Hoe lang moet Annie Sloan verf drogen

 

In onze handleiding Annie Sloan Chalk Paint omschrijven wij voor u alle stappen hoe u met hoe lan moet annie sloan verf drogenAnnie Sloan verf moet werken. De droogtijd is na de eerste keer verven 30 minuten en dan mag u voor de 2e keer verven. De 2e laag adviseren wij u minimaal één nacht (12 uur) te laten drogen zodat de verf de maximale hardheidsgraad kan bereiken en het vocht goed kan verdampen. Werk uw meubelstuk niet eerder af met Wax en uw trap of vloer niet met Lacquer. Soms is geduld even belangrijk voor een mooi en maximaal resultaat.

 

Annie Sloan verf langer laten drogen maakt het sterker

 

Een langere droogtijd maakt de verf sterker. Het heeft dan de mogelijkheid om het vocht goed te laten verdampen. U kunt zelfs met een lange droogtijd schoolbordverf maken. Zo Sterk is Annie Sloan verf.

 

Op onze site kunt u alles vinden over Annie Sloan en Annie Sloan Chalk Paint, gebruik de zoekfunctie balk op onze home page en u zult het gewenste onderwerp vinden. Wij helpen u graag om het beste en mooiste resultaat te halen uit de geweldige verf van Annie Sloan. Op onze pagnia meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u geweldige voorbeelden zien wat klanten van ons allemaal hebben gemaakt met The Best Paint in The World.

 

 

U kunt ons ook volgen op:   Google+        Facebook        Twitter        You Tube        Pinterest 

 

 

Hoe lang moet Annie Sloan verf drogen lees het bij de Annie Sloan specialist