Krijtverf zelf maken
Krijtverf zelf maken

Krijtverf maken is iets wat je zelf ook kan doen als ik allerlei sites op internet moet geloven. Ik heb zelf dus ook geprobeerd krijtverf te maken op de manieren zoals die omschreven stonden. De eerste manier was om om 1 deel cement te mengen met drie delen waterverf en manier twee was om het te doen met gips in plaats van cement. De manier van krijtverf maken volgens hen. Wat een drama was dat zeg. Allereerst zag het er niet uit. Hoe goed ik ook probeerde om mijn best te doen. Maar het leek meer of een verkeerd soort eten dan op verf.

krijtverf maken of Annie Sloan Chalk Paint kopen

Maar goed, ik wilde me daar natuurlijk overheen zetten en er iets mee verven. De foto's van het eindresultaat wil ik niet eens plaatsen want ik schaamde me diep. Wat ook nog heel erg vervelend was, is dat alle viezigheid aan de kwast bleef zitten. Ik strepen kreeg en toen het droog was kon ik het er met een natte doek zo afvegen. Waarom zou ik krijtverf maken als je het voor 2 euro per vierkante meter zo kan kopen. Het argument om krijtverf te maken was namelijk dat krijtverf relatief duur is. Dat is dus echt niet waar, lees onze pagina de goedkoopste verf maar eens.

Krijtverf maken doe ik nooit meer

Krijtverf maken doe ik dus nooit meer. Zeker niet omdat het er niet uit zag maar ook omdat je het niet kunt afwerken. En je wilt toch wel dat je meubels gewoon schoongemaakt kunnen worden met water en dat ze vetvrij en waterafstotend zijn. Ik moet er niet aan denken dat ik het mengsel op de vloer had gedaan en mijn vloer was gaan verven met krijtverf die ik zelf had gemaakt. Nee krijtverf maken is geen optie als je iets moois wilt hebben. En zoals ik al eerder schreef kan je voor 2 euro per vierkante meter al je huis , trap, vloer, keuken of je meubels al opknappen met Annie Sloan Chalk Paint. Wij kwamen dus al heel snel tot de conclusie dat krijtverf zelf maken een hoop werk is. Niet het gewenste resultaat heeft en uiteindelijk net zo veel kost als kwalitatieve Annie Sloan Chalk Paint.

Krijtverf zelf maken
Krijtverf zelf maken
Krijtverf zelf maken
Krijtverf zelf maken

Als u wilt zien wat voor mooie dingen onze klanten allemaal maken met Annie Sloan Chalk Paint, kijk dan op onze pagina meubels met Chalk Paint ™ van Annie Sloan, daar staan honderden foto's van onze klanten met complete transformaties van trappen, vloeren ,kasten stoelen, tafels, keukens, en nog veel en veel meer. Wilt u nog veel meer leuke dingen zien of foto's bekijken, dan kunt u dat doen op onze Facebookpagina of wilt u de video's bekijken met alle handleidingen ga dan naar ons YouTube kanaal.

Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan Chalk Paint producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis uw krijtverf maken is niet nodig wij helpen u er wel mee.  Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel waar we u bij een kop koffie graag helpen met een goed en gedegen advies. 

Shop nu de goedkoopste Annie Sloan aanbiedingen