Beste krijtverf
Beste krijtverf

Beste krijtverf, wat is nu de beste krijtverf ? Om die vraag te beantwoorden willen wij met u graag een aantal feitelijkheden doornemen. Om te beoordelen wat de beste krijtverf is moet je naar een aantal dingen kijken.

Wat is de prijs van krijtverf

Om de beoordelen of het de beste krijtverf is moet je kijken naar de prijs uiteraard. Nu is het zeker niet zo dat goedkoop beter is dan duurder. Of andersom bij krijtverf. Je moet krijtverf ook niet beoordelen of de prijs per liter. Dat is namelijk geen juiste benadering. Krijtverf moet je beoordelen op hoeveel vierkante meter kan ik verven met één liter krijtverf.

Hoeveel kan ik verven met 1 liter krijtverf

Dat is de beste eerlijkste en ook meest objectieve benadering van wat nu de prijs is. Als je namelijk weet hoeveel vierkante meter je kan verven, kan je daar de liter prijs op los laten en weet je wat de verf je gekost heeft per vierkante meter. Als we dan de prijs weten kunnen we de  toepassingsmogelijkheden met elkaar vergelijken en komen we uit op wat nou objectief de beste verf

Hoeveel kost krijtverf per vierkante meter

Krijtverf prijzen lopen sterk uiteen. Er zijn al blikken te kopen onder de tien Euro en de kwalitatief betere merken kosten 55,00 euro. Het probleem bij de goedkopere merken waarvan ik de naam maar niet zal noemen is dat je er maar een paar vierkante meter mee kan verven. Dat komt omdat de dekking zo slecht is. Je moet ook een aantal keren opnieuw verven om de kast gedekt te krijgen. Het probleem hierbij is dat je een aantal liters nodig hebt om de kast te verven en dat maakt het ineens weer erg duur.  De kwalitatief betere merken hebben een dekking zodat je ongeveer zeven vierkante meter kan verven. Als een blik 55,00 euro heeft gekost komt de vierkante meter prijs uit op zo'n 8 euro.

Hoeveel kost Annie Sloan per vierkante meter

Met één liter Annie Sloan kunt u ongeveer twaalf tot dertien vierkante meter verven. Dat maakt de vierkante meter prijs dus véél en véél goedkoper. Als je dus alleen naar de prijs zou kijken dan koop je Annie Sloan want dat is verreweg de goedkoopste verf per vierkante meter.

Beste krijtverf
Beste krijtverf
Beste krijtverf
Beste krijtverf

Wat is nog meer belangrijk bij krijtverf om te weten

Het belangrijkste bij krijtverf is eigenlijk hoe werk je het af. Bij krijtverf werk je het af met wax. De wax ligt op de verf en zal daar uitharden. Dat is een groot nadeel want bij warm weer zal dat zacht worden en stof aantrekken. Maar de grootste irritatie die u zult lezen op alle forums is dat als je er een kopje thee opzet dan zal de wax gelijk gaan smelten en heb je een kring. Bij Annie Sloan trekt de wax in de verf. Dat zal zo ongeveer twee dagen duren. De verf zal de wax opnemen en vormt een eenheid met de wax. Zo zal de verf keihard worden. Dat is ook de reden dat u nooit teveel wax mag aanbrengen, dan kan het er namelijk niet meer intrekken en dan ontstaat hetzelfde probleem als bij krijtverf. Qua gebruikers gemak en schoonmaken en onderhoud is Annie Sloan echt een ideale verf want het kent het probleem niet wat krijtverf wel heeft.

Annie Sloan bestaat al ruim 30 jaar

Annie Sloan verf bestaat al 30 jaar en heeft zijn succes ruimschoots wereldwijd bewezen. Een groot voordeel is dat je bij Annie Sloan verf niet hoeft te schuren of gronden en je zo aan de slag kan op alle ondergronden. Dit is bij krijtverf onmogelijk. Met welke krijtverf kunt u stof verven, stoffen stoelen, gordijnen, glas, beton, uw keuken? En met een uitstekend duurzaam resultaat?  Dat maakt Annie Sloan Chalk Paint voor ons tot de beste verf die er is. Dat is ook de reden dat wij Annie Sloan dealer zijn geworden en geen andere krijtverf zijn gaan verkopen of verkopen. Wij kwamen simpelweg tot de conclusie dat Annie Sloan verf de beste verf is die er is in dit segment.

Tip voor u krijtverf koopt

Pak altijd een blik vast. U zult het gewicht voelen. Krijtverf is een verf op waterbasis. Eén liter water weegt echt maar één kilo. Als het blik dus erg licht is zit er weinig tot geen kleurpigment in en is de dekkingsgraad dus ook erg laag. Voor mensen die met Annie Sloan verf werken, die weten dat een blik Annie Sloan verf heel wat kilo's weegt. Dat is ook de verklaring van de uitstekende kenmerken van Annie Sloan. Het zit in de toevoeging van de verf.

Voorbeelden met de resultaten van Annie Sloan verf

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Beste krijtverf
Beste krijtverf

Koop nu de beste krijtverf die verkrijgbaar is