Annie Sloan Schoolbordverf bij de specialist in Chalk Paint ™ van Annie Sloan

Schoolbordverf  als je dat als zoekwoord intypt op internet kom je de volgende dingen tegen :

Schoolbord verf wat is dat precies ?

Schoolbordverf is nog niet zo heel lang verkrijgbaar. Het is wel een van de leukste nieuwe verfsoorten. Het is een verfsoort die te beschrijven is met krijt en daardoor op een leuke en speelse manier te gebruiken. Inmiddels is de verf in een groot aantal verschillende tinten te verkrijgen.

Annie Sloan SchoolbordverfAnnie Sloan Schoolbordverf

Schoolbordverf hoe moet je dat toepassen ?

Natuurlijk is schoolbordverf zeer goed te gebruiken in de kinderkamer. Op de oppervlakken die bewerkt zijn met deze verf mogen uw kinderen of kleinkinderen nu wel eens naar hartenlust hun tekeningen aanbrengen. Ook kunt u het bijvoorbeeld aanbrengen in de keuken of toilet om mededelingen of lijstjes op te schrijven. En de verf is op bijna elk denkbare ondergrond aan te brengen, hout, beton, kunststof, multiplex, allemaal geen enkel probleem. De schoolbordverf is gemakkelijk te verwerken en de geverfde oppervlakten zijn eenvoudig te reinigen

Schoolbordverf in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar!

Een schoolbord is vaak zwart, maar schoolbordverf is verkrijgbaar in diverse kleuren. Verf bijvoorbeeld een roze en blauw vlak voor als je een dochter en zoontje heb, zo hebben ze elk hun eigen schoolbord en kunnen ze lekker gaan krijten.

Waarom staat dit nu allemaal op een site die Annie Sloan Chalk Paint verkoopt ?

Eigenlijk is dat antwoord zo simpel en ligt het zo voor de hand schoolbordverf kunt u overal kopen en schrik niet het kost u ongeveer 60 Euro voor één liter schoolbordverf.  Maar wij zouden geen Annie Sloan Chalk Paint specialist zijn als wij u niet alles zouden vertellen over de mogelijkheden van Annie Sloan Chalk Paint en dus ook over Annie Sloan schoolbordverf. Want Annie Sloan Chalk Paint brengt u in 3 a 4 lagen aan op de muur laat het enorm goed uitharden en voor 29,50 voor 1 liter heeft u een geweldige muur met Annie Sloan schoolbordverf. En u bespaart maar liefst ruim 30 Euro op 1 liter. U kunt dus Annie Sloan Chalk Paint Primer Red maar ook Annie Sloan Chalk Paint Graphite gebruiken, u begrijpt dat vooral de wat donkere kleuren beter tot zijn recht komen. Kunt u zich voorstellen dat u de kinderkamers heeft gedaan en dat ze gewoon hun gang mogen gaan en dat u met een vochtige doek het er weer gewoon vanaf kunt halen ! Op bijgaande foto ziet u dat ik het ook gewoon gebruik in de winkel en eigenlijk gewoon een schoolbord op de muur heb gemaakt met Annie Sloan Chalk Paint.

Schoolbordverf aanbrengen

De donkere kleuren werken natuurlijk het makkelijkste, u brengt 3 tot 4 lagen aan op de muur, laat wel iedere laag eerst goed drogen voordat u de nieuwe laag op brengt wij adviseren u een droogtijd van 12 uur voor Annie Sloan schoolbordverf. op die manier krijgt u de beste resultaten en heeft u goedkoop schoolbordverf op de muur, want met Annie Sloan Chalk Paint kunt u 12 m2 doen met 1 liter en dat voor maar 28,95. U kunt Annie Sloan Chalk Paint ook als schoolbordverf gebruiken op hout. U kunt met krijt gemakkelijk erop schrijven en met een vochtige doek of spons er weer vanaf vegen. Op de foto ziet u dat ik zelf French Linen heb gebruikt en je hoeft dus zeker niet Graphite te gebruiken, u kunt heel erg veel kleuren gebruiken wij hebben het gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Florence, Aubusson Blue, Provence, Olive, Primer Red, Greek Blue, Emperor’s Silk of Monet Blue en zelfs French Linen zoals u ziet op de foto. Op deze manier kunt u de decoratieve Annie Sloan Chalk Paint gebruiken als mooie kleur op de muur, maar kunt u ook gelijk voor uw kinderen een heerlijk schoolbord maken met Annie Sloan schoolbordverf.Je kunt een krijtbord maken die niet zwart hoeft te zijn – Gebruik een van de donkere kleuren uit onze collective, Aubusson, Olive, Greek Blue of zelfs Graphite. Breng 3 lagen aan en laat het goed drogen. Gebruik een krijtje om erop te schrijven. Om het uit te vegen kun je een vochtige doek gebruiken. De eerste keer de kleur wat afgeven met dat wordt na verloop van tijd minder.  Dat je Annie Sloan als schoolbordverf kunt gebruiken weet u nu maar op de foto aan de rechterkant ziet u dat je dat ook kan doen op je keukenkastjes. Zo ziet u maar Annie Sloan Chalk Paint heeft veel meer mogelijkheden dan u dacht.

Wij geven regelmatig workshops over alle toepassingen van Annie Sloan Chalk Paint waar we schoolbord verf ook kunnen behandelen.. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint ook van voorbeelden hoe je kan krijten op verf. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's. . 

Annie Sloan Schoolbordverf en hoe je dat moet maken met voorbeelden en foto's