Annie Sloan Chalk Paint beschermen is heel erg belangrijk. Heel erg veel mensen denken dat de matte kleur van de Chalk Paint weg is als je er bescherming op aanbrengt. Dat is ook zo bij sommige artikelen die men soms gebruikt. Allereerst is Annie Sloan Chalk Paint een ademende verf. Dus als je geen bescherming aanbrengt zal het al het vocht, koffie wijn en vet opnemen. Wat in de verf trekt en heeft u dus geen mooi resultaat. Daarom is het heel onverstandig om uw Annie Sloan Chalk Paint niet te beschermen. Als u bescherming koopt let wel heel erg goed op er zijn waxen op de markt zoals een aantal boen waxen die gemaakt zijn op basis van terpentine wat bestaat uit petroleum, hierdoor kunt u hele vervelende vlekken krijgen die in de verf trekken.

Wij brengen Soft Wax aan met een Wax kwast

Wij gebruiken daarom alleen maar Annie Sloan Soft Wax dat is een natuurlijk product en net zo als de verf volledig geurloos. U moet dat aanbrengen met een witte doek en heel erg dun om vetvlekken te voorkomen. Dus nooit met een normale kwast want dan is het risico dat u teveel aanbrengt heel erg groot. U kunt het heel erg makkelijk aanbrengen met een wax kwast. Annie Sloan Chalk Paint beschermen doet Soft Wax optimaal. Het trekt namelijk in de verf en word opgenomen, waardoor het in de verf zal uitharden, Hierdoor ontstaat er een harde toplaag die volledig vetvrij en waterafstotend is waardoor u het meubelstuk gewoon met een sopje kunt schoonmaken. Het is een fabeltje dat na het opbrengen van Soft Wax vet ontstaat op het verfwerk wat stof aantrekt, dat kan alleen maar als u het overmatig aanbrengt. Daarom als tip breng het aan als zonnebrand crème, dun zoveel als u (huid) verf kan opnemen. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Wilt u Annie Sloan verf optimaal beschermen lak het af met matte vernis

Het afwerken van meubels zoals kasten kan heel erg goed met Soft Wax. Maar als je Annie Sloan verf optimaal wilt beschermen doe je dat met een vernis. Kies wel een vernis die ultra mat is om geen afbreuk te doen aan de matte kleuren van Annie Sloan verf. En niet onbelangrijk gebruik een vernis die geen verkleuring geeft op de verf. Of gaat verkleuren door zonlicht of UV straling. Een veel gehoorde ergernis bij klanten. Wij werken al jaren met een speciale vernis die als kenmerk heeft de aller matste vernis te zijn in de markt. Eerlijk u ziet het eigenlijk niet. De vernis kan tegen een hoge drukspuit, vocht, schoonmaak middelen en enorme hitte, Deze super vernis zoals klanten het noemen is Polyvine Decorateursvernis. Die wij uiteraard verkopen.

Annie Sloan verf beschermen doe je met Soft Wax van Annie Sloan of met vernis