Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Deze pagina hebben wij gemaakt om u te laten zien wat voor mooie kleur Annie Sloan Cotswold Green is. Annie Sloan Cotswold Green maakt deel uit van de groenen kleuren uit de nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan. Cotswold Green is een universeel populair, ontspannend, traditioneel rustiek groen dat schilders zullen herkennen van het buitenwerk op Franse kastelen en in de dorpen van de Cotswolds. Het is een grijsgroene kleur, de eenvoud van grijs en de rust van groen om een ​​schaduw te geven die gemakkelijk is te gebruiken. Ook perfect in grootse millennial-scènes naast andere pastelkleuren. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met Chateau Grey en Old White.

Annie Sloan Cotswold Green Voorbeelden

Annie Sloan Cotswold Green Voorbeelden


De nieuwe Annie Sloan Wall Paint collectie bestaat uit ruim dertig kleuren, waarvan 6 groene kleurem De eerste kleur is Cotswold Green die we u op deze pagina laten zien verder zijn het : Annie Sloan Wall Paint Aubusson Blue. Door het groene en blauwe kleurpigment is dit een bijzonder mooie kleur. Het is een elegante kleur die goed werkt in combinatie met veel kleuren. Het is een kleur die je veel kunt vinden in Zweedse interieurs, vooral op Skandinavische beschilderde muren. Annie Sloan Wall Paint Aubusson Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Primer Red, Paris Grey, Antibes Green en Versailles. Knightsbridge Green is een rijk, slim en statig groen. Gebruik het om sfeer te creëren en het kosmopolitische gevoel van Knightsbridge, Londen in huis te halen. Deze tint is een echt artiesten groen en zit boordevol pigment om kleurdiepte en uitstekende dekking te garanderen. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met de kleuren Amsterdam Green, Oxford Navy en Athenian Black. Annie Sloan Wall Paint Olive is een traditionele kakigroene kleur. Het zal een rustige en serene omgeving creëren. Het is een aardse groene kleur die er schitterend uitziet in combinatie met meubels die zijn geverfd in de roze en bruine kleuren, zoals Antoinette en Honfleur. Terre Verte is een koele neutraal grijsgroene kleur met genoeg wit erin om als neutrale kleur binnen te gebruiken. Terre Verte benut de sereniteit – maar niet de onpersoonlijkheid – van blauwgroen en balanceert deze met de toevoeging van organische, lichtbruine pigmenten. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een zeer traditionele tint geïnspireerd op het pigment Green Earth. Dit is de kleur die middeleeuwse Italiaanse schilders gebruikten. Annie Sloan Schinkel Green. Deze kleur groen maakt een statement en zal gegarandeerd de aandacht trekken. U zult complimenten krijgen voor de mooie kleur op uw muur. Al sinds de klassieke oudheid, met name in het oude Griekenland, is het een vaste waarde in de geschiedenis van interieurs. Felgroen wordt al sinds de klassieke oudheid in huizen gebruikt. Deze kleur werd verdedigd tijdens de neoklassieke renaissance van het midden van de 20e eeuw door de Duitse architect Karl Schinkel, vandaar de naam.

Annie Sloan Cotswold Green Voorbeelden

Annie Sloan Cotswold Green VoorbeeldenOp onze site hebben wij van alle kleuren voorbeelden staan, maar ook van speciale onderwerpen, zoals voorbeelden van keukens, trappen, vloeren, meubels, tafels, muren, buiten meubels, buikkastjes en nog veel meer. U zult veel plezier beleven aan de kleur Cotswold Green. De kleur is heel erg moor te combineren met de kleuren Chalk Paint Old White en Chateau Grey.

U kunt meer Cotswold Green voorbeelden bekijken op:

Cotswold Green een geweldige mooie nieuwe groene Wall Paint kleur van Annie Sloan