• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Annie Sloan Cotswold Green voorbeelden
Annie Sloan Cotswold Green voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint en Wall Paint Cotswold Green

De kleur Annie Sloan Cotswold Green is nu verkrijgbaar in Satin Paint En Wall Paint. Zo kunt u het hele huis verven met de mooie kleuren van Annie Sloan in zijdeglans kleuren en in mat. Cotswold Green is een universeel populair, ontspannend, traditioneel rustiek groen dat schilders zullen herkennen van het buitenwerk op Franse kastelen en in de dorpen van de Cotswolds. Het is een grijsgroene kleur, de eenvoud van grijs en de rust van groen om een ​​schaduw te geven die gemakkelijk is te gebruiken. Ook perfect in grootse millennial-scènes naast andere pastelkleuren. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met Chateau Grey en Old White. Cotswold Green Wall Paint past goed bij de Wall Paint kleuren Pure, Chicago grey en Pompadour en de Chalk Paint kleuren Pure, Chicago Grey en Chateau Grey. Op bijgaande foto's kunt u heel mooi zien hoe u een combinatie van zijdeglans verf en de matte muurverf van Annie Sloan één geheel vormen in uw huis. De deuren en plinten ( Foto 1 ) zijn gedaan met Annie Sloan Satin Paint Cotswold Green, de muren met Annie Sloan Wall Paint Cotswold Green. De stoel op foto 2 is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey en het tafeltje in Annie Sloan Chalk Paint French Linen. Zo heb je de ideale combinatie in Wall Paint, Satin Paint en Chalk Paint in één ruimte.

Annie Sloan Cotswold Green Muurverf

Op bijgaande foto's ziet u Annie Sloan Wall Paint Cotswold op de muur. Zoals u ziet is het een kleur die je goed kan combineren met andere kleuren. De achterwand is gedaan in Annie Sloan Wall Paint Cotswold Green. ( foto 2) Hier zit u Annie Sloan Wall Paint Cotswold Green. De plinten en kozijnen zijn gedaan in Annie Sloan Satin Paint Original White. Het kastje is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey en de lade en het bovenblad met Annie Sloan Chalk Paint Original White. De vloer is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Antoinette. De muurverf is afwasbaar en u kunt Annie Sloan Wall Paint Cotswold Green dus gebruiken in iedere ruimte in het huis. Het is makkelijk om aan te brengen, fluweel poederachtig en snel droog. Mooie combinatie kleuren zijn Annie Sloan Chalk Paint Antoinette en Satin en Chalk Paint Original White.

Verf nu uw hele huis met Annie Sloan

Of u nu meubels wilt verven, uw trap, keuken, vloer, plinten of kozijnen. Uw vensterbak of radiator het is vanaf nu allemaal mogelijk met Annie Sloan verf.

Annie Sloan Cotswold Green voorbeelden
Annie Sloan Cotswold Green voorbeelden

Annie Sloan Cotswold Green bestellen

Annie Sloan Cotswold Green verkrijgbaar in Satin Paint en Wall Paint