoordeeld door Ingrid Krol op 30 november 2020 23:13 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Mooie kleur wit...

Ik heb onze hele keuken met deze verf gedaan. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Staat prachtig in combinatie met mijn geverfde kasten in de kleur lemlem.

Beoordeeld door Gina Wever op 2 november 2020 09:40 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Fantastisch

Ik heb de old white voor mijn meubels gebruikt. Voor accessoires zoals dienblad, plantenpotten e.d Wil uiteindelijk de trap er in de toekomst ook mee doen :)

Beoordeeld door Nathalie op 12 juli 2020 18:40 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Old white topperrrr!!

Ik ben fan van deze kleur! Niet te wit niet te onwit precies goed! Ik heb mijn deuren en kozijnen ermee geverfd en ben dik tevreden! Ik heb hem gecombineerd met duck egg blue en aubusson blue en samen is dat echt wonderschoon. Doet een beetje zweeds aan qua kleurkeuze. Verf zelf is fantastisch, zo makkelijk in gebruik! Gebruik wel de sint Marc eerst dan heb je echt een goede basis!

Beoordeeld door Inge Pitlo op 10 juli 2020 13:26 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Fantastische verf

zo fijn dat je niet hoeft te schuren. Ok heb er al veel mee geverft. Old White kan je ook makkelijk mengen voor lichtere tinten.

Beoordeeld door kimberley oosterveer op 6 juli 2020 16:30 | Permalink

De review heeft geen stemmen.