Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
€ 34,95
Beschikbaar

Annie Sloan Chalk Paint Old White 1 liter

Annie Sloan Chalk Paint Old White is verreweg de meest populaire kleur van Annie Sloan omdat hij heel erg makkelijk met alle kleuren is te combineren. Annie Sloan Chalk Paint Old White is een koele zacht wit zonder roze of geel erin. Er zit een heel licht grijze ondertoon in.


40 klantbeoordelingen  

Schrijf een beoordeling
  • Nu bestellen Vandaag verzonden
  • Achteraf betalen via Afterpay
  • Gratis verzending v.a. 50 Euro
  • Ruim 10 jaar Annie Sloan Stockist
  • Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • Fysieke winkel in Nijkerk
  • 6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Annie Sloan Chalk Paint Old White bestellen

Voordelen Annie Sloan Chalk Paint Old White

  • Annie Sloan Chalk Paint Old White bestaat al bijna dertig jaar
  • Annie Sloan heeft haar succes bewezen door resultaten en niet door marketing
  • U hoeft niet te schuren of te gronden
  • Annie Sloan verf Old White is veilig voor u en het milieu
  • Annie Sloan verf is reukloos
  • Annie Sloan kunt u binnen en buiten gebruiken
  • Bruikbaar op bijna alle materialen
  • Extreem zuinig in gebruik
  • Droogt heel snel
  • Verdun Chalk Paint met water en u heeft White Wash
  • Alle kleuren kunt u lichter maken met Pure White
  • U kunt alle kleuren onderling mengen
  • Keuze uit bijna 40 standaard kleuren

Annie Sloan Chalk Paint Old White is verkrijgbaar in

Voordat u gaat verven met Annie Sloan Chalk Paint Old White

Ontvet het oppervlak met een witte doek en St Marc verdunt met water. Bij een witte doek kunt u goed zien of het meubelstuk nog afgeeft. Na het ontvetten maak het schoon met water. Dan bent u klaar om aan de slag te gaan. U zet eerst de verfpot op zijn kop. Dat doet u omdat het pigment naar de bodem van de pot zakt. Door hem om te keren komt dat los. Laat de Chalk Paint zo tien minuten staan. Dan zet u hem terug maakt het blik open en gaat heel goed roeren om al het pigment goed te verdelen. Neem ook het pigment van de bodem mee. Als dat is gedaan houd het roerstokje omhoog en kijk hoe de verf terug loopt in de pot. De verf moet mooi vloeibaar zijn om een goed resultaat te krijgen. Is het te dik dan gaat u water toevoegen. Haal eerst uw kwast over wat schuurpapier dat voorkomt dat er lossen haren in de verf komen te zitten. U bent nu klaar om iets heel moois te gaan maken. Breng de eerste laag aan en laat die veertig minuten drogen. Dan kunt u aan de tweede laag beginnen. Laat die twaalf uur drogen dan kunt u het afwerken met Wax of Lak.

Tips voor na het verven met Annie Sloan Chalk Paint Old White

Maak u kwasten na gebruik gelijk schoon met wat warm water desnoods met een beetje St Marc. Zet ze nooit in water dan gaan ze roesten. Doe een elastiekje rond de haren dan blijven ze mooi en hang de kwast op aan een spijker.  Na het verven maak de rand van het blik goed schoon met een natte doek. Als de verf gaat uitharden voorkomt u als u de volgende keer weer gaat verven dat er harde stukjes verf  in het blik vallen, of dat u moeite heeft om het te openen.

De kleur Annie Sloan Old White

Annie Sloan Chalk Paint Old White is verreweg de meest populaire kleur van Annie Sloan omdat hij heel erg makkelijk met alle kleuren is te combineren. Annie Sloan Chalk Paint Old White is een koele zacht wit zonder roze of geel erin. Er zit een heel licht grijze ondertoon in. Het is een kleur die echt werkt met alles. Maar voor een typische Franse look gebruik het over Paris Grey heen. Het is een kleur om toe te voegen aan andere kleuren om ze een vintage look te geven.

Annie Sloan Chalk Paint Old White kopen

Unieke productcode (UPC)Annie Sloan Chalk Paint Old White 1 liter
ProducttypeShabby Treats
Categorieën Annie Sloan Chalk Paint - Verf | Annie Sloan Chalk Paint liters | Natuurlijke Verf | Annie Sloan Chalk Paint kleuren | Annie Sloan Producten | Verven zonder schuren | Annie Sloan Chalk Paint 1000 ml | Annie Sloan kopen | Annie Sloan Chalk Paint kopen | Annie Sloan Chalk Paint Webshop | Annie Sloan krijtverf online bestellen of kopen | Annie Sloan Chalk Paint witte kleuren | Annie Sloan Chalk Paint neutrale kleuren | Annie Sloan webshop | Annie Sloan witte kleuren | Old White Annie Sloan kopen | Annie Sloan vandaag bestellen morgen in huis | Annie Sloan |
Prijs (excl. btw)€ 28,88
Prijs (incl. btw)€ 34,95
BTW hoog (21%)€ 6,07
Beschikbaarheid Beschikbaar
googleshopping Ja
categorie Verf
Inhoud 1 Liter
Glansgraad Mat
Youtube Ja
Mpn 1100001
Brand_Name Annie Sloan
Available Ja
Aantal beoordelingen 40

Bekijk alle reviews

Beoordelingen

  1. mijn favoriete kleur

    Mijn favoriete kleur echt geweldig mooi.

    Beoordeeld door Sylvia op 23 oktober 2013 10:49 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  2. Prachtige kleur

    Mooie kleur, die ik gebruikt heb om een grenen kast te verven. In combinatie met French Linen. Al veel complimenten gekregen en ook anderen al aan de gang gekregen met de verf.

    Beoordeeld door Gerda op 9 februari 2014 10:15 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  3. Geweldige kleur

    Geweldige kleur die ik ontdekt heb via jullie site. Ongelooflijk hoeveel je kan verven met 1 liter. Top Verf.

    Beoordeeld door Janneke op 18 maart 2014 21:00 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  4. Gave kleur

    Ongelooflijk hoeveel je kan verven met 1 liter voor mij geen andere verf meer.

    Beoordeeld door Josephien op 23 maart 2014 17:18 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  5. Wereldverf

    Makkelijke verf. Niet schuren is heel goud zo smeren. Zelfs op de kast met een soort folie dat had ik niet verwacht. Mijn zwarte kast is nu wit.

    Beoordeeld door Anita op 23 april 2014 14:03 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  6. top

    toen ik er over las dacht ik het zal wel . maar ik ben helemaal om echt geweldig spul

    Beoordeeld door lies op 9 mei 2014 07:51 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  7. Mooie off whte die uitstekend dekt

    Het genot van Annie Sloan Chalk Paint is oa de eor goede dekkracht. Old white is een mooie wit die genoeg gedempt is om niet verblindend te zijn. Da maakt dat een meubel in die kleur rustig is voor je ogen. Het is een perfecte basis om te combineren met élke andere kleur uit het Annie Sloan kleurenpalet..

    Beoordeeld door Kitty op 17 juni 2014 09:29 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  8. Fantastische kleur

    Mooie kleur, die ik gebruikt heb om een geloogde eiken kast te verven.Ik heb het eerst verwerkt en daarna geverft.Fantastish.Wat een mooie kast. Ik krijg alleen maar complimenten over mijn mooie kast.Dat was ongeveer 2maanden geleden.Vandaag 7-8-2014 heb ik weer mijn favoriete verf besteld om mijn tafel te verven.Ook anderen geadviseerd deze verf te gebruiken.Bedankt Annie.(geplaatst op 7-8-2014.

    Beoordeeld door Sarila op 7 augustus 2014 15:31 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  9. makkelijk

    Had t besteld en kreeg t vrij snel thuisgestuurd, Ontzettend goed en netjes verpakt allemaal. Goed dekkend, ben uiterst tevreden erover. Als je het te dik vindt kan je het makkelijk verdunnen met water. Makkelijk te verwijderen indien je hebt gemorst. Ik heb het op geloogd grenen gebruikt en heb voor het ontvetten St. Marc express gebruikt die ook te koop is via deze site. geen gedoe idd met schuren ect. Top product!!

    Beoordeeld door Angélique op 3 september 2014 14:06 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  10. echt heel mooi

    prachtige basis kleur, heel blij mee!!!!!!

    Beoordeeld door marjon op 30 november 2014 22:31 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  11. De allermooiste kleur van Annie Sloan

    Jayne ben zo blij dat ik jou heb leren kennen. Dankzij jou is mijn hele huis totaal anders geworden. Ik heb enorm veel gehad aan je adviezen en tips die je mij hebt gegeven. Zonder jouw workshop was ik nooit aan het verven geslagen. De kleur Old White is nog steeds mijn favoriet. En ik heb er al zoveel mee gedaan. Zal je binnenkort een aantal foto's sturen. Liefs van Jolanda.

    Beoordeeld door Jolanda op 29 juni 2018 18:37 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  12. De mooiste witte kleur

    Heb al zoveel meubels gedaan voor klanten en Old White blijft de favoriete kleur

    Beoordeeld door Henriette op 4 juli 2018 15:49 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  13. Top kleur

    Ik ben super blij met deze kleur, Old White is een top kleur!

    Beoordeeld door Charlotte op 4 juli 2018 19:36 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  14. De mooiste witte kleur die er is

    Vandaag weer opnieuw besteld bij jullie. Heerlijk dat ik weet dat ik het morgen in huis heb. Moet morgen een opdracht doen bij een klant. En die heeft gekozene voor Old White op de meubels. Iets wat ik helemaal begrijp want het is ook mijn favoriete kleur.

    Beoordeeld door Sifra van Keulen op 10 juli 2018 17:44 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  15. Goede kwaliteit verf

    Erg fijn zonder te schuren. Erg blij met het resultaat en makkelijk aan te brengen.

    Beoordeeld door Marjelle Maas op 23 mei 2020 10:20 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  16. Super verf

    Heb deze kleur voor de tafelpoten gebruikt. Hele mooie basic kleur. En zonder te schuren kun je het aanbrengen. Ideaal!! Voor mij alleen nog maar Annie sloan. Snel geleverd en netjes ingepakt.

    Beoordeeld door Antoinet Auwens-van den Boogaard op 4 juni 2020 22:00 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  17. Makkelijke goed dekkende verf

    De verf is heel dik. Maar kan makkelijk met water wat dunner worden gemaakt.. droogt héél snel en geeft geen vieze geur af. Hij dekt heel mooi.

    Beoordeeld door Anneke De Heer op 17 juni 2020 11:07 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  18. Levering prima , producten heel goed.

    Meerdere keren Annie Sloan verf en aanverwante zaken besteld. Producten zijn heel fijn om mee te werken en de kleuren zijn mooi. Bestellen en levering gingen naar wens. Prima zaak.

    Beoordeeld door Swanny op 17 juni 2020 11:48 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  19. Renovatie keuken

    Ik heb mijn keuken met deze verf geschilderd, heel tevreden en raad het ook aan iedereen aan !!!super mooi en heel gemakkelijk om het aan te brengen

    Beoordeeld door Kloen wendy op 17 juni 2020 14:55 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  20. Chalk paint offwhite

    De chalkpaint is al lang favoriet van mij. Deze offwhite gebruikt om alle houten gebeitste deuren en kozijn te sc hilderen. Dit keer wel iets opgeschuurd voor betere hechting. Geeft een prachtig matte uitstfaling, 1e laag verdund met water; 2e laag kan er al op na een half uur drogen, dus snel resultaat! Zowel roller als kwast gebruikt. Drupt niet, wat makkelijk was omdat de deuren bleven hangen!

    Beoordeeld door shelley baert op 17 juni 2020 22:48 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  21. review Old White

    Een fantastische verf, met een mooie matte kleur. Ik heb deze verf op meubels gebruikt en daarna de wax erop gedaan. Dit goed laten uitharden en het zit er na 4 jaar nog steeds heel mooi op. De verf is heel goed afgehard. (Het ligt wel aan de ondergrond hoe hard de verf wordt.) Echter, ik heb het ook gebruikt op de deuren en daarna afgelakt. Maar daar slijt de verf snel rondom de klink. Dit vind ik jammer. Het komt doordat de kinderen altijd de deur onder de klink vastpakken om dicht te trekken. (krijg ik ze helaas niet afgeleerd.) Maar de verf past zo mooi in het geheel. Het is een mooie rustige kleur die de meubels en deuren echt laat leven! Zeker een aanrader.

    Beoordeeld door jet op 18 juni 2020 13:43 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  22. Geweldige verf

    Ik heb al heel wat blikken gehaald van deze mooie kleur. Het is een hele fijne kleur wit, niet te fel maar wel lekker fris. Heel goed te combineren met andere kleuren. Ik heb er mijn hele entree en een plafond mee gedaan en ga straks nog een trap ermee doen. En wat heerlijk om niet eerst te hoeven schuren. Ik hou van dit merk.

    Beoordeeld door Harriet Melendez op 18 juni 2020 21:45 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  23. Old white

    mooie kleur, niet spierwit geef een oudelijke look

    Beoordeeld door Mc Meuldijk op 6 juli 2020 15:27 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  24. Fantastische verf

    zo fijn dat je niet hoeft te schuren. Ok heb er al veel mee geverft. Old White kan je ook makkelijk mengen voor lichtere tinten.

    Beoordeeld door kimberley oosterveer op 6 juli 2020 16:30 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  25. Old white topperrrr!!

    Ik ben fan van deze kleur! Niet te wit niet te onwit precies goed! Ik heb mijn deuren en kozijnen ermee geverfd en ben dik tevreden! Ik heb hem gecombineerd met duck egg blue en aubusson blue en samen is dat echt wonderschoon. Doet een beetje zweeds aan qua kleurkeuze. Verf zelf is fantastisch, zo makkelijk in gebruik! Gebruik wel de sint Marc eerst dan heb je echt een goede basis!

    Beoordeeld door Inge Pitlo op 10 juli 2020 13:26 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  26. Fantastisch

    Ik heb de old white voor mijn meubels gebruikt. Voor accessoires zoals dienblad, plantenpotten e.d Wil uiteindelijk de trap er in de toekomst ook mee doen :)

    Beoordeeld door Nathalie op 12 juli 2020 18:40 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  27. Wat een licht!

    Ik heb de donkere schrootjes langs de trap met Old White geschilderd. Het oogt nu veel ruimer én het licht hoeft veel minder vaak aan! Het ging lekker vlot, voorbereiden, 2 laagjes verf en uitspoelen/opruimen kostte me minder dan 3 uur.

    Beoordeeld door Ceciel op 25 oktober 2020 10:37 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  28. Mooie kleur wit...

    Ik heb onze hele keuken met deze verf gedaan. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Staat prachtig in combinatie met mijn geverfde kasten in de kleur lemlem.

    Beoordeeld door Gina Wever op 2 november 2020 09:40 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  29. Old white

    Heb dit productal veel gebruikt en ben er super tevreden over

    Beoordeeld door Karin Valk op 2 november 2020 09:45 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  30. Topkwaliteit

    Verft heel makkelijk en snel droog.

    Beoordeeld door Sarah Evers op 2 november 2020 10:23 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  31. Old white

    Werkelijk een uitstekend product, waarmee ik mijn keukentje heb geverfd. Misschien loop ik de blikopener mis, maar ik heb eerst een laagje RM chalkpaint gebruikt over commerciële verf en toen de Old White. Steeds goed laten drogen tussen de lagen door en uiteindelijk de wax toegepast. Nu na 2 maanden, staat het er nog steeds als een plaatje bij. Geen commercieel verhaal, maar ik vind een primer toch wel prettig. Ook kosten besparend natuurlijk. Mvg, Simone Scheer

    Beoordeeld door Simone Scheer op 2 november 2020 10:43 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  32. love it

    geweldige kleur en een supercombi met graphite. van beide al de tweede bestelling gedaan.

    Beoordeeld door ester op 2 november 2020 23:46 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  33. Annie sloan french linnen

    Ik ben helemaal verslaafd aan Annie S. en gek van de kleur French Linnen <3

    Beoordeeld door carine fonteyne op 4 november 2020 13:53 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  34. Prachtig wit

    Mooie kleur die ik zo gebruik of een andere kleur lichter mee maak. Aantal items in huis mee gedaan, ik vind het een mooie niet te witte kleur.

    Beoordeeld door Ingrid Krol op 30 november 2020 23:13 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  35. Eikenhout Parketvloer geverfd met Old White

    Na hard werken is met succes onze whitewashed Eikenhout Parketvloer omgetoverd tot Old-feel wit met Annie Sloan. Ja het kan en is mooi, maar er zijn nadelen. Nadelen: - Onze vloer beweegt een beetje als je overheen loopt, op die plekken laat de verf + vernis een beetje los tussen de naden. Gelukkig is het niet heel lelijk, want ergens past het wel weer bij het Old White gevoel. - Het zijn veel lagen (7 totaal): 1x vloervernis zijde, 3x annie sloan, 2x vloernernis zijde, 1x vloervernis mat - Heb je zwart haar? Je bent echt constant bezig met je haren wegvegen (bij iedere laag, werd helemaal gek). Voordelen: - Schuren was niet nodig, voor de zekerheid gebruikten wij "HG verven zonder schuren". - Huis is helemaal fris als nieuw. De Old White maakt het niet klinisch wit, dus oneffenheden zijn juist mooi. Zou ik het aanraden. Volmondig JA

    Beoordeeld door Vincent & Joyce op 7 januari 2021 20:55 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  36. Onmisbare kleur

    Prachtig!!

    Beoordeeld door Alida van Limborgh op 26 januari 2021 13:09 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  37. Hey beste verf voor in je huis

    Niet schuren, alleen schoonmaken. Al je meubels in huis kunnen met Annie Sloan paint geverfd worden. Je geeft je meubels weer een totaal nieuwe hippe look.

    Beoordeeld door Missy L op 30 januari 2021 15:48 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

Aanbevolen producten