Goedkoopste Krijtverf kies voor Annie Sloan Chalk Paint
Goedkoopste Krijtverf kies voor Annie Sloan Chalk Paint

Goedkoopste krijtverf of kies je voor Annie Sloan Chalk Paint

Goedkoopste krijtverf. Vaak is goedkoop duurkoop. Maar hoe kan je nu beoordelen of iets goedkoop is. Op onze pagina beste krijtverf hebben we alle voor en nadelen van krijtverf besproken om u een volledig beeld te geven. Nu willen we ons enkel beperken tot de prijs.

Wat is de goedkoopste krijtverf

Heel erg veel mensen vragen ons wat kost nou zo'n blik ? Eigenlijk is dat een foute vraag. Want eerst zou je moeten weten hoeveel vierkante meter kan je nou verven met één liter Annie Sloan Chalk Paint. Als je wel eens een blik in je handen hebt gehad dan weet je dat één liter Annie Sloan Chalk Paint ruim 2 kilo weegt. Dat is aanzienlijk zwaarder dan andere soortgelijke verven. Dat klopt de dekkingsgraad van Annie Sloan Chalk Paint is extreem hoog, dit komt door het kleurpigment. Hierdoor kan je op meubels zo'n 13 vierkante meter verven. En dat is belangrijk, want bij ons kost één liter ruim veertig Euro dat is per vierkante meter op meubels veel goedkoper. Soortgelijke verven zoals kalk of krijtverf kosten al snel 45 euro tot 55,00 euro per liter en daar kunt u 6 a 7 vierkante meter mee verven. Dan is de kostprijs per vierkante meter veel en veel hoger. Hierdoor heeft Annie Sloan Chalk Paint zoveel liefhebbers. Het is niet alleen de beste verf om meubels mee te verven, maar ook de goedkoopste verf in zijn soort.

Maar hoe zit het dan met die hele goedkope krijtverf

Er zijn al blikken krijtverf te koop onder de tien euro. Zoals ik boven al heb omschreven is de dekking van die verf zo slecht. ( voel het gewicht weegt nets iets meer dan 1 kilo). Als je dan wilt verven merk je het snel je bent bezig met je kast en hebt een paar liter verf nodig omdat er zo weinig kleurpigment in zit dat het niet dekt. En je hebt voor je kast meerdere blikken verf nodig om hem goed te krijgen. Het is zo niet alleen veel meer werk, maar in zo'n geval is goedkoop een hele dure aankoop geweest. Wij roepen niet de goedkoopste Annie Sloan leverancier te zijn. Wij bewijzen het dagelijks. Wij houden niet van woorden maar van daden. Niet voor niets waarderen onze klanten ons met een cijfer 9,5. Dat komt omdat wij de beste, goedkoopste en meest uitgebreide Annie Sloan Shop zijn in Nederland en Belgie.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Goedkoopste Krijtverf kies voor Annie Sloan Chalk Paint
Goedkoopste Krijtverf kies voor Annie Sloan Chalk Paint

Shop nu om aan de slag te gaan met de goedkoopste krijtverf