Wat is het verschil tussen krijtverf en Annie Sloan Chalk Paint lees het hier

 

Wat is het verschil tussen krijtverf (kalkverf) en Annie Sloan Chalk Paint, die vraag krijgen wij dagelijks in de winkel en dat is niet makkelijk om kort uit te leggen want op onze site zijn honderden pagina's hierover geschreven. Maar omdat deze vraag zo enorm leeft wil ik toch proberen om dit kort uit te leggen.

 

Annie Sloan Chalk Paint

 

Annie Sloan heeft bijna dertig jaar geleden Chalk Paint uitgevonden en het is een verf die uniek is in zijn soort. Ze heeft het de naam Chalk Paint gegeven. Die naam hebben velen vertaald in Krijtverf of Kalk verf. Dat is leuk om te zien, maar in Chalk Paint zit geen druppel krijt op kalk. Chalk Paint heeft een Chalky uitstraling en daarom heeft ze deze naam gekozen. Het is trouwens een gedoponeerde naam en de redenen waarom zal ik onderstaand voor u beschrijven.

 

Niet Schuren of Gronden

 

Bij Chalk Paint van Annie Sloan hoeft u niet te schuren of te gronden en kunt u de verf aanbrengen op bijna alle materialen. Zoals stof, stoffen stoelen, hout, gelakt hout, gebeitst hout, geverfd hout, gelakt hout, trappen, vloeren, deuren, kozijnen, plafonds, muren, terra cotta, glas, metaal ja eigenlijk op bijna alles. Bij Krijt of Kalkverf is dit niet mogelijk.

 

Kleuren mengen

 

Bij Annie Sloan Chalk Paint kunt u alle kleuren onderling mengen en hebben wij geen standaard assortiment buiten de 33 unieken kleuren. U kunt zelf duizenden tinten maken. Door kleuren onderling te mengen. Zo kunt u bijvoorbeeld aan alle kleuren wit toevoegen en op deze manier makkelijk lichtere tinten maken van uw favoriete kleur.

 

Waterafstotend 

 

Wat is het verschil tussen krijtverf en Annie Sloan Chalk PaintBij Krijtverf en Kalkverf ligt de wax waarmee u het afwerkt op de verf. Een groot nadeel daarvan is dat u bij hete kopjes die u op de tafel zet kringen krijgt in de verf. Bij Chalk Paint van Annie Sloan, trekt de Soft Wax in de verf en maakt het de verf spijkerhard. Doordat het in de verf trekt is de verf volgezogen en kan het geen substantie meer opnemen en kunt u dus rsutig een fles wijn laten vallen. U kunt het doordat de verf niets meer kan opnemen zo afvegen en de verf dus ook met water en zeepsop afnemen.

 

Toepassingsmogelijkheden Annie Sloan

 

Annie Sloan krijtverf kunt u op bijna alle materialen toepassen, dat kan geen enkele krijtverf of kalkverf, daarom is Annnie Sloan The Best Paint in the World.

 

 

 

U kunt ons ook volgen op:   Google+        Facebook        Twitter        You Tube        Pinterest 

 

Wat is het verschil tussen Krijtverf en Annie Sloan Chalk Paint