Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 22 dec 2017

Alabastine voorstrijk vlekken bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist

Alabastine voorstrijk vlekken is een uitermate goed en efficiënt middel tegen vlekken. Vlekken kunnen op van allerlei manieren ontstaan. Dat kan door het bloeden van het hout. Hier kunt u alles over lezen op onze pagina vlekken in Chalk Paint. Alabastine voorstrijk vlekken is een oplosmiddel houdende vlekkencoating op acrylaat basis, voor het snel en blijvend bedekken van nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lijm-, lekkage- en teervlekken op wanden en plafonds. Overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex. Om het makkelijk te maken voor u hebben wij Alabastine in zowel blikken maar ook als spray. Het drijfgas in de spuitbus tast ozonlaag niet aan. Het verbruik is afhankelijk van ondergrondsituatie.

Lees voor u gaat verven altijd eerst onze gebruiksaanwijzing hoe te werken met Annie Sloan Chalk Paint. Het is belangrijk om de stappen te volgen om een geweldig mooi meubelstuk te maken met Annie Sloan Chalk Paint.

Op meubels kunt u met Annie Sloan Chalk Paint aan de slag zonder te schuren of te gronden. Wij hebben nog veel en veel meer voorbeelden van kasten stoelen, stoffen stoelen, tegels, keukens, en nog veel meer op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Daar staan honderden foto's van onze klanten. Het leuke van deze pagina is dat er meestal foto's bij staan van hoe het was en hoe het geworden is, na het verven met Annie Sloan Chalk Paint.

Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen, daarover kunt u alles lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan  winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen, kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan Chalk Paint producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u in huis.

U kunt ons volgen op:

Alabastine voorstrijk vlekken bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist